The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 14:22
Mamz Riosa. Dac mu szanse. A jak sie sprawdzi to wykupic. Pieniadze przeciez sa!!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 02.01.2011, 14:25
A co nam z samego Riosa Przeciez to nie jest typowy wysuniety napstnik. My potrzebujemy napadziora ktory wie jak strzelac bramki
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.01.2011, 14:28
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Że ty sie kolego bez bana 2 miesiące uchowałeś to przedziwna sprawa
no ale skoro deadline jest tylko do jutra to chyba mozna ci ten jeden dzien jeszcze pozostawic

o ile dobrze rozumiem to nazwa tematu brzmi
Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.01.2011, 14:31
tedyy napisał(a):Wyświetl post
o ile dobrze rozumiem to nazwa tematu brzmi
Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły
fantazjowanie na temat transferów to co innego niż udzielanie fałszywych z tyłka wyjętych informacji... oczywiście przekonamy się w przyszłym tygodniu czy miał rację, ja mam nadzieję że jednak tak...
Odpowiedz cytując
Najlepszy
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 02.01.2011, 14:41
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
chlopie, Ty ledwo zdania po polsku skladasz, wiec prosba: WEŹ SIĘ ZAMKNIJ
chłopie śpieszyłem się pisząc ten post ale skoro bawisz się w poloniste to napiszę jeszcze raz a Ty w zamian się zamknij i nie komentuj moich wypowiedzi!

Dzisiaj dowiedziałem się czegoś więcej na temat zawodnika o którym wspominałem dwa dni temu,tylko nie krytykujcie mnie,że dawkuję informacje na jego temat bo ja sam dowiedziałem się więcej na jego temat dzisiaj rano.Rozmawiając z osobą która mnie informowała zapytałem czy ten nowy zawodnik będzie w stylu Smolarka,Matusiaka wtedy mój rozmówca się zaśmiał i zapewnił,że takiego zawodnika w ekstraklasie jeszcze nie było i dodał ,że mecze z udziałem tego zawodnika i gole które strzelał można było do niedawna oglądać w canal+.Więcej informacji nie chciał mi udzielić powiedział aby zaczekać do jutra bo w poniedziałek będzie ogłoszone przez klub kim jest ten zawodnik.Ja osobiście myslę,że to ktoś z Francji lub z Włoch bo w Anglii i Hiszpanii więcej płacą więc taki zawodnik wolałby zostać w tamtym kraju niz grać w Polsce .

I co lepiej się czujesz ? czy może teraz będziesz wypominać ,że przecinka zapomniałem albo litere zgubiłem?
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 02.01.2011, 15:42
Nie ma po co Panowie, rzucać się sobie do gardeł. Nie do tego służy ten temat. Jedno co trzeba przyznać, to to, że Białoruś to bardzo dobry kierunek na robienie interesów. Trzeba przyznać że sprowadzenie Kriwca to świetne posunięcie. Niewiadomą pozostaje tylko za ile został on sprowadzony. Co do Rodionova - on zadatków na snajpera zwyczajnie nie ma. Ma strzelone 8 bramek oraz 5 asyst. Osobiście widzę go w roli idealnej "10" lub jako ustawionego tuż za napastnikiem. Zastanawia mnie były grajek Partizana - Lamine Diarra. Jest on obecnie w jakiejś egzotycznej drużynie, a jego kontrakt upływa 30.06.2011r., więc jest dosyć prawdopodobne, że klub będzie chciał wyciągnąć coś za niego. Zaliczył jeden dość epizodyczny występ w kadrze Senegalu.
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.01.2011, 16:01
nie wiem co wam się wzięło na tego Rodionova - gość w ostatnich dwóch sezonach, 7 i 8 bramek w 30 spotkaniach. to są statystyki na wzmocnienie Wisły? nie dzięki. Genkov ma 11 bramek w 13 spotkaniach a Paweł miał 6 w 13.
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 02.01.2011, 16:34
TSW06 napisał(a):Wyświetl post
nie wiem co wam się wzięło na tego Rodionova - gość w ostatnich dwóch sezonach, 7 i 8 bramek w 30 spotkaniach. to są statystyki na wzmocnienie Wisły? nie dzięki. Genkov ma 11 bramek w 13 spotkaniach a Paweł miał 6 w 13.
Rodionow zają teraz 3 miejsce w plebiscycie piłkarza roku na Białorusi więc jest w formie.Jakby Brozia sprzedali to byłby właściwy następca.http://wyborcza.pl/1,91446,8878866,Z...Bialorusi.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.01.2011 o godz. 16:40.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.01.2011, 16:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Rodionow zają teraz 3 miejsce w plebiscycie piłkarza roku na Białorusi więc jest w formie.Jakby Brozia sprzedali to byłby właściwy następca.http://wyborcza.pl/1,91446,8878866,Z...Bialorusi.html
odkryciem polskiej piłki wg magazynu piłka nożna został Maciej Jankowski

nie pytaj mnie kim on jest
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.01.2011, 16:51
Oglądasz go w akcji ze tak promujesz faceta ?
..
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.01.2011, 17:01
tofik napisał(a):Wyświetl post
Oglądasz go w akcji ze tak promujesz faceta ?
nie , ale pokazuję przykład jak krajowe rankingi potragią skrzywić rzeczywistość

co nie zmienia faktu że statystyki nie grają a i pewnie ten Rodionow jest niezłym grajkiem
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.01.2011, 17:04
nie do ciebie, AYALA czesto do niego wzdycha ciekawy jestem czy coś wiecej by napisał o grze tego "Rodii"
..
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.01.2011, 17:31
Najlepszy napisał(a):Wyświetl post
chłopie śpieszyłem się pisząc ten post ale skoro bawisz się w poloniste to napiszę jeszcze raz a Ty w zamian się zamknij i nie komentuj moich wypowiedzi!

Dzisiaj dowiedziałem się czegoś więcej na temat zawodnika o którym wspominałem dwa dni temu,tylko nie krytykujcie mnie,że dawkuję informacje na jego temat bo ja sam dowiedziałem się więcej na jego temat dzisiaj rano.Rozmawiając z osobą która mnie informowała zapytałem czy ten nowy zawodnik będzie w stylu Smolarka,Matusiaka wtedy mój rozmówca się zaśmiał i zapewnił,że takiego zawodnika w ekstraklasie jeszcze nie było i dodał ,że mecze z udziałem tego zawodnika i gole które strzelał można było do niedawna oglądać w canal+.Więcej informacji nie chciał mi udzielić powiedział aby zaczekać do jutra bo w poniedziałek będzie ogłoszone przez klub kim jest ten zawodnik.Ja osobiście myslę,że to ktoś z Francji lub z Włoch bo w Anglii i Hiszpanii więcej płacą więc taki zawodnik wolałby zostać w tamtym kraju niz grać w Polsce .

I co lepiej się czujesz ? czy może teraz będziesz wypominać ,że przecinka zapomniałem albo litere zgubiłem?
Lepiej, bo teraz te brednie przynajmniej przypominają nasz język ;-)
Co nie zmienia faktu, że dalej są bredniami.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 02.01.2011, 18:19
AYALA napisał(a):Wyświetl post
dwa dni temu pisali że ma iśc do Polonii Warszawa bo mu sie skończył kontrakt, jednak Białorusin chce 400 tyś € za sezon grania.
no to kurde dać mu jak niby Brożki poszły za 2 miliony euro.....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.01.2011, 18:29
Proszsz TSW06

Nieznajomy -> to on? ale on nie ma kilkudziesięciu bramek
Odpowiedz cytując
Canis Lupus
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 02.01.2011, 18:31
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mu...er_122251.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ib...ler_46252.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/we...ler_74789.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/wa...ler_75108.html

Pomarzyć można ... a to chyba na te pozycje szukamy grajków
Hac urget lupus hac canis. Wisła Kraków Victore.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 02.01.2011, 19:00
tofik napisał(a):Wyświetl post
nie do ciebie, AYALA czesto do niego wzdycha ciekawy jestem czy coś wiecej by napisał o grze tego "Rodii"
tyle co go w skrótach w TV widziałem (ligi mistrzów i ligi europy na Eurosporcie,Polsat Futbol ze dwa mecze).Napewno gra głową to jego atut i strzał z 16 m
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.01.2011 o godz. 19:04.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.01.2011, 19:05
Cytat:
tyle co go w skrótach w TV widziałem (ligi mistrzów i ligi europy na Eurosporcie).Napewno gra głową to jego atut i strzał z 16 m
W takim razie by się przydał jeszcze dobry skrzydłowy lub rozgrywający. Nie obraziłbym się, jakby ten i ten problem został załatwiony
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.01.2011, 19:33
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
W takim razie by się przydał jeszcze dobry skrzydłowy lub rozgrywający. Nie obraziłbym się, jakby ten i ten problem został załatwiony
i bramkarz
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.01.2011, 20:07
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Lepiej, bo teraz te brednie przynajmniej przypominają nasz język ;-)
Co nie zmienia faktu, że dalej są bredniami.
Panowie, więcej dystansu

Czy są bredniami, będziemy mogli zweryfikować już jutro. Na tą chwilę nie wiemy nic, choć miło byłoby zobaczyć jakieś znaną, aczkolwiek niewypaloną gwiazdę w koszulce Wisły
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.01.2011, 20:11
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
i bramkarz
I tak już się wystarczająco się rozmarzyłem.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 02.01.2011, 20:18
A.Kinsky - M.Kowalczyk, O.Chavez, K.Salata, M.Subasic - P.Małecki, R.Sobolewski, M.Cetnarski, J.Gol, A.Kirm - T.Genkov

M.Jovanic / F.Kurto - E.Cikos, P.Celeban, G.Bunoza, T.Lisowski - I.Stasevich, C.Wilk, Ł.Garguła, T.Jirsak, D.Paljic - V.Ubiparip / M. Żurawski

Out: Branco, Boukhari, Łobodziński.

+ A.Kinsky - jest bez kontraktu więc transfer za darmo, były bramkarz Saturn Moskovskaya Oblast, od lat gra regularnie w lidze rosyjskiej - doświadczony bramkarz gwarantujący solidny poziom, a na jego miejsce niech poluje Jovanić, miałby się przy kim uczyć Kurto.

+ M.Kowalczyk - ostatni sezon słabszy, wcześniej grał dosyć regularnie w Dynamo z niezłym skutkiem. Również zawodnik bez kontratku, więc warto by było się o niego postarać, bo jest to zawodnik, który może w przyszłości jeszcze zrobić postęp i być w przyszłości silnym punktem drużyny.

+ K.Salata - etatowy reprezentant Słowacji, trudno liczyć na to, że Wisłę będzie stać na lepszego obrońcę niż on. Ponoć coś jest z nim na rzeczy, więc liczę na to, że się uda go pozyskać nie tylko w moich życzeniach.

+ M.Subasic - spory talent, ociera się już o pierwszą reprezentację Bośni, jest pod obserwacją Borussii Dortmund.

+ M.Cetnarski - w mojej opinii zawodnik, który w niedalekiej przyszłości będzie grał na poziomie Adriana Mierzejewskiego. Bardzo dobry poprzedni sezon, początek obecnego stracony przez kontuzję.

+ J.Gol - aktualnie jeden z najlepszych defensywnych pomocników w lidze, co najważniejsze - posiada umiejętność dogrania dobrej prostopadłej piłki do napastników i ma niezłe uderzenie z dystansu, a więc w odróżnieniu od wielu defensywnych pomocników w tej lidze jest przydatny również w ofensywie. W czerwcu do wzięcia za darmo

+ T.Genkow - wiadomo.

+ P.Celeban - solidny i uniwersalny obrońca, byłby bardzo przydatny szczególnie w kontekście ligi.

+ T.Lisowski - relatywnie tani, a byłby w stanie solidnie uzupełniać Subasicia.

+ I.Stasevich - była gwiazda BATE jest obecnie bez kontraktu, kolejny dobry zawodnik do wzięcia za darmo

+ V.Ubiparip - rywalizujący o skład z Genkowem

Daj Boże żeby chociaż pół z podobnych transferów udało się zrealizować.
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.01.2011, 20:22
Uda się tylko jedną jedenastą I to już niebawem ...
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 02.01.2011, 20:27
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Uda się tylko jedną jedenastą I to już niebawem ...
Skąd ta pewność? I o kim mówisz?
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.01.2011, 20:27
Salata, Cetnarski i Gol mogliby się rzeczywiście przydać reszty nie znam, niestety
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Stary 02.01.2011, 20:31
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Skąd ta pewność? I o kim mówisz?
Ludzieee poczekajmy do dwóch tygodni max
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 02.01.2011, 20:34
W sumie to tutaj każdy może sobie napisać informacje wyssaną z palca. Ja nie mam zamiaru tego robic. Nie mam źródła i nie będę udawał ze mam. Ale mam nadzieję że przyjdą do nas dobrzy gracze którzy podniosą poziom gry i wyników. Byłbym szczęśliwy gdyby to byli: Bentley, Salata, Shelton, Ubiparib...ewentualnie Genkov,Alhassan,Delev...
Fajnie byłoby zatrudnić Waldka Sobotę albo Sernasa...ew. Grosickiego.
A juz najlepiej Mierzejewskiego...ale to jeszcze bardziej nierealne.

Wiślak1906forever: Kurczę każdy tak potrafi napisac i jeszcze dać sobie czas 2 tygodni. A nuz moze ktoś zapomni ze napisałem 2 tyg temu ze ktos ma w tym czasie przyjść. Jak masz info to podaj a cieszysz się i udajesz poinformowanego...
Ostatnio edytowane przez jason wiślak : 02.01.2011 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Stary 02.01.2011, 20:37
A jeszcze lepiej Jodłowca
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.01.2011, 20:41
Ja chętnie widziałbym Kowalczyka zawsze to jeden Polski piłkarz więcej
Salate
Dudu najlepszy moim zdaniem lewy obrońca ligi.
Cetnarski jeśli Garguła nie wróciłby do formy to można by było wziąć Cetnara najlepszy jak dla mnie rozgrywający ligi potrafi zagrać dobrą prostopadłą piłkę.
Widziałbym jeszcze Bentleya zawodnik z taką techniką by się przydał no i jeśli to s-f to Keżmana, który jest obecnie wolnym zawodnikiem.
Ponadto dałbym szanse Filipowi Kurcie może okazałby się w Wiśle kimś takim jak Sandomierski w Jadze.
Ostatnio edytowane przez Titto : 02.01.2011 o godz. 20:43.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 02.01.2011, 20:45
Ale wiecie na pewno transferujemy JEDNEGO z JEDENASTU których wymienił rw88. Bankowo...

Szyderrraaa.....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów