|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No Sivakov słabizna... Kurto trochę nie pewnie. Jirsak coś dzisiaj próbuje z Kirmem pograć ale mało tych dobrych akcji. Paljić dobrze że się podłącza to troche miejsca daje Kirmowi. Bunoza próbuje coś do przodu ale w defensywie troche odpuścił przy pierwszej bramce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Walnąć Bunozę na szpicę, bo tam pasuje ;-) Trzeba go przekwalifikować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wynik nieważny, choć bardzo niesprawiedliwy. Dobrze grał Bunoza i Kirm coś szarpał, reszta przecietnie... Nasze nowe nabytki są dopiero 2 dni z Wisłą, więc głupio ich oceniać. Dla mnie ten mecz był jednak kolejnym potwierdzeniem że paru zawodników, których nie będę wymieniał z nazwiska nie nadaje się do gry w Wiśle.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Póki co wyróżnia się Kirm.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Naprawdę oceniajmy zawodników który byli pól dnia z drużyną i grają po raz pierwszy w SPARINGU ... przynajmniej pośmiać się można czytając niektóre komentarze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ale wy ludzie nie potraficie zrozumieć... Valerenga jak sami komentatorzy mówili na początku ma za soba 6 tygodni przygotowań czyli o wiele inaczej to tam wyglada... a Wisła ledwo tydzien na obozie..
Zejdzcie na ziemie.. wcale źle nie gramy... brakuje wykończenia.. Kew gra pierwszy mecz długo z drużyną się nie natrenował to samo Sivakov... Przyjdzie czas na to że nasze nowe nabytki będą grać na miare oczekiwań ale dajcie im troche czasu na to!! ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jaliens gra dobry mecz zrobił karnego ale w drużynie jest 2 dzień. nie ma się co dziwić Bunoza zaskakuje swoją grą ofensywną
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
osobiście nie widzę tego wszystkiego jeśli Wisła będzie grała 1 napastnikiem. było pare akcji ze skrzydła, ale w polu karnym nikogo, czy Genkov diametralnie zmieni sytuację? wątpię.
Nowe gwiazdy nam narazie załatwiają mecz ![]() Obrona tragedia, od boków po środek. Może plus dla Bunozy (o dziwo). ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mimo wyniku gra całkiem niezła.Bunoza dzisiaj pokazuje że będą z niego ludzie.Co do nowych to Jliens musi się zgrać z chłopakami ale widać u niego spokój w grze, natomiast Sivakov zupełnie nie widoczny.Zobaczymy co w drugirj połówce pokażą.Licze na Riosa bo Maciek słabo dzisiaj.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ok, niech będzie formuła czatu podczas meczu. Ale pamiętajcie o jednym: to tylko sparing! Jasne, oceniajcie zawodników, krytykujcie ich za błędy.
Ale skreślanie jednego czy drugiego grajka po jednym sparingu? Nie ośmieszajcie się. Gramy z solidnym zespołem, a my jesteśmy słabi i na początku przygotowań do rundy. Przegramy wszystkie sparingi w okresie przygotowawczym, to zaczniemy się martwić. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Co chwile pokazuje sie na pozycje tylko nikt mu tej pilki nie chce podac. Zuraw to sie nadaje do domu spokojnej starosci a nie do druzyny. Mam nadzieje, ze Genkov naprawde odpali bo w nim cala nadzieja na ofensywna gre. Jaliensa i Sivakova nie ma co oceniac nawet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tak czy siak, gra niezla, wynik zly
ale co nas obchodzi wynik, to tylko spar dobrze wbrew pozorom gra Jaliens, ktory fajnie rozgrywa |
|
|
|
Guest
|
|
Jirsak też jakos specjalnie nie zawodzi w porównaniu do Łobo który nie zaliczył chyba ani jednego udanego zagrania. Kew na plus oprócz tego że zrobił karnego. Shivakow najgorszy na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tutaj tradycyjnie koniec świata już obwieszczony, Jaliens to się już może pakować i wracać do Holandii, c'nie?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Niestety słaba połowa, czas postrzelać bramki Valerendze! Myślę, że Małecki coś srzeli
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak tak sobie czytam ten wasz czat to mnie śmiech ogarnia.nTego wywalić, tego zwolnić, tego do rezerw...
Żałuję, że OSI transmituje te mecze. Dajcie im spokojnie przepracować okres przygotowawczy, co? Oceniajmy po meczu z Arką.
Ostatnio edytowane przez Proud : 30.01.2011 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A tu widzę znowu tłumaczenia głupie, że drużyny przeciwne zawsze są już po okresach przygotowawczych. Czasami lepiej się gra na świeżości na początku niż po treningach, a liga norweska rusza miesiąc po naszej... Potem znowu Karabachy i Levadie w pucharach i oczywiście też bronicie tych pseudokopaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ludzie uspokójcie się! To tylko sparingi, które nie mają na celu zdobywanie jak największej ilości bramek, tylko jak największe zgranie zespołu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mści się na nich że chcą grać, a Barceloną to oni nie są. Jakby wypieprzali cały mecz po autach to wywieźliby korzystny bezbramkowy remis z Valeregną i wrócili do Krakowa w glorii chwały.
![]() A poważnie, to przede wszystkim skuteczność jest mankamentem. Jakby na miejscu Żurawia był Genkov, a na miejscu Łobo Melikson, to nasza gra by wyglądała duużo lepiej. Także czekam na tych 2 chłopaków i optymistycznie jestem do ligi nastawiony. Przecież w lidze takiej Valrengi nie ma ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie za kilka tygodni bedzie dobrze widac ze Jaliens ma potencial gra spokojnie duzo widzi dobrze z pierwszej pilki gra.
Siwakow zbyt krotko z druzyna widac ze chce sie pokazac kilka razy wychodzil na pozycje na prosta pilke ale koledzy nie podali no coz nie znaja sie jeszcze. Widac ze Siwakow lubi sie zastawiac zobaczymy w przyszlosci jak to wyglada. Kirm super bedzie pozytek wiosna z niego.Zuraw brak predkosci, slabo z przyjeciem moze bedzie lepiej poczekajmy. Bunoza nadzwyczaj dobrze cieszy to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z taką grą to http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg
Nowi grają źle no ale co sie dziwić od nie dawana trenują z zespołem nie ma zgarnia i wygląda to jak wygląda. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Ludzie ogarnijcie się! Bo aż nie wiem czy się śmiać czy płakać jak czytam te herezje które niektórzy wypisują. Wisła nie gra źle, w porównaniu z poprzednim sparingiem jest na pewno o wiele lepiej i to powinno cieszyć. Sivakov oraz Kew grają słabiutko nie ma co ukrywać, ale przecież oni przed chwilą zaczęli z nami trenować, nie przypominam sobie aby Marcelo wraz z pierwszym meczem był naszym najlepszym ogniwem. Dajcie chłopakom trochę czasu na ogranie się, na poznaniu stylu Wisły (tak wiem my tego stylu to chyba ostatnio nie mieliśmy), oceńmy tych graczy za dwa miesiące po kilku spotkaniach ligowych a nie po 45 minutach. Co do pozytywów to na prawdę podoba mi się gra Bunozy, walczy na całej długości boiska, aktywny w ofensywie. Przypomina mi jego postawa trochę grę Gerarda Pique w niektórych meczach Blaugrany. Poza grą Gordana podoba mi się również Kirm, tylko że niestety nie ma wsparcia. Liczę że w drugiej połowie na boisku zobaczymy Patryka Małeckiego. Riosa i Gargułę i przynajmniej bramkę honorową strzelimy.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie chcę myśleć co się będzie działo jak w pierwszym meczu Jaliens, albo ktoś z nowych coś spartoli. Chyba forum padnie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa te przygotowania Valerengi i innych norweskich zespołów. Są ponoć na korzystniejszym etapie przygotowań, trenują już 6 tygodni, ale ligę zaczynają... w połowie marca, podczas gdy my pod koniec lutego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
nie oglądam spotkania ale powie wam że też nie mam porównania jak to jest na innych forach lecz jakbym wszedł dopiero co na forum a wcześniej o nim nie słyszał to bez wątpienia stwierdziłbym że kibice Wisły to największe paranoiki i płaczki na całym świecie...
Poczekajcie chociaż z ocenami do końca spotkania. Już nie mówiąc że do końca zgrupowania. Zresztą dziwne że od razu ich Maskant wstawił tak z marszu. ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ja powiem, że to całe 4-3-3 to chujo*** ustawienie i stosowanie go na siłe mija sie z celem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nowych nie ma co obwiniac ale starych to juz chyba mozna. Owszem, sa dopiero po 1 tygodniu przygotowan do sezonu ale zgrania miedzy nimi nie widac a chyba juz razem co niektorzy grali w lidze. Aha i powinni tez zmienic obuwie bo tylko oni sie slizgaja - Norwegowie jakby wcisnieci w murawe.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Objechali kolesia i jego 2 kolegow, potem zrobil karnego - ale nikt nie zauwazyl ze objechal go na pelnej szybkosci a przed nim stal jakis wasz gracz, ktory dal mu sie rozpedzic. To jego pierwszy mecz wiec jesli ktos juz teraz sie z niego smieje to o pilce gowno wie i powinien przerzucic sie na szachy.
Ten pomocnik tez slabo wyglada, w ogole to on nie wyglada bo poza strata to go nie widac. Bramkasz troche lewy, Bunoza niezly ciag, Branco tez kilka razy objechany, Zurawski powinien pomyslec o emeryturze. Przeciwnicy to nie sa traktorzysci, a nawet jesli sa to widac potrafia ukasic "wielki" zespol europejski. To tylko przygotowania, nie raz dostawalo sie w dupe od slabszych a potem golilo w lidze bo... tutaj sa jeszcze wieksze paralityki ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|