The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 08:22
Lukas.B - skad ta pewnosc w Twoich slowach, ze przyjscie Meliksona zwiazane jest z odejsciem Malego. Gdzie masz na to dowody? Jesli to Twoje przypuszczenie to powinienes napisac, ze... Twoim zdaniem byc moze... I to wszystko powinno byc z pytajnikiem

Nie sadze, aby Malego teraz sprzedali... Mysle, ze jesli wogole o tym mysla to dopiero w kolejnych okienkach transferowych
Odpowiedz cytując
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.01.2011, 08:48
Taki on prawy jak ze mnie pilkarz. 3,25 minuty z jutjuba i widac ze to srodkowy jak sie patrzy.
Albo, moze nie taki typowy prawy o jakim wszyscy mysla.
Powód: albo
Ostatnio edytowane przez WIELKI_CZŁOWIEK : 14.01.2011 o godz. 08:51.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując
Trykuss
Member

Od: 09.2009

Stary 14.01.2011, 09:00
zajacek napisał(a):Wyświetl post
Koledzy. A może właśnie mamy przestać grać typowymi skrzydłowymi ?
Skrzydłowy to dziś na świecie zawód wymierający
Jasne, ze tak coraz mniej widac w powaznej pilce rajdow skrzydlami, a pozatym rajd konczy się na wrzutce na głowke a jak wiadomo w Wisle po odejsciu Marcelo nikt głowa bramki zdobyc nie potrafi.

Podoba mi sie inwestowanie Wisly w niskich ale szybkich i sprawnych pilkarzy, wole takich niz strzelleckie rury.

A co do Kosy, ja go nie chce W Wisle, zero przywiazania do barw. Wypromowalismy go odszedł do Kaiseslautern ok taka rola piłkarza, pałetał sie po swiecie wrocil do nas, wypromowalismy go poraz drugi a on mial w dupie Wisle i to ze dzieki niej znowu wrocil do gry i za wiekszym kontraktem wyjechał za granice..
Tyle
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.01.2011, 09:02
Lucas.B napisał(a):Wyświetl post
Ewentualne przyjście Izraelczyka związane jest (moim zdaniem) z odejściem Małeckiego żeby nie było tak różowo.
Moge Cie prosic jesli nie jest to duzym problemem o zrodlo z ktorego masz taka wiedze?

Co do Meliksona. Jesli faktycznie mamy przejsc na 4-3-3 to nie jest to kupowanie na zasadzie zapelninie ponoc juz obsadzonych pozycji tylko jest to kupowanie pod konkretna taktyke i spowodowanie zeby byla walka i konkurencja. W tym systemie jest trzech srodkowych pomocnikow (2-och defendywnych i jeden ofensywny lub na odwrot, 2-och ofensywnych i jeden defensywny). Przy zalozeniu ze Wilk i Sobol to dwaj defensywni to ofensywnych mamy jak sie nie myle 3 zawodnikow (Gargula, Boukhari i Jirsak) wiec ten 4 jest jak najbardziej na miejscu jesli chodzi o zakup.
Odpowiedz cytując
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.01.2011, 09:25
Ja drodzy Wojtku i Dominie z koleji chcialbym przypomniec wam ze 'beton is beton', jak nie wezmiesz mlota pneumatycznego to nie przebijesz. Mam nadzieje - tak zreszta jak wy, ze kiedy do nas dojdzie nasz beton nie zrobi wiochy.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 09:29
Z doświadczenia wiem, że jak jednego dnia był blisko a drugiego daleko to taki transfer nie wypala.
Liczyłem że na tą pozycję sprowadzimy kogoś już ogranego w lidze holenderskiej chociażby Anouar Hadouir. którego nazwisko przewijało się w mediach.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.01.2011, 09:51
Jesteś strasznie nietolerancyjny domin.Oglądnij sobie Essential Killing. Niestety według kanonów Matejasa nadajesz się do odstrzału.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.01.2011, 09:52
Widze, ze niektorym po tym trasferze by sie swiat wywrocil do gory nogami i by cichutko plakali w kaciku. I jeszcze by tupali nozkami
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.01.2011, 10:55
Melikson to prawy pomocnik, oby tylko Małego nie chcieli sprzedac w tej sytuacji.
Odpowiedz cytując
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 14.01.2011, 10:56
Małeckiego można spokojnie przesunąć do ataku, jak już grywał wcześniej, więc nie ma znowu takiego larum. Poza tym, jeśli chcemy sie liczyc w Europie, musimy mieć dobych gosci na ławie, a nie statystów. Poza tym konkurencja działa pozytywnie na zawodnikó, którzy muszą starać sie za każdym razem, a nie wtedy, kiedy im się chce.
Jak na mój "czuj", Melikson nie przyjdzie do Wisły.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.01.2011, 11:13
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Melikson to prawy pomocnik, oby tylko Małego nie chcieli sprzedac w tej sytuacji.
I wielu innych piszących w podobnym tonie.

Dwie strony temu wrzuciłem linka, który jasno pokazuje, że Melikson może grać zarówno na lewej, prawej jak i na środku pomocy.

Wyłuszcze to Wam, bo widze, że nie dotarło.

Statystyki za 2009/2010 LM: 7, CM: 7, RM: 4
Statystyki za 2010/2011 LM: 4, CM: 1 RM: 1

Źródło:
http://www.football-lineups.com/foot.../?t=574&s=2528
Ostatnio edytowane przez snyrting : 14.01.2011 o godz. 11:30.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 12:00
http://goool.pl/aktualnoci/ekstrakla...ka-z-arki.html

Zdaniem portalu goool Kowalewski prawdopodobnie zwiąże się umową z Wisłą Kraków lub klubem z Cypru.
Również jacyś tam informatorzy twierdzą że dostał od nas ofertę, lecz powołuję się na portal goool tak jak napisałem

Kowalewski w ostatnim czasie zmieniał kluby jak skarpetki i było to spowodowane według mnie jego kiepską dyspozycją, liczba szmat puszczanych przez niego w ostatnich kilku latach dorównywała liczbie szmat puszczanych przez Maria.
Jednak od biedy, ten Kowalewski mógłby być, przynajmniej byłaby jakaś rywalizacja na pozycji bramkarza bo z całym szacunkiem ale Kurto jak na ten moment nie liczę. Mam nadzieję że to będzie jakiś skromny kontrakt bo jak przechodził do Korony to cenił się dosyć mocno.

Osobiście jestem jednak lekko zdziwiony faktem, że w klubie rozpatruję się kandydaturę Kowalewskiego. Według mnie Kowal z wiekiem stracił taką "gibkość", wydaję się jakiś taki usztywniony w tej bramce. Co do jego sposobu bronienia, to nie mam jednak zastrzeżeń, on bez wątpienia wie jak należy zachowywać się w bramce, (warszawska szkoła ). Kwestia tego czy on ma możliwości aby bronić dobrze, trudno stwierdzić być może perspektywa gry o mistrzostwo sprawi, że będzie bardziej skoncentrowany bo z tym też były u niego problemy.
Może trochę przesadziłem z tymi skarpetkami bo skoro dało się zrobić filmik z tego co pokazywał w Grecji to znaczy że było nie najgorzej, jednak zawsze powtarzałem, że jak ogląda się bramkarza to lepiej jest oceniać go na podstawie bramek które puszczał niż to co wybronił.
http://www.youtube.com/watch?v=LcMVCZ52iFw

Na pewno ma swoje plusy przy naszej grze obronnej chociażby to:
że nie jest przyklejony do lini, on jak już wychodzi to z dużym prawdopodobieństwem sięga piłkę,
potrafi ręką rzucić za polowe.

Jeśli nie ma innego kandydata jestem za tym aby go wzięli bo jak widziałem to co Jovanić gra to kabaret, chłopak nie potrafi wyjść na 5 metrów z bramki aby zastopować prostopadłe podanie przeciwnika, raz z Koroną wyszedł to ten jego wypad skończył się komedią , a jak Mielcarski powiedział Kowal włożyłby głowę tam gdzie inni nie wsadzą nogi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 12:47.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.01.2011, 12:04
westersyl napisał(a):Wyświetl post
http://goool.pl/aktualnoci/ekstrakla...ka-z-arki.html

Zdaniem portalu goool Kowalewski prawdopodobnie zwiąże się umową z Wisłą Kraków lub klubem z Cypru.
Również jacyś tam informatorzy twierdzą że dostał od nas ofertę, lecz powołuję się na portal goool tak jak napisałem

Według mnie sytuacja śmieszna, Kowalewski w ostatnim czasie zmieniał kluby jak skarpetki i było to spowodowane według mnie jego kiepską dyspozycją.
Jednak od biedy, ten Kowalewski mógłby być.
Zmieniał kluby jak skarpetki a może cały czas chodzi w tych samych? A tak na serio to zmieniał kluby ale w każdym trochę pograł i był pierwszym bramkarzem, doświadczony, twardy , zdecydowany i nikt mu nie podskoczy , będzie trzymał całą obronę w ryzach - ktoś taki jest nam potrzebny.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 14.01.2011, 12:05
Małecki pewnie będzie naszym wymarzonym, wysokim napastnikiem, dlatego szukają prawego pomocnika..
Co do Kowalewskiego, to na rok z opcią przedłużenia na starym kontrakcie Pawełka bym go wziął.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.01.2011, 12:13
Kowalewski nie bez powodów nie może sobie znaleźć dobrego klubu... jest po prostu słaby, a już apogeum słabej gry pokazał w Rosji... aż go pogonili... jak dla mnie nieudacznik, który odcina kupony od sławy... wiadomo reprezentant Polski, były zawodnik Spartaka i Szachtara, ale co z tego? jest w nim choć 50 % tego co pokazywał 7 lat temu? NIE. Po co przepłacać i kupować kogoś kto jest klasy Pawełka albo nawet gorszej? Pokazuje to bezsilność w poszukiwaniu dobrego bramkarza przez nasz zarząd jeżeli tym zawodnikiem się rzeczywiście interesujemy...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.01.2011, 12:17
Póki jestem moderatorem na tym forum, jest polityka zero tolerancji.

Zero tolerancji dla antysemitów, rasistów, ksenofobów. Osoby takie wylatują z rocznym banem. Na razie 2 - kto następny?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.01.2011, 12:31
coonta napisał(a):Wyświetl post
Małeckiego można spokojnie przesunąć do ataku, jak już grywał wcześniej, więc nie ma znowu takiego larum. Poza tym, jeśli chcemy sie liczyc w Europie, musimy mieć dobych gosci na ławie, a nie statystów. Poza tym konkurencja działa pozytywnie na zawodnikó, którzy muszą starać sie za każdym razem, a nie wtedy, kiedy im się chce.
Jak na mój "czuj", Melikson nie przyjdzie do Wisły.
Małecki może grać w ataku w systemie takim jak za Skorży, czyli 4-4-2, ewentualnie 4-4-1-1, czy jako cofnięty napastnik. W systemie jakim graliśmy jesienią było miejsce dla jednego snajpera, wspieranego przez skrzydłowych i jednego, lub dwóch (gdy grali razem Guła i Boukhari) ofensywnych pomocników. I w takim ustawieniu Mały w ataku grać nie może.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.01.2011, 13:05
Co do Meliksona, to na stronie podanej przez kolegę wyżej ( http://www.football-lineups.com/foot.../?t=574&s=2528 ) widać, że grywa on na każdej pozycji w pomocy - co więcej, jego Hapoel grywał ustawieniem 4-1-4-1, którym ostatnio graliśmy także i my. Zresztą swego czasu Maaskant wspominał o tym, że znalazł optymalne ustawienie dla Wisły. Pytanie tylko, czy było to ustawienie tymczasowe na przetrwaniem, czy już docelowe. Tak, czy inaczej gość mogący grać wszędzie w pomocy, do tego reprezentant kraju z pewnością nam się przyda. Abstrahując od tego, czy faktycznie jest szansa na ściągnięcie go do nas.

W kwestii ewentualnych ubytków, to wydaje mi się, że pożegnać możemy Jirsaka. Poza tym w Gargule Maaskant raczej nie widzi kreatywnego ofensywnego pomocnika i stąd próba sprowadzenia takiego zawodnika.

PS. Na tym zdjęciu, z podanej strony przypomina chłopaka z American Pie
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 14.01.2011 o godz. 13:09.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Stary 14.01.2011, 13:37
nie tylko prawy pomocnik, w swoim klubie jest piłkarzem bardzo uniwersalnym może grać na różnych pozycjach. Poza tym kibice bardzo go doceniają bo jest nie tylko dobrym duchem zespołu ale i piłkarzem potrafiącym wziąć grę na siebie w trudnych momentach, dodać należy również fakt iż jest w Izraelu piłkarzem dobrze znanym a jego możliwy transfer do Wisły już odbija sie szerokim echem, ostatnio przymierzano go do gry m. in we Włoszech (Cagliari, Siena) lecz kluby nie osiągnęły porozumienia w sprawie kwoty transferu.
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Stary 14.01.2011, 13:48
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Kowalewski nie bez powodów nie może sobie znaleźć dobrego klubu... jest po prostu słaby, a już apogeum słabej gry pokazał w Rosji... aż go pogonili... jak dla mnie nieudacznik, który odcina kupony od sławy... wiadomo reprezentant Polski, były zawodnik Spartaka i Szachtara, ale co z tego? jest w nim choć 50 % tego co pokazywał 7 lat temu? NIE. Po co przepłacać i kupować kogoś kto jest klasy Pawełka albo nawet gorszej? Pokazuje to bezsilność w poszukiwaniu dobrego bramkarza przez nasz zarząd jeżeli tym zawodnikiem się rzeczywiście interesujemy...
Po pierwsze Kowalewskiego nie trzeba kupować, po drugie mimo wszystko Kowalewski jest obecnie solidnym, znanym, dostępnym dla Wisły bramkarzem z kartą na ręku, umowa może byc podpisana nawet na pół roku. W sytuacji gdy priorytetami są wzmocnienia na innych pozycjach to mogłoby być dobrym posunięciem zarządu.
Po drugie piszesz ze osiągnął apogeum swej słabej formy...owszem w nowosybirsku nie wzniósł się wysoko ale grając w Moskwie chyba raczej nie dołował...
Ostatnio edytowane przez Pyniu85 : 14.01.2011 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 14.01.2011, 13:54
nie rozumie was ludzie !
Nie ma transferów - płacz
moze przyjsc Melikson - płacz, bo to pomocnika, który podobno nie jest nam potrzebny.
Ludzie ogarnijcie sie !!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.01.2011, 13:59
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Z Doniecka przepędzony jak coś poważniej zaczęli grać a Kowalewski został zastąpiony przez średniego Pletikose. W Spartaku też szału nie było,ale tragedii też nie. Zdarzały mu się mecze gdzie wybraniał wszystko ale także i takie, gdzie podanie po ziemi przez obrońcę mogło skończyć się bramką. I co istotne,gość miał niemalże permanentne problemy z bronieniem rzutów wolnych. I jeszcze jeden znak formowy, jak już złapie piłe po silnym uderzeniu to wypluje. W niczym lepszy od Pawełka ani Jovanica nie jest. Nie rozumiem zainteresowania jego osobą.

Fenomen tego słabego bramkarza polega na tym,że swego czasu grał długo w Szachtarze, tworzyły się legendy jaki on to super i ile kasy dostaje. Przyszło co do czego to chłopa się pozbyli, poszedł do mocnego Spartaka, a tu co mecz to w TV i wiara patrzy i ocenia. Jego problemy z znalezieniem klubu nie są przypadkowe i nie są spiskiem świata menagerskiego. On jest słaby.
Zwyczajnie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 14.01.2011, 13:59
Tak tu na forum zawsze było nie ma źle są źle, mówią o transferach źle nie mówią też źle

Dla mnie ten zawodnik jest dość wątpliwy za dużo mediów przy tym buczy.

Ponieważ nikt nic nie mówi o obrońcy i wysokim napastniku takich 2 graczy będziemy mieli do końca okna

Przy każdej rewelacji trzeba brać pod uwagę że Wisła ma sama na siebie zarabiać nie ma bogatego sponsora więc kasa z Brożków idzie nie na piłkarzy tylko na klub.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.01.2011, 14:07
Flamengista muszę Cię pochwalić za interwencję.

Ludzie kim Wy jesteście? Kibicami Wisły czy jeb...mi antysemitami? Nienawiść do Pasiaków owładneła Wami zupełnie! Jak można czepiać się dobrego zawodnika który chce u nas grać? Chu..mnie obchodzi w co wierzy, ważne jak pomoże Wiśle.

TAK dla MELIKSONA
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 14:46
fanfan napisał(a):Wyświetl post
doświadczony, twardy , zdecydowany i nikt mu nie podskoczy , będzie trzymał całą obronę w ryzach - ktoś taki jest nam potrzebny.
Zgadzam się z tym, ktoś tak jest potrzebny w bramce, myślę że Chavez, Bunoza, Cikosz zaczęli by trochę lepiej grać gdyby mieli za sobą łysego gościa niż uśmiechniętego Jovanica.

Tak jak napisałem nie ma innych kandydatów, brać Kowalewskiego bo zostanie z samym Jovaniciem to sytuacja ekstremalna. Mając na uwadze nasze cyrki z bramkarzami niech podpisują tego Kowalewskiego jak najszybciej.

edit: Do postu poniżej, okazało się że ten gościu nic nie wie o jakich kol wiek ofertach z Polski, a sam chce grać w Rosji.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 15:00.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 15:06
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Kowalewski? Bramkarz, który ostatnią dobrą rundę miał lata temu? Jakoś nie chcecie napastnika, który od 3 lat nie strzela goli, no to chyba logiczne jest, że nie potrzebny jest nam bramkarz, który zalicza wiele wtop w ostatnim czasie...

I nie piszcie o meczu z Portugalią, bo nawet Łobo wyszły 2-3 mecze...

Bramkarz słabiutki, już nawet wolę Kurto, ten przynajmniej piłki łapać umie.
Weź pod uwagę nasze cyrki z bramkarzami, to że Jovanić to kompletne nie poszumienie, przynajmniej jak dla mnie. Jak jesteś zwolennikiem Kurto to przejdź się na młodą ekstraklasę, naprawdę polecam.
Kowalewskiego mimo, że w ostatnim czasie broni poniżej swojego poziomu to ma pojęcia na temat swojego fachu w przeciwieństwie do Jovanica.
Ostatni raz Kowalewskeigo widziałem w Koronie, nie były to fajerwerki ale nie był na tyle słaby aby można powiedzieć że jest już skończony, Korona spodziewała się po nim fajerwerków, nie dostali tego, odszedł bo dużo zarabiał.
Jeśli nie chce kokosów jestem jak najbardziej "ZA", chyba że w klubie nasz skauting wynajdzie kogoś lepszego w co oczywiście wątpię.
Łysy gościu może pomóc Chavezowi, Cikoszwi i Bunozie w żwawszym poruszaniu się po boisku bardziej niż uśmiechnięty przyklejony do bramki Jovanić.
Z tego co widzę Kowalewski miał dobre momenty w Grecji zaliczył nawet asystę po rzucie rożnym przy jedynym z goli
Obronił również karnego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 15:17.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 14.01.2011, 15:19
Oczywiście, że to bardzo ciekawy zawodnik. Kreatywny, ma inteligentne i widowiskowe zagrania, jest ruchliwy. Na ściąganie takich zawodników powinniśmy jako kibice dać klubowi zielone światło.

A tutaj taka ciekawostka, nie wiem czy było o tym:

Zanim izraelskie media podały informację o przerwaniu negocjacji transferowych, menadżer piłkarza mówił: - Na razie nie chcę komentować sprawy. Mój zawodnik byłby zainteresowany przenosinami do Polski, bo jego ojciec pochodzi z tego kraju. Rekomendacje? To jeden z najlepszych piłkarzy w Izraelu, do tego ma polski paszport.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.01.2011, 15:25
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że to bardzo ciekawy zawodnik. Kreatywny, ma inteligentne i widowiskowe zagrania, jest ruchliwy. Na ściąganie takich zawodników powinniśmy jako kibice dać klubowi zielone światło.

A tutaj taka ciekawostka, nie wiem czy było o tym:

Zanim izraelskie media podały informację o przerwaniu negocjacji transferowych, menadżer piłkarza mówił: - Na razie nie chcę komentować sprawy. Mój zawodnik byłby zainteresowany przenosinami do Polski, bo jego ojciec pochodzi z tego kraju. Rekomendacje? To jeden z najlepszych piłkarzy w Izraelu, do tego ma polski paszport.

Dziwne że Smuda nie widzi takich piłkarzy

Mnie interesuje co będzie dalej czy w następnym tygodniu podpiszemy tego Obrońce z Afryka i ściągniemy tego Izraelczyka o to mi chodzi żeby jak najszybciej ich zgrywać bo każdy widział jak było w jesienni ;/
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 14.01.2011 o godz. 15:30.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.01.2011, 15:26
Melikson jak najbardziej tak dla tego gościa, jest świetny technicznie, do tego szybki, dynamiczny, zwinny, bardzo dobry strzał, nietuzinkowe pomysły na akacje, zobaczcie jak na daje dynamice każdej akcji, jakie podania, może grać na każdej pozycji w ofensywie. Naprawdę zawodnika kompletny. Ulepszona wersja Stilicia. Jeśli coś jest naprawdę na rzeczy i sprawa rozchodzi się o jakaś małą kwotę to będzie aż żal nie kupić tego gościa. Po samym sposobie prowadzenia piłki można śmiało stwierdzić że byłby to bardzo dobry zawodnik jak na Polską ligę. Brakuję mu lewej nogi jednak nie sądzę aby stanowiło to jakiś problem.
http://www.youtube.com/watch?v=9TsGZGxZi-c
I jak ktoś napisał mam 21 wiek nie dla antysemityzmu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 16:15.
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.01.2011, 15:44
Ja mam nadzieję, że ów Izraelczyk przyjdzie, bo może być wzmocnieniem drużyny. To się liczy, a nie jakieś osobiste fanaberie niektórych trylogitów mieniących się kibicami.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów