|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trzeba powiedzieć,że cały tamten region ma taką specyfikę. Nie takich asów poszczali w trąbę.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Lenczyk ma mieszkanie w Bronowicach? widziałem go już drugi raz więc to raczej nie przypadek.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak. Mieszka chyba na Widoku
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kosa musi wrócić robić atmosferę
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W kasynie zrobi atmosferę i obrót
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dorosły facet. Chce tak wydawać zarobione w piłke pieniądze to nikt mu nie będzie zabraniał
![]() Czy tylko mnie podobała się gra Wisły z Kosą w składzie gdy wrócił z Chievo ? Na boisku to był prawdziwy lider i duch zespołu. ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nasz Głowa, chyba już wraca do pełni sił, to cieszy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proszę Cię, zamilcz jak nie masz nic do przekazania. Kosa robił atmosferę w szatni i poza nią, był dobrym duchem tej drużyny , liderem z prawdziwego zdarzenia. Na boisku był motorem napędowym Wisły. Obecnie gramy jakby zamiast silnika zamontowali dwóch murzynów z napędem "nożnym" .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jestem pod wrażeniem tego co gra Trabzon w sparingu z Werderem. Chyba na pewno Brożków czeka ława:
http://atdhe.net/31944/watch-trabzon...-werder-bremen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Marcelo zdobył dzisiaj dla PSV gola i otworzył wynik spotkania towarzyskiego, w ktorym jego druzyna wygrała 2-1 z Stormvogels.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 05.01.2011 o godz. 20:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Marcelo wybije się gdzieś wyżej. Jestem tego pewien. Ten piłkarz ma możliwości i potencjał by grać za jakiś czas w reprze Brazylii...Ahh, pieknie by było...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
pomyslec ze w pucharach juz za czasow TF ogrywalismy Trabzonspor 5-1 nawet mam gdzies bilet zachowany
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zyjmy przeszloscia 2 lata pilkarskie są jak 2 lata swietlne.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mirek Szymowiak o życiu w Turcji, Brożkach i Wiśle : ) http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...b8c6&_ticrsn=3
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
oglądam ten mecz i muszę wam powiedzieć że Trabzon nic nie gra
Najbardziej żal mi tego siwego Murzynka na prawym skrzydle :; chłop piłki nie umie przyjąć a co dopiero kopnąć Nie wiecie kiedy Grają kolejny spar |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Rzeczywiście druga połowa już słabsza w ich wykonaniu. W piątek grają z Shalke:
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=6154 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Następny...
A godzina to jak jeden metr? W latach świetlnych wyraża się odległość a nie czas. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=0qpxc...layer_embedded
Trochę wspomnień... Dzięki Paweł, dzięki Piotrek za waszą grę, oddanie i zaangażowanie w czasie pobytu w Wiśle. Myśle, że na stałe zapisaliście się w historii Białej Gwiazdy jako jedni z najlepszych i najbardziej oddanych piłkarzy. Powodzenia! Obyście staneli w przyszłym sezonie na przeciw Wisły w fazie grupowej LM. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Miło powspominać niektóre momenty - szczególnie te bramki, w których Paweł z determinacją wstrzeliwuje piłkę w siatkę. Też uważam że obu należy się szacunek, nie tylko za zdrowie zostawione na boisku ale i postawę wobec Wisły. Trzeba będzie im podziękować po kibicowsku przy pierwszej okazji :] ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Oglądając ten filmik: a my cały czas szukamy napastnika, który potrafi grać głową ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
śmieszne to było to że mając Piotrka na boisku który bardzo dobrze bił stałe fragmenty lewą nogą, prawie zawsze z każdego miejsca wykonywał je Małecki który nie ma o tym pojęcia, szkoda że w sumie dalej tak jest że się pcha do każdego wolnego...
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Też tak uważam. Tylko nie wiem gdzie byli trenerzy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|