The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 22:45
Kiedyś to musiało nastąpić, i zawsze jest szkoda że teraz. Parę razy Pawła zatrzymywaliśmy choć miał oferty i to dobre. Bardzo dużo dla Wisły zrobił i wiele mu zawdzięczamy.
Smutne tylko że idzie do Trabzonsporu bo to koniec kariery Pawła. Stamtąd to raczej tylko powrót do nas albo jakieś bardziej egzotyczne kraje. Szkoda że Paweł nie poczekał bo myślę że jego forma znowu szła w górę i nie poszedł gdzieś indziej.

Oczywiście pozostaje pytanie kto za niego i kiedy . Odpowiedź na to pytanie pokaże jak Cupiał traktuje Wisłę i jakie są szanse na rozwój
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Stary 30.12.2010, 22:45
to nie logiczne !! teraz gdy Cupiał ma już stadion, prawdziwe igrzyska takie o jakich marzył...tłum skandujący jego nazwisko, nawet laury na głowę ma zakupione rezygnował by z inwestycji w klub po tych wszystkich kompromitujących porażkach zamieszaniu ze stadionem NIE !! powiem więcej BĘDZIE DOBRZE!!!
Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 30.12.2010, 22:46
żegnaj mistrzu :(
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Liczylem, ze zostana. Szkoda, ale zycze powodzenia!
Odpowiedz cytując
maxurd
Senior Member

Od: 10.2003

Ludzie co za płacz? To był ostatni moment żeby sprzedać zawodnika za w miarę sensowne pieniądze ponieważ za moment mógłby za grosze wykupić swój kontrakt i odejść do innego klubu. Piotrek grzał ławę i nic z niego nie było. Tak naprawdę zawsze pozostawał w cieniu dużo lepszego brata. Tą operację trzeba traktować jako okazję. Czekamy teraz na pomysł jak Pawła sztab zamierza zastąpić.
Nonckiewicz!! Siadej...
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.12.2010, 22:47
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Dodam ze osoby które twierdzą że 2 mln (chociaż myśle że więcej za nich dostaliśmy) to "psie pieniądze" mam nadzieje że jak Ruch chciał za Sobiecha milion euro to przecierali oczy ze zdumienia że taka promocja. Brożek więcej niż dwa razy nie jest lepszy od niego na pewno a tamten młodszy, większe perpektywy a staty ostatnimi czasu podobne.
Jaga liczy ze za Grosickiego dostanie okolo 1 miliona taka nasza srednia ligowa za dobrego napastnika
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.12.2010, 22:48
To nic czekamy na Brożka 2 Błaszczykowskiego 2 Frankowskiego 2

No nic to nie był dobry rok dla Wisły,oby następny był lepszy
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 30.12.2010, 22:49
3 mln Marcelo
1 mln Głowacki
2-4? Brozki (niedlugo się okaże dokładnie ile)

Suma nie powala jak za trzon drużyny.
Odpowiedz cytując
maxurd
Senior Member

Stary 30.12.2010, 22:51
Ludzie co za płacz? To był ostatni moment żeby sprzedać zawodnika za w miarę sensowne pieniądze ponieważ za moment mógłby za grosze wykupić swój kontrakt i odejść do innego klubu. Piotrek grzał ławę i nic z niego nie było. Tak naprawdę zawsze pozostawał w cieniu dużo lepszego brata. Tą operację trzeba traktować jako okazję. Czekamy teraz na pomysł jak Pawła sztab zamierza zastąpić.
Nonckiewicz!! Siadej...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.12.2010, 22:52
Plusem jest to, że już Cupiał nikogo nie sprzeda, bo nie mamy obecnie zawodników, których warto kupić.
Zostali sami rzemieślnicy, których nawet w polskiej lidze nie chcą.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.12.2010, 22:52
maxurd napisał(a):Wyświetl post
na ch.uj nam te sensowne pieniądze jak to powiedziałes , jesli uzupelniamy skład szrotem nie nadającym się do trzeciej ligi kambodżanskiej.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.12.2010, 22:55
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Nie ma sensu kupować polskich piłkarzy po tak drakońskich cenach. Ci którzy mógłby u nas grać są stanowczo za drodzy, za te same pieniądze lepiej ściągnąć kogoś z zza granicy. Czy tak trudno to pojąć?
Skończy się na serialu pod tytułem szukamy napastnika, rozpoczynamy testy. Początek już w styczniu.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.12.2010, 22:55
A ja pokuszę się o karkołomną tezę, ze Paweł być może zostałby w klubie gdyby pewne miejsce w drużynie miał Pietia. Piotrek nie cieszył się zaufaniem trenera i nawet nie ukrywał, że ma takiej sytuacji dość. To było typowo "pakietowa" sprzedaż. Paweł był na tyle łakomym kąskiem dla turków, że ci chętnie wzięli też drugiego z bliźniaków , który "pomógł" zdecydować się na transfer Pawłowi.
Teraz najsmutniejsze jest tylko to, że nie kupimy nikogo lepszego chociaż wszyscy znamy mankamenty braci.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.12.2010, 22:56
maxurd napisał(a):Wyświetl post
to zawsze jest moment zeby kogos spirzedac,marcelo bo byla super oferta,glowacki bo mu sie nalezalo,teraz brozki...tylko ze w zamian jak zwykle ochlapy,i jak basalaj nam rozpier..lil obrone tak teraz nie mamy ataku,bo dogadac to sie z nikim nie dogadamy bo za drogo...
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

skeba napisał(a):Wyświetl post
Plusem jest to, że już Cupiał nikogo nie sprzeda, bo nie mamy obecnie zawodników, których warto kupić.
Mylisz się pamiętajmy, że jest Małecki i Chavez bardzo perspektywiczny... zawsze to coś
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

SV_ napisał(a):Wyświetl post
3 mln Marcelo
1 mln Głowacki
2-4? Brozki (niedlugo się okaże dokładnie ile)

Suma nie powala jak za trzon drużyny.
Zastanawia mnie to gdzie sa te pieniadze za te transfery... Pewnie Cupiał składa do skarbonki i ja zamyka... A masz Wisła kupuj sobie piłkarzy bez kontraktów i szrot z zagranicy... Mistrza mamy pewnego i Europo Drżyj Wisła nadchodzi...
Odpowiedz cytując
damian3k
Member

Od: 12.2008

Stary 30.12.2010, 22:57
Może i dobrze...niech "wielcy" bliźniacy marudzą w innym klubie.
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

skeba napisał(a):Wyświetl post
Malecki Kirm pojdą w lecie. Reszty nowych nie wykupia z wypozyczenia.
Odpowiedz cytując
maxurd
Senior Member

blanco napisał(a):Wyświetl post
na ch.uj nam te sensowne pieniądze jak to powiedziałes , jesli uzupelniamy skład szrotem nie nadającym się do trzeciej ligi kambodżanskiej.
Bo lepiej nie mieć zawodnika i mieć 2 mln euro niż nie mieć zawodnika i mieć 50 tys. euro... Niech mnie ktoś poprawi, ale sadze, że Brożek jest w wieku, który uprawniałby za moment do skorzystania z prawa bosmana... TO byłą naprawdę okazja. Na mistrza i tak nie idziemy raczej w tym roku wiec nie czuje się specjalnie rozczarowany. Zresztą co tu dużo mówić. Brożek może i jest ważnym zawodnikiem, ale jest to jeden z tych, których uważano za kapryśnych i psujących atmosferę w szatni.
Nonckiewicz!! Siadej...
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie to gdzie sa te pieniadze za te transfery... Pewnie Cupiał składa do skarbonki i ja zamyka... A masz Wisła kupuj sobie piłkarzy bez kontraktów i szrot z zagranicy... Mistrza mamy pewnego i Europo Drżyj Wisła nadchodzi...

On Tobie do kieszeni nie zagląda. Jego kasa i robi co chce.
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Stary 30.12.2010, 22:59
dla wszystkich MALKONTENTÓW... obyście pierwsi nie piali z zachwytu na wiosnę... gdy Wisła zdobędzie Mistrzostwo... wtedy popiół na głowę
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.12.2010, 22:59
Pawełek w Turcji

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=24392
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 30.12.2010, 23:00
A ja jestem ciekaw czy oni będą grali kiedyś w innych klubach czy zawsze będą sprzedawani w pakiecie
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Pawełek w Turcji

..tyle dobrego na otarcie łez.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Neo1221 napisał(a):Wyświetl post
przypominam że po sprzedaniu Kosy, Żurawia, Szymka i Franka też mieliśmy się stoczyć na dno...
Gdy mieliśmy wymienionych przez Ciebie piłkarzy Wisła bezdyskusyjnie dominowała w lidze i osiągała bardzo dobre wyniki w pucharach. Obecnie w kraju są przynajmniej 3 kluby na naszym poziomie, a z pucharów odpadamy coraz szybciej. Co to niby jest, jeśli nie jednostajny marsz po równi pochyłej?
Teraz pozbyliśmy się jedynego sensownego napastnika, ostatniego wiślackiego zawodnika, którego można było z czystym sumieniem nazwać gwiazdą ligi.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.12.2010, 23:01
Też jestem wkurzony z powodu sprzedaży Brożków, więc poszedłem sobie z dziewczyną do kina dla wyluzki, wracam i widze to.

Temat transferowy.

Zwykle jestem spokojny i wyważony ale przeczytałem tema mniej więcej od 17 i stąd mój apel - ZAMKNIJCIE ....A RYJE.

Gdzie są moderaotrzy się pytam? Aha, jest jeden flamengista, fantastycznie wpisał się w ton katastroficznych wizji, samozniszczenia, Wiślackiego armageddonu, Iszej ligii itd. Przestańcie płakać. Stało się trudno. Lamentować możnaby było wtedy, gdybyśmy za Brożka nikogo nie sprowadzili. Na razie okienko nie zostało jeszcze otwarte, takie są fakty. Skąd wiecie kogo mamy w zanadrzu. Vlacx ma kontakty, znajomości i myślę że środki na działanie też ma. Brożki odchodzą, bo odchodzą, ale kiedyś to musiało nastąpić. Oferta przyszła teraz, oni też chcieli jechać, nikt z Wisły ich na siłę tam nie wciskał. Ich wola i tyle, nam pozostaje to uszanować. Zobaczymy co przyniesie okienko, może wasze katastroficzne wizje odejdą w zapomnienie?

Niektórym "kibicom" przydałby się spadek do Iszej ligii. Naprawdę nie doceniacie tego co Cupiał zrobił z Wisłą, w jakim stanie była kiedy ją przejmował.

Takie jest życie piłkarze przychodzą i odchodzą, ale ja Wiśle kibicować będę zawsze. I karnet na rundę wiosenną, w przeciwieństwie do Jaśnie Wielmożnego Piknika-Moderatora flamengisty kupię. Kocham ten klub, szanuje go i nie napierdalam na niego ile wlezie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Christofor
Member

Od: 02.2009

Stary 30.12.2010, 23:01
Jeśli faktycznie dostaniemy €4 mln, a nie €2 mln, to opłaca się ich sprzedawać. Teraz tylko pytanie - kto zastapi braci Brożków? Bo za kolejnych obcokrajowców ja dziękuje. Myślę, że to odpowiedni moment sprowadzić jakiś młodych chłopaków z Polski (albo postawić na wychowanków...), któzy będą gryźli trawe. Jesli tak się stanie to źle na tym nie wyjdziemy. Ale jednak obawiam się, że działacze zdecydują się na kierunek, bałkański, holenderski, afrykański etc., a Wiśle pozostanie walka o środek tabeli.
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 30.12.2010, 23:02
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Pawełek w Turcji

no prosze... Teraz czekamy na pierwsze transfery Wisły Kraków
Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Od: 01.2010

jesli Wisła zdobędzie mistrza to jestem na każdym meczu nawet wyjeździe ! nawet jak bym nie mial czym jechać to bd ! (Teraz jestem na każdym u siebie + kilka wyjazdów) || Mistrzostwo w tym roku rzecz nierealna :( to już widzę jaka gwiazda będzie teraz z Małeckiego ... Najważniejszy po Sobolewskim bedzie ;/
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Paweł Brożek - pół ofensywnej 'siły' ( 21b w 15m ) Wisły.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów