The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 15:44
WCracow napisał(a):Wyświetl post
Dalej piszmy, że nic sie nie stalo i jakos to bedzie. GLaszczemy naszych lalusiow a pozniej mamy tego efekty. Gdyby nie mecz towarzyski byłaby to kolejna kompromitacja a'la Levadia i Karabach. Jakis Aalesund wygrywa z nami 2:0. Brawo! Oby tak dalej. I my myslimy, że jakis 34 letni szrot zza granicy nas uratuje. Smiech na sali po prostu.

Kolego WC- prośba: wyjdź i więcej nie wracaj.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 27.01.2011, 15:45
Mam pytanie do tych, którzy oglądali: są jakiekolwiek pozytywy dzisiejszej, naszej gry? I czy niedzielny mecz będzie transmitowany również przez Orange?

Sorry jednak o transmisji jest napisane.
Powód: sorry
Ostatnio edytowane przez Dean : 27.01.2011 o godz. 15:48.

Odpowiedz cytując
WCracow
Member

Od: 11.2010

Stary 27.01.2011, 15:48
Pozytywy gry piszesz? Czlowieku z taka gra to ograla by nas ta "wielka" Odra z Wodzislawia. A co do kolegi Snyrtinga. Obrazasz sie, bo ktos napisze prawde? Kazdy ma swoje zdanie i moze je GLOSIĆ! Dla mnie polityka Wisly idzie w bardzo zlym kierunku i zobaczycie, że ze 2-3 lata w podstawowym skladzie bedzie 11 obcokrajowców i bedziemy przegrywac po 2:0 z Arka Gdynia. Ale przecież to obcokrajowcy (upsss. sorry. To szrot zza granicy.) ...im wolno
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.01.2011, 15:50
Szkoda tylko że Lech, Legia wygrywają swoje sparingi z lepszymi drużynami, no ale Wisełka zawsze ma usprawiedliwienie, że zmęczeni że późno treningi się zaczęły,że nowi zawodnicy są już tuż, tuż, ile razy takiego tłumaczenia było, przyjdą nowi, przegrają to zaraz będzie tłumaczenie że nie zgrani, że trzeba czasu. Mam do was pytanie, czy od piłkarzy Wisły można czegokolwiek wymagać? Oni za Wisełkę powinni umierać na boisku, nie mówiąc o forsie jaką pobierają...no tak zapomniałem, krytyka i płacz surowo wzbroniona!...zwłaszcza że to tylko sparing
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.01.2011, 15:54
Nie no, lepiej sie cieszyc, ze NADAL jestesmy oklepywani przez ogorow
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.01.2011, 15:55
sekcja koszykarek zagrałaby w tym meczu lepiej.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.01.2011, 15:58
Racjonalnie rzecz biorąc to gra była słaba, zwłaszcza w pierwszej połowie, z tym że jakbyś kiedykolwiek trenował piłkę nożną to byś wiedział że na samym początku przygotowań to nie ma co się spodziewać cudów.
Do pozytywów na pewno trzeba zaliczyć Czarka Wilka. Również można zauważyć że piłkarze którzy weszli po przerwie prezentowali się lepiej od poprzedników. Rios zwłaszcza po zaraz wejsciu był bardziej widoczny od Żurawskiego (którego właściwie w ogóle nie widzę w takiej taktyce 4-3-3), Łobodziński pomimo zmarnowanej sytuacji zrobił i tak więcej od Małeckiego, Branco grał lepiej od Paljica, którego błędy były przyczyną większosci sytuacji Norwegów w pierwszej połowie. Ponadto Kowalski tragedia...
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.01.2011, 15:58
Dalej piszmy, że nic sie nie stalo i jakos to bedzie. GLaszczemy naszych lalusiow a pozniej mamy tego efekty. Gdyby nie mecz towarzyski byłaby to kolejna kompromitacja a'la Levadia i Karabach. Jakis Aalesund wygrywa z nami 2:0. Brawo! Oby tak dalej. I my myslimy, że jakis 34 letni szrot zza granicy nas uratuje. Smiech na sali po prostu.
A o jakim 34-letnim szrocie mowisz? Jakies nowe informacje transferowe? Podziel sie Nimi

Pozytywy gry piszesz? Czlowieku z taka gra to ograla by nas ta "wielka" Odra z Wodzislawia. A co do kolegi Snyrtinga. Obrazasz sie, bo ktos napisze prawde? Kazdy ma swoje zdanie i moze je GLOSIĆ! Dla mnie polityka Wisly idzie w bardzo zlym kierunku i zobaczycie, że ze 2-3 lata w podstawowym skladzie bedzie 11 obcokrajowców i bedziemy przegrywac po 2:0 z Arka Gdynia. Ale przecież to obcokrajowcy (upsss. sorry. To szrot zza granicy.) ...im wolno
Tak jak pisal snyrting. Idz gdzies indziej glosic swoje zdanie jak masz pisac takie teksty i nie wracaj.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.01.2011, 15:59
Przynajmniej wszyscy jestesmy zgodni co do jednego - Kowalski nie powinien wiecej grac w Wisle.
Odpowiedz cytując
WCracow
Member

Stary 27.01.2011, 16:00
Gdzie ci kibice, ktorzy po niespodziewanych porazkach Wisly w latach 2002-2004 potrafili to co mysla, nawet gorzka prawde. teraz tylko radosc,, "mamy jeszcze czas"," nie jestesmy zgrani jeszcze, spokojnie". Krytyka zabroniona. Glaskajmy dalej ...
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:00
martonas napisał(a):Wyświetl post
Racjonalnie rzecz biorąc to gra była słaba, zwłaszcza w pierwszej połowie, z tym że jakbyś kiedykolwiek trenował piłkę nożną to byś wiedział że na samym początku przygotowań to nie ma co się spodziewać cudów.
Do pozytywów na pewno trzeba zaliczyć Czarka Wilka. Również można zauważyć że piłkarze którzy weszli po przerwie prezentowali się lepiej od poprzedników. Rios zwłaszcza po zaraz wejsciu był bardziej widoczny od Żurawskiego (którego właściwie w ogóle nie widzę w takiej taktyce 4-3-3), Łobodziński pomimo zmarnowanej sytuacji zrobił i tak więcej od Małeckiego, Branco grał lepiej od Paljica, którego błędy były przyczyną większosci sytuacji Norwegów w pierwszej połowie. Ponadto Kowalski tragedia...
a Aaselund (czy jak tam ta potęga europejskiej piłki się nazywa) to jest w środku sezonu? zaczynają ligę jeszcze później niż my, czyli są w jeszcze wcześniejszej fazie przygotowań.
nie szukajmy usprawiedliwień dla żenujących porażek.
Odpowiedz cytując
WCracow
Member

Stary 27.01.2011, 16:04
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
A o jakim 34-letnim szrocie mowisz? Jakies nowe informacje transferowe? Podziel sie Nimi
Mowie o tym szrocie, ktory teraz sciagamy do klubu. 34 to rocznik umowny. Chodzilo mi o wiek wiekszy niz 30. Ale przeciez na forum sa wszyscy happy bo widza jakiegos 31 letniego goscia, ktory zagral gdzies sobie na Balkanach a teraz zagra dla Wisly. Transfer to transfer. Do tego to obcokrajowiec, czyli jest na pewno znacznie lepszy od naszych. Idziemy na Mistrza nie ma co! LM w palce w nosie zdobedziemy wygrywajac po drodze ze Sparta Praga 5:0 i pokażemy ziemnakom jak sie gra.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:04
Zrozumcie że ta porażka nie jest przypadkowa, wynika ze składu jaki jest..a raczej braku ataku i obrony...skoro u nas na lewej obronie gra zawodnik co w życiu nie grał na tej pozycji o czymś to świadczy...do tego zawodnicy z łapanki, którzy mają gdzieś Wisłę, ważne że stan konta na koniec miesiąca się zgadza...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 27.01.2011, 16:05
Widzę że niektórym rodzice powinni ograniczyć dostęp do internetu bo to na nich źle wpływa . Pewne osoby piszą tak jakby Wisła straciła szanse na Mistrzostwo ponieważ przegrała w pierwszy sparingu na początku przygotowań. Gra była kiepska ale nasi piłkarze są w pełni usprawiedliwieni i nie chce mi się wymieniać powodów dlaczego ponieważ jest ich sporo i nie wyjeżdżajcie z Karabachem czy z Levadią ponieważ co to ma wspólnego ? Wisła wtedy była fatalnie przygotowana , brakowało piłkarzy a teraz jest pierwszy sparing na "początku" przygotowań a nowi piłkarze są w drodze. Jednak pewne osoby mają już w zwyczaju narzekać na wszystko . To mam teraz do tych osób takie pytanie . Jeśli Wisła zacznie wygrywać , zdobędzie Mistrzostwo , awansuje do LM to wtedy będziecie się cieszyć jak nigdy nic tak jak wszyscy czy może przyznacie się do tego że kiedyś nie mieliście racji ciągle jęcząc na forum?
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:08
Cytat:
Mam pytanie do tych, którzy oglądali: są jakiekolwiek pozytywy dzisiejszej, naszej gry? I czy niedzielny mecz będzie transmitowany również przez Orange?
Oglądałem cały mecz i muszę powiedzieć że gra w drugiej połowie wyglądała całkiem dobrze.Wiadomo było sporo niedokładności ale były momenty gdzie zamykaliśmy przeciwnika na jego połowie.Ja tam nie przejmuję się wynikiem bo to sparing.Najważniejsze jest to aby trener zrozumiał ,że Kowalski jest bardzo słabym graczem, Łobo zagrał przeciętne spotkanie.Kirm napewno będzię motorem napędowym w tej drużynie bo dobrze radził sobie na skrzydle, szukał gry.Będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:09
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Zrozumcie że ta porażka nie jest przypadkowa, wynika ze składu jaki jest..a raczej braku ataku i obrony...skoro u nas na lewej obronie gra zawodnik co w życiu nie grał na tej pozycji o czymś to świadczy...do tego zawodnicy z łapanki, którzy mają gdzieś Wisłę, ważne że stan konta na koniec miesiąca się zgadza...
Mar85 - a dlaczego Ty narzekasz tylko wtedy kiedy jest jakieś niepowodzenie? Dlaczego ostatnio siedziałeś cicho? Przecież jak w Wiśle jest tak źle to cały czas o tym powinieneś pisać a nie tylko po przegranym nic nieznaczącym sparingu.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:10
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Widzę że niektórym rodzice powinni ograniczyć dostęp do internetu bo to na nich źle wpływa . Pewne osoby piszą tak jakby Wisła straciła szanse na Mistrzostwo ponieważ przegrała w pierwszy sparingu na początku przygotowań. Gra była kiepska ale nasi piłkarze są w pełni usprawiedliwieni i nie chce mi się wymieniać powodów dlaczego ponieważ jest ich sporo i nie wyjeżdżajcie z Karabachem czy z Levadią ponieważ co to ma wspólnego ? Wisła wtedy była fatalnie przygotowana , brakowało piłkarzy a teraz jest pierwszy sparing na "początku" przygotowań a nowi piłkarze są w drodze. Jednak pewne osoby mają już w zwyczaju narzekać na wszystko . To mam teraz do tych osób takie pytanie . Jeśli Wisła zacznie wygrywać , zdobędzie Mistrzostwo , awansuje do LM to wtedy będziecie się cieszyć jak nigdy nic tak jak wszyscy czy może przyznacie się do tego że kiedyś nie mieliście racji ciągle jęcząc na forum?
Zdobędzie mistrzostwo, z taką grą O jakiej LM piszesz bo nie za bardzo wiem Nasi piłkarze są zawsze usprawiedliwieni...szkoda że w lecie wyglądało to tak samo, porażki na początku obozu, no bo jeszcze jest dużo czasu a Karabach to ogórki...Teraz za to kadra jest o niebo lepsza, załóż chłopie okulary bo w ataku mamy gości co zdobyli raptem jednego gola w lidze, nie licząc Małeckiego który gra na skrzydle....
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.01.2011, 16:10
Dean napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do tych, którzy oglądali: są jakiekolwiek pozytywy dzisiejszej, naszej gry?
Pozytywy są takie, że jak się naszym zachciało biegać w drugiej połowie to całkiem nieźle to wyglądało... niestety jednak po sytuacji gdy Wojtuś nie strzelił w 300% sytuacji gra siadła. Drugim pozytywem może być dzisiaj postawa Kowalskiego... i mam nadzieję, że zaklepał sobie tym meczem miejsce w wyjściowym skłądzie ME.

Milan Jovanić - bez zarzutu, co miał wybronić to wybronił. Pierwsza bramka... poszedł tam gdzie powinien, druga bez szans, bo z Branco zostali z tyłu na 4 przeciwników.
Erik Czikosz - troche niepewnie z tyłu, wogóle w ofensywie niewidoczny
Mateusz Kowalski - potrafi przyjąc piłkę ze zwodem
Gordan Bunoza - nie zagrał źle i nie wiem na jakiej podstawie ludzie porównują go z Kowalskim?
Serge Branco - jak dla mnie pozytywnie. Walczył, biegał... nawet przyrodzenia nie szczędził by zablokować strzał.
Łukasz Garguła - coś by pograł ale nie miał z kim...
Cezary Wilk - dostosował się do reszty, choć miewał przebłyski
Tomas Jirsak - jak w meczu z Legią... bohater jednego podania
Radosław Sobolewski - jak go lubie, ale nie tym razem... słabo
Patryk Małecki - mało widoczny
Wojciech Łobodziński - gdyby nie ta zmarnowana sytuacja to śmiało powiedział bym, że rozruszał Wisłę
Maciej Żurawski - powinien być dobrym duchem drużyny niczym Boukhari
Andres Rios - pozytywnie... biegał walczył, starał się ale nie było z kim pograć
Andraż Kirm - jak wyżej
Powód: przegięcie
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.01.2011 o godz. 16:13.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:11
leszekm_ napisał(a):Wyświetl post
a Aaselund (czy jak tam ta potęga europejskiej piłki się nazywa) to jest w środku sezonu? zaczynają ligę jeszcze później niż my, czyli są w jeszcze wcześniejszej fazie przygotowań.
nie szukajmy usprawiedliwień dla żenujących porażek.
A czy Norwegowie grali rewelacyjnie? Ich jedynym atutem były ataki skrzydłami, które stanowiły zagrożenie w dużej mierze dzięki błędom naszych obrońców
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.01.2011, 16:12
Undertaker, Wcracow i inne płaczki. Też tak robicie po każdej sparingowej porażce?

http://www.youtube.com/watch?v=uAhFDim2zIo

Bronić naszej drużyny nie mam zamiaru, ale chyba było wiadomo czego można się spodziewać po takich piłkarzach jakich mamy w tej chwili na zgrupowaniu. Po co ten płacz, po co te nerwy? Z Jirsakiem, Łobem, Kowalskim i kilkoma innymi jesteśmy po prostu słabiutką drużyną i żadne treningi z jakimkolwiek trenerem tego nie zmienią.Wiadome było, że drużyna potrzebuje przebudowy i trzeba się cieszyć, że działacze próbują wzmocnić kadrę. Tylko, że w tym spotkaniu graliśmy tymi samymi piłkarzami co na jesieni. Minus Pawełek, Brożek i Cleber.

Ogarnijcie się, wytrzyjcie noski, odróbcie pracę domową, a najlepiej przetnijcie w....u ten zasrany kabel od internetu, bo oczy bolą.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:14
Mar85 - a dlaczego Ty narzekasz tylko wtedy kiedy jest jakieś niepowodzenie? Dlaczego ostatnio siedziałeś cicho? Przecież jak w Wiśle jest tak źle to cały czas o tym powinieneś pisać a nie tylko po przegranym nic nieznaczącym sparingu.
Dla Ciebie jest to nic nieznaczący sparing to po co go grają? A może w Wiśle jest dobrze? Mamy najgorszy skład odkąd Cupiał przyszedł do Wisły, nie ma zawodników oprócz Małego i Sobola związanych z Wisłą, są sami najemnicy, przegraliśmy dwa razy z rzędu w sposób kompromitujący w pucharach, więc o co mi chodzi
O to żeby ktoś coś zrozumiał...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:14
Mowie o tym szrocie, ktory teraz sciagamy do klubu. 34 to rocznik umowny. Chodzilo mi o wiek wiekszy niz 30. Ale przeciez na forum sa wszyscy happy bo widza jakiegos 31 letniego goscia, ktory zagral gdzies sobie na Balkanach a teraz zagra dla Wisly. Transfer to transfer. Do tego to obcokrajowiec, czyli jest na pewno znacznie lepszy od naszych. Idziemy na Mistrza nie ma co! LM w palce w nosie zdobedziemy wygrywajac po drodze ze Sparta Praga 5:0 i pokażemy ziemnakom jak sie gra.
A co takiego pokazują Polacy? Ok , możemy ściągać za większe pieniądze piłkarzy pokroju Celebana czy Zahorskiego ale czy z nimi nie będzie jeszcze gorzej? I widzę że do Ciebie nie docierają pewne rzeczy ale to jest początek przygotowań, wyniki nie są istotne, piłkarze są w trakcie ciężkiego treningu! Brak im świeżości , tak ciężko to zrozumieć i pogodzić się z tym wynikiem sparingu?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.01.2011, 16:17
Teraz sie wkurzacie na tych co sa niezadowoleni a potem jak przyjdzie nam znowu odpadanie z takimi druzynami jak Valeranga to sami bedziecie wieszac sznurek na pilkarzach. Kazdy ma swoje zdanie - krytyka chyba w tym przypadku nie jest zakazana. Nie ma krytyki - pilkarze mysla, ze jest wszystko w porzadku. 1 sparing czy 2 - chłopaki mieli dosc duzo czasu by sie lepiej przygotowac. A jak sie nie przygotowali odpowiednio to nie liczcie, ze po nowych transferach tak od razu wszysto ładnie i pieknie zaskoczy.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:20
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dla Ciebie jest to nic nieznaczący sparing to po co go grają? A może w Wiśle jest dobrze? Mamy najgorszy skład odkąd Cupiał przyszedł do Wisły, nie ma zawodników oprócz Małego i Sobola związanych z Wisłą, są sami najemnicy, przegraliśmy dwa razy z rzędu w sposób kompromitujący w pucharach, więc o co mi chodzi
O to żeby ktoś coś zrozumiał...
Racja Małecki i Sobol są związani z Wisłą i grają dla niej za darmo a inni ach Ci niedobrzy najemnicy biorą duże pieniądze. Ale przecież Mateusz Kowalski jest wychowankiem Wisły i on też jest związany z Wisłą więc masz już trzech no chyba że wolisz od niego Chaveza ale to przecież najemnik . Teraz na serio czy Ci prawdziwi Wiślacy zagrali dziś lepiej od tych najemników ? Ja oglądałem ten mecz i wg mnie zagrali na takim samym poziomie co Ci najemnicy i Ci najemnicy tak samo się starali jak Mały czy Sobol więc o co Ci chodzi?
Co do samego sparingu to jest on po to żeby przetrenować pewne warianty , pewne ustawienia i po to oni grają . Jak widzimy nie wszystko delikatnie mówiąc wychodzi ale o to chodzi by to wszystko poprawić do pierwszego meczu w lidze w tej rundzie!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 27.01.2011 o godz. 16:22.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 27.01.2011, 16:30
Nie rozumiem wszystkich forumowych płaczków. To był tylko sparing. W dodatku Aalesund ma juz własciwie przygotowania za sobą, a my je dopiero zaczęliśmy. Chyba tylko naiwni spodziewali się w tym meczu super gry w wykonaniu naszych.
Jakichś daleko idących wniosków bym z tego meczu nie wyciągał, ale to, co rzuciło się w oczy:
- Łobodziński - dodatkowy trening strzelecki
- Kowalski - znowu grał niepewnie i popełnił dużo błędów
- Jovanić - przy bramkach nie zawinił; obronił rzut karny; to, co mógł wybronić, to wybronił
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:36
Racja Małecki i Sobol są związani z Wisłą i grają dla niej za darmo a inni ach Ci niedobrzy najemnicy biorą duże pieniądze. Ale przecież Mateusz Kowalski jest wychowankiem Wisły i on też jest związany z Wisłą więc masz już trzech no chyba że wolisz od niego Chaveza ale to przecież najemnik . Teraz na serio czy Ci prawdziwi Wiślacy zagrali dziś lepiej od tych najemników ? Ja oglądałem ten mecz i wg mnie zagrali na takim samym poziomie co Ci najemnicy i Ci najemnicy tak samo się starali jak Mały czy Sobol więc o co Ci chodzi?
Co do samego sparingu to jest on po to żeby przetrenować pewne warianty , pewne ustawienia i po to oni grają . Jak widzimy nie wszystko delikatnie mówiąc wychodzi ale o to chodzi by to wszystko poprawić do pierwszego meczu w lidze w tej rundzie!
I tak jest co roku, sparing po to aby przetrenować warianty...chyba żeby pokazać jak się przegrywa z ogórkami. Jeśli nie widzisz różnicy między Sobolewskim i Małeckim a np. Branco i Riosem to gratulacje. Tu nie chodzi tylko o dzisiejszy mecz.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 27.01.2011, 16:36
Ja tylko napiszę że w pierwszej połowie nie stworzyliśmy żadnej sytuacji podbramkowej o strzale na bramkę nie mówiąc i to powinno dac coś trenerowi do zrozumienia
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.01.2011, 16:37
Cytat:
Gordan Bunoza - nie zagrał źle i nie wiem na jakiej podstawie ludzie porównują go z Kowalskim?
Chociazby 'asekuracja' Paljicia gdy poszedl na przebitke i bylo sam na sam ;] Fatalne wyprowadzanie pilki itd.

Cytat:
Milan Jovanić - bez zarzutu, co miał wybronić to wybronił. Pierwsza bramka... poszedł tam gdzie powinien, druga bez szans, bo z Branco zostali z tyłu na 4 przeciwników.
On sie boi linii bramkowej opusic.

Cytat:
Erik Czikosz - troche niepewnie z tyłu, wogóle w ofensywie niewidoczny
Mase pojedynkow przegranych (Norwegowie zagrazali glownie ze skrzydel), w ataku zero. Ale po nim sie niczego nie spodziewam. Prawy obronca potrzebny na gwalt!
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:37
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Teraz sie wkurzacie na tych co sa niezadowoleni a potem jak przyjdzie nam znowu odpadanie z takimi druzynami jak Valeranga to sami bedziecie wieszac sznurek na pilkarzach. Kazdy ma swoje zdanie - krytyka chyba w tym przypadku nie jest zakazana. Nie ma krytyki - pilkarze mysla, ze jest wszystko w porzadku. 1 sparing czy 2 - chłopaki mieli dosc duzo czasu by sie lepiej przygotowac. A jak sie nie przygotowali odpowiednio to nie liczcie, ze po nowych transferach tak od razu wszysto ładnie i pieknie zaskoczy.
Nikt się nie czepia konstruktywnej krytyki, tylko jak ktoś jęczy że o mistrzostwie możemy zapomnieć po jednym słabym sparingu po dłuższej przerwie, w dodatku bez nowych piłkarzy, z gwiazdami typu Kowalski czy Łobo w składzie, którzy zapewne nawet na ławce nie usiądą w trakcie sezonu, no to nasuwa się tylko jedno stwierdzenie: debilizm.
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Stary 27.01.2011, 16:38
boczni obrońcy poszukiwani, koniecznie. środek obrony chavez-jaliens może być najlepszym w lidze, ale co z tego skoro na bokach jest do dyspozycji lewy pomocnik, świeżak ze słowacji i leń.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów