|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja osobiście Kuźbe w ostatnim czasie widziałem jak się kręcił po klubie ale nie przychodziło mi do głowy, że to w roli scouta ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Mnie też dało to do myślenia jak zobaczyłem go na projekcji filmu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W Szwajcarii więcej grał, więcej skorzystał jako piłkarz, ale wiedzy o futbolu na pewno więcej zebrał we Francji, która słynie z wyłapywania talentów i ich kształcenia, Kuźba musiał tam to i owo zobaczyć na własne oczy i nie jednej rzeczy doświadczyć, w końcu sam tam trafił jako młody talent "z nikąd".
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale tu akurat nic dziwnego, on cały czas mieszka w Krakowie, syn trenuje w Wiśle ... osiadł w Krakowie na stałe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bramka z Lazio w Krakowie i to uczucie, że 1/4 nasza... ehh ;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Im więcej scautów tym lepiej,bo oznacza to więcej oczu i uszów, które patrzą słuchają i oceniają. Oznacza to także więcej osób jeżdżących po różnych wiochach,zadupiach. Do oceny końcowej tego co scauci zbiorą są chyba inne osoby. 11 osób to żaden szał. I tak w tym względzie jesteśmy sto lat za Murzynami więc cieszy,że w ogóle coś jest w kierunku scautingu robione. Pozostaje mieć nadzieje,że z każdym rokiem nasz scauting będzie się rozrastał,udoskonalał a za kilka lat powinny być już tego jakieś śladowe efekty. Bo jak to ma być działanie doraźne, tu i teraz to szkoda czasu.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jakoś tak ze świętami mi sie skojarzyło ![]() z tej strony http://www.weszlo.com/news/4584 O tym, że Matuszczyk dał synu na imię Lennox Lewis Cytat:
Ostatnio edytowane przez FraMat : 14.12.2010 o godz. 14:45.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kuba Błaszczykowski w wyjściowej jedenastce Borussi w Sevilii.
Mecz o awans, warto patrzeć ![]() |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Kontynuując wątek głupich imion to jest szansa, że w Reprezentacji Polski zagra Messi... Smolarek Messi, bo tak nazwał swojego syna Ebi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak zagrał wczoraj Błaszczu? nie miałem okazji oglądać... czy miał udział przy którejś z 2 bramek? odp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie nazwał....
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Syn Smolarka ma na imię Mees (imię holenderskie), a nie Messi. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jak była rozmowa o tym jaki budżet na to jest, to oni tam mają 5 mln euro w samym Ajaxie tylko na wyszukiwanie młodych talentów. Jak mu tłumaczyli, że cały związek (tu nie wiem czy PZPN czy MZPN) przeznacza u nas na to 50 tys zł, to nie był w stanie zrozumiec o czym sie do niego mówi, i dopytywał czy napewno wiemy co on miał na myśli .Przeliczyli mu to na euro i tłumaczyli że u nas na wszystkie kluby jest taka kwota. Bardzo długo mu to zajeło zeby to przyjąc do wiadomości. Była tez mowa ze wszelkie formy treningu w Polsce są zacofane, to że do druzyn polskich nie wchodzą wychowankowie ma wpływ na chęć grania w piłke, ze coraz mniej tych chętnych. Fajne spotkanie ogólnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
5 mln Euro tam tylko Ajax,a u nas 10 tys Euro tak w sumie na trzezwo popatrzec na tą dysproporcje i naklady w obu panstwach to ja tez bym sie zaczal zastanawiac jak to wogole mozliwe ze u nas ta mlodziez jescze w tą piłke kopie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wczoraj Adam Kokoszka zamawiał u rodziców w cukierni ciasta na swoje wesele
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
mam nadzieję, że przygotujecie mu same zakalce!
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A tak w ogóle to co się podziało z Kokoszką? gra czy na ławie gdzieś siedzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja trochę nie rozumiem tej nienawiści do Adasia, niechęć jeszcze bym zrozumiał, ale nienawiść? We współczesnym futbolu liczą się atmosfera w szatni, stan konta i możliwości promocji. Aha, jeszcze Bóg dla Arboledy. A przywiązanie do barw, honor, stara szkoła? Ktoś jeszcze o tym pamięta? Nie chcę uprawiać relatywizmu, ale dziwne, że z kilku graczy robicie tzw. "judaszy", a wielu, którzy do sprawy podchodzili zupełnie tak samo, tylko odchodzili w innych okolicznościach było wdg. Was w porządku.
Ale kontynuując dowcip - proponuję dwuwarstwowy tort próżniowy, w sensie: goście zjadają pierwszą pokrywę ciasta i ich oczom ukazuje się wielki lukrowany napis: KOKOS TY ***** he he he |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Poza tym gdzie tutaj nienawisc ? PS. Adasia ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 18.12.2010 o godz. 14:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
@polska.mysl.szkoleniowa gdzie ty nienawiść widzisz to ja nie wiem...
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale to w sumie w pore zamawia te ciasta, ślub w Święta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no chłopaki,trzeba mu rogi doprawić....wyruchał to co jest dla nas najważniejsze,można wyruchać teraz najważniejsze dla niego
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak mu chcesz wyruchac konto bankowe ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kuba dziś dał dobrą zmianę w meczu z Eintrachtem, tylko szkoda, że Barrios nie wykorzystał jego podania w ostatnich minutach meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a Kosa juz gra w Apollonie, dla tych pismakow ktorzy gadali ze jest na wylocie z klubu... aktualnie wygrywaja 2-1 z Larnaką
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A co powiecie o Grzegorzu Kaliciaku grał u nas kilka lat a teraz siedzi u mnie w domu, jakie macie opinie na jego temat?
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|