|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
amen ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marcelo nie poszedł za 4 coś Ty!! najwyżej ile podali to 3.6 mln i klauzula od nast. transferu ja liczę że ona naprawdę jest.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Cena za Głowę to miałoby być coś w granicach 1,1M przy czym 0,95M miało być płatne przy transferze a reszta po roku (chyba). Myślę że nikt i tak nie wierzy w to że drugą ratę Turasy zapłacą (może wróci do nas za pół roku, myślę że kebaby moga być rozczarowani jego kontuzjami). Jeśli zapytałbyś mnie skąd mam tę informację to muszę przyznać że nie pamiętam. Pamiętam natomiast że jakiś kibic turecki który był na naszym forum pisał że według ich prasy Głowa miał kosztować 1M. Jeśli chodzi o Juniora to patrz wcześniejsze posty.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 18.12.2010 o godz. 02:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ciekawe co wyniknie z tej sytuacji. Z artykułu wynika że skutecznością ten piłkarz nie grzeszy ale w Polsce może się to zmienić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła obserwuje Serbskiego napastnika Milana Bojovica, obecnie zawodnika Sint Truiden
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Tra...037,1,971.html http://www.youtube.com/watch?v=4dkd01rCSjY
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.12.2010 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ale także mi się wydaje że to niezbyt prawdopodobna kwota. Bardziej stawiałbym ok. 3,6-3,8. Co do Głowy to z tego co wiem miało być 1,3 mln euro z czego 900 tys teraz mieli nam przelać a resztę później.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 18.12.2010 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
a) Legia ma już zawodnika podobnego warunkami fizycznymi, również szybkiego - Manu; poza tym Walter trafnego zawodnika (już mdlał podczas meczów) by raczej nie pozwolił do klubu wziąć b) Wisła też już ma podobnego zawodnika co to kręci i robi zamieszanie w przodzie, a nazywa się Małecki. Poza tym z pojawiających się w mediach nazwisk, i tych mówionych przez Valckxa można wnioskować że poszukiwany jest wysoki napastnik - a ten Bułgar to istne przeciwieństwo. c) Lech jak nie w zimę to latem pozbędzie się Peszko, bo sam zawodnik już wszędzie wygaduje że chce odejść, poza tym ma niską sumę odstępnego - 500 tys euro i nieźle się wypromował w LE - a Bułgar ma bardzo podobne warunki fizyczne, jest również szybki czyli bazuje na tych samych faktorach, do tego gra na tej samej pozycji co Peszko - lewy skrzydłowy lub napastnik |
|
|
|
Guest
|
|
Być może masz rację, że jeden z trójki klubów jest zainteresowany Delewem, a reszta to być może próba podbicia ceny przez menagera. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
||
sport.pl napisał(a):
Dziwne to by było wystawianie zawodnika o takich parametrach na środku ataku ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak gra na linii spalonego by się urwać to nie dziwne. Na Porto to była dobra myśl, nie koniecznie w PL lidze, gdzie każdy wchodzi sobie w 16 w meczach z nami.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Glik chce przejść do Wisły ale na przeszkodzie stoi jego manager Kołakowski - Smuda w Cafe Futbol.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech trzymają z dala od Wisły tego Glika i lepiej, żeby Pan Smuda nie wtrącał się w sprawy Wisły...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Glika nie wypożyczyli ?
Mieli go do jakiś ogonów serie A / serie B wypożyczyć... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet tam go nie chcą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
JrQ - jak dla mnie, sprawa z Glikiem jest brutalnie jasna, co pokazuje jego niezbyt ciekawa sytuacja we Włoszech. Wisła powinna poszukać lepszego obrońcy - może Cleber ma już kogoś na oku?
1) Na dzisiejszy (niedzielny) mecz Palermo- Bari trener ekipy z Sycylii powołał 20 zawodników, z czego na mecz z Bari zabrał 18. Dwóch "odstrzelił". Rezerwowego bramkarza (Brichetto) oraz jednego z 7 obrońców (Glik). Czyli - reprezentant Kamil nie łapie się do meczowej "18" na mecz 6. drużyny serie A z absolutnym outsiderem tabeli, mającym sporą stratę punktową do bezpiecznego miejsca. 2) Być może Glik przejdzie ostatecznie do tej ekipy z Bari. Ale, jeśli drużyna z południa Włoch chce się utrzymać w serie A, czy nie sięgnie po lepszego defensora? Wcale by mnie to nie zdziwiło. 3) Wpychanie Glika do Wisły przez Smudę jest po prostu nie w porządku. A co, jeśli Maaskant ma trochę inną wizję drużyny, w której nie ma miejsca dla zawodników takich jak Glik? Może Valckx ma już kogoś lepszego na celowniku? Zresztą, mieliśmy już zawodnika ze słabej drużyny z serie A (Alvarez z Regginy), który grał a nawet parę bramek we Włoszech strzelił. Wydaje mi się, że absolutna głupotą było(by) zamieniać zawodnika (nawet dość drogiego - Alvarez), który coś tam potrafił, na niemal zupełnego "trybunowicza" Glika. Cotygodniowych obserwatorów piłki nożnej Wisła ma co tydzień prawie pełen stadion ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Serginho Greene by się przydał wprawdzie po nowym roku będzie miał już 29 lat ale za to duże doświadczenie. Ciekawe ile za niego krzyknie sobie Levski bo kontrakt ma do 30 czerwca 2012r.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Frankowski jest jednak troszkę wyższy
a tak na serio to, to co go wyróżnia spośród reszty napastników o podobnych gabarytach to fakt ze potrafi wykorzystać sytuację wydawałoby się niemożliwą do wykończenia no i przede wszystkim jest skuteczny... To bardzo inteligentny facet, również na boisku... ze świecą szukać drugiego takiego ![]() klasa sama w sobie http://www.youtube.com/watch?v=eg9w04bktuM
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 19.12.2010 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A jakie znaczenie ma wzrost napastnika? Bez jaj.... właśnie z przodu często niscy zawodnicy robią świetną robotę, ja rozumiem, że w przypadku stopera to ma znaczenie, ale napastnika? :F
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|