|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To mnie z nim zapoznaj.
Dopiero zaczęli przygotowania czy już kończą jedno zgrupowanie? o tym pisze bo jeśli kończą zgrupowanie to nie wstali dopiero co ze stołów, bez względu na to czy rozegrali podczas niego tylko jeden sparing. Bo to jest jednak o tydzień - dwa więcej w nogach niż u zawodników Wisły. Różnica jest, ogromna. Jak już pisałem komentatorzy swoje, a gazeta swoje, gdzie na dodatek piszę że zagrali w mocno rezerwowym składzie, mimo że wystąpiło 6 podstawowych zawodników w meczu z Wisłą (kłamstwo gazety). Zapodaj pewną informacją że dopiero zaczeli przygotowania, nie cytatem z gazety gdzie jest wklejone zdjęcie Żurawskiego z 99 roku. Gdyby rzeczywiście ktoś z Przeglądu Sportowego był w Hiszpanii to by wkleili aktualne zdjęcia, właśnie ze sparingu. Chyba że ktoś z nich telefonował celowo do trenera Norwegów żeby spytać w jakim składzie grali ..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.01.2011 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale każdy ma inne predyspozycje fizyczne, jedni są bardziej przypakowani, jedni mniej, tu nie chodzi o rzeźbę, braków z młodosci sie nie nadrobi, a jak sie chce to zrobic, to zawsze kosztem czegos.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Witam, mam takie pytanie. Co się dzieje w przypadku remisu po 90 minutach? Od razu karne, czy dogrywka, czy jakiś inny "Złoty gol".. Co decyduje? Byłbym wdzięczny
\PS: Dzięki KptAnt ![]()
Ostatnio edytowane przez filemon : 29.01.2011 o godz. 17:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W innych meczach od razu karne były.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
gramy system 4-3-3, debiutuje dwóch nabytków Jaliens i Sivakow. Zobaczymy czy Kurto pokaże się z dobrej strony.
Skład: Filip Kurto - Serge Branco, Kew Jaliens, Gordan Bunoza, Dragan Paljić - Tomas Jirsak, Radosław Sobolewski, Michaił Siwakow - Wojciech Łobodziński, Maciej Żurawski, Andraż Kirm. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nadaje mecz na 12tv.pl ale serwer jest do dupy i moze zacinac. Jak ktos chce to nagrywam go wiec bede mogl wrzucic..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Serwery orange też zdecydowanie nie dają rady. Tnie się jak diabli, niemal oglądać tego się nie da.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sivakov przed momentem sie pieknie pokazal.szkoda, ze Kirm tego nie zagral, a Bunoza znowu wy..... sie w polu karnym
Powód: lobo
Ostatnio edytowane przez nh79 : 30.01.2011 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lobo znowu 300 procentowki nie strzelil!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo to drewno, z kornikami jak wróble.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Łobodziński ...
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Łobo to się chyba za gracza Valerengi uważa - najpierw wybija piłkę, a później się jeszcze rożnego domaga ;-)
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chodzi wam plynnie transmisja na orange info? Bo mi permanentnie przerywa. No ale mozna bylo byc tego w 100% pewnym... ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Teraz już wiem ze z obecną formą nawet do Turcji go nie wezmą. wydaje mi się że gra tak źle by czasem nie musiał wyjeżdżać za granice gdzie musiał by cieżko pracować na treningach. kończ waść wstydu oszczędz!
Ostatnio edytowane przez yogul : 30.01.2011 o godz. 19:22.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gra ten Shelton którym się rzekomo interesowaliśmy.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po 20 minutach za malo plynnosci w grze , ciagle tracimy za szybko pilke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Duuużo lepiej niż w pierwszym springu.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
byłbym wdzięczny jak byś wrzucił ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno żeby nie nadawać kiedy taki bierze XXX tysioli ojro za sezon, a nie potrafi niepilnowany pilki z 10 metrow do bramki skierować.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No dobra podajcie na jakie chcecie serwery i w jakiej jakosci
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wisła fatalnie nie gra, o wiele lepiej niż poprzedni mecz, zobaczymy jak będzie wyglądać reszta meczu
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Łoboooooooooo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jest lepiej niż poprzednio. Raz po raz marnujemy świetne sytuacje (ostatnio ich tyle nie było), niestety dopuszczamy też do groźnych sytuacji pod naszą bramką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
a Łobo też poczynił postępy od ostatniego sparingu. Zamiast trafić w bramkarza z 100% sytuacji nie trafil w bramke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
no byle by nie rapidshare... no taka jakoś, aby chociaż było piłke widać i twarze zawodników..
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Rapidshare chyba jest najbardziej stabilnym hostingiem plikow..
Wiec na jaki ? i czy jest ktos jeszcze moze zainteresowany ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bunoza jaka akcja
SZACUN! 0-1 ... minął wszystkich obrońców jak tyczki na treningu...
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 30.01.2011 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
GOL dla Valarengi ;/
|
|