|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co do zbymaka i maci0sa to jak jeszcze nikt się nie domyślił (lub zostało to zmoderowane
) to ludzie z klubu - możliwe, że jedna i ta sama osoba. Udzielają się na paru większych forach wiślackich, zwiększają napięcie i zainteresowanie. Goście siedzą cały dzień na swoim forum, piszą artykuły, posty i wpisy w shoutboxie, jednocześnie dysponując najświeższymi informacjami (niekoniecznie własnymi). Dajcie mi cynk gdzie można znaleźć robotę, w której można cały dzień przeszukiwać internet (również zagraniczne portale informacyjne i fora), sprawdzać informacje u "informatorów", mając czas na zarządzanie forum, redagowaniem tekstów itp itd.Polecam lekturę wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_szeptany Ale daleki jestem od krytyki - dla mnie obecność takiego zjawiska to znak, że nasz marketing stosuje skuteczne i najnowsze trendy marketingowe. Czyli coś się w końcu dzieje w tym temacie. Dzięki temu o Wiśle mówią wszyscy - media, wielbiciele i przeciwnicy donosów. Nawet wzajemne dementowanie plotek przez poszczególne portale wiślackie dodaje kolorytu i zmusza do wizyt na takowych parę razy dziennie żeby nie stracić wątku ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
musisz zostac IT Administrator
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z formalnego punktu widzenia jest tak jak mówisz.
Pani Prezes uznała, że chce wyciągnąć jak najwięcej z tego transferu skoro i tak on się już odbędzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli gość idzie i prosi o zgodę na transfer to nawet jeśli zaproponowaliby mu sporą podwyżke i nie wiadomo jeszcze co to on i tak tam nie zostanie. Hapoel chce po prostu zagrac nam na nosie, bo prawdopodobnie za te pieniadze nie znajda oni takiego zawodnika jakim był Maor. A procent od transferu czy Bog wie co jest spowodowany tym, że z Wisly w ostatnim czasie zawodnicy odchodza za spore pieniadze jak na nasza lige i napewno chcieliby jeszcze pare groszy przytulic w razie kolejnego transferu. Najgorsze jest to ze wszystko ociaga sie w czasie. A moze wlasnie jeszcze o to im chodzi...
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
pamietam, ze tak samo pisal o Milinkovicu, a jak sie skonczylo to wiemy ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Z niewolnika nie ma pracownika, a Melikson chce grać w Wiśle.
Nie wiem czy ta "innowacyjna" formuła jest znana w Hapoelu, ale jeżeli naprawdę transfer utknął w martwym punkcie, bo Żydzi nagle zmienili swoje oczekiwania finansowe to jest to niepoważne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Niebawem się czegoś dowiemy, idąc za wpisem Biura Prasowego na fb.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Genkov z tego co mówił Stan miał ok 14 wylądować, więc może jednak Melikson, i płaczki będą musieli znaleźć nowy powód bo zawodzenia! I tak przy okazji jak czytam niektóre wpisy na temat podpisywania kontraktów i negocjacji to aż mnie dziw bierze czemu nie jesteście ludzie agentami menadżerami itp, skoro jesteście tacy mądrzy? Sprawami kontraktów i transferów do Wisły dajcie się zająć ludzią do tego odpowiedzialnym i na pewno mądrzejszym w tych sprawach od was
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biuro prasowe w komentarzach napisało, że ani Melikson ani Genkov.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czyli co, Shivakov?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() EDIT: Tak jak mówiłem http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...czyl_do_wisly/ Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 28.01.2011 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Więc Sivakov.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sivakov w 1 dzień badania, kontrakt podpisany..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Feniks kiedy zakładasz własne forum z "przeciekami" ;D?
Świetny ruch, Sivakov ma potencjał by być sporym wzmocnieniem środka pola. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podesłać do Ber Shevy zdjęcia z prezentacji Shivakova... Ciekawe czy teraz Pani Prezes będzie taka twarda.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiecie czy bedzie mozliwosc wykupienia po zakonczeniu sezonu ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie ma opcji pierwokupu - wg Biura Prasowego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W komentarzach na FB Biuro Prasowe napisało, że nie ma możliwośc opcji z wykupem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Siwakow wypożyczony!!! Przynajmniej z nim poszło szybko. Widać różnicę w załatwianiu interesów w normalnym kraju (Włochy)!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Znajdą się zapewne malkontenci twierdzący, że to chwilowe rozwiązanie, że bez sensu wypożyczenie bez opcji pierwokupu, etc. ale skoro sprawa z Meliksonem się przeciąga to według mnie to bardzo rozsądne posunięcie, bo wczorajszy sparing, który oglądałem pokazał, że w tej pomocy choć zawodników od groma, kreatywnego gościa to brakuje. Oby takim stał się Siwakow!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten siwakow to jaka dokladnie pzycja? srodek czy bok pomocy?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|