|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Podbijam na mecz Polonia Warszawa - Wisła Kraków. Zamknąć po północy ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Weźcie uspokójcie kolesia bo pomylił nasze forum z onetem http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=341
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=38253 dziecko onetu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jaja se robiłem spokojnie już nie będe, a tamten gośc się nazywa łukasz 18 i ma kompa za 4900zl wypowiada sie na onecie i interii. Ale widze że pięknie sprzedajecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
w sumie pytanie tylko do wybranych modów...
czemu nie ma nic o spotkaniu wczorajszym z piłkarzami ani żadnych zdjęć na stronie?... ![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeden, jedyny powód: brak czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie mój brat ma ksywke Maciek(TSW) od 3 dni czeka na aktywacje konta i się doczekac nie może cos sie dzieje czy cos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zalozyliscie dwa kont z jedneo komputera i system forum prawdopodbnie nie dopuscil konta ze wzgledu na jedno juz istniejace.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie o to chodzi że nie, mamy to samo IP na dwóch Kompach dlatego mój brat specjalnie zakładal Konto jak był w pracy żeby nie było z tego samego. A nie przyszło na Meila zadne powiadomonie ze odrzuca badz nie
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W spamie właśnie też nic nie ma. Konto było zakładane w Poniedziałek i nic nie przyszło. Meil też napewno jest inny
Ostatnio edytowane przez alkoholik : 03.12.2010 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam ja na aktywację konta czekałem ok 2 tygodnie. Też myślałem że coś poszło nie tak aż w końcu się doczekałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja pamiętam że to trwało jakies 15 minut
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Prosba o zrobienie porzadku w temacie "Rynek transferowy wg mediow"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ptanie czy mój brat dozeka się aktywacji konta nick Maciek(TSW) konto bylo zakladane na innym kompie i z innego adresu. Konto zakladal 16 dni temu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prosba o oczyszczenie tematu Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing ..............
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mogę prosić o zmianę nicka na M? Sama jedną literkę M
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do moderatora (moderatorów) co było "nieregulaminowego" w pokazaniu - w temacie Śmieszne... - nowego filmiku działu PR z ulicy Kałuży, którzy w swojej reklamówce wykorzystują, dawno już skrojoną na rzecz Jagi, pasiastą flagę?
Wedlu mnie usunięcie posta to zwykła nadgorliwość. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Bo to strona zastrzeżona i nie można wrzucać z tej strony linków.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=60745
Nie idzie mu przetłumaczyć by nie robił syfu w dziale z Vlepkami. ![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zobaczę co dokładnie Waść narozrabiał.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 20.12.2010 o godz. 13:13.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |