|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
żegnaj mistrzu :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Liczylem, ze zostana. Szkoda, ale zycze powodzenia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To nic czekamy na Brożka 2 Błaszczykowskiego 2 Frankowskiego 2
![]() No nic to nie był dobry rok dla Wisły,oby następny był lepszy ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
3 mln Marcelo
1 mln Głowacki 2-4? Brozki (niedlugo się okaże dokładnie ile) Suma nie powala jak za trzon drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ludzie co za płacz? To był ostatni moment żeby sprzedać zawodnika za w miarę sensowne pieniądze ponieważ za moment mógłby za grosze wykupić swój kontrakt i odejść do innego klubu. Piotrek grzał ławę i nic z niego nie było. Tak naprawdę zawsze pozostawał w cieniu dużo lepszego brata. Tą operację trzeba traktować jako okazję. Czekamy teraz na pomysł jak Pawła sztab zamierza zastąpić.
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Plusem jest to, że już Cupiał nikogo nie sprzeda, bo nie mamy obecnie zawodników, których warto kupić.
Zostali sami rzemieślnicy, których nawet w polskiej lidze nie chcą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Skończy się na serialu pod tytułem szukamy napastnika, rozpoczynamy testy. Początek już w styczniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja pokuszę się o karkołomną tezę, ze Paweł być może zostałby w klubie gdyby pewne miejsce w drużynie miał Pietia. Piotrek nie cieszył się zaufaniem trenera i nawet nie ukrywał, że ma takiej sytuacji dość. To było typowo "pakietowa" sprzedaż. Paweł był na tyle łakomym kąskiem dla turków, że ci chętnie wzięli też drugiego z bliźniaków , który "pomógł" zdecydować się na transfer Pawłowi.
Teraz najsmutniejsze jest tylko to, że nie kupimy nikogo lepszego chociaż wszyscy znamy mankamenty braci. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawia mnie to gdzie sa te pieniadze za te transfery... Pewnie Cupiał składa do skarbonki i ja zamyka... A masz Wisła kupuj sobie piłkarzy bez kontraktów i szrot z zagranicy... Mistrza mamy pewnego i Europo Drżyj Wisła nadchodzi...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Może i dobrze...niech "wielcy" bliźniacy marudzą w innym klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bo lepiej nie mieć zawodnika i mieć 2 mln euro niż nie mieć zawodnika i mieć 50 tys. euro... Niech mnie ktoś poprawi, ale sadze, że Brożek jest w wieku, który uprawniałby za moment do skorzystania z prawa bosmana... TO byłą naprawdę okazja. Na mistrza i tak nie idziemy raczej w tym roku wiec nie czuje się specjalnie rozczarowany. Zresztą co tu dużo mówić. Brożek może i jest ważnym zawodnikiem, ale jest to jeden z tych, których uważano za kapryśnych i psujących atmosferę w szatni.
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
On Tobie do kieszeni nie zagląda. Jego kasa i robi co chce. |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
dla wszystkich MALKONTENTÓW... obyście pierwsi nie piali z zachwytu na wiosnę... gdy Wisła zdobędzie Mistrzostwo... wtedy popiół na głowę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja jestem ciekaw czy oni będą grali kiedyś w innych klubach czy zawsze będą sprzedawani w pakiecie
![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Teraz pozbyliśmy się jedynego sensownego napastnika, ostatniego wiślackiego zawodnika, którego można było z czystym sumieniem nazwać gwiazdą ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Też jestem wkurzony z powodu sprzedaży Brożków, więc poszedłem sobie z dziewczyną do kina dla wyluzki, wracam i widze to.
Temat transferowy. Zwykle jestem spokojny i wyważony ale przeczytałem tema mniej więcej od 17 i stąd mój apel - ZAMKNIJCIE ....A RYJE. Gdzie są moderaotrzy się pytam? Aha, jest jeden flamengista, fantastycznie wpisał się w ton katastroficznych wizji, samozniszczenia, Wiślackiego armageddonu, Iszej ligii itd. Przestańcie płakać. Stało się trudno. Lamentować możnaby było wtedy, gdybyśmy za Brożka nikogo nie sprowadzili. Na razie okienko nie zostało jeszcze otwarte, takie są fakty. Skąd wiecie kogo mamy w zanadrzu. Vlacx ma kontakty, znajomości i myślę że środki na działanie też ma. Brożki odchodzą, bo odchodzą, ale kiedyś to musiało nastąpić. Oferta przyszła teraz, oni też chcieli jechać, nikt z Wisły ich na siłę tam nie wciskał. Ich wola i tyle, nam pozostaje to uszanować. Zobaczymy co przyniesie okienko, może wasze katastroficzne wizje odejdą w zapomnienie? Niektórym "kibicom" przydałby się spadek do Iszej ligii. Naprawdę nie doceniacie tego co Cupiał zrobił z Wisłą, w jakim stanie była kiedy ją przejmował. Takie jest życie piłkarze przychodzą i odchodzą, ale ja Wiśle kibicować będę zawsze. I karnet na rundę wiosenną, w przeciwieństwie do Jaśnie Wielmożnego Piknika-Moderatora flamengisty kupię. Kocham ten klub, szanuje go i nie napierdalam na niego ile wlezie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie dostaniemy €4 mln, a nie €2 mln, to opłaca się ich sprzedawać. Teraz tylko pytanie - kto zastapi braci Brożków? Bo za kolejnych obcokrajowców ja dziękuje. Myślę, że to odpowiedni moment sprowadzić jakiś młodych chłopaków z Polski (albo postawić na wychowanków...), któzy będą gryźli trawe. Jesli tak się stanie to źle na tym nie wyjdziemy. Ale jednak obawiam się, że działacze zdecydują się na kierunek, bałkański, holenderski, afrykański etc., a Wiśle pozostanie walka o środek tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
jesli Wisła zdobędzie mistrza to jestem na każdym meczu nawet wyjeździe ! nawet jak bym nie mial czym jechać to bd ! (Teraz jestem na każdym u siebie + kilka wyjazdów) || Mistrzostwo w tym roku rzecz nierealna :( to już widzę jaka gwiazda będzie teraz z Małeckiego ... Najważniejszy po Sobolewskim bedzie ;/
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek - pół ofensywnej 'siły' ( 21b w 15m ) Wisły.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|