The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2011, 12:26
Ja nigdy nie uzywalem edytora bo to jest bez sensu.
Nie ma to jak osiagnac cos wlasnymi umiejetnosciami i miec troche fuksa przy tym a nie poprzez oszukiwanie.
I to nie oszukujesz innych tylko sam siebie - jakim ja jestem super managerem ze sprawadzilem do klubu takiego dobrego zawodnika a prawda jest taka ze dupa a nie manager z Ciebie jesli uzywasz edytora.
I tyle ode mnie

BTW. dobrze by bylo jakby wszysyc ktorzy chwala sie wynikami (transferami) zalaczali screeny bo na slowo to nie bardzo wierze.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
rainha
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.01.2011, 12:35
Obronię troszkę edytora gdyż to nie całkowite gówno. Fajnie się gra gdy tworzysz swoją postać jako zawodnika lub cały zespół i sprawdzasz jak poradziłbyś sobie w piłkarskiej karierze
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób.
Kraków to nasz gród,

Wisełko naprzód!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 01.01.2011, 14:13
Tworzysz swojego zawodnika tzn? Dajesz mu odpowiednie PA lub tworzysz juz z szablonu. Robisz przecietniaka? Nie sadze.
Kiedys sam bawilem sie edytorem ale to naprawde nie ma sensu. Stworzysz wlasna taktyke,rezim treningowy,siec skautingu, model szkolki mlodzikow itp i masz satysfakcje.
Wchodzenie w edytor i zmiana kasy czy chocby przenoszenie zawodnikow to idiotyzm. Gra traci sens bo Ty masz wypasiony sklad a reszta gra regenami i slabymi zawodnikami. Mowie o naszej lidze.
Co do nazwisk to owszem moga przejsc bo w tym roku zmienia sie ranking ale na to trzeba kilku lat na wysokim poziomie w pucharach a jest to cholernie trudne bo dobrych graczy z Polski jest 2-3 co kilka lat, a pieniedzy az tak duzych nie zarobisz. Musisz zdobywac duzo punktow w pucharach i liczyc ze druzyny prowadzone przez komputer ( a zazwyczaj ten prowadzi je beznadziejnie jesli chodzi o polityke transferowa ) tez beda zdobywac punkty zeby liga byla atrakcyjniejsza dla znanych zaowdnikow ( zazwyczaj tych po 30 ).

Psujecie sobie zabawe edytujac budzet, ranking ligi czy chocby przenoszac zawodnikow. To nie ma zadnego sensu. Czujecie jakas satysfakcje z gry? Watpie.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
LeQ
Member

Od: 05.2009

Stary 01.01.2011, 15:18
Zakończyłem rundę jesienną w nowym FM`ie i muszę stwierdzić że z roku na rok gra jest coraz lepsza tylko ci agenci zawodników mogą wkurzać wymaganiami finansowymi.

Na początku przewietrzyłem trochę skład wyp. Kurtę do Rapidu Wiedeń, sprzedałem Boguskiego do Sieny za 1,1 m E, Gargułę do Reginy za 850k, Łobo do FC Nordsjaelland 350k, Pawełek wyp do Fulham , Paweł Brożek nic nie grał u mnie poszedł do AEK za 1,7E a Piotrek do Portsmouth za 825k i paru juniorów na wypożyczenia.

Próbowałem ściągnąć Akrama ale nie przyszedł zamiast niego Jasar Takak średni pomocnik też z wolnego.A kupiłem:
ww Asamoah i Chabangu
Mitchell Burgzorg wolny PO
Dzmitry Verkhovtsov 725k SO,DP
Niakhaichyk Pavel z BATE 475k P/OP LŚP
Petter Vaagan Moen z Brann wolny P/OP LŚ
Momodou Ceesay z Żyliny wolny N
Saliou Ciss wolny LO
Emmanuel Anafri 300E PO

po sezownie przychodzą jeszcze Zeljko Brkic BR i Kupisz.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.01.2011, 18:46
Jakieś rady na początek? Akurat parę minut temu zacząłem grę Wisłą i nie wiem kogo sprzedać, kogo kupić
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 01.01.2011, 19:13
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Jakieś rady na początek? Akurat parę minut temu zacząłem grę Wisłą i nie wiem kogo sprzedać, kogo kupić
Szukaj bramkarza i środkowego obrońcę
Bramkarz co prawda Jova jest dobry, ale przyda się jeszcze lepszy, bo Pawełek i Kurto raczej słabi
Buno i Chavi wyrąbiści jak na Wisłę, ale przyda się ktoś na ławkę.
Przyda Ci się raczej prawy obrońca, bo Cikos raczej słaby i napastnik na zmianę lub do pierwszego składu jka Ci się uda znaleźć lepszego niż Brożek.
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 01.01.2011, 19:16
Panowie Panowie mam poblem! Gram sobie w football managera, wszystko elegancko, skończył się sezon i bardzo mądrze ustawiłem sobie sparing na tydzień po zakończeniu sezonu. Mam wybrać jedenastke a tu wszyscy na urploach, mam tylko czterech... Da sie jakoś anulować sparing albo oddac walkowera? Bo w tym momencie całą karieie w FM mam zawieszoną.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 01.01.2011, 19:22
Wciśnij F10 - otworzy Ci sie terminarz. Kliknij na dany mecz i będziesz mial na dole opcje 'anuluj sparing' czy cos takiego

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.01.2011, 19:57
Jak zakontraktować kogoś za darmo ?
Klikam na wolny transfer czy jak to się nazywa a i tak pusta lista wyskakuje
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.01.2011, 20:09
poprostu wyszukuj piłkarzy zaznacz np od tych co nie maja kontraktów albo im sie konczy no i szukaj na tej liście
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.01.2011, 20:58
ja nie sciagalem zadnego patcha tylko taki jaki jest od poczatku
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.01.2011, 13:32
Gra bez patchy nie ma wiekszego sensu. Bledow jest od cholery.

Co do wyszukiwania zawodnikow to sprawa jest banalnie prosta. Albo 2-3 skautow w nizszych ligach i rozgrywkach juniorow, albo samemu sie sprawdza tabele i statystyki danych lig. Tworzy sie tez samemu liste graczy ktorymi sie interesujemy i ktorym konczy sie kontrakt. To naprawde jest proste

W silniejszych druzynach plusem jest ilosc scoutow, ale minusem kwoty za ktore trzeba tych juz w jakims sensie uksztaltowanych zawodnikow wykupic.

W slabszych druzynach moze i nie ma tylu dobrych scoutow, ale sredniej klasy mlodzi zawodnicy kosztuja grosze, a dobrze poprowadzeni nie dosc ze pomagaja druzynie, to jeszcze mozna ich sprzedac za naprawde duze pieniadze.

Trzeba byc cierpliwym i po 3-4 sezonach w naszej lidze mozna juz konkretnie grac. Poziom ligi sie podnosi i nawet mozna sciagnac znanych na swiecie zawodnikow.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
WiselkaTsWiselka
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 03.01.2011, 12:24
siema jestem tutaj nowy Własnie zaczynam, gre w 2011. oczywiscie Wisła bede pisac co jakis czas w roznych sprawach mam nadzieje ze otrzymam porady od doswiadczonych graczy pozdrawiam i udanych sezonow Wisełką w Fm 11
Mario!
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie 1906 % w moim sercu Wisła i na dobre i na złe !!

Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 03.01.2011, 13:39
ze strony cmrev nie moge pobrac patcha 11.2 z jakiego innego zrodla moge pobrac wie ktos
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 03.01.2011, 14:03
Tutaj masz linka: http://www.centrumfm.org/plik-521,Fo...Patch_112.html

Dobra stronka. Po lewej stronie masz zakładki i tam sobie wszystko wybierasz co chcesz
Mam nadzieję, że pomogłem...
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 03.01.2011, 14:08
ok dzieki wielkie
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.01.2011, 15:16
szukam w Krakowie jakiegoś dobrego ortodontę, który zgodzi się na kontynuowanie leczenia... Najlepiej żeby to było w okolicach alei, łobzowa... jak na razie wszędzie gdzie gdzie dzwonie mówią że nie przyjmą kogoś kto już ma założony stały aparat na zęby... proszę o odp na prv.
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Stary 03.01.2011, 17:26
Człowieku jaki to ma związek z FM-em?
I od razu moje pytanie. Czy jest możliwość dania urlopu piłkarzom np. na przerwe zimową jakiś tydzień dajmy na to ?
Odpowiedz cytując
Cwiara11
Member

Od: 02.2008

Stary 03.01.2011, 17:35
pelek napisał(a):Wyświetl post
ze strony cmrev nie moge pobrac patcha 11.2 z jakiego innego zrodla moge pobrac wie ktos

wejdz na stronke ktora ktos tam podaj wyzej i sciagnij 10.3 . mi tez 10.2 cos nie smigalo ;p
Odpowiedz cytując
Cwiara11
Member

Od: 02.2008

Stary 03.01.2011, 17:38
Mam pytanko gra ktos moze klubami z 3-4 ligi Polskiej ? Ja obiecnie Gram Unia Tarnów ale ciezko mi sciagnac tam jakich kolwiek zawodnikow w miare grajacych. Wie ktos moze o jakis talentach co prtzejda nawet do 3-4 Ligi ?

Moj jedeyny sukces to sciagłem Kamila Jelenia z Wisły
Odpowiedz cytując
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.01.2011, 19:12
Siema panowie pytanko, gram w managera 2010 da się zgłosić zawodnika do rozgrywek podczas sezonu? chciałbym go zgłosić do gry w lidze, rozegrałem narazie 2 kolejki, z nim 1 mecz nie zgłoszonym i zastanawiam sie jak to zrobić może Wam to pytanie wydaje się głupie, ale rzadko w to ciupie a teraz dopiero zacząłem na ostro i pasuję mi go zgłosić bo żal żeby chłopek za 15 mln siedział na ławce
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując
K2sprzyk
Member

Od: 05.2010

Stary 03.01.2011, 19:18
Ma ktoś moze w składzie Fagnera ? Jak sie spisuje ?
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 03.01.2011, 19:36
Lewy'88 napisał(a):Wyświetl post
Siema panowie pytanko, gram w managera 2010 da się zgłosić zawodnika do rozgrywek podczas sezonu? chciałbym go zgłosić do gry w lidze, rozegrałem narazie 2 kolejki, z nim 1 mecz nie zgłoszonym i zastanawiam sie jak to zrobić może Wam to pytanie wydaje się głupie, ale rzadko w to ciupie a teraz dopiero zacząłem na ostro i pasuję mi go zgłosić bo żal żeby chłopek za 15 mln siedział na ławce
Są określone terminy do zgłaszania. Gracza da się zgłosić latem i zimą . Terminy zależą od ligi
Odpowiedz cytując
Salman17
Member

Od: 03.2009

Stary 03.01.2011, 20:10
Witam.
Właśnie zacząłem grać w FM 2011 (do tej pory tylko fm 2008). Możecie polecić mi jakieś talenty Do Wisełki
Gram na patchu 11.2.1 ;]
A.K napisał(a):
I wanna be the very best, like no one ever was...
Odpowiedz cytując
K2sprzyk
Member

Od: 05.2010

Stary 03.01.2011, 20:14
Jose, Mandy B. Coelho Kupisz Akramw lidze białoruskiej poszperaj aaa i Sobczyk w Poloni W.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.01.2011, 21:12
Uche Oguchi na prawą obronę, kosztuje grosze a daje rade nawet w LM przeciwko Realowi, Interowi i CSKA
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.01.2011, 21:49
Dzięki Mikołaju, udało mi się go zgłosić po paru meczach już
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując
WiselkaTsWiselka
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 03.01.2011, 22:31
no i juz jestem po losowaniu LE : Juve Getafe Aris ciekawe jak bedzie ale chyba sa szanse na awans
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie 1906 % w moim sercu Wisła i na dobre i na złe !!

Odpowiedz cytując
Salman17
Member

Od: 03.2009

Stary 03.01.2011, 23:39
Potrzebuję dobrego napastnika!! Sprzedałem Brożka i obecnie nie mam kim grać w ataku.!
A.K napisał(a):
I wanna be the very best, like no one ever was...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 04.01.2011, 00:07
Salman17 napisał(a):Wyświetl post
Potrzebuję dobrego napastnika!! Sprzedałem Brożka i obecnie nie mam kim grać w ataku.!
Milan Djuric, Christian Benteke - obaj wymiataja
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów