|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cóż powiedzieć, dzięki chłopaki za grę dla Wisełki i powodzenia w nowym klubie!
Pewna era w historii Wisły właśnie się skonczyła... pora zacząć nową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na obecna chwile podsumowujac ruchy transferowe podczas okienek letnio-ziomowego mozna stwierdzic ze
; środek obrony zdewastowany ; siła ofensywna zdecydowanie zminimalizowana ; prowizorka na lewej stronie obrony umocniona Prawdziwy lament będzie można podnieść jednak dopiero po tym jak poznamy jakimi zawodnikami zostaną uzupełnione braki. Jeżeli mielibyśmy za wzorzec przyjąć transfery przeprowadzone w lecie , to sytuacja nie wygląda dobrze. Trzeba jednak wierzyć , że holender & prezes się wykażą , a oceniać ich po zakończeniu okienka. Co do Piotra i Pawła , to są/byli to zawodnicy obecni w Wiśle praktycznie od początków ery Cupiała do obecnego momentu. Jakby nie patrzyć są oni pewnymi symbolami tej ery. Ciężko mi zrozumieć , że transfery mają jakiś merytoryczny sens , poza krótkoterminowym bezperspektywicznym zaspokojeniem głodu finansowego.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 30.12.2010 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Klub,który gra o Mistrzostwo Turcji,może grać w fazie grupowej LM kupuje piłkarzy ,którzy według was są za słabi na Wisłe.Spoko
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Brożki oficjalnie w Trabzonsporze
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=6176#Icerik |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Powodzenia chlopaki pokazcie jak sie bawi WISELKA! Zal mi chlopakow bylem przyzwyczaiony do nich! Do bramek ktore Brozio strzelil az sie lezka w oku kreci.Stesknili sie pewnie za Glowa
Jazda Jazda Jazda Biala Gwiazda! Duzo zdrowia i jak najwiecej sukcesow sportowychI teraz potrzebujemy jakiegos napadziora ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gratulacje
Już kur... jutro to chyba razem z sTaszkiem to pójdą z łomami na stadion i będą burzyć trybuny, no bo w drużynie to już wszystko rozdu... co można było ... ....... gdzie ta moja Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z zeszłego sezonu z pierwszej 11 zostało 3 ( słownie trzech) piłkarzy
w tym Boguski świeżo po rekonstrukcji więzadła i Sobol z kończącym się za pół roku kontraktem Prawdopodobnie pobity został rekord Guinessa w kwestii wyprzedaży wszystkiego co sie rusza i potrafi prosto kopnąć piłkę Ale nic to bo Basałaj zaraz powie, że nic się nie zmieniło i celem jest LM więc radujmy się ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
hahahaha, zdanie które powoduje że od razu traktuje Ciebie z przymrużeniem oka. Rozumiem że siedzisz w łóżku Maaskanta i wiesz że nie powiedziano Maaskantowi że Brożek może odejść w zimie, ewentualnie nie spytano go co sądzi na temat tego transferu. Po prostu wiesz że go zrobiono w konia i ch**. Ogólnie to nie wiesz za ile poszli ale wiesz że jest to kwota niezadowalająca. Ponadto wielkie zdziwienie że się dogadali szybko a niby czemu nie mogli? Przyjechał Turas do Krakowa, posiedzieli i się dogadali. Co mieli udawać że jest to oferta niezadowalająca? Może Turas powiedział "ile chcecie", Valcx "3 miliony", on na to że "ok, dajemy tyle". I co mieli zrobić? "Aaaa nie, jednak to wiecie, chcemy 4... albo 5, najlepiej to będzie 5. Albo inaczej, jesteśmy dogadani ale wyjdźcie i trzaśnijcie drzwami żeby było że się nie dogadaliśmy."
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Amice płaczą po Peszce, w Wiśle po Brożkach, u parchów po Cabaju. Jeden wielki lament. A po Nowym Roku zacznie się znowu karuzela z nowymi nazwiskami. Nic nowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja pier.... nie płacz :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejna era sie konczy. Mam nadzieje, ze Stan zacznie swoje znajomosci wykorzystywac i sciagnie do nas kogos pokroju Dzsudzsáka. I kto teraz bedzie miał patent na Legie :(
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim nowym marzeniem jest Sprzedaż klubu milionerowi,który zainwestuje w nasz klub,za Cupiała nie ma szans na Ligę Mistrzów
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Basałaj tralala.... Basałaj tralala...
Sprzedaliśmy 3 podstawowych obrońców, ba teraz nawet 4. Sprzedaliśmy jedynego napastnika... Dobrze że pomocników nie mamy bo też byśmy sprzedali. Kto był i potrafił grać, poszedł w świat. Co by nie mówić nasza ofensywa transferowa w ostatnim roku to naprawdę coś niesamowitego. Familia Basałajów kontra Wisła... Zatrudnienie Liczki, rozsprzedanie obrony w jedno okienko, sprzedaż jedynego napastnika który potrafi strzelić w kierunku bramki, naściąganie jakiś zawodników z buszu, dzungli i innych ciekawych kierunków. Co tam prezesie? Idziemy na puchary i na mistrza? To już nawet śmieszne nie jest... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
/ Jeśli ta kasa to prawda to nie mam słów. Strzał w kolano..2mln euro. Żart. Za 2,5mln poszedł Dudka, za 1,8 Gorawski. Gratuluje Panie Cupiał. Komplet na trybunach na nowym stadionie się marzył. Przy dobrym marketingu zapełnią D. I nie mamrotać mi o kibicach sukcesu itp. Rozsprzedają wszystko co się rusza. Każdy jest na sprzedaż, ale dlaczego za takie psie pieniądze? Kto na to pozwolił?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jakby przedłuzyli to by było tak samo. Pawełek to fajtłapa.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Czekam aż Basłaja powie że zbudował cały pion marketingu od nowa, że udoskonala politykę historyczną i że zamierza wpisać obu brać do galerii gwiazd.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie Wisły bez Brożków,ale cóż będzie trzeba się do takiego stanu rzeczy przyzwyczaić.W ostatnich latach nie sprowadzono do Wisły żadnego napastnika,który poziomem piłkarskim mógłby równać się z Pawłem, dlatego ciężko wierzyć w to, że teraz uda się kogoś takiego kupić. Na dzień dzisiejszy potrzebujemy 2 klasowych napastników.Boli coraz mniejsza liczba Polaków w I składzie, a przecież w czerwcu kończy się kontrakt Sobolowi. Jeżeli dostaliśmy od Turasów 4 bańki jestem jeszcze w stanie ten ruch jakoś zrozumieć,natomiast 2 mln euro za Pawła i Piotrka to wg mnie śmieszna cena.Dzięki chłopaki za wszystko,nawet nie zdajecie sobie sprawy ile daliście nam radości przez te ładnych pare lat.Mam nadzieję,że razem z Głową w końcu zagracie w upragnionej LM.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dodam ze osoby które twierdzą że 2 mln (chociaż myśle że więcej za nich dostaliśmy) to "psie pieniądze" mam nadzieje że jak Ruch chciał za Sobiecha milion euro to przecierali oczy ze zdumienia że taka promocja. Brożek więcej niż dwa razy nie jest lepszy od niego na pewno a tamten młodszy, większe perpektywy a staty ostatnimi czasu podobne.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=6176#Icerik
Jedno juz jest pewne Brozkowie w Tranbzospor... Nawet kontrkaty potpisali... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Dawać tutaj Ola Moskalewicza bo potrzeba kilka słów prawdy powiedzieć do "pana prezesa" ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeszcze się okienko transferowe nie otworzyło, nie wiadomo kto do nas przejdzie a tutaj lament. Połowa wypowiedzi na tym forum jest tak godna pożałowania, że nie traktuję tego poważnie. To normalnie w piłce nożnej, że ktoś odchodzi a na jego miejsce przychodzi nowy. Bez tego nie ma ewentualnego awansu sportowego. Czasem, warto zrobić jeden krok w tył, by potem zrobić dwa do przodu. Paweł nigdy nie był bogiem futbolu, Piotr tym bardziej. Należy ich szanować, ale bez przesady.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Guest
|
||
Jak czytałem wywiad z Marcelo to on mówi że 10... dodatkowo upewniłem się na FB. Marketingowo jesteśmy tak silni że od miesiąca piszę im że ikonka FB nie działa na stronie a oni nadal nad tym pracują. Widać jakiego mamy prezesa. On o niczym nie ma pojęcia. Ja już nie dam się nabrać na jego wizje budowania klubu. Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2010 o godz. 22:19.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oficjalna pewnie potwierdzi z rana, nie sądzę, żeby jeszcze dziś cos napisali....za Brożków powinnismy dostać okolo 3mln euro. Tyle są realnie warci w pakiecie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
||
http://www.youtube.com/watch?v=pHXhzF3VJXw
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 30.12.2010 o godz. 22:24.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ludzie naprawdę poczekajcie kto odejdzie a kto przyjdzie, jak będzie taka lipa jak zawsze to polamentujemy sobie razem, ale póki co, to te wasze wrzaski o końcu Wisły są naprawdę smieszne... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zreszta było już dawno powiedziane ze Brozek ma pierszenstwo przy odejsciu nie jestesmy realem.
Podoba mi sie podejscie ze Wisła sie zrobiła jak przed era telefoniki ,no panowie chyba wtedy jeszcze nawet o Wisle nie słyszeliscie a sredniowiecze było ze hejjjjjjjjjjj. ![]()
derr
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|