|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
a ilu mamy ofensywnych środkowych pomocników? 2 - Guła i Jirsak więc jak najbardziej był nam potrzebny tak samo jak napastnik i stoper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no sory, ale nazywanie Jirsaka i wiecznego rekonwalescenta Guly ofensywnymi pomocnikami jest delikatnie mówiąc nadużyciem... oni nigdy już nie będą w stanie grać z takim polotem i fantazją jak nasz Izraelczyk (piszę nasz bo wątpię, żeby oblał testy medyczne, no chyba że Lord będzie na niego czekał na lotnisku....)
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Po drugie - nie cieszcie się, bo jeszcze nie przeszedł do nas. Wielu zawodników opuszczało testy medyczne i już więcej przy Reymonta nie zawitali. Bez napastnika to nie ma co startować nawet. Napastnik to jest konieczność. Wzmocnić się nie wzmocnimy, bo my zawsze potrzebowaliśmy partnera dla Brożka. Kiedy go straciliśmy - nastał problem 2 napastników. Żebyśmy tylko jednego kupili, chyba, że zrobimy z Małeckiego na siłę napastnika albo Kirma. Jeśli przejdzie Izraelita do nas, to i tak będziemy potrzebować jeszcze z1-2 transferów, by uzupełnić braki. Czekam, ąz się kiedyś wzmocnimy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
||
Gramy 4-5-1 z miejscem na 1 ofensywnego pomocnika - Garguła, Jirsak, Boukhari i Rios grali już na tej pozycji. Teraz dochodzi Maurycy czy jak mu tam jest. Ja nie narzekam, ale patrząc na wcześniejsze okienka trasnferowe, preferowałbym sprowadzenie piłkarzy na pozycje wymagające wzmocnienia takie jak środkowy obrońca (3 piłkarzy w kadrze) i napastnik (0 piłkarzy w kadrze), dopiero potem inne pozycje. Szczytem szczytów wg. mnie było by zakontrakowanie dodatkowo np. bocznego pomocnika. Z drugiej strony jeśli przychodzi chłop na tak obleganą pozycje jak AMC to ktoś musi odejść. Np. odejdzie Jirsak i bilans taki : Brożki, Pawełek + np. Jirsak < Melikson Do kolegi poniżej Cytat:
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.01.2011 o godz. 15:03.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Piotr Reiss, Ireneusz Jeleń - to tak na szybko.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiadomo że by sie przydał, napisałem tylko co mnie zadowoli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym się cieszył jak by w kadrze był choć jeden :/
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
M.S. - najprawdopodobniej inicjały naszego nowego gracza
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pozatym Stan powiedział że na tą pozycje jest Dragan i Branco więc na transfer lewego obrońcy niema co liczyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Po co nam pomocnik ? Hehe może na sztuki jest ich kilku ale żaden nie potrafi kreować naszej gry.
Ja jestem bardzo zadowolony z tego transferu. A Teraz cierpliwości bo w kolejce jeszcze paru grajków czeka ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
David Braz - też już bliziutko był, już się witał z Wisłą. W tym sezonie Milinkovic... W samolocie już Mazilu był itd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
ja z oceną okienka transferowego poczekam do czerwca i w tedy pogadamy ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Wiadome, że na testy medyczne, bo Wislakrakow.com, czy wisla.krakow.pl informowały o tym. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jestem ciekaw jak będą reagować przeciwnicy transferu Meliksona jeżeli ten będzie liderem naszej ofensywy... jestem przekonany, że szybko zapomną do kogo się modli i czy wierzy w Maryję... w ogóle to jestem zniesmaczony tymi wszystkimi komentarzami z podtekstem antysemickim, wszyscy zapominają że to Wiślak i należy mu się szacunek, a nie pogarda z racji wyznania...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To nie jest transfer nieprzemyślany, zyskujemy zawodnika odpowiedniego do stylu gry, który preferuje Nasz trener. Dobry drybler z silnym uderzeniem wraz z Gułą na środku a za nimi Sobol lub Wilk tak wyobrażam sobie Wisłę grającą u siebie (wyjazd to co innego). Choć Melikson może też grać na skrzydle, a wtedy Mały do ataku. Liczę, że do formy wróci jeszcze Żuraw (o którym Mały wypowiada się w samych superlatywach) i że nie zostanie skreślony Nordin ani Rios, a w takim wypadku to w ataku robi się ciasnawo tak jak i w pomocy
![]() Dla mnie w tym okienku może przyjść już tylko obrońca i będę zadowolony (choć pewnie zaraz mi się oberwie na forum) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ten napastnik co go jeszcze nie ma, to też nie jakiś taki byle jaki tylko zawodnik do gry od pierwszego meczu i do tego skuteczny. Bo teraz to nasz nowy pomocnik piłki będzie rzucał nie wiem komu, chyba że Brożkowi ale nie wiem czy dokopie do Trabzonu. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się że Maskaant nie raz już mówił że nie ma w kadrze graczy do taktyki jaką by preferował, więc dostosował taktykę do zawodników. Ja bym się nie martwił o to że mamy za dużo zawodników na tą pozycję, poza tym jesli gosc okaże się lepszy od Jirsaka czy Garguły to w jaki niby sposób miałby to być zły transfer? A o inne pozycje też bym się za wcześnie nie martwił, niektórzy to się zachowują tak jakby przyjście Meliksona oznaczało koniec transferów. Skoro chcieli napastnika nawet jak był Brożek, to teraz tym bardziej chcą kogoś sprowadzić, trzeba poczekac. A to że prawdopodobnie nie będzie to w poniedziałek jak to zapowiadał Stan, wynika raczej z tego, że gracze z którymi negocjowali wybrali inne kluby, więc teraz negocjują z następnymi, a nie dlatego że tylko chcą omamić kibiców jakimis bajkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To nie jest transfer nieprzemyślany, zyskujemy zawodnika odpowiedniego do stylu gry, który preferuje Nasz trener. Dobry drybler z silnym uderzeniem wraz z Gułą na środku a za nimi Sobol lub Wilk tak wyobrażam sobie Wisłę grającą u siebie (wyjazd to co innego). Choć Melikson może też grać na skrzydle, a wtedy Mały do ataku. Liczę, że do formy wróci jeszcze Żuraw (o którym Mały wypowiada się w samych superlatywach) i że nie zostanie skreślony Nordin ani Rios, a w takim wypadku to w ataku robi się ciasnawo tak jak i w pomocy
![]() Dla mnie w tym okienku może przyjść już tylko obrońca i będę zadowolony (choć pewnie zaraz mi się oberwie na forum) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ale napastnika chcemy od kilku lat i go nie dostaliśmy,wiec chyba rozsądne jest postulowanie o przyjście piłkarza na pozycje na której nie mamy żadnego zawodnika.
Jutro jest pierwszy trening, czekam na obiecanych przez Stana napastników. Luuu - Nie, nie uważam naszego Dyr. Sportowego za idiote.A nawet gdyby idiotą był będe stawał w jego obronie, gdyż reprezentuje Wisłe Kraków. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|