The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Aero
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2010, 19:58
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Aero
A od kiedy to Wołąkiewicz jest średniakiem ligowym? No chyba że porównujesz z Puyolem albo Terrym, bo jeśli porównujesz z Bunozą czy Cikosem to ja nie odważyłbym się na takie zarozumialstwo. Jest od nich lepszy. Dotychczasowa strategia transferowa Lecha się sprawdza, w przeciwieństwie do naszej gdzie stawiamy tylko na średniaków z zagranicy. Lech nie ma żadnych uprzedzeń i nie patrzy na paszporty jak my, bierze i Polaków i obcokrajowców.... i błyszczy w pucharach. Więc zluzuj z napinką że Wołąkiewicz to słaby piłkarz. My patrzymy na paszporty i bierzemy piłkarzy z zagranicy już od kilku sezonów... i w pucharach bida z nędzą.
Ja dokonałem skrótu myślowego - tak, Wołąkiewicz to solidny piłkarz ( nigdzie nie napisałem, że jest słaby), ale to nie jest wzmocnienie na fazę pucharową Ligi Europejskiej. Tak samo Ślusarski, fajnie, w lidze pograją, pobronią i postrzelają, bo to nie są źli piłkarze, ale, no, szału nie oczekujmy. Jasne, chętnie ujrzałbym u nas Huberta, ale nie jako wielką nadzieję na lidera defensywy. Nie przeceniałbym też sukcesów Lecha, w lidze daleko im do miejsca w czołówce, w pucharach niech sobie dojdą do finału i wygrają go, życzę im tego z całego serca, tego się trzymajmy. A Wołąkiewicz jest średniakiem ligowym nawet w porównaniu z Głowackim, nie trzeba daleko sięgać, naprawdę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów