|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jedyny plus tego filmu to obsada w postaci Jessici Alby ;-)
Posiada ktos napisy do filmu the town? Powód: napisy
Ostatnio edytowane przez tomek_TSW : 18.12.2010 o godz. 19:32.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://www.filmweb.pl/video/teledysk...niewskim-23840
Chyba nie trzeba nikomu wysyłać specjalnych zaproszeń na ten film... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Na sali byłem ja i jakaś para, która się ulotniła po 30 min .Usiedziałem do końca - jestem hardkorem ![]() Ale szmira totalna - nie polecam. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Co do Skrzydlatych Świń...kiepścizna, może nie straszna ale jednak spodziewałem się czegoś lepszego, nastawiałem się na jakiś lepszy wątek kibicowski a tu wyszło romansidło. Jakby ktoś zrobił prawdziwy film o kibicach...to by było coś. (niby te Chachary mają wyjść ale myślę tu o czymś bardziej ogólnym)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
"Hooligans" w poniedziałek o 22:55 na TVP1.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Osobiście polecam dwa filmy:
"Otis" - przyjemna czarna komedia. "Dzielnica Lakeview" - warty obejrzenia, szczególnie, że Samuel L. Jackson zagrał genialnie wścibskiego policjanta ![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
"Funny games U.S" dramat psychologiczny. Z reka na sercu moge polecic kazdemu ten film kto lubi dramaturgie.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Idź i patrz - film radziecki , napewno nie dla każdego , ciężko sie po nim pozbierac
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ma ktos napisy do death race 2?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
wersji amerykańskiej nie oglądałem niemieckie "Funny GAmes" całkiem dobre, polecam
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Austriackie
..niby mała różnica ale jednak jest .Co do filmu - kolejna kultowa produkcja, zrimejkowana przez Amerykańców...Taki wielki kraj ,takie możliwości zrobienia czegoś oryginalnego a jadą z europejskim/azjatyckim kinem ostatnio ostro.Dlatego .......cie podróbki i obejżyjcie oryginalne Funny Games - świetny film. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Polecam Super Fajny film Jemsa Camerona terminator 2 może ktos slyszał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Linki:
http://rapidshare.com/files/35445546...0031.part1.rar http://rapidshare.com/files/35448362...0031.part2.rar http://rapidshare.com/files/35451043...0031.part3.rar http://rapidshare.com/files/35452585...0031.part4.rar Hasło: Hubcia ![]()
the end
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ostatnio oglądałem "Never Back Down" (po prostu walcz =o). Krótko - ok 18 letni chłopak przeprowadza się do nowego miasta. Zostaje pobity i zaczyna trenować, aby móc się zrewanżować. Jest to film fajny na piątkowe popołudnie. Miło się ogląda, ładna aktorka, przekazuje pozytywną energię. Jednak to inna klasa w porównaniu z chociażby z "Shutter Island" czy "Incepcja".
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Ja polecam na prawdę świetny film, niestety dopiero dzisiaj go oglądnąłem, mianowicie - "Ostre Psy". Film z 2007 roku, komedia kryminalna z wstawkami gore, ale dla mnie miazga. Dawno takiego dobrego angielskiego kina nie oglądałem ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Od razu skojarzył mi się serial "Inspektor Eddie" (Keen Eddie). Podobny klimat, bardzo dobry serial (m.in. z Sienną Miller ), ale ze względu na niską oglądalność przerwany. Szkoda bo naprawde dobrze się to oglądało.A jak ktoś lubi thrillery o seryjnych mordercach to "Zodiac". Na faktach. Świetna obsada (Downey jr., Ruffalo, Gyllenhaal). Nieco ponad 2,5 godziny, ale wogóle się tego nie czuje. Film z 2007 roku i nie mam pojęcia dlaczego obejrzałem go 1 raz dopiero kilka dni temu. Polecam. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
dajcie jakiś dobry film godny polecenia nie koniecznie nowość ;]
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jaka kategoria ?
Ale ja mogę Ci polecić z własnych odczuć. Ghotica, Blood&Bone, Prawo Zemsty, Skazani shawshank, American History X, The.Tournament Jeszcze bym coś znalazł ale najpierw wybierz sobie coś z tego ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
![]() ale zasysam The Tournament i B&B ;]
ale ściągne sobie Boisko bezdomnych i Harold i Kumar Będę miał oglądania na cały długi weekend Powód: :))))))
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 06.01.2011 o godz. 14:36.
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może sprawdzony link do rapidshara z polskim filmem Trick/Trik z 2010 roku. Dość dawno premiera była, ale nie miałem okazji jeszcze obejrzeć.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Był ktoś na filmie Weekend? Jak wrażenia/opinie?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie film a serial. Dziś HBO zaczyna emisję Zakazanego Imperium,wygląda i zapowiada się nieźle. Niemniej widział już ktoś jakiś odcinek, jakąś serię? Warte uwagi czy nie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie wiem jaka kategoria Cię interesuje ale z thrillerów polecam "siła strachu", "wezwani", "paranormal Activity", "ostatni dom po lewej" , "Zejscie", "sekcja8" i "sierota" czy " Nie płacz Kochanie". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak ktoś lubi psychologię polecam "Black Swan" - świetne kino. A i jeszcze 127 hours - też godne obejrzenia.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Dobre aktorsko, ciekawe fabularnie, akcji wystarczajaco ale nie za dużo Jak ktos lubi klimaty gangsterskie to jak najbardziej godne polecenia ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|