|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
W najbliższych godzinach czyli albo dzis po poludniu albo jutro rano , tak z tego wynika . |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() Czekamy... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z tego co pisze na oficjalnej Hapoelu, to Maor wyleciał ok 1szej w nocy do Polski, gdzie przejdzie dwu dniowe badania i podpisze 4letni kontrakt a w tygodniu dolaczy do pilkarzy Wisły którzy są na obozie w Hiszpani
http://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site...le.aspx?id=481 |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Nie wiedziałem, że Bohdan Smoleń jest kibicem Hpoelu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kto w takim razie zagra na lewej obronie jeśli nominalny lewy skrzydłowy Paljic dostanie kontuzji?
Edładro Da Sylwia rządzisz ![]() Powód: Smoleń
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 23.01.2011 o godz. 13:14.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jakie będą mieli u nas numery; Melikson - 24 - ma Kowalski
Jaliens grał bodajże z 2 wiec moze powtórzy Genkow chyba z 9 - też zajęta |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
od 02;22 moja akcja - filmik sprzed 4 lat. Moja bramka nie została ujęta he Ale Nordin mało pokazuje. Oprócz bramki z Cracovią - szacun za to, mało co zrobił. Liczymy, że przepracuje te okienko i jego forma wybuchnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
No i jednym samolotem ich do Hiszpani wysłać niech się integrują odrazu.
Tyle ważnych w jednym samolocie Chcesz upchać? Nie dawno taka wycieczka źle się skończyła... ![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jak byś jeszcze nie zauważył to jedyną starą osobą w pionie decyzyjnym w sprawie transferów jest chyba tylko Cupiał, ale to chyba nie on wybiera piłkarzy z którymi negocjujemy, więc pytam ponownie co ma do Genkowa fakt, że wcześniej braliśmy piłkarzy podrzucanych przez menadżerów albo z płyt dvd? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trochę skojarzył mi się transfer Jaliensa z przyjściem Clebera w 2006 roku. Obaj w momencie transferów mieli 32 lata i niezłe CV. Niektórzy krytykowali przyjście Clebera , mówiąć że jest już za stary, a okazał się jednym z najlepszych obrońców ligi w ostatnim czasie. Myślę że z Jaliensem będzie podobnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a ja słyszałem że jakiś bramkarz jest już na testach...czy to prawda? a może przylatuje tylko na badania i złożyć podpiśik na kontrakcie
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Co do naszych ,,pokrzywdzonych" polaczków których niby w klubie brakuje, coś czuje że albo znajdą się młodzi z ME lub niższych lig. Taka jest przykra prawda że łatwiej jest nam ściągnąć takiego piłkarza o bogatym CV jak Jaliens niż średniego kopacza piłki z naszej ekstraklasy....
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
News dzisiejszy z oficjalnej :
Cytat:
Powód: takie tam
Ostatnio edytowane przez thebo4 : 23.01.2011 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ma ktoś jakiegoś linka do meczu w którym zagrał na MŚ z Argentyną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Maor wylądował. Tak podaje oficjalne konto na FB
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiadomość z FB
" Orzeł wylądował. Nie będzie jednak żadnej rozmowy z nim, bo Maor nie chce zapeszać, ale krótki filmik wideo się ukaże. " ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z FB:
Orzeł wylądował. Nie będzie jednak żadnej rozmowy z nim, bo Maor nie chce zapeszać, ale krótki filmik wideo się ukaże. EDIT: Hehe... cóż za zgranie w czasie - 3 posty w ciągu minuty ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Piłkarz klasy tego Holendra gdyby był Polakiem kosztował by z 2 melony i 3 ogórki ojro
![]() Po raz 2 okazało się że w jak klub nie chce to pismaki nic nie wiedzą ![]() Czekam jeszcze na bramkarza mam swój typ i info ale bana nie chce ![]() Okno wygląda dobrze i profi napastnik na papierze jest ok tak jak wszyscy których sprowadzają. Dużo trudniej IMHO napastnikowi niż obrońcy zgrać się z nowym klubem ale zobaczmy jak to będzie najważniejsza jest dobrze wyglądająca pomoc, nawet średni napadzior dostający dobre podania będzie strzelał więcej niż b.dobry który takich piłek nie dostaje. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie wiem czemu ale nikt jeszcze nie napisał tu , ze na oficjalnej napisali że maor przyleciał
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Prawda, ale o Holendrze wspomnieli tylko bodajże w jednym artykule i nic poza tym.
Melikson to sprawa dłuższa, ale według mnie za długi język miał jego menago i klub. Genkow? Przecież chyba była informacja, że nigdzie się nie wybiera i gazety zamilkły ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
2 czy 3 komentarze świadczą o tym, że skacze gul?
Ewentualne transfery Wisły ciekawe, szczególnie ten Holender, który wydaje się, że już od samego początku będzie wzmocnieniem (jeśli nie ma jakiegoś haczyka, w stylu ukryta kontuzja lub coś w tym stylu). Co do Genkowa i Meliksona, to się dopiero okaże, czy będą wzmocnieniami- na dwoje babka wróżyła. Ale są to potencjalnie lepsze nabytki niż Bunoza czy Palijc (wg mnie) Ale do skakania gula daleko, patrząc na to, że braki w kadrze nadal macie (jak i inne zespoły) ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|