|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
tu jest bardzo dobra jakośc ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Brak rasowego napastnika jest aż nadto widoczny. Przecież nawet nie ma komu w polu karnym piłki podać!
Jirsak kilka rasy nieźle rozegrałmpiłkę z Gargułą ale jak dojdzie Melikson to będzie przydatnym zmiennikiem. ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wilk jedzie na kadrę - jedyny. Więc dają mu teraz pograć więcej.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
u Dragana nie wyglądało to dobrze... trzeba będzie pomyśleć jeszcze o lewym defensorze w tym okienku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taki mały OT
zauważyliście że ci Norwedzy to wyglądają jak Brazylijczycy? mam nadzieję że Paljic nic poważnego sobie nie zrobił. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jirsak, jeśli ściągniemy tego Białorusina, powinien zostać sprzedany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ludzie czego wy się spodziewaliście po pierwszym sparingu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dajcie klawiaturze na chwile odpoczac, usiadzcie w fotelu i na spokojnie ogladajcie. To dopiero pierwszy sparing - to, ze mieli duzo treningow nie oznacza, ze od razu bedzie wielka dominacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
odnosnie paljicia nei ciekawie to wygladało... tomka i. wogóle nie widac raz czy dwa razy był na początku przy piłce.. ale dałbym mu jeszce chwile pograc... nie wiem za co chwalą zurawskiego .. ze skoczy do piłki ... szkoda słów poprostu
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tak jak fatalnie grali na jesieni tak fatalnie grają i teraz... Chociaż Norwegowie też tylko minimalnie lepsi ja nie wiem jak wytrwałem oglądając tę kopaninę przez 45 minut. W IV lidze nie ma takich kopanin.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Sparingi są po to by szlifować to co jest wałkowane na treningu. A znowu wyglądają jakby się pierwszy raz spotkali. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Faul na Paljiciu był celowy i chamski , gość był za nim ,powalił Dragana a następnie stanął na nodze naszego zawodnika w okolicach kolana, powinien dostać za to co najmniej w pysk . Podobnie było wcześniej z Kirmem kiedy również jeden z rywali nastąpił na jego nogę i to też mogło się skończyć kontuzją.W drugiej może być gorąco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jirsak musi wydupcać, co to za pozorowanie gry jest ja się pytam ? I tak od kilk ulat
Jaja jakieś.Bez Meliksona i Genkova mamy szanse ogrywać takie wybitne drużyny jak Bytom czy Cracovia, a z resztą będzie 50/50. Oczywiście na dzisiaj tak to wygląda. Ale: trenują teraz ciężko, więc mogę zrozumieć trochę słabszą grę. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Pięknie to to nie wygląda no ale poczekamy, zobaczymy i zwyciężymy !
![]() ![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może warto by było znowu podbić do tego pana? interesowaliśmy się nim w kontekście gry na lewej obronie...
http://www.transfermarkt.de/de/vladi...ler_36821.html ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kowalski do rezerw, sprzedać wypożyczyć Jirsaka. Ja już od 20min się zastanawiałem czy Czech jest na boisku, czy coś przegapiłem. Pierwszy mecz więc nie ma co sę spodziewać jakiejś błyskotliwej gry. Chociaż liczyłem na troszkę więcej po pierwszej połowie. Oby Draganowi nic poważnego się nie stało
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Inna sprawa, że Iwan chwalący Żurawskiego za wyskoczenie do piłki jest lekko żałosny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ch.j ze sparingiem i z wygladem pierwszego meczu po 2 miesiach i po tygodniu ciezkich treningów
gorzej z Paljicem który jak zerwał wiezadła( a tak wygladało) to pół roku ma z głowy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobrze, że zakontraktowaliśmy Kew'a, bo nie mogę patrzeć jak Kowalski kaleczy rzemiosło.
O grze się nie wypowiadam, bo to głupota wymagać Bóg wie czego po pierwszym sparingu. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kowalski i Bunoza to chyba powinni zmienić dyscyplinę sportu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Goście są w nie za ciekawym momencie przygotowań aby można było ich oceniać przez pryzmat gry. Dajcie spokój.
Co znaczy doświadczenie. Marokańczyk od razu zaznaczył,że coś go kluje i tym samym nie ma sensu go wystawiać na jakieś mecze z drwalami A to się człek spoci a to kontuzji może dostać. Po co to komu![]()
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.01.2011 o godz. 14:02.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Kto na lewa obronę jeśli Paljic zerwał więzadło? ;| chyba nie Branco ;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak my za takiego drewniaka jak Bunoza zapłaciliśmy prawie pół miliona euro. Nowe określenie dzięki niemu jest w Polsce: piłkarz bunozopodobny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Nie wiedzialem, ze na forum mamy takich wykwalifikowanych lekarzy, ktorzy potrafia wystawic diagnoze ogladajac powtorki faulu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dobrze że Rios wchodzi , cicho licze na niego w tej rundzie.
![]()
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|