|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Szkoda, że nie napisałeś- może wpadło by też destruction 2.0 ![]() Ja teraz pogrywam w Two World 2, ale do jutra. Bo jutro nastąpi dostawa gier: Splatterhouse, Resonance of Fate, no i Dead Space 2... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Devil, ty z domu poza pracą gdzieś wychodzisz ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak... Na rynek co tydzień. Dlatego moje posty w week są pisane nad ranem, po powrocie w stanie wskazującym
A w tygodniu prace mam w domu. Coś tu cicho ostatnio
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.01.2011 o godz. 04:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wczoraj odwiedziłem kumpla który przerobił(wgrał softa) PS3 i teraz mam straszny mętlik w głowie czy też przerobić swoją czarnulkę czy nie. Poczekam jeszcze z miesiąc na rozwój wydarzeń co na to Sony.
Wy swoje przerabiacie? ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdemu straszny ban
Jednak z tego co widzę to Sony wyraźnie nie może sobie dać rady z zaistniałą sytuacją.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sony znowu dało nową łatkę, która uderza w piratów. niestety musisz ją ściągnać jeżeli chcesz grać online
![]() Co do Sony, to oni akurat sobie radzą, o to się nie musisz martwić
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.01.2011 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja swojej nie mam zamiaru przerabiać.
Oni nas szanują, to należy im się tym samym odwdzięczyć. Mamy świetne exy, darmowy online, polonizacje, gry są dużo tańsze niż parę lat temu... Gdyby piraty były od początku, tak jak z X360, to nie byłoby tak kolorowo. Więc można powiedzieć, że przez piracenie sami sobie szkodzimy. Tzn. piraci szkodzą tym, którzy ciężko pracują na zakup gry. Ale nie zamierzam nikogo uczyć moralności, bo sam święty nie jestem. Jak miałem PS2 to przerobiłem konsolę i do dzisiaj nie przeszedłem 3/4 gier, które ściągnąłem z neta. Większość odpaliłem, sprawdziłem i następna heh No, ale wtedy nie było mnie stać na gry. Lepiej dać to 150 zł miesięcznie na grę, przejść całą, dobrze się bawić, niż zastanawiać się przez godzinę, którą grę włączyć, pograć godzinę i rzucić w kąt. Zawsze później możesz ją odsprzedać, wymienić się z kumplem i kasa się zwraca. PS. chociaż przyznam, że po tym jak uniemożliwili oglądanie filmów HD z przerobionej matroski w niepełnych rozdzielczościach, to byłem tak wkurzony, że zacząłem poważnie się zastanawiać nad przeróbką...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 29.01.2011 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szczerze powiedziawszy to nie sądziłem, że uda się im złamać ps3 a jednak. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie, po ilu latach złamali ps3?
Ja swojej nie przerabiam. Czekam teraz na Killzone 3 i składam zamówienie na edycję kolekcjonerską Mam słabość do steelboxów Ktoś pisał o demie bulletstorm. Stargałem w nocy i sprawdziłem rano, i jakoś mnie nie porwało. Mam jeden główny zarzut- dlaczego nie mogę podskoczyć w dowolnym momencie, a tylko jak zbliżę się do przeszkody? Nie podoba mi się to. poza tym przeciwnicy w demie to 3 typy, które się powtarzają cały czas.... Choćto Polacy zrobili, to nie kupię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co lepiej wybrać 250 Gb czy 320 PS3? Wiadome, że większy dysk, ale jeszcze jakieś różnice?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"... okazało się jednak, że cieszyli się oni (piraci) przedwcześnie. Brak możliwości zabawy w sieci, oraz coraz to nowsze aktualizacje softu dezaktywujące przeróbkę, połączenie kodu nowych gier z konkretnym firmware konsoli, relatywnie wysoka cena oraz cała masa problemów zgłaszanych przez użytkowników Jaila, sukcesywnie odstraszała ciekawskich..."
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.02.2011 o godz. 10:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo, że jak ktoś przerabia konsole do nastawia się głównie na granie w singlu, natomiast to co próbuje teraz robić Sony to jakieś strzelanie na oślep.
Np: http://www.ps3site.pl/sa-juz-pierwsz...nia-ps3/63383/ lub http://www.ps3site.pl/blad-8002f2c5-...ski-hdd/63019/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Panowie, pomóżcie.
Poszukuję gry, w którą można fajnie pograć w dwie osoby. Najlepiej coś, w co się współpracuje, gra razem, a nie przeciwko sobie. Odpadają wszelkie shootery, sportówki i samochodówki. Xbox. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lara Croft?
A bijatyki mogą być?
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.02.2011 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
a tak w ogóle, to: http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 12.02.2011 o godz. 19:26.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę Stawski, że jednak zaliczyłeś CoD-BO.
Jakie wrażenia odnośnie singla?Ja właśnie kończę Dead Space 2 i powiem, że jestem trochę zawiedziony. Jedynka była zdecydowanie lepsza. Tutaj mamy powielanie pomysłów w w/w części ( nowym pomysłem jest zastąpienie genialnych butów grawitacyjnych, butami odrzutowymi). Do tego ten klimat :/ (jedyna miejscówka która sprawia, że zdecydowanie wolniej się poruszasz, oraz z pewną dozą braku zaufania patrzysz za każdy róg, kąt to Ishimura- szkoda tylko, że to krótka wizyta). Co jeszcze. Na plus na pewno jest zwiększenie poziomu trudności- zdecydowanie mniej upgradów, amunicji, sprawia, że Isaack częściej musi walczyć melee, czy używać stazy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, skończyłem singla w dwa wieczory, a naprawdęjestem lamusem
Generalnie nie podobały mi się dwie sprawy. Primo - baaardzo dużo fragmentów, w którym nawet pada nie dotykałem - w MW2 przynajmniej było jakieś poczucie interakcji. Secundo - zero zaskakujących zwrotów akcji - może poza zakończeniem, ale nie było przysłowiowej atomówki jak w Cod4. Multi tylko liznąłem - zagrałem 3 mecze, i .... wróciłem bez żalu do Bad Company 2. A! Mam już 4 destruction kills! Brakuje tylko 16-tu Teraz czekam na Killzone 3. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem Ci daj na najwyższy poziom- gra jest banalna jak każdy cod
![]() Ogrywa ktoś tu NBA 2K11. Chcę kupić i nie wiem czy warto. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już nie mogę się doczekać Killzone 3. Jak na razie męczę B:BC2 podstawkę i Vietnam. Devil, a za zagranie on-line meczu z przyjacielem z PSN jest w nowej Fifie trofka? Tak z ciekawości pytam, bo już zapomniałem że mam gdzieś tę grę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o ile dobrze pamiętam, to jest za pokonanie przeciwnika w lidze znajomych.
Co do Killzone 3 to się zastanów- dla mnie dramat !!! (poziomem trudności oni nas chyba chcą obrazić-mają nas za 5 letnie dzieci?. Dobrze, że kumpel powiedział mi, aby od razu zacząć na weteranie (i tam nawet ani razu nie zginąłem :/ - oczywiście mówię o zginięciu na amen Multi? Owszem jest, ale dla mnie też słabszy aniżeli w 2 (wiem, wiem po ograniu genialnych multi w Assassins Creed Brotherhood oraz Dead Space 2 stałem się wybredny).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 28.02.2011 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Grywal ktos na Kinect ? Warto kupic ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Devil, czyli poziom jak dla mnie super
poza ty6m podoba mi sięten klimat - post-apokaliptyczno-cyberpunkowy multi w 2 mnie nie zachwyciło, beta mi siępodobała. Zobaczę teraz. Nie odpalałem konsoli już kilka dni.... a Killzone czeka..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Udało się zrobić w trybie przyspieszonym platynke w Killzone 3. Teraz trzeba to wymienić, póki w cenie
Ogrywał ktoś Bulletstorm? Warto na to wymienić?- noty zbiera dobre. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tak grywał
, przynajmniej wg mnie , mam tylko 2 gry bo jak na razie nie ma żadnego ciekawego tytułu . Polecam grę sportowa nie pamiętam tytułu ale jest całkiem spoko - bieg przez płotki ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Famul dzieki
- Da sie zaktualizowac sklady w FIFA11 na X360 na ta runde ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli nie korzystasz z pirata, aktualizuje się przed każdym meczem online o.o
(przynajmniej tak jest na PS3, oraz w Fifie 10 na xboxie). a jak nie działa to poczytaj tu: http://xboxforum.pl/gier-f12/fifa-11...w-85145-3.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli ktośma problem ze zrobieniem trofki 20 demolition kills w Bad Company 2 to można się ustawić na stronie PS3trophies. Miałem 7 a po wczorajszym wieczorze mam już 16
Jewszcze tylko 4 i będęmiał wszystko w multi ![]() No i sięudało. Dzięki Devil! A teraz jadęz Killzonem, i muszę powiedzieć, że nigdy siętak nie przejechałem na recenzji Butchera z PSX... Pisze, że fabuła kiepska - jak dla mnie o niebo lepsza niż w black opsach. Pisze że fajerwerki graficzne - jak dla mnie grafika jest po prostu dobra, ale fajerwerków to ja tu nie widzę... może w 3d?. A multi na pewno lepsze niżw bulletstorm - i mówięto tylko po ograniu bety KZ i dema BS. Na razie chodzę w egzoszkielecie Jest moc Powód: platynka :)
Ostatnio edytowane przez stawski : 23.03.2011 o godz. 22:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|