|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Czyli ta dwójka sparingpartnerów to wcale nie słabeusze. Zobaczymy jak w tych sparingach sobie poradzą. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dobrze by było zagrać te mecze już w optymalnym zestawieniu kadrowym, czyli z nowymi zawodnikami. Wartościowe sparingi to podstawa.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Po tym zdjęciu widać ze chłopaki nie odpuszczają, i dobrze! na boisku musi być walka!
Tylko żeby sobie nóg nie połamali (odpukać)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Fajnie by bylo zeby nowi (mam nadzieje ze bada naszymi zawodnikami) jak najszybciej pojechali na oboz.
Proces aklimatyzacjii,integracja z grupą,itd....to tylko poczatek a gdzie zgranie,zrozumenie z partnerami na boisku... datego jak ma cos z nich byc od poczatku rundy to jak najszybciej finalizowac umowy i na obóz ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Robert Kubica ! w sztabie trenerskim Wisełki Zapewne będą pracować nad szybkością ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() "Witam na siłownie. Będziemy dzisiaj pakować łapy!" ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jakby koksu zobaczył takie obciążenia bo by ich wyśmiał
ale niech pakują !![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Grunt to dobry humor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A Chavez nie powinien byc juz na zgrupowaniu...? Wie ktos kiedy ma dojechac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi się śmiać chce. Jestem ciekaw, czym to jest spowodowane, że takie małe ciężary biorą. Nie chcą/nie mogą przeciążyć mięśni? No, ale biceps chyba podczas biegu nie pracuje? Zresztą, Małecki jest zrobiony zazwyczaj elegancko, więc chyba takich ciężarów, jak Łobo nie bierze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
pms - A masz jakiekolwiek pojęcie o planach treningowych? Mogą mieć np. na razie 50% obciążenia... bo pracują nad dynamiką...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale w starciach bark w bark pewna siła jest potrzebna czy żeby przepchnąc rywala w polu karnym np. podczas rzutu rożnego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wiem, jak powinni trenować piłkarze, dlatego spytałem i zaznaczyłem, że śmiać się chce, ale pewnie jest to czymś spowodowane.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie pracują teraz nad dynamiką! Po pierwsze było mówione już gdzieś przez kogoś ze sztabu że teraz kondycja/siła a na dynamikę przyjdzie czas później. Po drugie zawsze się tak przygotowuje do sezonu/rundy najpierw buduje się kondycje fizyczną żeby wytrzymali sezon na wysokich obrotach (pełne 90 min) a potem jest czas na szybkość a na końcu lekkie treningi dla odzyskania "świeżości".
Też byłem zdziwiony tym że tak mało "biorą na klatę" Ale może wytłumaczenie jest proste. Jeżeli by dużo wyciskali na siłce przed treningiem czysto piłkarski w tym wypadku były to szybkie podanie, gra z pierwszej, strzały to z treningu takie nie było by zbyt dużo pożytku. NIE JESTEM SPECJALISTĄ - TYLKO ZGADUJE ŻE TAK MOŻE BYĆ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/wisla-przegrala-z-norwegami/ - skrót meczu z norwegami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie biorą dużych ciężarów, bo do niczego im to nie jest potrzebne. Nadmierna masa mięśniowa nie pomaga piłkarzom, bo wtedy szybciej się męczą (więcej mięśni do dotlenienia). Co nie zmienia faktu, że polscy piłkarze mogliby trochę lepiej wyglądać, z tym że likwidacja zaniedbań w tym temacie to nie kwestia jednego okresu przygotowawczego, ani nawet kilku, a kwestia wielu lat, których niestety się już nie odzyska.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_w_olivie/ a wie ktos moze czemu Genkov nie polecial?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj o 20.00 105 km od Olivy swój mecz z Alicante gra Barcelona - może chłopaki pojadą obejrzeć swoich lepszych kolegów po fachu?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie dostali biletów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jaliens i Sivakov już trenują.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iejetnosciami/ „Cieszę się, że dotarli do nas ci piłkarze, to dobrzy zawodnicy z wysokimi umiejętnościami” – powiedział tuż po porannym treningu trener Wisły Kraków – Robert Maaskant. Będzie gdzieś w internecie transmisja z jutrzejszego sparingu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Bo=Boguś? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie, to o synka chodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Rozumiem, ze Maor jest juz w drodze do Hiszpani i tam odbedzie sie prezentacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
pfff, a po cholere ta prezentacje, w hotelu ja zrobia?
![]() niech trenuje, pokaza go swiatu jak przyjade, razem z GK... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|