|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie pamiętam żeby ktoś rozpoczął grę w Wiśle tak słabo jak Siwakow. Najpierw niezbyt fortunna wypowiedź, a teraz jest zdecydowanie najsłabszy na boisku. Oj ciężko będzie mu się przygotować do tych mistrzostw
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pozdrowienia dla tych, którzy zrobili z Jaliensa Boga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W pomocy gra nie wygląda najgorzej, ale w obronie... szkoda gadać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nasza gra w ataku nie wygląda źle, ale coś czuje że dostaniemy piątkę od Vaalerengi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Siwiakowa do rezerw, cwaniaczka jednego .
Wojtek z Maćkiem też udanie ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie są zgrani widać to jak cholera ;p a my dalej potrzebujemy Napastnika bo cienizna jak ch*j
2:0. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Brawo
Jaliens - faul w polu karnym i żółta Siwakow - strata w środku decydująca o golu przeciwnika LOL Ciekawe co pokaże Genkov? OWN GOAL? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie na plus Bunoza jak i Łobo (przynajmniej cos gra, choc nie strzela, ale i tak lepiej niz w lidze)
Łobo na plus HAAAAhahahahaha!!!! ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Coś nie popisuje się nasz nowy obrońca. Najpierw spóźniony przy pierwszym golu, później spowodował rzut karny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Żuraw gra jak by był z porcelany Łobo jak zawsze;] jedynie Kirm coś z przodu gra
jak widać Genkov będzie się musiał sprężyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Biję się w pierś - myślałem, że Jaliens lepiej się będzie prezentował. Na pocieszenie napiszę, że pierwsze mecze Marcelo też obfitowały w słabe zagrania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Broendby, by nas rozpierdzieliło 6-0. Z czym do ludzi chłopaki?
Tak to jest jak się napastników sprzedaje. 2 mecz - 0 bramek |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja po prostu nie wierze, ze Rios jest tak słaby i przegrywa walke z Zurawskim. To mi sie nie miesci w głowie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No w sumie trenuje z nami już 2 msc, jest zgrany z resztą chłopaków, znają sie nie od dziś, więc musi mu dobrze iść...
Słabiutko Wisełka, nic tylko trenować trenować trenować i zgrywać się, może uda sie jebnąć jakąś brame EDIT: Mody zróbcie coś z dziećmi neostrady Dzieki!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 30.01.2011 o godz. 19:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przy pierwszej bramce Jaliens właśnie nie zrobił tego, co zrobił przy karnym, czyli nie poszedł na raz, bo byłby karny
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak sie niema napastników to sie nie strzela
bunoza na + lobo lepiej niz zwykle ale i tak nic nie gra kurto poczatek meczu nerwowo siwakow w ogóle gra ? zobaczyłem go tylko jak dostał kartke i jak piłke stracił ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gienek dojdzie i nie będzie źle.Na lige takla gra starczy.Troche za łatwo ten Norweg objechał naszą defensywe...Jednak ogólnie widac progress w porównaniu z pierwszym meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drodzy forumowicze, nie zapominajcie, że to TYLKO sparing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pozdrowienia dla tych, którzy oceniaja piłkarza trenującego z drużyną od 2 dni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cos słabiutko nam idzie. nic nie gramy :( i przegrywamy 0:2 .
Dobrze ze to sparing bo juz bym sie wku.... ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na plus: Kirm, Bunoza
Na minus: Żurawski i Łobodziński Nowi także słabo, Sivakov niewidoczny i fatalna strata która sprawiła że przegrywaliśmy 0-1, Jaliens karny jego i jakis taki mało widoczny. Co mi się rzuciło w oczy to Białosrusin dobrze jest zbudowany trochę jak Bunoza. Jaliens za to dość szczupły jest jak na obrońce. Mieliśmy kilka sytuacji, ale widać że nie ma nikogo z przodu, w dodatku Bunoza musi sie brać za rozgrywanie. To chyba mówi wszystko. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jaliens poza faulem na karny moim zdaniem gra ok trzeba wziasc pod uwage ze to jego pierwszy mecz w druzynie, Siwakow zagubiony w srodku widac ze brak porozumienia zbyt krotkoz druzyna, na plus Bunoza oczywiscie Kirm ma gaz.
Zurawski slabo wolno bez polotu i strasznie slabe przyjecie pilki. Za Zurawia dalbym Riosa na szpice, Malecki za Lobodzinskiego.
Ostatnio edytowane przez arbuz : 30.01.2011 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Banda kretynów i dzieciaków na tym forum... idźcie na fajke do piwnicy, ujdzie cisnienie...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak to jest jak sie jest 20 lat za europa i się robi przerwy najdluższe w europie miedzy rogrywkami zamiast kopac pilke
Chlopaki się rozkreca powoli![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczywiscie ze "Łobo" na plus. Przynajmniej mu sie chce, stara sie i walczy. Nie wychodzi, ale moze wyjdzie. Jak nie bedzie probowac, (vide Kirm, Jirsak, Zurawski) to napewno nie wyjdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
A tak poważniej, fajnie nawet z przodu pykamy, Siwakow faktycznie gra najgorszy debiut jaki w życiu widziałem ale... Ja wciąż nie będę ich oceniał. Towarzyskie mecze są towarzyskie. Obvious shit is obvious. Teraz mogą wszystko przegrywać, jeśli im to jakoś pomoże się zgrać. Z resztą, czy Siwakow czy Jaliens są w klubie bardzo krótki czas, więc spokojnie. Jak przyszedł do nas Marcelo to na dzień dobry przykleiłem mu łatkę słabiaka a potem było mi baaaardzo głupio Będzie co ma być xD. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Siwakow słabiutko .. ale Jaliens ? nie wiem czemu oceniacie go źle, co prawda sprowokował karnego, błąd ( chociaz i tak by raczej padła bramka ) natomiast ładnie rozgrywał, nie naliczyłem chyba ani jednej straty wcześniej .. zawsze rozgrywał a nie wybijał na oślep, a to nam jest potrzebne ! przypomnijcie sobie mecze w lidze jak wyprowadzali pilki środkowi obrońcy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
przestańcie z tą krytyką, bo się słabo robi! Sivakov i Jaliens wczoraj wysiedli z samolotu. Co od nich chcecie? To są sparingi, gry treningowe więc wrzućcie luz. Poza tym na to forum zaglądają dziennikarze, kibice innych drużyn, piłkarze - więc nie róbmy wiochy tym ciągłym wyciąganiem wszystkich żali - robimy z siebie pośmiewisko.
|
|
|