|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wielu z was ma patche dodatki latki do Gry PRO EVO wiec podzielcie sie z wszystkimi
![]() Jesli mozna to wrzucajcie rozne dodatki. do kazdej czesci gry od Pro Evo 3 do 11. - jesli chodzi o mnie i na czym mi najbardziej zalezy... To ma moze ktos patcha do Pro Evo 11 z Wisłą Kraków (nie mowie tu o Ekstraklasie bo tego nie umiem zainstalowac). ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Patch z ekstraklasa wgrywa sie bardzo latwo, to samo PESEdit ( moim zdaniem najlepszy patch do PES ). Skoro nie umiesz to po prostu przeczytaj dokladnie opis instalacji, jesli i to nie pomoze to widocznie gra z patchami nie jest dla Ciebie
Link do Pesedit ( strona forum i inne przydatne sprawy ) : http://pes2008editing.blogspot.com/?ref1 PS: PES 2011 na PC to jakas kpina.... FIFA na konsoli od kilku lat wymiatala, a w tym roku wydanie PC tez lepsze niz PES... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Offline |
|
instalowalem zgodnie z instrukcjami ;p ale wyskakiwal mi blad jakis. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
PES na PC jest 1000 razy lepszy od FIFY. ![]() A.K napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W którym miejscu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tegoroczny PES to porażka, FIFA go zmiotła. I mówię to jako wielki fan Pro Evo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla mnie tegoroczny PES wymiata. W tego z przed roku grałem miesiąc i wróciłem do 09, który do tej pory chyba był najlepszy, ale po 2 latach się musiał znudzić.
Jak ktoś pogra sporo w tego PESa, to można złapać zajawke. W końcu można zrobić zajebiste akcje zespołowe, a nei przechodzić jednym piłkarzem pół boiska. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ciśnie ktoś jeszcze w PESa (2011) na playstation 2?
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
PES jest lepszy? No wybacz ale FIFA 11 w tym roku to jest FIFA 10 z konsol, ktora w kazdym aspekcie byla lepsza od PESa.
W tym roku w PES sa fajnie zrobione podania oraz niezle dodatki do odblokowania...nic wiecej :( Sam bylem i jestem fanem PES ( PES6 ) ale w tym roku na PC i na konsolach FIFA zmiata konkurencje. W Fife gram od FISa czyli od 1 czesci w PES od ISS czyli tez od pierwszej czesci i moim zdaniem PES skonczyl sie na 6 a FIFA z przestojami dopiero sie rozkrecila w tym roku. Dla mnie np najlepsza FIFA jest FIFA 98 ( pomijam tegoroczne wydanie ), a PES to oczywiscie 6 - grywalna jak diabli do dzisiejszego dnia. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Fifa World Cup 98 ?
![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Tak moim zdaniem to najlepsze wydanie FIFY pomijajac 2011. Do 98 mam ogromny sentyment
Dobre tez byly 2000 i 2001 ale jednak obstaje przy 98.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ma ktos moze najnowsze DLC od KONAMI (DLC 2.00, Version 1.03) ?
bez tego patch mi nie pujdzie a na necie nie moge znalezc. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Z PESa to napewno 6tka. Jeszcze z patchem Ekstraklasy i miejscami źle przerobionym komentarzem, gdy Borek albo Kołtoń wpieprzali się w słowo Szpakowskiemu ![]() ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś zainteresowany to w Katowicach 9 kwietnia odbędzie się turniej Mistrzostw Śląska w PES 2011 na PS3
Więcej informacji oraz zapisy na stronie http://forum.pes-scena.pl/ . W sumie do Katowic z Krakowa jest nie więcej niż 2h jazdy pociągiem więc warto się wybrać i znów poczuć ten klimat turnieju ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pes 2006
do dzis mam orginał. Best game ever. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Zgadzam się
Jeszcze 2008 na PS2 było bardzo dobre, mnóstwo turniejów zjeździłem w tę część Najnowsza odsłona nie jest najgorsza, fakt, że nie ma schematów i jest dużo randomu wpływa trochę na wyniki. Chociaż Konami dążyło do urealnienia piłki nożnej, a jak wiadomo tam też zdarzają się kuriozalne bramki i błędy bramkarzy Chociaż moim zdaniem aby gra była typowo turniejowa to muszą być schematy, które da się wyćwiczyć tak jak to było w PES 6 i 2008 (PS2). |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zgodze się z kimś tam wyżej, fifa 98 to było coś...
![]() A co do PES vs. FIFA to w ostatnich latach zawsze stawiałem na Pro Evo, w tym roku FIFA jest po prostu lepsza. I też mówię to jako zwolennik PESa ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pes skończył się na 6. Zagrałem w 6 chyba ze 30 sezonów plus pojedynki na dwóch. W Fife grałem do 2004-2005 mniej więcej. Ostatnio szukam czasu, żeby zobaczyć tą najnowszą Fife, gdyż tak jak wy większość uważa ją za lepszą od Pes.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zdecydowanie PES 6 najbardziej klimatyczna, szczególnie grane derbów na naszym stadionie po ściągnięciu patcha. Fifa 11 strawna, ale to już nie to samo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
PES 6 i 2011 najlepsze wersje według mnie. Gram teraz długo 2011 i jak kolega wyżej, polecam patche PESEdit
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|