|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A czy przypadkiem jeszcze nie Darek Zawadzki?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zawadzki trafił na Kałuży na wypożyczenie a nie jako zawodnik wytransferowany i to po wcześniejszym pobycie w innych klubach.
Ja zgadzam się z emjotem, że ostatnim który do nas przeszedł był Mateusz Jelonek (dzięki za wyrównującą bramkę w 90 minucie z Hutnikiem ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
edit: Wychodzi na to, że ostatnim, który przeszedł z Wisły do Cracovii był jednak Łukasz Skrzyński podczas swojego pierwszego pobytu w Cracovii, w sezonie 98/99
Ostatnio edytowane przez akakiusz : 23.12.2010 o godz. 09:29.
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś co się dzieje z Diazem ? Stracił miejsce w składzie Brugii czy ma kontuzję ? Od 31 października nie zagrał meczu w lidze.
Ostatnio edytowane przez tofik : 25.12.2010 o godz. 12:21.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kontuzje ma. Normalnie to zawsze grywał w pierwszym składzie.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Mam pewne info że po tym okienku transferowym nie będziemy zawiedzeni
P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pewne źródło że w nowym roku Wisłę przejmie znany arab Abur Katar Kefir i będziemy potężni w Europie że hoho normalnie heh
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Jimeneza widziałeś?
![]() http://www.goool.pl/aktualnoci/ekstr...hce-wroci.html no i Adaś bedzie wracał z podkulonym ogonkiem ![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Adaś wyląduje w Lechu i będzie Dolha2 tyle, że na środku obrony, w każdym razie, czekamy z niecierpliwością
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tylko czekam, aż moderatorzy wrócą po świętach do swoich obowiązków i dadzą odpocząć od forum takim użytkownikom jak rikut1906TSW... Jak sobie pomyślę, że takie posty mam czytać przez całe okno transferowe to mnie ręka świerzbi. Taka dygresja.
Co do Kokoszki to chętnie usłyszałbym jego "powitanie" przy okazji przyjazdu na Reymonta... Jeden już takiego ciśnienia nie wytrzymał ![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Oj prorokowali mu to forumowi bywalcy . A od strony czysto praktycznej: o ile mnie pamięć nie myli to w momencie gdy "odchodził" z Wisły to jakś tam komisja UEFA ustaliła że należy się za niego "ekwiwalent" 0,5 mln Euro chyba. Włosi dzięki swoim chodom wstrzymali płatność tej kwoty ale ciekawe czy ewentualny nowy pracodawca nie będzie musiał tych pieniędzy Wiśle zapłacić. A to jest trochę kasy jak za rezerwowego drużyny drugoligowej. Ciekawe też która drużyna będzie chciała zatrudnic kogoś kto swoją przygodę z "dorosłą piłką" zaczął od prawa Webstera. Znamię na całe życie. Wychodzi na to że chyba mu się trzymanie maminego cycyka nie opłaciło.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 26.12.2010 o godz. 02:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Surma: Wisła to moja niespełniona miłość
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...losc,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/artykul/kasperc...ylocie/42937/1
Chyba gwiazda Kaspra ostatecznie straciła blask, gdzie się nie pojawi, same wtopy. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a Dudka rzekomo ma zmienić klub http://niezalezna.pl/artykul/zamieni...zburg_/42933/1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.12.2010 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
to tak samo jakby zwolnic Maaskanta po 6 meczach u nas.jak dla mnie absurd.nie mial okresu przygotowawczego, wzial druzyne z marszu miesiac temu i juz najlepiej zwolnic.bezsens
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten prezes Kavali strasznie przypomina mi Wojciechowskiego, ilu on już trenerów zwolnił?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rok kolejnych popisów Kalu Uche, czyli straniero nasz najlepszy
http://www.sport.pl/pilka/1,64946,88...iero_nasz.html ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Cyrk jak z Bobo Kaczmarkiem w Polonii jak widac nie tylko u nas są tacy prezesi ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Grecja: Kasperczak jednak nadal trenerem i dostal ostatnia szanse na uratowanie posady. Co ciekawe na miejsce po Nim czeka ponoc Jacek Zielinski (ten od Amici).
http://www.futbolnews.pl/informacje/...ia-szanse.html ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
A Kalu sobie poradzi, oj poradzi. To taki zawodnik, w przypadku którego przypadek nie odgrywa żadnej roli w rozwoju kariery. Można dywagować, co by było, gdyby Franek nie przeszedł do Anglii, a Żuraw nie złapał kontuzji po niezłych początkach w Celticu. Ale Kalu sobie poradzi, co by nie było. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no cóż, jestem ciekaw jak się prezentuje teraz |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Zaczyna się robić wesoło. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moje marzenie, niech ten cap zagra w Lechu albo Legii.
Skorża go dobrze wspomina, więc może coś z tego być. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|