|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Życzę wszystkim forumowicz(k)om Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Pomyślności w Nowym Roku i ...
...lepszego bramkarza, skutecznego napastnika, jeszcze silniejszej obrony, powrotu mistrzostwa Polski na piłkarskiego i koszykarskiego Reymonta i Wszystkiego Wiślackiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Również życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, zajebistego sylwestra i szczęścia w roku 2011. Niech mistrzostwo Polski powróci pod Wawel, a Liga Mistrzów zawita na R22
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Szali skrojonych, walk zwyciężonych,
wrogów obitych, flag zdobytych, wyjazdów masy z wjazdami pod kasy !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pogody ducha, uśmiechu na codzień i żeby Wam się chciało tak jak się nie chce ;-) ps: co do Wisły- spytałem kule-zgadule z M&M-sów czy zdobędziemy w tym sezonie MP i czy awansujemy do LM- NA PEWNO TAK, więc cierpliwości xD do siego roku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bliskim bliższym i najbliższym życzę w tym roku odrobiny zdziecinnienia na ten świąteczny czas, więc i Wam tego życzę. Przecież najlepsze święta to były te, kiedy mieliśmy po kilka lat
. Dystansu do niby poważnych spraw, otwarcia na drugiego człowieka i przede wszystkim rodzinnego ciepła. Wszystkiego Wiślackiego! Białej Gwiazdki z nieba! ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zdrowych, radosnych, spokojnych, pachnących choinką Świąt Bożego Narodzenia.
Choć pogoda jest jaka jest, nie ważne to My ludzie tworzymy Magię Świąt, więc zadbajmy o to aby był to okres wspaniały, w którym w gronie najbliższych zapomnimy o codziennych kłopotach, problemach. Najlepszego Wiślaczki i Wiślacy A co do sportowych życzeń to powrót MP, awans do upragnionej LM ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ja bez rozpisywania, wesołych, spokojnych świąt, żeby nie przeleciały tak szybko jak zwykle i żeby każdy poczół coś z dawnej atmosfery. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zdrowych i rodzinnych przede wszystkim świąt Bożego Narodzenia, bo to najważniejsze.
A w tym 2011 samych sukcesów Wisełki. Powrotu na tron Mistrza Polski i sukcesu w Europie. Dzyń, dzyń, dzyń... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Najlepszego wariaty, nie lubię pisać więc krótko
Ps. nie ma mnie od dzisiaj aż do 30.12.10 bo nie mam kompa i piszę od kumpla więc POZDRO!! odezwę się już z Anglii WISSSSSSSSSSSŁA![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wesołych Wszystkim Świąt!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystkim razem i każdemu z osobna, by zrozumiał, czym jest d NASZA WISEŁKA i kochał ja nawet po porażkach
![]() http://www.youtube.com/watch?v=A-kONCtPXg0 polecam BONUS po głownym filmiku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Życzę Wam, aby w Dzień Bożego Narodzenia nikt nie był sam i aby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdrowych i Wesołych Świąt dla Was ,oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
dla Was zdrówka, wytrwałości w dążeniu do celu , dla Wisły Mistrza Polski 2011, dla ojczyzny -żeby debile i złodzieje przestali Nią zarządzać .
No i z.a.j.e.b.i.s.t.e.g.o. sylwka 2010/2011 ![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wszystkim wam oraz tym którzy razem z nami tworzą ten wspaniały klub , życzę wam wszystkiego co najlepsze na te święta !I abyśmy na koniec sezonu wspólnie unieśli ręce w górę w geście triumfu nad 13 w historii Mistrzostwem Polski !!
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zdrowia Pany zdrowia
z biegiem czasu każdy inaczej patrzy na świeta...ale nie zapominajmy że to dalej Święta... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wesołych i Szczęśliwego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia, dla wszystkich. Doceńmy, że nikt do nas nie strzela za ubranie choinki tak jak to się zdarza w niektórych miejscach na świecie. Niech będą to święta co najmniej szacunku dla innych ludzi. Bo przez brak szacunku Bóg musiał przychodzić do ludzi w stajni.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na zbliżające się Święta pragne złożyć Wam wszystkim życzeia przeżywania Bożego Narodzenia w zdrowiu, radości oraz ciepłej rodzinnej atmosferze. A na Nowy Rok, życzę, aby był zdecydowanie lepszy od poprzedniego dla każdego z nas.Obyśmy wszyscy przezywali wiele pięknych kibicowskich chwil w Blasku Najjaśniejszej Gwiazdy - Białej Gwiazdy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zdrowych, spokojnych oraz radosnych Świąt dla wszystkich Wiślaków oraz ich rodzin.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FUXxjL38uYY
i żeby za rok spotkać sie w takim samym gronie, albo większym! Przede wszystkim radości z tych Świąt i odpoczynku od codzienności. Wytrwałości w darzeniu do marzeń ![]() zdrówka... i zdrówka ![]() http://img585.imageshack.us/img585/7997/dscf2514e.jpg takie coś ode mnie ![]() Powód: choinka :-)
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 24.12.2010 o godz. 18:06.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczere życzenia wszelkiego dobra, niech te świąteczne dni będą pełne spokoju i ciepła a rodzinna atmosfera napełni je radością i nadzieją!!!
Wesołych Świąt dla wszystkich Wiślaczek i Wiślaków życzy STARY WIŚLAK!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Radosnych, spokojnych a przede wszystkim zdrowych Świąt życzę Wszystkim.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A ja życzę Wam dużo zdrowia ! A zresztą jakoś zawsze będzie
![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
drowych, spokojnych oraz radosnych Świąt dla wszystkich Wiślaków oraz ich rodzin.
Oraz sukcesów naszych drużyn w Polsce i na arenie miedzy narodowej!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przede wszystkim zdrowych wesołych Świąt oraz wszystkiego Wiślackiego abyśmy na każdym wyjeździe jeździli w komplecie oraz zawsze nasz stadion był pełny.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wesołych Świąt i upragnionego Mistrza 2011! I Ligę Mistrzów też Wam i sobie życzę co tam, nie żałujmy sobie...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jako że w tą wyjątkową noc koty mówią ludzkim głosem chciałbym przyłączyć się do życzeń dla Forumowiczek, Forumowiczów i całej Wiślackiej Braci!
Zdrowia, szczęścia a dla naszych zawodniczek i zawodników kompletu punktów na wiosnę, w piłkę, w kosza, na ringu i na macie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
spokojnych wesołych świat życzę wszystkim
![]() a nam(kibicom) dobrych transferów (dobrego napastnika) Powrotu na 1 miejsce i LM oczywiście ![]() !!Tylko Wisła!!
|
|
|