|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Proszę o wyczyszczenie tematu bo widze ze i tu sie dyskusja zaczyna
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=1473&page=20 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy jedzie z nami moderator?
A tak poważnie,błagam, posprzatajcie transferowy bo mozna poczytac kolejno o - tym, że i Tele fonika zabiera zyski z transferów - że Bentleya to sobie może co najwyżej Cupiał kupić do pojeżdżenia - jeden 14 latek udaje ze nie ma 14 lat - że wcześniej u nas Holendrów nie było( jakby ktoś o tym nie wiedział) poza tym stos wyzwisk, skierowań do okulisty oraz tajemna wiedza dotyczaca kwot wczesniejszych transferów itp ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Prośba ode mnie - zamknijcie transferowy.
Ciężko opisać co się tam dzieje, takiej napierdalanki na swój klub nie było nigdy. Szkoda, że wpisał sie w to moderator flamengista, który już zapowiedział, że nie kupi karnetu na przyszła rundę. Zamknijcie temat, chociaż do końca roku, żeby niektórzy ochłonęli. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7821 Wpisywać bo kultowy temat, a ilość wpisów porażająca... ![]()
the end
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie, ktoś w ogóle sprawdza powstawanie nowych tematów na tym forum
temat NOWA Wisła, co zaraz Koniec Wisły, Brożki odchodzą, jak prowadzić Wisłę, kogo kupić, czekać aż założą kolejne tematy. No bez jaj ale to chyba mała przesada. edit: wisl@k_TS mój post z 18.12, temat założony 21 ja już typ oddałem ![]() o widzę, że ktoś już zareagował.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 30.12.2010 o godz. 20:14.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
w temacie "Polityka transferowa.." użytkownik suikoden spamuje linkami, zadziwiająco zawsze takimi samymi..
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kto nam usunął temat o HaxBall?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Niech się modzi wpiszą do tematu The White Star Awards 2010, zawsze to więcej głosów. W tym roku trwoga... .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na głównej TWSD jak główny temat wisi pan dziurawe ręce, a chyba jednak takie miejsce na dzis bardziej należało by się dla braci Brożków?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prosba o posprzatanie transferowego, bo gorace glowy robia burdel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
prośba do moderatorów o usuwanie linków z strony fakt.pl w dziale Polityka transferowa Wisły każda informacji dotycząca Wisły jest wyssana z palca ,a robi nie potrzebny bałagan i zamieszanie w tym dziale
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
witam.mam taka prosbe, bo mialem tutaj juz kiedys swoje konto, ktore udalo mi sie odnalezc jest to konto pod nickiem n.h. z avatarem Johnego Deepa, screen z Las Vegas Parano, problem mam taki ze email pod ktorym go zakladalem [email protected] juz nie istnieje a ja nie pamietam hasla bo to pare lat temu bylo.czy bylaby mozliwosc powrotu do tamtego konta lub przekierowanie mojego obecnego na tamto konto?pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pewnie dostanę bana, ale co tam.
Szanowne Panie i Panowie Redaktorzy TWSD, Zwracam się z uprzejmą prośbą o zmianę czołowej wiadomości na stronie głównej TWSD. Czy wchodząc na najbardziej poczytny portal kibicowski Wisły muszę od tygodnia oglądać zdjęcie dwóch byłych piłkarzy w dziwacznych koszulkach z nieznanym mi gościem pośrodku? Czy nasz klub już upadł, że nie ma innych tematów ? Czy wzmocnienie jakiego dokonał klub zlokalizowany gdzieś w Azji Mniejszej jest aż tak istotna dla kibiców Wisły Kraków ? Wystarczy, że temat transferowy tonie w oparach absurdu. Licząc na łagodny wymiar kary pozostaje z wyrazami szacunku Elefant PS. Jakby się dało jeszcze zaktualizować dane dotyczące stadionu, to byłoby to z korzyścią dla klubu i strony. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To była taka uprzejma prośba, nic więcej.
Kwestia gustu co dla kogo jest najważniejsze. Wybór Eweliny Kobryn na kapitankę koszykarek dla mnie mógł z powodzeniem zastąpić tamto zdjęcie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W porządku.
Banów za słuszne sugestie nie rozdajemy. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
za antygermanizm też jest ban czy tylko Żydzi mają specjalne względy?
Nie po.......ilo wam sie coś czasami? To jest forum kibicowskie a nie gazety wyborczej. Dla wielu osób paragraf aryjski w statucie Wisły dalej obowiązuje i jest częścią historii. Tolerancja i poprawność polityczna to po drugiej stronie błoń raczej, I czy moderatorzy na tym forum nie powinni być kibicami Wisły? Ztcw to pan flamengalista z powodu słabych transferów nie kupi już karnetu na Wisłe. Wiec staje się zwykłym krzykaczem internetowym, ewentualnie co najwyżej sympatykiem a nie kibicem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan Flamengista zaraz skasuje posta i dostaniesz punkty karne za....przekleństwa. Ja coś takiego miałem, a nie użyłem nawet jednego obraźliwego słowa. To jest gość, któremu pewnie nie idzie w życiu to jako moderator chce się spełnić i pokazać jaki jest świetny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Flamenegista napisał, że bany będą za antysemityzm, ksenofobie i rasiszm. Sprawdz sobie w słowniku czy antygermanizm podpada pod jedno z tych określeń.
"Dla wielu obowiązuje" zgodnie z tą logiką dla pozostałych nie obowiązuje. Ja się zaliczam do tej drugiej grupy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a czy napisanie tekstu "lepiej żeby ten Żyd u nas nie grał" jest antysemityzmem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() Niektórzy chyba za dużo wybiórczej czytają i wszędzie widzą antysemityzm ![]() Powód: GW
Ostatnio edytowane przez John1906 : 14.01.2011 o godz. 12:51.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
A fakt, że akurat on wlepił (jak sam napisał) dwa bany w temacie transferowym, za przesadzone teksty na temat Meliksona, uważam za działanie absolutnie słuszne. To jest mimo wszystko poczytne forum publiczne - nie mam zresztą zamiaru (zapewne nie tylko ja) czytać w jutrzejszej prasie informacji na temat wiślackiego antysemityzmu, antysyjonizmu, rasizmu i cholera wie, czego jeszcze... Takie i w tej formie wylewane żale naprawdę nie nadają się do publikacji. P! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zależy od kontekstu. Akurat tamten wskazywał jednoznacznie, iż lepiej żeby nie grał tylko dlatego że jest Żydem, a nie ze względów obiektywnych, gdyż sportowo jest to bardzo obiecujący zawodnik, a i finansowo jak na umiejętności, które prezentuje i przyciągnięcie na siebie uwagi naszych skautów, nie jest zbyt wymagający.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"jest częścią historii" - właśnie historii nie teraźniejszości ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gościu robi sobie reklamę strony:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7854 Nowy użytkownik, nowy temat, reklama - SPAM. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Moje ostatnie pytanie zostało olane, chodziło o brak możliwości logowania się na konto i zacytowałem treść dziwnego komunikatu.
Dlatego apeluję o przywrócenie użytkownika "lucekj" do żywych lub jakąkolwiek odpowiedź w kwestii logowania. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|