The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2010, 21:08
No mi raczej chodziło o multi. Bo w singla jak najbardziej można pograć. Zwłaszcza, że można łyknąć w 1 dzień
Co do Killzone 3 ciężko mi ocenić, ale po tym co zobaczyłem na gameplayach trudno nie być dobrej myśli
Wiadomo, że rewolucji nie będzie, ale różnica między KZ3 a KZ2 będzie na pewno widoczniejsza niż w COD-ach. Rozumiem, że każdy ma swój gust, ale mi osobiście bardziej podoba się rozgrywka w Killzone i nie mogę się doczekać trzeciej części.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.12.2010, 22:28
Pograłem trochęw KZ2 i singiel - dla mnie rewelacja, a w multi ekstra na niższych poziomach super, a potem sięzaczyna bezsensowne ganianie i nap......nie rakietami gdzie popadnie, + kilku snajperów. Ale najbardziej wkurzała mnie dluuuugość rozgrywki - 1 mecz nawet i godzinępotrafił trwać. A moja ulubiona mapa to Corrinth crossing. Nie grałem w te z jedynki - podobno mega jest ta z wybuchającąco jakiśczas atomówką. 3-kęna pewno kupię, mam nadzieję że już nikt z ekipy w singlu nie zginie
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 23.12.2010, 23:03
Tak jak napisałem - co kto lubi Mi akurat podoba się długość rozgrywki, ale tylko jak jest dobra ekipa. Tylko jest jeden problem. Jak cie wywali w połowie takiej godzinnej rozgrywki, to jak wrócisz, to statsy się zerują :/ Mam nadzieję, że to poprawią...
Zresztą długość rozgrywki można sobie samemu wybrać, nikt nie każe wchodzić na serwer, gdzie każda misja trwa 30 min. Podobnie można wyłączyć rakiety, co bardzo często ma miejsce. Bo nikt tego nie lubi

Natomiast grając w CODa wkurzało mnie to, że nie minęło 10 sekund po respawnie a mnie już nie ma :/ Tutaj akcja dzieje się za szybko, to nie dla mnie. Ja wolę wolniejszą, bardziej taktyczną grę jaka jest w Killzone. Chociaż mam też obawy, że w trzeciej części będzie bardziej dynamicznie. Świadczyć może o tym sterowanie zbliżone do tego z CODa, jet-pack oraz wieżyczki, które już nie będą stać w miejscu, tylko latać za graczem. Ale może nie będzie tak źle. W końcu niektórzy narzekali na małą nudę. Tylko oby twórcy z tym nie przesadzili.
Mapy Killzone ma kozackie!

Ostatnio wróciłem do multi po 3 miesięcznej przerwie. Pograłem kilka dni i frajda nadal jest No i forma też. Ależ było moje zdziwienie, gdzie niemal w każdej grze byłem na pierwszym miejscu. Nie wiedziałem, że jestem taki dobry hehe No ale sporo osób teraz ciupie w Black Ops, czy BC2...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 23.12.2010 o godz. 23:06.
Odpowiedz cytując
klmn970
Banita

Od: 12.2010

Stary 24.12.2010, 10:42. Fashion Vlado-Footwear
Discount Vlado Footwear sale online. 2010 mens Vlado Shoes cheap sale, top quality,brand new. Discount vlado sneakers 60-80% off.Free shipping,fast delivery,Secure payment
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.12.2010, 15:35
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post

Natomiast grając w CODa wkurzało mnie to, że nie minęło 10 sekund po respawnie a mnie już nie ma :/ Tutaj akcja dzieje się za szybko, to nie dla mnie. Ja wolę wolniejszą, bardziej taktyczną grę jaka jest w Killzone. Chociaż mam też obawy, że w trzeciej części będzie bardziej dynamicznie. Świadczyć może o tym sterowanie zbliżone do tego z CODa, jet-pack oraz wieżyczki, które już nie będą stać w miejscu, tylko latać za graczem. Ale może nie będzie tak źle. W końcu niektórzy narzekali na małą nudę. Tylko oby twórcy z tym nie przesadzili.
Mapy Killzone ma kozackie!
czyli multiplayer w assassinie jest dla Ciebie. Nie widziałem jeszcze bardziej taktycznego multi (Na 10 minut 5-6 zabić- oczywiście możesz mieć nawet i 15, ale raczej tego nie wygrasz). Do tego jesteś naraz łowcą jak i zwierzyną- i niezła rozkminka- jak zbliżyć się do kolesia, Twojego celu, jednocześnie nie zwracając na siebie uwagi zabójcy).

Wczoraj mnie szlag trafił. Godzinna rozgrywka w zombie, nowe rekordy przetrzymanych rund (31), nowy rekord punktów- ponad 120k i wyskoczył mi błąd psn. ....ica może człeka trafić , bo wszystkie wyniki się skasowały...

Tak na koniec. Zdrowych, spokojnych oraz radosnych Świat wszystkim maniakom wszelakiej maści pudełek
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.12.2010 o godz. 20:28.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 25.12.2010, 19:07
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
czyli multiplayer w assassinie jest dla Ciebie. Nie widziałem jeszcze bardziej taktycznego multi (Na 10 minut 5-6 zabić- oczywiście możesz mieć nawet i 15, ale raczej tego nie wygrasz). Do tego jesteś naraz łowcą jak i zwierzyną- i niezła rozkminka- jak zbliżyć się do kolesia, Twojego celu, jednocześnie nie zwracając na siebie uwagi zabójcy).
W nowego Assasina jeszcze nie grałem, ale na pewno zagram. Czekam jak tylko cena spadnie
No ale bez przesady z tym multi Aż tak taktycznej gry to nie lubię, bo za nudno by było. Musi to być wszystko ładnie wyważone, w CODzie niestety trochę za dynamicznie jest...
Takie multi jak jest w AC:B, Bioshock, Dead Space, GTA... mnie nie rajcuje. Uncharted 2 też mnie znudził. Liczą się tylko fpsy Ale multi w AC:B i Dead Space 2 na pewno sprawdzę.
Odpowiedz cytując
CVC
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 26.12.2010, 01:43
możecie podać mi namiary na jakiegoś taniego chłopa co przerabia PSP w Krakowie ? Dzięki !
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek !
------------------------------------------------------------------------------
ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA
Odpowiedz cytując
Pavay
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.12.2010, 12:09
Mam do sprzedania gry na konsolę PSP, God of War: Duch Sparty i Little Big Planet. Obydwie stan nienaruszony, pudełko, instrukcja. Sprzedaję, gdyż przeszedłem w całości, a zbieram pieniążki na inną grę
Cena 40 zł/szt. Odbiór osobisty na terenie Krakowa. Kontakt priv. Pozdrawiam.

„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 27.12.2010, 06:21
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
W nowego Assasina jeszcze nie grałem, ale na pewno zagram. Czekam jak tylko cena spadnie
No ale bez przesady z tym multi Aż tak taktycznej gry to nie lubię, bo za nudno by było. Musi to być wszystko ładnie wyważone, w CODzie niestety trochę za dynamicznie jest...
Takie multi jak jest w AC:B, Bioshock, Dead Space, GTA... mnie nie rajcuje. Uncharted 2 też mnie znudził. Liczą się tylko fpsy Ale multi w AC:B i Dead Space 2 na pewno sprawdzę.
trochę będzie za późno... tylko się będziesz w....iać (max lvl rulezzzzz ). Będzie to wyglądać tak- Ty łowca- ja zwierzyna, ja łowca Ty zwierzyna- koniec, końców-łowca, rządzi)))
Gwarantuję, że nudno nie jest. Zmusić szare komórki do współpracy- ZALECANE!!!!

Choć znajomym nie jestem, ale polecam GoW- Duch Sparty. Do kupienia- wyżej. (10% się należy )
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.12.2010 o godz. 06:49.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.12.2010, 20:09
Ja po kupnie xboksa katuję trochę starsze hity, które wpadły mi w ręce. W GTA IV gra się bardzo fajnie, bo to GTA i frajda z jazdy i rozwałki jest spora, ale jednak czegoś brakuje, nie umywa się w ogóle do Vice City, trochę słabsze nawet niż SA. Strasznie zaskoczyło mnie UFC 2009. Nigdy nie byłem fanem sportów walki ale ta gra wciągnęła mnie niesamowicie. Jest ge-nial-na. Walka jest niesamowicie taktyczna i dopracowana. Grafika niesamowita (pot i krew). Szkoda, że tryb kariery jest nudny.
No i na koniec Mass Effect Przecież to jest autoplagiat z KotOR Lokacje piksel w piksel, interface prawie identyczny. I ten sam schemat. Najpierw rozwałka, potem trafiamy do "miasta", które wygląda identycznie jak w Kotorze, tu akcja się uspokaja, mozemy się poszwędać, porobić zadania poboczne. W ciemno obstawiam, że będzie teraz parę planet do oblatania w dowolnej kolejności i po zaliczeniu wszystkich jest finał na ostatniej Cały czas mam wrażenie, że ta gra jest jak Star Wars bez licencji, z pozmienianymi nazwami (coś jak Runaldo i Kloivert w starych PES) Ale i tak gra się świetnie, lubię tego typu lekkie rpg.

Polecicie jakąś ciekawą platformówkę? Najlepiej nie jakąś nowość, żeby można było tanio kupić.
Na xbox live jest coś za darmo oprócz dem? Myślałem, że jakieś "małe" gierki można za friko pobrać ale z tego co widzę to za wszystko chcą kasę.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 29.12.2010, 20:39
Robił ktoś z was dysk bevt żeby działał w xboxie? Lub ktoś chętny i uczynny z kontrolerem sata na chipie VIA albo płytą gł z sata i VIA aby pomóc? Moja płyta główna nie podołała i nie widzi dysku. Mam już pena przygotowanego tylko podłączyć mój dysk i dwie minuty by to trwało...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 29.12.2010, 20:41
a graliscie w PAIN`a ?

buffon: Crap? to chyba mało gier widziałeś. Nie widze lepszej szybkiej rozrywki dla 4 osob
Ostatnio edytowane przez szprotson : 29.12.2010 o godz. 21:27.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 29.12.2010, 20:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a graliscie w PAIN`a ?
Mam te grę na dysku. Największy crap na PS3
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 29.12.2010, 21:48
Devil, widziałem że zrobiłeś platynę w Wolverine - fajna ta gra, czy jakieś badziewie, które zrobiłeśtylko dla platynki? Mogękupić używkę, ale nie wiem czy warto, bo jak sięmam męczyć to dziękuję
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 29.12.2010, 23:01
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Robił ktoś z was dysk bevt żeby działał w xboxie? Lub ktoś chętny i uczynny z kontrolerem sata na chipie VIA albo płytą gł z sata i VIA aby pomóc? Moja płyta główna nie podołała i nie widzi dysku. Mam już pena przygotowanego tylko podłączyć mój dysk i dwie minuty by to trwało...
Masz jtaga czy normalny X ?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 30.12.2010, 00:50
stawski napisał(a):Wyświetl post
Devil, widziałem że zrobiłeś platynę w Wolverine - fajna ta gra, czy jakieś badziewie, które zrobiłeśtylko dla platynki? Mogękupić używkę, ale nie wiem czy warto, bo jak sięmam męczyć to dziękuję
Wpadła mi w ręce, bo była możliwość zakupienia po okazyjnej cenie (za 40 zeta, tylko aby pograć). Myślałem, że gierka (jak to bywa z grami na podstawie filmu) będzie lipna. Zostałem miło zaskoczony. Nie jakiś hicior, ale też nie gniot. Ot porządny slasher.
+ miły gameplay
+ ładna grafika (oczywiście jak na czasy kiedy wyszła)
+ finałowa walka
+ łatwa platynka

- łatwa (tylko ostatni boss na hardzie sprawia jakiekolwiek problemy)
- niestety krótka
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 30.12.2010 o godz. 00:57.

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.12.2010, 08:09
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Masz jtaga czy normalny X ?
Normalnego, tz nic w konsoli nie zmieniane, jedynie chcę swój 20gb dysk zmienić na większy.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 01.01.2011, 07:22
Sry Stawski. Jako kumpla musiałem Cię podkur...ić w sylwka....
Szczęśliwego nowego roku, mnóstwa trofeów/achievementów dla Was.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 03.01.2011 o godz. 18:13.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.01.2011, 11:45
Szczęśliwego Nowego Roku! Tylko zwycięstw Wisełki i calaków/platynek w naszym hobby
Devil - Twoje wady w Wolverine to dla mnie zalety
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.01.2011, 18:04
Mam od kilku dni Xbox'a 360 i zakupiłem dwie gry na razie Fight Night Round 4 i Forza 3 co polecacie jeszcze kupić? Na pewno znajdzie się fifa 11 i Gears of War A wy co polecacie?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.01.2011, 18:15
Ze starszych tytulów:

Mirrors edge
Wet
Force unleashed 1 (w 2 nie gralem jeszcze)
Resident Evil 5

Moim zdaniem świetne tytuły zdecydowanie warte polecenia.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 03.01.2011, 18:25
Mass Effect, Assassin's Creed 2 oraz Brotherhood, Red Dead Redemption, Bad Company 2, PES 2011, Dead Space, Mafia II, NFS Hot Pursuit, Anal Wake
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.01.2011, 18:49
@brzydki.brzydal i nie graj w SW: TFU 2 szkoda pieniędzy na te 4-5h nudnej i monotonnej rozgrywki, chyba że jesteś wielkim fanem Star Warsów i zadowoli Cie sam dźwięk mieczy świetlnych

@gianbuffon Anal Wake?

Ja bym polecił jeszcze GTA IV z dodatkami i Project Gotham Racing 4
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 03.01.2011 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 03.01.2011, 19:25
a tam literki się przestawiły
ja również odradzam TFU2. Wet też wg mnie słabe.
Jeszcze jest Halo Reach i Fable, ale nie grałem, bo nie mam kloca

Aha i jak nie grałeś to jeszcze Batman. Jak lubisz RPG to Dragon Age: Początek i może jeszcze FEAR 2 i Borderlands.
W sumie tyle z tych hitów. Jak chcesz więcej to zmień platformę
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.01.2011, 22:35
Też odradzam Wet oraz TFU.

Polecam:
Gears
Fable II (III gorsza)
Batman: AA
Borderland
Mass Effect (1 i tylko 1)
Left 4 Dead (klasyka, must have dla posiadacza klocka)
Alan Wake

Odpowiedz cytując
chimpanze
Member

Od: 12.2009

Stary 12.01.2011, 14:53
Czy na konoli PS3 można oglądać swoje kopie filmow DVD?
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 12.01.2011, 17:53
chimpanze napisał(a):Wyświetl post
Czy na konoli PS3 można oglądać swoje kopie filmow DVD?
PS3 nie odtwarza kopii DVD
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 12.01.2011, 18:40
Ale jak nagrasz film na pendrive to odtwarza (divix) tylko napisów nie otwiera.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.01.2011, 22:13
Hej Devil, zrobiłem tętrofkę et tu brute - miałem fart, bo trafiła się rozgrywka, gdzie zostałem tylko z jednym przeciwnikiem, i zgodził się zrobić to trofeum. Ale był nieufny, i chciał mnie dziabnąć 5 razy pierwszy Staneło na 1za 1
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.01.2011, 10:19
Grał ktoś w demko Bulletstorma? Jak dla mnie to będzie mocna sieczka nie wymagająca myślenia, bardzo efektowna. Muszę przyznać że te skillshoty to ciekawy pomysł, fajnie zrealizowany.Gdyby nie to że ostatnio wydałem trochę pieniędzy na starsze tytuły to pewnie zamówiłbym preordera, a tak trzeba czekać na zastrzyk gotówki...

Po kilku podejściach do dema nabiłem coś koło 10k pkt. Pierwszy gość w rankingu ma prawie 20k, nie wiem jak on to zrobił, ale jeszcze będę cisnął ;]
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów