|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Dalej będziemy drżeć jak jakiś strzał będzie leciał na naszą bramkę. Napewno jest to nieprzemyślany ruch, bramkarz z łapanki by był w składzie. Wydaje mi się, że tym razem pomarańczowi nie znaleźli odpowiedniego kandydata i postanowili postawić na kogoś kto się średnio spisywał w lidze polskiej. Już lepiej postawić na Filipa Kurto. ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mysle, że będzie na wypadek gdyby Jovanic zaczął fuszerę odwalać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ten Peskovic to jakas masakra. Afera barazowa itd. Az taki dobry nie jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Peskovic bronił świetnie przed wyjazdem z Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dobra, nie każdy musi pamiętać jak Boris Pesković grał w Polsce, ale jak nie pamiętacie, to nie kręćcie nosem. Przypomina mi to Smoleńsk, gdzie nagle po obydwu stronach barykady wszyscy okazywali się specami od lotnictwa wojskowego.
Boris Pesković był dobrym bramkarzem w polskiej lidze- wybijającym się. Oczywiście zdarzały mu się wtopy, szczególnie przy grze nogami, ale takie gwiazdy jak Boruc, Fabiański czy Kuszczak też puszczały niejedną szmatę. http://www.youtube.com/watch?v=gGKZNBhTDA8 Trochę jego interwencji z ligi portugalskiej. Filmik długi, momentami kiepska jakość, ale kilka interwencji naprawdę klasowych- dwa razy niewiarygodnie wyciągnął niemalże pewne samobóje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Potem wiadać zresztą też...
http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,1...l?ticaid=1ba81 ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|||
Cytat:
Cytat:
W dodatku Peskovic ma na koncie udział w aferze korupcyjnej (afera barażowa), co na pewno nie wpłynie dobrze na wizerunek klubu. No i pozyskujemy 34-letniego bramkarza na sezon, pewnie z opcją przedłużenia kontraktu. Skoro tak, to sami działacze nie są w 100% do Peskovica przekonani. Inaczej Boris dostałby taką propozycję jak Jaliens (2,5 roku). ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech to będzie chociaż roczny kontrakt
to Valckx nam kogoś znajdzie latem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pesković słabszy od Pawełka na pewno nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakość ostatnich transferów spowodował, że niektórym się w dupkach poprzewracało.
Dla mnie ściągniecie Peskovica jest swietnym ruchem. Nie oszukujmy się ten ruch jasno wskazuje, że docelowo naszym podstawowym bramkarzem bedzie Milan. Potrzebowaliśmy solidnego zmiennika a takim niewatpliwie jest Peskovic. Co do udziału Słowaka w korupcji to się nie wypowiadam, bo nie znam sprawy. Mógłby ktoś podać kilka informacji na ten temat? Ja znalazłem wywiad z Peskovicem (http://www.goalkeeper.pl/wiadomosci/...cic,15176.html), który sugeruje, że on w tym wszystkim nie brał udziału. Podkreślam nie znam sprawy, więc mogę się mylić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/99691.html
Jesli to prawda to to bedzie Epic Fail w wykonaniu naszego zarzadu. Ale to pewnie zaslona dymna Stasiu by chyba takiego zawodnika nie sciagnal. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy Cvetan , Maor i Kew podpisali już czy nie? Bo póki co to na oficjalnej żadnych konkretów nie ma!!!
Ostatnio edytowane przez Bronex : 24.01.2011 o godz. 11:10.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Od kiedy to czwartorzędna strona o Wiśle jest wykładnikiem kogo testujemy, a kogo nie? Nie ma informacji o testach na oficjalnej więc są to spekulacje. Równie dobrze każdy z nas może takie strony zakładać i pisać tam niestworzone historie o tym kogo Wisła ma na celowniku. O takim szmatławcu jak Futbol.pl gorszym jakościowo nawet od PS-a nie warto wspominać. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Nie ma na oficjalnej, że podpisali czyli nie są jeszcze zawodnikami Wisły Kraków, proste i logiczne. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Musicie przyznać ,że jakby te transfery wszystkie doszły do skutku to mielibyśmy powody do satysfakcji. Po raz pierwszy od lat jestem jakoś dziwnie spokojny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Peskovic to świetny ruch. Zbierając do kupy Pawełka, Kurtę i Jovanica, nie wyjdzie nawet połowa tak solidnego bramkarza. Brawo zarząd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak by podpisali to by na oficjalnej napisali.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
jak można brac bramkarza który przez 6 miesiecy nie grał w piłke
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daje sobie głowe uciąć, że Peskovic to pomysł Kapki
![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 24.01.2011 o godz. 12:12.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc , aż takiego '' mega transferu'' się nie spodziewałem.
P.S : Chociaż tyle, że nie Cabaj
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 24.01.2011 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Pesković to poroniona decyzja ! oby to nie był on :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Przyjście jakiegokolwiek bramkarza, czy to będzie Peskovic czy ktoś inny oznacza, że Maaskant za grosz nie ufa Jovanicovi i że na niego stawiał nie będzie.
Czyli jest to - z punktu widzenia sztabu trenerskiego - niewypał transferowy. Ciekawe czy prawdziwe jest zainteresowanie nim ze strony Twente, o którym wspominał w jednym z wywiadów. Być może w tej chwili jeszcze byłaby szansa go sprzedać tak, żeby w jakiejś części zminimalizować straty z tego transferu. Po kolejnej rundzie na ławce cena z pewnością nie urośnie... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|