|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Napisze krótko, mój post odnosił się do tego co mówił Staszek.
Nie chcą hamować zawodników jeśli Ci mają możliwość transferu do zagranicznych klubów by innych nie zrażać do naszego klubu. Cały czas wszystko rozbija się by kupować taniej, szlifować i sprzedawać. Dobra polityka ale... śmiem zauważyć że to już nie takie proste w przypadku 27 letniego zawodnika. Jeśli chodzi o "tu i teraz" jestem jak najbardziej za by ściągać takich piłkarzy. Niestety jeśli nie sprzedamy ich za dobre pieniądze nie przyjdzie nikt dobry za nich według polityki Staszka. Sam właściciel raczej nie dołoży do interesu, oto chodzi w tym wszystkim. Dlatego bardziej przekonują mnie transfery Leszka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dziś Wisła kupująca tylko żółtodziobów, w nadziei że transfer wypali i za 2 lata na nim zarobimy, to Wisła oddająca mistrza walkowerem.Dlatego mnie cieszy że są pieniądze na graczy doświadczonych, na których może nie zarobimy jeśli chodzi o przyszłe transfery ale którzy pomogą zarobić kasę na boisku.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ten Genkow na kolana to nie rzuca... Oj nie rzuca... Co prawda w lidze bułgarskiej strzelał dosyć sporo bramek, ale wiadome, że tam połowa meczy była ustawiana. Zresztą już jeden król strzelców tamtejszej ligi był pod Wawelem... Skoro w Dynamie Moskwa przez 3 lata zdobył tyle bramek ile Grzelak w 10 meczach w słabiutkim Sybirze to chyba coś nie tak...
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Polowa meczów ustawiona ? to tak jak u nas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak widać Maaskant tez uważa, że transfery bramkarza i obrońców są nieodzowne. Głupi jakiś, czy co? Ma przecież Jovanicia i Bunozę.
"Dawanie szans" jest OK, ale kiedy nie ma presji wyniku. Wystawianie na kluczowych pozycjach melepet tylko dlatego, że się za nie wcześniej zapłaciło i liczy się, że jakimś cudem zaskoczą zazwyczaj kończy się źle. Potrzeba nam prawdziwych wzmocnień w defensywie, po wyprzedaży Basałaja mamy tam pół dobrego zawodnika (w dodatku jest z nami do końca sezonu, później nie wiadomo). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Melikosn płakał po meczu, nie wiem czy dlatego że kibice mu coś tam powiedzieli czy ze wzruszenia. Trudno stwierdzić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.01.2011 o godz. 18:07.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Co do bramkarza to powiedzial ze potrzeba 3 bramkarzy a ma 2 z obroncami to samo ale ty oczywiscie musisz obrazac naszych pilkarzy... ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
no nie dziwota ze majac 2 obroncow (Chaveza i Bunoze) chce jeszcze trzeciego ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
oglądał ktoś Meliksona dzisiaj ? dobrze zagrał ? to teraz się pakuje i przylatuje do Krakowa
oby... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
*Oczywiście na papierze. Bo czasem można wciągnąć kogoś z rezerw Espanyolu i gra jak Uche, ale to fart.
Ostatnio edytowane przez Awe : 22.01.2011 o godz. 20:14.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że to jakiś stoper....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wpis z FB "Ponieważ niektórzy mają nadal wątpliwości, to napiszemy wprost:
to nie będzie info o Meliksonie lub Genkovie " ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie dziwcie się, że wszyscy są zniecierpliwieni... my potrzebujemy transferów jak ryba wody... ostatnimi czasy panowała tu straszna posucha transferowa
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proszę spokojnie czekać na oficjalne newsy klubu, bez urządzania sobie tutaj festiwalu zgadywanek. Robiący to mogą spodziewać się zdecydowanej reakcji.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W najbliższym czasie w Krakowie pojawi się Kew Jaliens, holenderski środkowy obrońca. Zawodnik AZ Alkmaar będzie prowadził z Wisłą Kraków negocjacje w sprawie kontraktu.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...za_do_krakowa/ Prawie 400 meczów w Eredivisie, 50 meczów w europejskich pucharach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kierunek holenderski jednak
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
... mysłałem ze kontrakt a tu bedzie negocjował i pojawi sie w przyszłości ... eh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
aaaaaaaaaaaaaa juz teraz wiem... A jednak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wreszcie jakiś konkretny zawodnik miłe zaskoczenie w dodatku grał na w kadrze wydaje sie kozak.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No to czekamy na pierwszy komentarz że to jakis stary szrot
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Starszego dziada już nie mogli sprowadzić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Skoro przyjeżdża to znaczy że najważniejsze kwestie są dogadane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fantastyczny ruch! takiego piłkarza w polskiej marnej ekstraklasie jeszcze nie było! niesamowite doświadczenie ! czapki z głów...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla Tych co uważają go za starego proszę sobie przypomnieć w jakim wieku Cleber do nas trafił... tyle w temacie
![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|