|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
No to niech się teraz Stach wykaże w tych negocjacjach z Genkovem... Oby nie trwały zbyt długo no i żeby ew. miał w zanadrzu inny argument niż finanse ;D
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wiadomość z FB "Cvetan Genkov wylądował. Cały i zdrowy. Wkrótce zdjęcia z lotniska
" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Pewnie jak sie nie dogadaja w sprawie definytywnego transferu to go wypozycza na rok no nic pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No dobra Panowie juz skonczmy. To jest temat o transferach a nie o modzie.
Co do samych ruchow w klubie. Wszystko powoli ladnie sie uklada i oby z dobrym efektem koncowym. Fajnie ze maja jeszcze dojsc bramkarz i stoper, ale mam cichutka nadzieje ze jesli znajda jakiegos bocznego obronce to ze jednak tez go kupia lub wypozycza bo uwazam ze na jeden przynajmnije bok obrony ktos by sie jeszcze przydal. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
"oficjalnej" nie przeczytałem .![]()
Hac urget lupus hac canis. Wisła Kraków Victore.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Ja pierwszy będę bardzo zadowolony z faktu podpisania tych graczy i nie zamierzam tego ukrywać. Tych dwóch graczy wygląda całkiem obiecująco - i myślę, że za ich sprowadzenie należałaby się Stanowi zdecydowanie pochwała. O ile ... uda się ich sprowadzić ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Genkov zapytany o przypadek Hrisova ...
„Wiem, że w Wiśle grał Georgi Hrostov. To, że sobie tu nie poradził, to jego problem " Krótka piłka ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czepiasz sie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"Jeszcze kilka dni temu w bułgarskich mediach pojawiała się informacja, że Genkov nie ma zamiaru odchodzić z Dinama i zostaje w Moskwie. Tymczasem w czwartek samolot z zawodnikiem na pokładzie wylądował w Balicah. To była nasza taktyka, żeby nie robić wokół tego transferu wiele zamieszania, dlatego takie informacje pojawiły się w bułgarskich mediach. To była bardziej taktyka niż rzeczywistość” – tłumaczy menedżer piłkarza, który przyleciał z nim do Krakowa"
a zaczynałem w nich wątpić,a tu sie okazuje ze nawet zaskoczyc potrafią.Brawo ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dla niby kogo mamy robic jakos straszak,jak każdy da wiecei niz My. E: jakos ciezko mi uwierzyć w niepowodzenie tego transferu.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.01.2011 o godz. 14:12.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Według mnie chodziło o to żeby trochę ruskich zmiękczyć, bo prawdopodobnie straszli ich kolejny wypożyczeniem z którego ruscy nie mieliby wiele profitów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem to jako drugiego napastnika powinniśmy sprowadzić Marcina Juszczyka (2 w 1 bramkarz i napastnik) z poloni bytom. wczoraj nieżle sobie poczynał w ataku mial 2 akcje z których mógł strzelić gola ( popisał się niezłym szczupakiem a w drugiej akcji pokazał swoją szybkość i urwał się obrońcom ale piłka o milimetry minęła słupek bramki)
BRAĆ GO
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 20.01.2011 o godz. 14:18.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sam Genkov przyznaje, ze te wszystkie spekulacje prasowe, ze jednak tu nie przyjdzie to była taktka menedzera, zeby nie robić zamieszania wokół transferu.Miałem tu napisać co sądzę o tych wszystkich płaczkach i ich skrajnych nastrojach, ale wszystko już wcześniej napisał WioRexxx i pod wszystkim co napisał się podpisuję.Zyjecie w jakims falszywym przekonaniu, ze jak Stan zglosi sie do danego zawodnika a on uslyszy Wisla to juz nie pytajac o nic pakuje walizki.Zyjecie jakims meczem z przeszlosci co to pokonalismi wielka Barcelone.Znam tutaj paru fanow Barcelony i jak im powiedzialem komu kibicuje to nie wiedzieli o kim mowie.Ja wtedy, ze kiedys tam Was pokonalismy, oni dalej robia oczy i juz przez grzecznosc sie usmiechali, ze niby juz pamietaja o co chodzi.Nie chce powtarzac forumowicza WioRexxx'a ale kiedy w koncu zrozumiecie, ze Wisla po takich wtopach jak Karabach itd jest zadnym lakomym kaskiem.Dla mnie jak Melikson i Genkov podpisza to bedzie cud, bo niby co my im mozemy zaproponawac.Przychodzi taki Lech i bije nas na glowe wynikami w Europie, kasa tez lepsza, przychodzi Legia kasa tez lepsza, przychodzi Polonia kasa lepsza.Jak juz pisalem tu wczesniej Ja czekam spokojnie do konca stycznia z ocenami.Wisla nie ma na dzien dzisiejszy nic do zaoferowania ciekawego, wiec wyluskanie jakichs ciekawych grajkow graniczy z cudem.Jestesmy w dupie z wszystkim.Pajlic wszystko powiedzial : trenigi lekkie za Kasperczaka, koledzy sie nie szanuja.(gram tutaj w uk w amatorskiej lidze, trenujemy sobie i takie zachowania nie maja tu miejsca).Przyklad gralismy pierwszy mecz z Angolami, adrenalina u mnie na maksa, na boisku była taka walka, ze jak wbiłem się ciałem w angola to az polecial na bandy, krew mu poszal z lapy, podbilem przybilem piatke, on przybil nawet nie pisnal, bgo sedzia nic nie gwizdnal.Jak ogladam mecze w tej totalnie amatorskiej lidze to jedyni, ktorzy placza i machaja rekami to Polacy.Tlumacze im sedzie nie gwizdze to grasz a nie jeczysz, bo oni w tym czassie juz ustawieni leca na brame i nie patrza na sedziego.Taka nasza mentalnosc, wiec z calym szacunkiem dla BRozkow nie zaluje, ze ich sprzedano.Potrzeba nam ludzi, ktorzy beda gryzli trawe, zeby wygrac mecz, niezaleznie z kim gramy.Nic mnie tak nie drazni w pl lidze (a ogladam i kibicuje tylko jej) jak placzki symuluja, machaja lapami, dra sie na sedziego itd.Gra przez to traci plynnosc, ciagle przerwy.Jak moja druzyna tak w pierwszym meczu plakala i sie na sedziego gapila to dostalismy 2 bramy od slabszej druzyny, ale skoncentrowanej na maksa i dostalimy 4:3 i po meczu.Po takiej lekcji juz nikt poki sedzia nie zagwizdze nie gapi sie na niego tylko kazdy gapi sie na pilke.pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale jemu nie o to chodzi. Dopóki zawodnik nie podpisze, nie ma się co napalać. Gość wygląda aż za dobrze: napastnik, tani, strzelał ostatnio regularnie bramki.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
„Wiem, że z Wisły odszedł niedawno Paweł Brożek. Właśnie dlatego tu jestem i będę się starał zrobić wszystko, żeby go zastąpić. Chciałbym pomóc drużynie i zostać z Wisłą mistrzem Polski, a potem zagrać z zespołem w europejskich pucharach” – przekonuje piłkarz.
Genkov w wypowiedziach dla oficjalnej strony Wisły mówi już jakby był świeżo upieczonym nowym nabytkiem Wisły. To prorokuje pozytywnie jeśli chodzi o realizację transferu. Jednak nic nie możemy być na 100% pewni. „Wiem, że w Wiśle grał Georgi Hrostov. To, że sobie tu nie poradził, to jego problem. Ja będę chciał dać z siebie wszystko i pomóc zespołowi. Oczywiście, czas pokaże, jak będzie” – zaznacza piłkarz. Czyli łagodne stwierdzenie "Hristov to dziad i łamaga". Zawodnik jest pewny swojego. Nie zalecałbym popadać w hurraoptymizm, ale jego wypowiedzi nawiązują do dobre realizacji tego transferu i jego gry dla Wisły. ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie, to Genkov już przyjechał tutaj podpisać kontrakt. Jedynie Biuro Prasowe ubezpieczyło się na wypadek gdyby coś poszło nie tak - patrz Melikson
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cwetan Genkow zameldował się w Balicach - http://www.malopolskatv.pl/przyszly-...uz-w-krakowie/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Masz kolego bardzo duzo racji z tym co piszesz. Kwesti finansowych jednak nie znamy i nie wiemy czy faktycznie te kilka klubow ktore wymieniles daja wiecej niz My czy po prostu w Wisle ktos w koncu zaczal racjonalnie wydawac pieniadze i jak cena lub wynagrodzenie jakiegos grajka ociera sie o absurd to po prostu dziekujemy za romzowy. Jesli tak jest to uwazam to za zdrowe i uzasadnione podejscie do transferow. Natomiast co do kwesti atrakcyjnosci, to chociazby taki wywiad jak ten dzisiaj z Genkovem pokazuja ze jednak cos mamy do zaoferowania, wiec nie jest tak zle. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...juz_w_krakowie
Na oficjalnej dodali nawet krótki filmik z przylotu Genkova. Wygląda na to, że podpis na kontrakcie jest tylko formalnością, no bo przecież robienie takiego szumu w okół zawodnika z którym ma się dopiero negocjować i tak naprawdę nie wiadomo, czy dołączy do drużyny byłoby niepoważne. Czekamy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra wszystko fajnie wygląda a my nadal nie mamy klasycznego lewoskrzydłowego ...
Środek pomocy z Meliksonem może będzie jakoś wyglądał ale boki to takie sztywne u nas są ;/ Kirm gra w kratkę, Małecki lepiej niech teraz do napadu idzie i na lewą stronę nie mamy grajka ;/ ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
anthony09 - moze emeryturka dla Kamila ktorego juz chyba nie chca na Cyprze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znowu poruszacie ten temat ;/
Ale wiekszosc by chciala Kamilka na tym forum ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Co do naszych prawie... "pewnych" wzmocnień, to wyglądają na nieprzypadkowych kopaczy, pozycja napastnika jednak, już przed odejściem P. Brożka wymagała wzmocnienia, więc teraz nawet zakładając, że podpiszemy "Gieńka" i tak potrzebujemy jeszcze jednego napadziora. Nie wspominająć już o bramkarzu i stoperze. Mam nadzieje, że ten kto wymyślił info o Peskoviciu był poprostu pijany, a "jasnowidz" Zbymak wie co pisze, że temat jest już nie aktualny. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|