|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tomasz_19
" Do klubu, do Młodej Ekstraklasy, żeby nie było potem narzekań" tak napisał użytkownik Wisła Kraków może warto poprawić czytanie ze zrozumieniem? hehe pozdro i bez napinki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
na początku tak napisali ale potem pojawiło się info z Pawełkiem i tamten post usunęli... to takie trudne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jendrus jakby go usunęli to bym go tu nie cytował
takie to trudne![]() ps nadal tam jest hehe ![]() ps2 no i wszystko jasne Sebastian Czapa w ME, powiem szczerze 16 lat.. właśnie takich chce by sprowadzano do ME ![]()
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 03.01.2011 o godz. 19:29.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro Lech ściaga Pawłowskiego to może warto zainteresowac sie Plizgą ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie warto.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przepraszam musiałem źle zrozumieć. Plizga jest lepszym zawodnikiem od Tomasa?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobrze zrozumiałeś, jakby jeszcze Jacka Matyje przerobić na środkowego pom. to myślę, że nie byłoby różnicy
![]() Czech już jest długo z nami, jaki jest każdy widzi, nie zbawił nas i nigdy tego nie zrobi. A asysta raz na jakiś czas.... nawet Chiacu brameczke zaliczył z Sevilla
Ostatnio edytowane przez jagoda : 03.01.2011 o godz. 23:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Polaków Wisło! Polaków!
Podpisujemy: -Pawłowskiego -Kowalczyka -Lisowskiego/Łagiewke do tego dobrego napadziora: -Wondolowski (?) 2-3 talenty do MESY i LM nasza%-) |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wondolowski nie jest Polakiem , ma tylko Polskie korzenie
Zresztą radze prześledzić kariere Wondolowskiego. Swój talent pokazał dopiero w sezonie 2010 zdobywając 19 goli (18 w lidze i 1 w playoff) w 31 meczach.We wcześniejszym sezonie (2009)na 21 meczy w 10 wchodził z ławki strzelając w sumie 5 bramek.No i ma 27/8 lat. Powód: _
Ostatnio edytowane przez mr mojo : 04.01.2011 o godz. 08:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przecież Wondolowski (podobno) miał iść do śledzi ale nie wypaliło i podpisał nowy kontrakt w USA wiec po co go tu wymieniacie
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A może tak ściagnać Kamila Kosowskiego podobno bedzie rozwiązywal umowe z klubem za darmo zawodnik z charyzmom na rok góra dwa
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 04.01.2011 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak rozumiem kolega najlepszy (o ile dobrze pamiętam jego nick) jest już zbanowany
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na wypadek nie wykupienia Czikosza.
http://www.transfermarkt.de/de/marci...ler_15667.html w czerwcu tego roku, konczy mu się kontrakt w Turcji. byłby wyciągnięcia za darmo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z Polaków to w Bełchatowie wietrzenie, Janusz Gol, Mateusz Cetnarski i Tomasz Wróbel - kończą im sie kontrakty a z GKSem sie nie dogadali. Można by coś pomyśleć w tym kierunku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na pewno są to zawodnicy godni reprezentowania Białej Gwiazdy, ale obawiam się, że nasz zarząd ma inne plany, cudzoziemskie że tak powiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z Bełchatowa to co najwyżej można wungiel kupić,brunatny.
O co chodzi z Brożkami. Fotografują się w ubraniach Trabzonsporu, jadą do Belek a u nas żadnego info,że zostali sprzedani, tylko,że dostali zgodę na testy medyczne. Wtf? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przeciez to jest banalnie prosta sprawa
Szukamy w pospiechu kogoś z kim mozna podpisać kontrakt, żeby od razu "przykryc" news o odchodzacych Brożkach Jak to niby sprawnie klub dział, ledwo co sprzedani a tu prosze zastepstswo jest ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mistrzu teorii spiskowych - prędzej chodzi o gwarancje bankowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Lacina Traore wlasnie ogladalem filmik na weszło jak gra ,chciałbym mieć takiego napadziora
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Rcf9sDH21WE
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.01.2011 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to co z tą Wisełką ? Żal mi braci ale niech idą i promują ten klub ... Teraz liczę na porządne transfery chociaż, jakiegoś rep. afrykańskiego zespołu, Grosickiego, może Janote wypożyczyć, Białkowskiego, liczę na tych naszych nowych scoutów ale wątpię że porządni gracze bd chcieli przejść do naszego klubu ... ;/
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JANOTE JANOTE JANOTE!
w końcu z Holandii, niech Stachu wykorzysta znajomości! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ja już kiedyś o nim pisałem. Etien Velikonja (ur. 26 grudnia 1988 w Šempeter pri Gorici) - piłkarz słoweński grający na pozycji napastnika. Mierzy 177 cm wzrostu, waży 72 kg.
Trochę wyższy od Messiego ;p Już kiedyś o nim właśnie pisałem, wtedy był chyba królem strzelców w swojej lidze i jak widać strzelanie bramek u niego pozostało. Dobrze byłoby się kimś takim zainteresować Tu trochę jego bramek: http://www.youtube.com/watch?v=ARJ0EjXLOhM&translated=1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Janote , Cetnarskiego jak najbardziej . Jeden bardzo perspektywiczny i wyszkolony wg zachodniego systemu szkolenia , prezentuje się całkiem przyzwoicie , Centarski ma za to bardzo dobry przegląd pola , inteligencje boiskową. Ale mamy bardziej palące problemy na innych pozycjach. Traore jest poza zasięgiem , za niego w tej chwili Rumuni już mogą spokojnie krzyknąć 3,5-4mln euro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
z kasy za Brozkow dalbym jakies 800 tys za Sernasa + do tego Boguskiego w rozliczeniu zeby przebic oferte Lecha (mial jeden sezon dobrej wspolpracy z Brozkiem, teraz jak Pawel odszedl nie bedzie z niego juz zadnego pozytku szczeglnie z jego techniką użytkową)
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|