|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
sytuacja z 3:10 mogła się dla Benfici skończyć źle... bramkarz wypluł przed siebie piłkę, eee to dupa nie bramkarz... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak czy inaczej ja wolę widzieć w wiślackiej bramce Moreirę, chociaż nie kojarzę go za bardzo i nie mam pojęcia jak gra, niż jakiegoś Peskovicia. Ale i tak czuje, że zarząd sprawi nam jakąś niespodzianke i zakontraktuje zupełnie innego zawodnika
Pożyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Czekam na jakies info w sprawie Meliksona i Genkowa bo widze ze nastala cisza grobowa. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Z tymi informacjami prasowymi mam pewne wątpliwości,czy ich źródłem nie jest czasem to forum. Bo jakoś dziwnym trafem zawsze w gazetach przewija się nazwisko w kontekście wzmocnień Wisły,które padło tutaj na forum. Nigdy odwrotnie. Najpierw nazwisko, później jakaś gazeta to powtarza i kółko się nakręca oraz zamyka. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Taką interwencję to i u Casillasa można znaleźć, nie przesadzajmy. Poza tym tak jak tomasz_19 napisał - gość nie gra, wchodzi raz na jakiś czas i ewidentnie nie ma rytmu meczowego. Nie oszukujmy się - nie stać nas na wyciągnięcie dobrego bramkarza, który gra cały czas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Dokladnie, tez juz kilka razy zwracalem na to uwage ze te niby newsy z gazet sa jakos dziwnie podobne do tych wypowiedzi ktore mamy na tym forum. Co do bramkarzy, obojetnie kogo by nie zatrudnili to ufam ze Stan sprowadzi gracza takiego jakiego oczekuja od Niego Maaskant i ktory bedzie na odpowiednim poziomie. A czy tak sie stanie faktycznie to sami mam nadzieje niedlugo sie przekonamy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jeżeli chodzi o Moreirę, to wyczytałem, że jest po operacjach obu kolan i to może być przyczyna dla której powypadał ze składu i nie gra. Tyle tylko, że skoro ma problemy z kolanami to jak chce u nas grać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak sobie analizuję te inne okienka transferowe i to teraz i widzę parę rzeczy wysoce pozytywnych.
1) Jest kasa , przychodzą ciekawi zawodnicy. 2) Widać pomysł Stana na komponowanie zespołu. 3) Melikson , Genkov czy Jaliens to są piłkarze ,którzy zachowując odpowiednie dla naszej ligi miary , coś sobą prezentują. 4) Cupiał sporo posprzedawał ale inwestycja tych środków jest czego wcześniej nie było. 5) Ufam ,że Stan i solidnego bramkarza znajdzie za Pawełka (który , nie oszukujmy się , oszałamiający to nie był). 6) Jeszcze w drodze jest Michaił Shivakov ,który też może okazać się całkiem ciekawym uzupełnieniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Haha nie mówcie że ściągamy bramkarza, który przeszedł operacje obu kolan
![]() Tak na serio to czysty dziennikarski strzał. Usłyszeli Portugalia pogrzebali po pewnej stronie i strzelili. Akurat może trafimy. Jak tak to z newsem jesteśmy pierwsi, jak nie to za dzień i tak każdy zapomni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
btw, jak jest po 2 operacjach to ma kolana silniejsze anizeli przed operacjami ![]() Ale prawde mowiac CV to ma lepsze sprzedawczyk nawet. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na tych filmikach Moreira wygląda nieźle:
http://www.youtube.com/watch?v=heysS...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=iknAv...eature=related Co prawda może ostatnio nie jest w formie z powodu braku gry,ale nikt przypadkowy nie występuje w Benfice.Gdyby do nas trafił byłoby dobrze,bo gośc ma doświadczenie i wiek odpowiedni dla bramkarza.Poza tym lepszego na rynku obecnie raczej nie znajdziemy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Orange Sport info .... Lisowski podpisał na 3.5 roku z Koroną, na całe szczęście
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Michaił Siwakow
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie wiem po co nam ten piłkarz... my potrzebujemy napastników!!! :/
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli rzeczywiście potwierdzą się informację o tym iż właśnie w Krakowie wylądował Shivakov to obawiam się ze możemy powiedzieć PAPA Meliksonowi. to by tłumaczyło przedłużające się negocjacje z Maorem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja myślę, że raczej powiemy Papa Jirsakowi..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Melikson moze grac jako skrzydlowy przeciez.. a Siwakow to raczej zawodnik podobny do Tomasa Jirsaka..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z tego co widzę na boisku, to Jirsak grał słabo, więc pewnie zostanie sprzedany. Zamiast za niego będzie grał środku pola Melikson, tylko niech go do diabła podpiszą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a ja bym powiedział PAPA - Łobodzińskiemu, Branco, Kowalskiemu, Gargule, Irsakowi, GDZIE NAPASTNICY - MY WOGULE NIE MAMY ATAKU:-(:-(:-(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ojej - ludzie oglądacie mecz, w którym piłkarze mają jak najdłużej utrzymywać się przy piłce. To też jest ważne. Na bramki pewnie jeszcze poczekamy. Potrzeba zgrania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chyba, ze pozbędziemy sie go za darmo jakiemukolwiek I-ligowcowi i będziemy dopłacac do jego pensji (co i tak będzie odciążeniem budżetu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
-----Kirm------Genkov-------Rios-----
Melikson--Garguła/Sivakov--Małecki Mogłoby wyjść... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Atak będzie zupełnie przyzwoity, jeśli podpiszemy z Genkovem - powinien grać w parze z Riosem, na ławce Żurawski i Boguski.
"Mocna" pomoc będzie skutkowała tym, że często powinny być dogrywane dobre piłki do napastników - na głowę dla Genkova, do nogi/na dojście dla Riosa. Nie zapominajmy również, że dobry ofensywny pomocnik również potrafi strzelić niejedną bramkę w sezonie. Bardzo ciekawi mnie nasza polityka transferowa, jeśli uda się podpisać Meliksona, Genkova i Siwakowa - zimowe okienko będzie bardzo dobre. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|