|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie....jeśli faktycznie zakontraktujemy tę trójcę to uważam, że ostatnie w najbliższym czasie derby Krakowa zakończą się okrutnym dla Cracovii 5:0. Cierpliwość to cnota
Na tym forum wielu tego zabrakło :] Wiem wiem, jeszcze nie mam sie z czego cieszyć, ale na pewno czuję się bardziej nagrodzony za tę cierpliwość niż forumowicze, którzy robili sobie z gęby nie powiem co i jechali równo po wszystkich - od prezesa poczawszy.dobre czasy nastały, a idą jeszcze lepsze ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A tak swoja drogą jestem ciekaw, czy w obecnej kadencji Stana i Roberta mozna się spodziewać zawodników na testy. Jesli zapowiadane transfery zostaną podpisane, to myśle, ze podrzuceni do przetestowania nie byliby takimi ogórami z jakimi mielismy do czynienia w dotychczas prowadzonej polityce transferowej.
![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Weźcie wrzućcie na luz macie sie spinać to na PW.
http://www.weszlo.com/news/6176 Jeśli te trzy transfery wypalą to Mistrzostwo Polski będzie nasze ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Poza tym jeżeli ich podpiszemy to nie są młodzi-gniewni i miejmy nadzieje, że jeżeli wypalą to np 32-latek nie będzie chciał się stąd ruszać. Czyli może Zarząd planuje jednak coś osiągnąć w Pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że zaproszonych zawodników uda się zakontraktować. Widać, że to nie są jakieś ogóry upychane po znajomości przez menedżerów gdzie się da. Cudów nie ma się co spodziewać, ale każdy z tych piłkarzy ma szansę podnieść jakość naszej gry, a właśnie tego nam przez ostanie lata brakowało - czysto piłkarskich umiejętności. Dlatego potrzebni nam są kolesie, którzy nie przegrywają jeden na jeden z własnym cieniem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.01.2011 o godz. 23:07.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Tak i LM od razu też w pakiecie weźmiemy. Mimo wszystko warto byłoby żebyście się ogarnęli, różnie w życiu bywa. Póki nie podpisze kontraktu nic jeszcze nie jest przesądzone więc tym bardziej mistrzostwo Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Mam nadzieję że w następnym tygodniu wszystko się uda i Gieńka tego Holendra i Izraelitę podpiszą. A Robert ich przygotuje do sezonu lepiej niż zajebiście mam nadzieję że te transfery zwiększą jakość naszego zespołu ![]() Po za tym my tu gadu gadu a mnie ciekawi ile zabulimy za niego ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Aż wstyd mi czytać wypociny "kibiców" Wisły. Na początku stycznia Stan i treneiro i połowa składu do wyrzucenia. Połowa stycznia, info o Genkowie i tym drugim z Izraela i już zbiorowy entuzjazm. Dziś info o tym obrońcy i wszyscy uprawiają gangbang jak to powiedział jeden z piłkarzy grający w lidze polskiej. Ludzie zluzujcie swe emocje.. na dzień dzisiejszy żaden z nich nie jest piłkarzem Wisły. Już wielu piłkarzy było na lotnisku, już trzymali pióra w ręce i w jakiś sposób do dziś dani piłkarze się nie pojawili. Fajnie że są to konkretni piłkarze, ale cieszyć się to będzie można jak już będą zaakontrakowani przez oficjalną stronę Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
zastanawia mnie to ile bedzie kosztował obronca z AZ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
mnie też to ciekawi ale na futbol.pl znalazłem coś takiego
"Klub Eredivisie zmaga się ostatnio z problemami finansowymi i od razu przyjął ofertę Wisły. Inna sprawa, że nikomu w Alkmaar nie zależało szczególnie na zatrzymaniu Jaliensa, który ostatnio nie mieścił się w podstawowym składzie.." jeśli to on ma przyciągnąć ludzi na stadion ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jakichś wielkich pieniędzy na pewno kosztował nie będzie. Wiemy przecież,że maksymalna kwotą jaką Wisła wyda na transfer jednorazowy jest 700 tys. euro , poza tym jest obrońcą co też obniża w pewien sposób wartość. Mnie się wydaję,że ważniejszą kwestią od pieniędzy była sama chęć zawodnika do występów w naszym klubie, co niewątpliwie jest zasługą Maaskanta i Valckxa .
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgadzam się to sprawka Naszego duety Holendrów ! można powiedzieć o holender
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wszytsko zaczyna sie jakos powoli ukladac
![]() Jaliens na papierze wyglada niesamowicie,ilosc meczow ,gra w reprezentacjii Holandii mowi samo za siebie. No coz ci co psioczyli na Stana beda chyba musieli cos tam odszczekac bo nagonka na forum byla ,i to kazdy przyzna. P.S gosc na transfermarkt juz jest nasz,a w dodatku jest najdorzszym zawodnikiem ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zawodnicy defensywni raczej nie są od przyciągania ludzi na stadion..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem wiem ale i tak znaczna część pewnie przyjdzie zobaczyć byłego reprezentanta Holandii!
a tak jeszcze nawiasem to Stan musi mieć niesamowite znajomości albo mieć niezła nawijke ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeśli transfer Jaliensa dojdzie do skutku to można śmiało założyć, że Maaskant znalazł optymalną pozycję dla Bunozy - ławę. Melikson, Genkov, Jaliens, przyzwoity bramkarz, boczny obrońca i okienko transferowe będzie można uznać za udane, a pieniądze ze sprzedaży Brożków za sensownie zainwestowane.
Obyśmy szybko zobaczyli podpisy na umowach i mogli z większym optymizmem spojrzeć na przyszłość Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Więc tak. Kew z tego co piszą na forum zarabiał 600 tys. € w AZ, zdecydowanie mniej niż czołowi zawodnicy tej drużyny.
Generalnie kibice dziękują mu za lata spędzone w klubie i życzą powodzenia w Polsce. Liczą, że wpadnie im ok. 1 mln euro, ale chyba się przeliczą. http://translate.google.pl/translate?js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=nl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.a zfanpage.nl%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D 1836%26st%3D0%26sk%3Dt%26sd%3Da%26start%3D340 Rozwalił mnie ten komentarz Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Osobiście wolałbym, żeby w tym okienku były to tylko te 4 transfery. W następnym niech przyjdą kolejni czterej zawodnicy podobnej jakości. Jestem gotów czekać na tych zawodników. Wisła z takimi piłkarzami jest w stanie zająć czołowe miejsce w lidze. Chyba że jednak Genkov nie wypali, to trzeba będzie zatrudnić jakiegoś drugiego napastnika, ale mam nadzieję, że będzie ogromnym wzmocnieniem siły ataku.
Pamiętajmy też, że jest młody Sebastian Czapa, który ma raptem 16 lat, ale chyba nie bez przyczyny został ściągnięty z Warszawy, by tylko grać w Młodej Ekstraklasie. Przypuszczam, że na wiosnę zobaczymy go na treningach z pierwszą drużyną, a latem wyjedzie na obóz... Zresztą, zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało. Bądźmy cierpliwi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nawijka nawijką.Tu chodzi o to że Staszek to 'pro' a nie domorosły dyrektor sportowy jak Bednarz czy Mielcarski.Szkoda że Cupiał dopiero po 10 latach zrozumiał że z PMSZ szału nie zrobi
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Polska myśl szkoleniowa
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
PMSZ - polska myśl szkoleniowa
Jaliens to powinno być wielkie wzmocnienie defensywy. Właśnie takiego doświadczonego obrońcy potrzebowaliśmy. Teraz tylko czekać na przyklepanie transferu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba czekać na oficjalnego newsa za Kew jest Nasz
na TM gra już u nas z 2...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
TM to taka wikipedia piłkarska. Można wpisać byle bzdurę i wisi ona dopóki ktoś mądry nie przyjdzie i nie edytuje.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba być optymista chociaż raz i wierzyć w to że Kew bedzie NASZ
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja się jeszcze wstrzymam do potwierdzenia transferów na 100% ale czy płaczki są zadowolone?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Powiem wam tak: Jestem tym transferem mega podjarany. Doświadczony solidny obrońca, rewelacyjne, wręcz mistrzowskie jak na polską ligę CV. Po prostu hitowy transfer. Znajomości Maaskanta i Valcxa wreszcie zaprocentowały!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak, jak Koledzy jestem baaardzo zadowolny. Gościa nie kojarzę, ale risercz komputerowy prowadzi do wnisków, jak powyżej - takiego transferu w Polsce jeszcze nie było.
Jestem bardzo, bardzo ciekawy, jak udało się to dopiąć. Przecież facet był w tym Alkmaarku ostoją obrony przez lata, a i dziś jest trzecim stoperem za reprezentantem Holandii i Meksyku. W Alkmaark płacą nieporównywalnie lepiej niż u nas (nie ma zmiłuj, u nas zarobi pewnie 1/3, góra 1/2 tego, co tam) , gość przedłużył w tamtym roku kontrakt... O co chodzi ? Czy aż taką siłę przekonywania ma nasz holenderski duet ? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|