|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Za nieświadome działania antymarketingowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jest jeszcze druga ewentualność niejako tłumacząca brak rozwoju - mam na myśli 'treningi' w Wiśle, na co zwrócił ostatnio uwagę Pajlić. ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z wywiadu Kirma na głównej:
Jesienią widzieliśmy chyba Andraża Kirma, na jakiego czekali kibice Białej Gwiazdy od momentu twojego przyjścia do Krakowa. Oj nie, niech poczekają jeszcze trochę (śmiech)! Zobaczymy, jak to będzie wiosną. oby, oby, oby. Niech Kirm pokaże pełnię swoich możliwości. Na środku Sobol z Meliksonem. Na skrzydle Mały. Jeśli wszyscy byliby w optymalnej formie to o pomoc jestem spokojny. Atak zresztą też, w przypadku zakontraktowania Genkova. Teraz trzeba zająć się tyłami. ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
tylko czemu robią zdjęcia lustru zamiast użyć samowyzwalacza!? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Oby, oby... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chudnie dalej
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No faktycznie ciekawe - schudł kilka kilo - może jest jeszcze nadzieja że coś pobiega po boisku?
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boukhari bez kilku kg może być naszym największym wzmocnieniem, bo kilka jego inteligentnych zagrań już widzieliśmy, brakowało mu tylko fizycznych cech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nawet najbardziej uzdolniony piłkarz jest nikim, bez siły, kondycji, przygotowania szybkościowego.
Ja o Buke jestem spokojny. Piłkarskie umiejetności ma na wysokim poziomie. Przecież techniki się nie zapomina. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
dokladnie warto np obejrzec jego bramki za czasow gry w Ajaxie pewnych zdolnosci sie nie taci ,techniki tez on musi ciezko pracowac nad kondycja ,masa i powinno byc dobrze pozatym widac ze Nourdin robi dobra atmosfere ,taki "smieszek" i jajcarz ,tacy ludzie z takim charakterem to tez duzy plus da druzyny i atmosfery. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Zarty zartami. Ale za duzo tez niedobrze. Szczegolnie jak ktos sie na nich nie zna, albo poprostu nie rozumie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chavez rozegrał całe spotkanie z Salwadorem w półfinale Copa Centroamericana.
Wygrana Hondurasu 2-0. Żółtko Chaveza. W niedziele grają finał z Kostaryką |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co do Boukhariego... Fajnie, że zrzucił parę kilo. Ale pytanie, czy to wystarczy bo nadwagę miał widoczną. Pod względem umiejętności piłkarskich facet jest bez zarzutu.
Natomiast co do jego przyszłości, sprawa jest jasna. % tkanki tłuszczowej trzeba mu wpisać do ew. nowego kontraktu (jeśli na niego zasłuży dobrymi występami na wiosnę) - w ramach tzw. motywacji. 50% gwarantowane, reszta zależy od wagi i występów na boisku. Piszę to całkiem na serio, bo ponoć nasz sympatyczny Marokańczyk nie tylko u nas miał problemy z utrzymaniem wagi. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Klub zobaczy jak będzie się prezentował wiosną, wiadomo, że jak będzie ciągnął grę i wywalczy miejsce w składzie - to przedłuża z nim umowę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boukhari może być dobrym zmiennikiem. Myślę, że większy będzie z niego pożytek jakby np. wszedł na 30 minut i dał z siebie wszystko niż człapał po boisku całe 90 minut. I ogromny plus za atmosferę jak tworzy wokół siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taka prawda, że Boukhari zdobył moje serducho swoim jajcarskim podejściem do życia. Nie dziwię się, że nasz treneiro Go chciał sprowadzić, bo raz, że rzeczywiście wpływa na atmosferę w szatni, dwa, że posiada bardzo konkretne umiejętności, a trzy, że na takich piłkarzy kibice patrzą zupełnie inaczej, niż dajmy na to Boguskiego. On ma szansę być tak dobrze wspominany jak Penksa, który mimo ograniczonych możliwości wpisał się jednak pozytywnie w historię Naszego klubu. Boukhari dobrze zaczął, strzelił w debrach, pokazał klasę w akcjach charytatywnych i tyle by wystarczyło, a ja jednak marzę o tym, by zrzucił kilka kilo i miał siły i motywację, do grania tak, jakbyśmy tego oczekiwali. Do to pozytywny gość, oby takich więcej.
PS. "Aj lajk basketbol, ju lajk basketbol?" ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Penksa wpisałby się jeszcze lepiej w historię Wisełki, gdyby sędzia uznał jego bramkę strzeloną w drugim meczu z PAO...
ech wspomnienia |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nalepa obchodzi dzisiaj 18-nastke!
Ciekawe czy postawi cos na zgrupowaniu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
dla niego ta runda to chyba ostatnia szansa na pokazanie się, jeśli w ogóle ma jeszcze ambicje, by walczyć o coś znaczącego![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Bez kitu są wariaty |
|
|
|
Member