The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2011, 23:38
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
CZEKAŁEM, czekałem i się doczekałem. Tak, tak drodzy kibice, Takie głupoty pisaliście jeszcze kilka czy kilkanaście dni temu. Świetnie regan, że to przypomniałeś. Mój post z dnia 4 stycznia:

Było śmiesznie i straszno.
Ja powtarzałem- trochę cierpliwości, transfery będą. Kwestią czasu jest teraz obrońca i bramkarz. Ale Panowie- pamiętajcie, gdzieś tam jest spisek, ktoś pociąga za sznurki w celu wyprzedania Wisły. Strzeżcie się.
póki co w kwestii transferów to jest 0-3
jak coś podpiszą to wtedy będziesz ogłaszał się Wernyhorą wszechczasów
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.01.2011, 23:39
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Przyjdzie na to czas w lutym.
Raczej jakoś pod koniec marca bo chyba przed podsumowaniem należało by zobaczyć jak radzą sobie w walce o punkty

Co do tego Genkova.Marszałek pisał by zbytnio się nim nie podniecać na wyrost i ja jestem tego samego zdania
Wiemy jedynie że w Bułgarii mu żarło i że w Rosji nie dał rady a czy będzie wystarczająco szybki(bo to podstawa w naszej lidze przy zmasowanej obronie większości rywali)by dać radę w naszej lidze- czas pokaże.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.01.2011, 23:41
ale zastanówcie się przez chwile..jakby Cupiał chciał sprzedać klub to łatwiej to zrobić jak się ma lepszych piłkarzy bo to przyciąga ludzi. A poza tym Cupiał jakby sprzedał klub nie oddał by go za 20mln zł tylko przynajmniej za 40-50mln zł, tak więc nie musi robić wysprzedaży bo kto kupi klub grający juniorkami
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 20.01.2011, 23:52
pierdek18 napisał(a):Wyświetl post
ale zastanówcie się przez chwile..jakby Cupiał chciał sprzedać klub to łatwiej to zrobić jak się ma lepszych piłkarzy bo to przyciąga ludzi. A poza tym Cupiał jakby sprzedał klub nie oddał by go za 20mln zł tylko przynajmniej za 40-50mln zł, tak więc nie musi robić wysprzedaży bo kto kupi klub grający juniorkami
Jeżeli to jest na serio to ja ....a nie mam pytań
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.01.2011, 00:01
emjot napisał(a):Wyświetl post
póki co w kwestii transferów to jest 0-3
jak coś podpiszą to wtedy będziesz ogłaszał się Wernyhorą wszechczasów
Masz rację, zaraz się okaże, że się skompromituje. Pewni użytkownicy będą mi to wypominać po wsze czasy.

Mam jednakowoż nadzieję, że wszystko pójdzie po klubu i naszej myśli i już niedługo będziemy się cieszyć skompletowaną kadrą. Oby do końca stycznia.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.01.2011, 00:43
Ja powtarzałem- trochę cierpliwości, transfery będą. Kwestią czasu jest teraz obrońca i bramkarz. Ale Panowie- pamiętajcie, gdzieś tam jest spisek, ktoś pociąga za sznurki w celu wyprzedania Wisły. Strzeżcie się.
W to, że transfery będą, nie wątpią nawet najwięksi forumowi czarnowidze. Zła polityka transferowa nie jest równoznaczna z nie dokonywaniem transferów do klubu. Trzeba brać pod uwagę kogo sprowadzamy, na jakich warunkach, na jak długo, czy mamy szansę sprzedać tego piłkarza do kolejnego klubu, itd. itp. Bardzo chcesz pokazać, że skrajni pesymiści się mylili, ale przy tym niepotrzebnie upraszczasz ich poglądy.

Kandydatury Meliksona i Genkova wyglądają ciekawie. Zobaczymy, co będzie się działo dalej, bo na dzień dzisiejszy, jeśli rzeczywiście poważnie myślimy o mistrzostwie i grze w pucharach, to wzmocnienia przydałyby się praktycznie na każdej pozycji. Może poza defensywną pomocą. Napad, bramka, środkowa i lewa obrona to priorytety.
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 21.01.2011, 02:05
skeba napisał(a):Wyświetl post
*Chłopaki - nie chce każdego przytaczać opinii.
Z czego na chwilę obecną mam się cieszyć, no powiedzcie mi i przekonajcie mnie w sposób racjonalny.
Marcelo, Diaz, Głowacki, Alvarez, Brożki - I teraz zobaczcie co Ci zawodnicy wnosili do drużyny, a kto przyszedł za ich miejsce?

Mam piać z zachwytu ? Jeśli będzie powód do radości to przyrzekam, że dam upust swoim emocjom i wyleje swoje emocje tutaj.
Drużynę z wymienionymi przez Ciebie zawodnikami, za wyjątkiem Marcelo z LM wyrzuciła Levadia, a z LE- Karabach. Ich wytransferowanie było konieczne żeby zrobić krok do przodu bo seryjnie zdobywane MP przyprawione porażkami w Europie nie smakowały tak jak powinny... A Głowacki i Brożek byli PRZYZWYCZAJENI do porażek w Europie i znudzeni grą w Wiśle...
Odpowiedz cytując
ajasz
Member

Od: 08.2008

Stary 21.01.2011, 02:09
Mądrze napisane!!
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Stary 21.01.2011, 02:13
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Pewnie jak sie nie dogadaja w sprawie definytywnego transferu to go wypozycza na rok no nic pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie.
Bułgarowi latem kończy się kontrakt z Dynamem więc w grę wchodzi jedynie transfer definitywny
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 21.01.2011, 02:24
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
Drużynę z wymienionymi przez Ciebie zawodnikami, za wyjątkiem Marcelo z LM wyrzuciła Levadia, a z LE- Karabach. Ich wytransferowanie było konieczne żeby zrobić krok do przodu bo seryjnie zdobywane MP przyprawione porażkami w Europie nie smakowały tak jak powinny... A Głowacki i Brożek byli PRZYZWYCZAJENI do porażek w Europie i znudzeni grą w Wiśle...
Czytaj uważnie. Skeba twierdzi, że na miejsce sprzedanych zawodników przyszli gorsi gracze. To znaczy, że transfery do klubu nie były zadowalające, a nie, że koniecznie trzeba było zatrzymać zawodników, których sprzedaliśmy.
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Stary 21.01.2011, 02:39
jova napisał(a):Wyświetl post
Czytaj uważnie. Skeba twierdzi, że na miejsce sprzedanych zawodników przyszli gorsi gracze. To znaczy, że transfery do klubu nie były zadowalające, a nie, że koniecznie trzeba było zatrzymać zawodników, których sprzedaliśmy.
Czy gorsi to się dopiero okaże... Na pewno słabsi piłkarsko od Marcelo (ale to perełka) od reszty niekoniecznie. Za to na pewno silniejsi mentalnie. Takie jest moje zdanie
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 21.01.2011, 02:53
A kiedy nowi pokazali tą mentalną siłę?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.01.2011, 03:07
Masz rację, zaraz się okaże, że się skompromituje. Pewni użytkownicy będą mi to wypominać po wsze czasy.
Wiesz gdzie większość użytkowników ma WioReXXX-a? Mam Ci to wprost napisać?

Jeśli transfery wypalą i będą wystarczające, to wszyscy normalni kibice będą szczęśliwi. Mimo to dalej będą mieli wizje WioReXXX-a w szczerym i głębokim poważaniu.

Problem w tym, że braki kadrowe są olbrzymie, a na razie nie podpisano nikogo. Będą musieli podpisać napastnika, bocznego obrońcę, bramkarza i stopera żeby kadra wróciła do stanu z poprzedniej rundy. Stanu, który jest zdecydowanie niewystarczający...
No i mówimy tu oczywiście o zawodnikach prezentujący pewien minimalny poziom.

To właśnie się liczy - Wisła. W tym temacie zajmujemy się jej poziomem sportowym.
Może pora skończyć tę szopkę, bo wieś robicie straszliwą od początku okienka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.01.2011 o godz. 03:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Stary 21.01.2011, 03:28
a kiedy Brożek, Głowacki ją zademonstrowali? W starciach z ległą czy Odrą W? Bo w Europie jakoś nie bardzo... i w reprezentacji też nie. To jest głowna przywara polskich piłkarzy- mecze przegrywają w szatni... Myślę, że Izraelita i Bułgar mają lepiej poukładane w głowie i jak staną naprzeciw Anderlechtu Bruksela czy Sparty praga to nogi im się nie ugną
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 21.01.2011, 03:42
Mistrzu. Ja nie twierdzę, że Głowacki i Brożek byli jakoś szczególnie silni psychicznie. To Ty napisałeś, że piłkarze których sprowadziliśmy na pewno są mocniejsi mentalnie od sprzedanych. Moim zdaniem nie ma powodu by tak twierdzić. Szczególnie w przypadkach Jovanicia i Bunozy. Nawet Chavez, Boukhari i Palić nie wyglądają na ludzi, którzy jakoś szczególnie dobrze radzą sobie z presją.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.01.2011, 04:09
a kiedy Brożek, Głowacki ją zademonstrowali? W starciach z ległą czy Odrą W? Bo w Europie jakoś nie bardzo... i w reprezentacji też nie. To jest głowna przywara polskich piłkarzy- mecze przegrywają w szatni... Myślę, że Izraelita i Bułgar mają lepiej poukładane w głowie i jak staną naprzeciw Anderlechtu Bruksela czy Sparty praga to nogi im się nie ugną
zeby stanąc naprzeciw anderlechtu,sparty itp. trzeba najpierw wygrac lígę co wspomniani Brozek i Gĺowa zrobili 5 jak nie wiecej razy.poki co ta mocniejsza mentalnie Wisła ugrała całe 2miejsce po jednej rundzie wiec trzymaj swoje fantazje na wodzy
Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 21.01.2011, 07:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wiesz gdzie większość użytkowników ma WioReXXX-a? Mam Ci to wprost napisac?
A wiesz gdzie wiekszosc uzytkownikow ma ciebie? Mam ci to wprost napisac?

arti napisał(a):Wyświetl post
zeby stanąc naprzeciw anderlechtu,sparty itp. trzeba najpierw wygrac lígę co wspomniani Brozek i Gĺowa zrobili 5 jak nie wiecej razy.poki co ta mocniejsza mentalnie Wisła ugrała całe 2miejsce po jednej rundzie wiec trzymaj swoje fantazje na wodzy
Wspomniani Brozek i Glowacki zajeli tez 8 miejsce w lidze, a ta mocniejsza mentalnie Wisla nie przygotowujac sie do sezonu razem ma niewielka strate do lidera.

Jak zwykle czesc forumowiczow szuka dziury w calym...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.01.2011, 09:34
Cytat:
Czy gorsi to się dopiero okaże... Na pewno słabsi piłkarsko od Marcelo (ale to perełka) od reszty niekoniecznie. Za to na pewno silniejsi mentalnie. Takie jest moje zdanie
Jovanić - E.Cikos, M.Kowalski, J.Díaz - P. Małecki (79. W. Łobodziński), T. Jirsák (46. C. Wilk), R.Sobolewski, D.Paljic (46. Pawel Brożek), R.Boguski - M.Żurawski, Paweł Brożek

No z tą mentalnością to zobaczymy. Brożek, Głowacki i inni gwarantowali nam przynajmniej 2 miejsce na podium, a nowi niekoniecznie.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.01.2011, 09:40
nh79 napisał(a):Wyświetl post
Kwestii finansowych oczywiscie nie znamy, ale wszyscy wiemy, ze Lech pobił rekord i Arboleda ma najwyzszy kontrakt.Pobił rekord Polonii i kontrakt Smolarka.Zeby nie było nie jestem zwolennikiem tworzenia kominow placowych, bo to rodzi kwasy w druzynie.Chodzi mi jedynie o to, ze Lech na dzien dzisiejszy jest duzo bardziej rozpoznawalny na arenie miedzynarodowej, ma ladny stadion, i umowmy sie place na zblizonym poziomie.Reasumujac masz do wyboru Lecha co wyelimonowal Juve i pokonal u siebie MC i nas.kogo wybierasz?Ja widze to tak, ze jedynymi czynnikami, ktore moga przyciagnac do polskiej ligi kogos w miare konkretnego to po pierwsze : kasa , po drugie : mysl, ze za sezon dwa jak sie tu pokaze to bede gral na zachodzie.Chodzi mi o to, ze z taka pozycja negocjacyjna jaka mamy teraz to niezwykle trudno jest kogos do nas przyciagnac, bo magnes z nas zaden ( a w pucharach ostatnio to ciezko sie u nas pokazac).
Kolejny Twoj post z ktorym w wiekszosci sie zgadzam jednak kilka kwesti widze troche inaczej. Po pierwsze Arboleda i Polonia srubuja zarobki i place ale jakby Cupial chcial to mysle ze spokojnie moglby z Nimi konkurowac. Jednak My na dzisiaj mamy jedna przewage, klub sam siebie utrzymuje, Amica dopiero do tego dochodzi dzieki kasie z Europu a Polonia poki co jest na duzym minusie. Wiec przyznasz chyba ze Nasz model jest lepszy bo kupujemy takich zawodnikow na jakich nas stac bez zadluzania klubu. I jeszcze kwestia "atrakcyjnosci", na dzisiaj Amica jedyne co proponuje poza kasa to dwa mecze poki co z Braga bo nie wiadomo czy ich przejda. Jesli chodzi o puchary w nastepnym roku to na ten moment takiej pewnosci nie ma, bo w lidze wiadomo jak stoja a w Pucharze Polski tez roznie bywa (chociaz wiadomo moga tedy sie dostac do Europy). My z kolei mamy wieksze perspektywy odnosnie pucharow wiec na pewno jest to tez atut z Naszej strony.

Poki co jednak spokojnie czekajmy na to jak sie sytuacja rozwinie i jakich i co moze wazniejsze ilu zawodnikow sie uda pozyskac i czy podniosa poziom zespolu. Licze tez ze Maaskant bedzie potrafil szybciej tym razem klocki ulozyc, wszak ma cale przygotowania dla siebie a nie tak jak w ostatnije rundzie kiedy wszedl do klubu juz w "trakcie" sezonu.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.01.2011, 10:30
W starciach z ległą czy Odrą W?ą
W Twojej wiosce jeszcze nie rozeszło się że jest Legia a nie legła

Maverjuve napisał(a):Wyświetl post

Wspomniani Brozek i Glowacki zajeli tez 8 miejsce w lidze.
A w 1410 pyknęliśmy Krzyżaków.

Porażki tamtego składu są faktem ale jak tu winić np obronę za Levadie?Oni zrobili to co do nich należało.Najlepiej by było pozbyć się najsłabszych ogniw z tych i innych meczów a pozbyto się generalnie tych których wina była najmniejsza bądź żadna.Gdzie ja o to też nie mam jakiś wielkich pretensji, byle za nich przychodzili wartościowi zawodnicy.Dotąd było z tym kiepsko, mam nadzieje że teraz to się zmieni.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.01.2011 o godz. 10:37.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.01.2011, 10:34
Cytat:
jakich i co moze wazniejsze ilu zawodnikow sie uda pozyskac
Ja jednak jestem przekonany, że ważniejsze jest jakich, a nie ilu zawodników pozyskamy. Bo potrzebne są wzmoznienia w polu, a nie na ławie. Jeśli te 2 nazwiska (Izraelita i Bułgar) znajdą się na naszej liście płac, to i tak uznam to okienko za fantastyczne. Zawsze jest obawa, że cos niewypali z aklimatyzacją. Ale oni stwarzaja chociaż szansę na powodzenie.
Obrona, póki co, do czerwca jaka jest, taka jest, ale jest i mamy tutaj oddech. Na bramce zamiast sprowadzania szrotu, wg mnie, trzeba dać szansę pokazać sie Jovanciczowi i Jesli w 5-6 meczach będzie kiepski, to postawić na Kurto.
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.01.2011, 10:38
No w jakimś tam stopniu w meczu derbowym gdzie grali do ostatniego gwizdka a jeden z nich wykorzystał nadarzającą się w ostatnich sekundach okazję i wygrał nam mecz.
Ale w zasadzie to jestem zdania, że za wcześnie na ocenę która (obecna czy sprzed roku) drużyna lepiej znosi presję.

Co któryś post się przewija info że "podobno ma jeszcze dołączyć obrońca i bramkarz". Plotka czy też stoi za tym jakieś w miarę wiarygodne źródło?
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.01.2011, 10:42
Czy wiecie coś na temat pozyskania bramkarza? Podobno z kimś prowadzone są rozmowy, ma to być doświadczony bramkarz co grał w LM i LE z mocnej ligi. Teraz grzeje ławę...przeglądałem kadrę klubów i nie chce mi się wierzyć bo jedyny co by pasował to 38-letni Gregory Coupet...?
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.01.2011, 10:43
Czyli jak nie sprowadzimy bramkarza bedziemy musieli strzelac wiecej niz Jovanić pusci

Nie no zart moze zacznie bronic tak jak trzeba Chlop ma potencjal tylko to musi pokazac w kilku meczach.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.01.2011, 10:56
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Czy wiecie coś na temat pozyskania bramkarza? Podobno z kimś prowadzone są rozmowy, ma to być doświadczony bramkarz co grał w LM i LE z mocnej ligi. Teraz grzeje ławę...przeglądałem kadrę klubów i nie chce mi się wierzyć bo jedyny co by pasował to 38-letni Gregory Coupet...?
Coupet więcej za siedzenie na ławie dostanie niż u nas za zdobycie MP plus premie. Poza tym po co taki gość miałby się rozmieniać na drobne i przychodzić do tak słabej ligi?

Bramkarz,o ile takiego szukają, może dla mnie osobiście grać w FC ....owiance,byleby umiał grać na linii,na przedpolu,miał refleks i był pewny w interwencjach. Reszta jest rzeczą nawet nie drugą a trzeciorzędną.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.01.2011, 10:58
Czyli jak nie sprowadzimy bramkarza bedziemy musieli strzelac wiecej niz Jovanić pusci

Nie no zart moze zacznie bronic tak jak trzeba Chlop ma potencjal tylko to musi pokazac w kilku meczach.
Może i zacznie, ale do tego niezbędna jest konkurencja.

Dobitnie pokazał to przykład Pawełka.

Bramkarz to obok napastnika i środkowego obrońcy priorytet w tym okienku.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 21.01.2011, 11:11
Nie no zart moze zacznie bronic tak jak trzeba

Ja się zastanawiam w którym momencie wyrobiliście sobie o Javanicu opinie słabego bramkarza? Co to znaczy "zacznie bronić jak trzeba"?
To, że Maaskant dał się ogłupić czarom Pawełka i podobnie jak Kazimierski i kilku kibiców zobaczył w nim dobrego bramkarza nie znaczy, że Jovanić jest słaby i gorszy od Pawełka, bo gorszym już być nie można...
Wg. mnie pozycję pierwszego bramkarza mamy dobrze obsadzoną. Myślę, że Jovanic to nie jest gość, który będzie puszczał "Pawełki" co drugi mecz, pokazywał fucka kibicom, brał się do roboty przed końcem kontraktu, w dupie miał dobrą grę, bo nie ma konkurencji, itp.
Z Jovanica będzie pociecha.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.01.2011, 11:11
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Bramkarz,o ile takiego szukają, może dla mnie osobiście grać w FC ....owiance,byleby umiał grać na linii,na przedpolu,miał refleks i był pewny w interwencjach. Reszta jest rzeczą nawet nie drugą a trzeciorzędną.
Miło ze wyjasniles. Do tej pory myslalem, ze bramkarz musi przede wszystkim umiec wypiekac ciasto.
Czy to nie jest zbyt oczywiste, ze nie wazne skad jest - wazne by byl dobry?
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 21.01.2011 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.01.2011, 11:14
Czytając posty niektórych chce się śmiać. Cisza nt transferów to płacz, że były obietnice transferów, pojawiają się info, że blisko podpisania kontraktu są Genkow i Melikson to lament, że przecież będą za słabi. Ale te transfery dają jakiś dobry prognostyk na przyszłość, bo jeżeli dojdą do skutku, to będą najlepszymi wzmocnieniami klubu od dawien dawna. Bo kogo sprawdzaliśmy ostatnio w ataku? Christow, Beto i Rios, nadzieja tylko w tym ostatnim a przez całą rundę i tak bramki nie zdobył, chociaż potencjał ma. Pomoc? Tutaj wzmocnieniem był tylko Kirm w ostatnim czasie.
Do sprzedania na pierwszym miejscu na pewno Łobodziński i Boguski, bo pensje pobierają a nie wnoszą nic do drużyny, zamiast nich wolałbym widzieć na ławce młodzież, dla której zaszczytem byłoby tam siedzieć. Za rok mam nadzieję, że szansę dostanie Mączyński po powrocie z wypożyczenia, bo w ŁKS'ie gra pierwsze skrzypce.
Odpowiedz cytując
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 21.01.2011, 11:21
Sport.pl

Cwetan Genkow jest już w Krakowie, a niedługo mają zjawić się bramkarz i środkowy obrońca. - Liczę, że do środy będę miał większość nowych zawodników - zaznacza trener Robert Maaskant
Maaskant ma nadzieję, że Bułgar będzie miał w podróży kompana. Szkoleniowiec już wytypował bramkarza oraz środkowego obrońcę, których chciałby pozyskać.

czyli będzie dwóch Bułgarów.

Maaskant. - Jeśli podpiszemy umowę z Genkowem oraz Maorem Meliksonem [izraelski pomocnik ma się zjawić w Krakowie w niedzielę - przyp. red.], to zakończymy wzmacnianie ofensywy. Konkurencja będzie wystarczająco duża.
Ostatnio edytowane przez TeeS88 : 21.01.2011 o godz. 11:24.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów