|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ludzie!! Na pierwszy obóz wyjeżdżamy 15 stycznia, okienko transferowe otwarte jest od 1 lutego!!
Trochę cierpliwości...Mamy jeszcze 2 tygodnie na to by skompletować skład na pierwszy obóz, poczekajmy i dopiero w tedy ewentualnie krytykujmy działalność naszej polityki transferowej... ![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html
Jakby nie patrzeć oboje po wojażach w Holandii trafili do nas... To coś mówi o naszej polityce transferowej |
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2011 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
co wy piszecie Pawelek juz jest oficjalnie zawodnikiemKonyasporu Konya
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,88...oraroczny.html ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Member
Offline |
||
![]() A.K napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Takich pesymistów jak niektórzy z was powinni od razu kastrować. To forum jest jednym, wielkim wylewiskiem żalów.
Można zrozumieć racjonalny pesymizm, w temacie budowy stadionu, ale tutaj? Tutaj co drugi który dziś narzeka pisał kilka miesięcy temu "Zarówno trenerowi jak i dyrektorowi sportowemu trzeba dać czas, a rozliczyć ich będzie można z swojej pracy nie wcześniej niż za rok". Westersyl, prekursorze, tak do Ciebie apeluje. Weź coś na wstrzymanie. Filmiki robisz fajne, ale swoim lamentem zarażasz innych. Ty już wszystko wiesz, napisz nową Apokalipsę ludzkości. Zapewne transferów się doczekamy, oby tylko obyło się bez starych,"głośnych nazwisk". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Taaaa, Spokojnie ludzie! Mamy czas do lutego lutego hehehe A wiecie ile mscy jest od lutego do końca sezonu? Po co sie spieszyć przed rundą wiosenną
PS.To nie pesymizm-to śmiech przez grymas złości. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Guest
|
|
Powiem sobie szczerze pluje sobie w brodę że dałem sobie wmówić słowa Bogadna o buddowie profesjonalnego klub. Ten sam człowiek firumuję teraz odejście braci Brożków bo słowa o tym jak prezes Cupiał martwił się o jakość drużyny nie wierzę. W normalnym klubie właściciel szybko ugasiłby ten pożar... powiedział jakieś ciepłe słowa do mediów przynajmniej udawałby aby polepszyć stan rzeczy... u nas nawet tego się nie robi. Lepiej aby wszystko spłynęło na Bogdana, jego wystawić na opluwanie itp, zresztą jemu to chyba pasuję. Zresztą mam wrażenie że sprzedaż Brożków to wspólna inicjatywa Cupiała I Basałaja.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2011 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
co do Brożków jeśli chcą niech idą. u nas pewnie dużo więcej by nie zadziałali,a tak obie strony coś z tego mają. nie to żeby mi żal nie było, ale takie życie. na temat Pawełka nic nie powiem bo i po co? jaki koń jest wszyscy widzą. dalbym szansę Filipowi bo chłopak młody i zadatki ma. niejeden młody bramkarz odpłacił się sowicie za szansę więc dlaczego w tej sytuacji nie zaryzykować? no starczy mojego chciejstwa boss pewnie ma lepsze pomysły
![]() najlepszego w nowym roku ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
jest pierwszy mecz. Pamietacie jaka nam rok temu zrobili niespodzianke gdy juz wszyscy przestali wierzyc - przyszedl Georgi Christow w ostatnim dniu okienka ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z Głowackim nie od razu podbijaliśmy Europe co nie? Też miał pewien czas na rozwiniecie się piłkarsko, nabrania doświadczenia. Kim ten Głowacki z kolei był? A przepraszam, tak jak piszesz o Pawle Brożku "najlepszym piłkarzem Wisły minionych lat". Głowacki to nie Cannavaro, miał też swoje słabe występy zarówno w Wiśle jak i reprezentacji. Był dobry fakt, ale zapominajmy jak robili naszą obronę drużyny których nazw nie potrafi większość z nas napisać. Wypowiadacie się o nim jak o kimś nie do zastąpienia. Przyszłość, nie przeszłość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale poza tłumaczeniem dzieciakom, to trzeba być cierpliwym i już nie ma się co złościć, trzeba to jakoś przetrzymać. To nie chodzi o to, że wyczerpała się jakaś formuła, że trzeba przewietrzyć szatnię - po prostu trzeba poczekać aż Cupiał się zdecyduje, co chce zrobić. Zostawić Wisłę, czy sprzedać (i tu też pytanie komu). Wcale nie jest powiedziane, że od razu zbudujemy tu drugą Borussię, może być gorzej - ale prędzej, czy później znów się odbijemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
To co się stało w tym sezonie to największa wyprzedaż od sezonu 2005/06 ale wtedy chociaż ściągnięto kilku zawodników na jakimś poziomie plus byli na rezerwie zawodnicy dużo lepsi niż teraz i tylko czekający na szansę. Teraz już w lecie działo się bardzo źle ale siedziałem cicho wierząc we frazesy Basałaja. Jednak ile można znosić to zakłamywanie rzeczywistości. Wypchnięcie z klubu Pawła Brożka i pierdoły o tym, że już mamy zastępców na celowniku ... Już nikt w to nie wierzy. Rozumiem, że p. Cupiał od kilku dobrych lat odbiera zainwestowaną na początku kasę. Ale po co to ściemnianie o lidze mistrzów o mistrzostwach i sukcesach w Europie. Nie wolno tak sobie kpić z kibiców. Także to nie tylko Westersyl czuje się jakby mu wbito nóż w plecy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie robię sobie jakiejś wielkiej nadziei. Po prostu cały czas wierze że po coś tych dwóch dżentelmenów z Holandii ściągano. Przyklasnę wszystkim którzy narzekają. Już po zamknięciu okienka transferowego. Jeśli będą ku temu powody. (Pewnie będą) ale po co w tym momencie pisać " i tak będzie bee". Bezsens. Poczekajmy zanim zgnoimy z błotem kilka nazwisk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
oficjalnie ze strony klubu http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jesteś rozdrażniony bo nie znasz przyszłych ruchów transferowych drużyny, rozumiem to, ale dajmy szansę sie wykazać panom z Holandii, na tem moment pola do popisu nei mieli ale styczen i luty takim polem winien być. Jeśli w tej rundzie mialby sie odblokowac Żuraw , ok ide na to, ale też wiem że szanse na to bardzo znikome. Ale jaki sens ma frustracja na forum, prócz napędzania wielkiego kołowrotka żalu i rozpaczy? Ja wierzę że będzie dobrze. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale zatrudnienie Stana o czymś świadczy,
jeżeli ściągnęliśmy znanego na całą Europe gościa, który zajmuję się transferami i w dodatku bierze za to pieniądze, to chyba coś jest na rzeczy, bo w innym razie po co byłby nam ktoś taki? ![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Na ktora cala Europe O czym swiadczy ze co Stan to taki sam pionek w rekach Cupiala jak kazdy inny. Wczesniej czy pozniej jak zobaczy co sie u nas dzieje to pojdzie w cholere... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
||
![]()
![]() |
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Może przesadziłem , że na całą Europe, ale w takim razie w jakim celu został sprowadzony do Wisły
Po to żeby być? Ja mam nadzieję , że jednak będzie dobrze ;] ![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bez przesady
średnio kumaty człowiek wie że był taki kopacz jak Valcx i że lata świetlne temu był dyrektorem sportowym PSV ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|