|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja nigdy nie uzywalem edytora bo to jest bez sensu.
Nie ma to jak osiagnac cos wlasnymi umiejetnosciami i miec troche fuksa przy tym a nie poprzez oszukiwanie. I to nie oszukujesz innych tylko sam siebie - jakim ja jestem super managerem ze sprawadzilem do klubu takiego dobrego zawodnika a prawda jest taka ze dupa a nie manager z Ciebie jesli uzywasz edytora. I tyle ode mnie ![]() BTW. dobrze by bylo jakby wszysyc ktorzy chwala sie wynikami (transferami) zalaczali screeny bo na slowo to nie bardzo wierze. ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Obronię troszkę edytora gdyż to nie całkowite gówno. Fajnie się gra gdy tworzysz swoją postać jako zawodnika lub cały zespół i sprawdzasz jak poradziłbyś sobie w piłkarskiej karierze
![]() ![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tworzysz swojego zawodnika tzn? Dajesz mu odpowiednie PA lub tworzysz juz z szablonu. Robisz przecietniaka? Nie sadze.
Kiedys sam bawilem sie edytorem ale to naprawde nie ma sensu. Stworzysz wlasna taktyke,rezim treningowy,siec skautingu, model szkolki mlodzikow itp i masz satysfakcje. Wchodzenie w edytor i zmiana kasy czy chocby przenoszenie zawodnikow to idiotyzm. Gra traci sens bo Ty masz wypasiony sklad a reszta gra regenami i slabymi zawodnikami. Mowie o naszej lidze. Co do nazwisk to owszem moga przejsc bo w tym roku zmienia sie ranking ale na to trzeba kilku lat na wysokim poziomie w pucharach a jest to cholernie trudne bo dobrych graczy z Polski jest 2-3 co kilka lat, a pieniedzy az tak duzych nie zarobisz. Musisz zdobywac duzo punktow w pucharach i liczyc ze druzyny prowadzone przez komputer ( a zazwyczaj ten prowadzi je beznadziejnie jesli chodzi o polityke transferowa ) tez beda zdobywac punkty zeby liga byla atrakcyjniejsza dla znanych zaowdnikow ( zazwyczaj tych po 30 ). Psujecie sobie zabawe edytujac budzet, ranking ligi czy chocby przenoszac zawodnikow. To nie ma zadnego sensu. Czujecie jakas satysfakcje z gry? Watpie. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zakończyłem rundę jesienną w nowym FM`ie i muszę stwierdzić że z roku na rok gra jest coraz lepsza tylko ci agenci zawodników mogą wkurzać wymaganiami finansowymi.
Na początku przewietrzyłem trochę skład wyp. Kurtę do Rapidu Wiedeń, sprzedałem Boguskiego do Sieny za 1,1 m E, Gargułę do Reginy za 850k, Łobo do FC Nordsjaelland 350k, Pawełek wyp do Fulham , Paweł Brożek nic nie grał u mnie poszedł do AEK za 1,7E a Piotrek do Portsmouth za 825k i paru juniorów na wypożyczenia. Próbowałem ściągnąć Akrama ale nie przyszedł zamiast niego Jasar Takak średni pomocnik też z wolnego.A kupiłem: ww Asamoah i Chabangu Mitchell Burgzorg wolny PO Dzmitry Verkhovtsov 725k SO,DP Niakhaichyk Pavel z BATE 475k P/OP LŚP Petter Vaagan Moen z Brann wolny P/OP LŚ Momodou Ceesay z Żyliny wolny N Saliou Ciss wolny LO Emmanuel Anafri 300E PO po sezownie przychodzą jeszcze Zeljko Brkic BR i Kupisz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() Bramkarz co prawda Jova jest dobry, ale przyda się jeszcze lepszy, bo Pawełek i Kurto raczej słabi Buno i Chavi wyrąbiści jak na Wisłę, ale przyda się ktoś na ławkę. Przyda Ci się raczej prawy obrońca, bo Cikos raczej słaby i napastnik na zmianę lub do pierwszego składu jka Ci się uda znaleźć lepszego niż Brożek. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panowie Panowie mam poblem! Gram sobie w football managera, wszystko elegancko, skończył się sezon i bardzo mądrze ustawiłem sobie sparing na tydzień po zakończeniu sezonu. Mam wybrać jedenastke a tu wszyscy na urploach, mam tylko czterech... Da sie jakoś anulować sparing albo oddac walkowera? Bo w tym momencie całą karieie w FM mam zawieszoną.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wciśnij F10 - otworzy Ci sie terminarz. Kliknij na dany mecz i będziesz mial na dole opcje 'anuluj sparing' czy cos takiego
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak zakontraktować kogoś za darmo ?
Klikam na wolny transfer czy jak to się nazywa a i tak pusta lista wyskakuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
poprostu wyszukuj piłkarzy zaznacz np od tych co nie maja kontraktów albo im sie konczy no i szukaj na tej liście
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja nie sciagalem zadnego patcha tylko taki jaki jest od poczatku
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gra bez patchy nie ma wiekszego sensu. Bledow jest od cholery.
Co do wyszukiwania zawodnikow to sprawa jest banalnie prosta. Albo 2-3 skautow w nizszych ligach i rozgrywkach juniorow, albo samemu sie sprawdza tabele i statystyki danych lig. Tworzy sie tez samemu liste graczy ktorymi sie interesujemy i ktorym konczy sie kontrakt. To naprawde jest proste ![]() W silniejszych druzynach plusem jest ilosc scoutow, ale minusem kwoty za ktore trzeba tych juz w jakims sensie uksztaltowanych zawodnikow wykupic. W slabszych druzynach moze i nie ma tylu dobrych scoutow, ale sredniej klasy mlodzi zawodnicy kosztuja grosze, a dobrze poprowadzeni nie dosc ze pomagaja druzynie, to jeszcze mozna ich sprzedac za naprawde duze pieniadze. Trzeba byc cierpliwym i po 3-4 sezonach w naszej lidze mozna juz konkretnie grac. Poziom ligi sie podnosi i nawet mozna sciagnac znanych na swiecie zawodnikow. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
siema jestem tutaj nowy Własnie zaczynam, gre w 2011. oczywiscie Wisła bede pisac co jakis czas w roznych sprawach mam nadzieje ze otrzymam porady od doswiadczonych graczy pozdrawiam i udanych sezonow Wisełką w Fm 11
Mario! ![]()
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie 1906 % w moim sercu Wisła i na dobre i na złe !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ze strony cmrev nie moge pobrac patcha 11.2 z jakiego innego zrodla moge pobrac wie ktos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tutaj masz linka: http://www.centrumfm.org/plik-521,Fo...Patch_112.html
Dobra stronka. Po lewej stronie masz zakładki i tam sobie wszystko wybierasz co chcesz ![]() Mam nadzieję, że pomogłem... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok dzieki wielkie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
szukam w Krakowie jakiegoś dobrego ortodontę, który zgodzi się na kontynuowanie leczenia... Najlepiej żeby to było w okolicach alei, łobzowa... jak na razie wszędzie gdzie gdzie dzwonie mówią że nie przyjmą kogoś kto już ma założony stały aparat na zęby... proszę o odp na prv.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Człowieku jaki to ma związek z FM-em?
I od razu moje pytanie. Czy jest możliwość dania urlopu piłkarzom np. na przerwe zimową jakiś tydzień dajmy na to ? |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
wejdz na stronke ktora ktos tam podaj wyzej i sciagnij 10.3 . mi tez 10.2 cos nie smigalo ;p![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam pytanko gra ktos moze klubami z 3-4 ligi Polskiej ? Ja obiecnie Gram Unia Tarnów ale ciezko mi sciagnac tam jakich kolwiek zawodnikow w miare grajacych. Wie ktos moze o jakis talentach co prtzejda nawet do 3-4 Ligi ?
Moj jedeyny sukces to sciagłem Kamila Jelenia z Wisły ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Siema panowie pytanko, gram w managera 2010 da się zgłosić zawodnika do rozgrywek podczas sezonu? chciałbym go zgłosić do gry w lidze, rozegrałem narazie 2 kolejki, z nim 1 mecz nie zgłoszonym i zastanawiam sie jak to zrobić
![]() ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś moze w składzie Fagnera ? Jak sie spisuje ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam.
Właśnie zacząłem grać w FM 2011 (do tej pory tylko fm 2008). Możecie polecić mi jakieś talenty Do Wisełki Gram na patchu 11.2.1 ;] ![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jose, Mandy B. Coelho Kupisz Akramw lidze białoruskiej poszperaj
aaa i Sobczyk w Poloni W. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Uche Oguchi na prawą obronę, kosztuje grosze a daje rade nawet w LM przeciwko Realowi, Interowi i CSKA
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dzięki Mikołaju, udało mi się go zgłosić po paru meczach już
![]() ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
no i juz jestem po losowaniu LE : Juve Getafe Aris ciekawe jak bedzie ale chyba sa szanse na awans
![]()
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie 1906 % w moim sercu Wisła i na dobre i na złe !!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Potrzebuję dobrego napastnika!! Sprzedałem Brożka i obecnie nie mam kim grać w ataku.!
![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|