The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 15:02
Dean napisał(a):Wyświetl post
Bardzo fajny ten wywiad, ale jak z Pawełkiem nie podpiszemy to będzie Wielkie Nieporozumienie.
Wielkie nieporozumienie bedzie jezeli z nim nie podpiszemy i nie pozyskamy nikogo innego na jego poziomie.

Jezeli jednak jest ktos o wiekszych umiejetnosciach i pewnosci to mozna Pawelka odpuscic - ale patrzac na kilkuletnie testo-transfery to raczej ciekawie sie nie zapowiada. Rok temu wyprzedaz obrony, bez nastepcow, teraz to samo z bramkarzem.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.12.2010, 15:07
A poza tym Filip Kurto jakby grał to byłby na poziomie Sandomierskiego z Jagi - taka prawda.
Obawiam się że z Pawełkiem może być jak z Kosą, Wiśle będzie szkoda paru tysięcy więcej mimo bardzo dobrej rundy.

Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 10.12.2010, 15:39
Pytanie brzmi czy runda udana bo się kontrakt kończy czy może w końcu jakaś poprawa (spowodowana odejsciem Kazimierskiego?)
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.12.2010, 15:59
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Bunoza nominowany w plebiscycie na najlepszego młodzieżowego piłkarza Bośni i Hercegowiny 2010.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...scycie-na-naj/

Nie jestem zdziwiony, bo Bunoza to naprawdę BARDZO DOBRY piłkarz, a w przyszłości będzie tylko lepszy.

Śmiało hejterzy, walcie we mnie, przecież wiecie najlepiej, że Bunoza to drewno
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.12.2010, 16:58
Dean napisał(a):Wyświetl post
A poza tym Filip Kurto jakby grał to byłby na poziomie Sandomierskiego z Jagi - taka prawda.
Obawiam się że z Pawełkiem może być jak z Kosą, Wiśle będzie szkoda paru tysięcy więcej mimo bardzo dobrej rundy.
Wolą kupić z zagranicy. W Polsce się tak już przyjęło, że jak gość jest z zagranicy to od razu uważany jest za dobrego, wartego bezgranicznego szacunku i zaufania. A ten obcokrajowiec będzie takiego poziomu jak Pawełek lub nawet gorszy no, ale będzie z zagranicy... Wisła Kraków to Polski klub, w którym mają grać też Polacy.

Niedługo jak nam jakiś Polak na ławce będzie siedział to będzie cud.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 10.12.2010, 17:02
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Bunoza nominowany w plebiscycie na najlepszego młodzieżowego piłkarza Bośni i Hercegowiny 2010.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...scycie-na-naj/
Bunoza musi mieć dobrego menagera .
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 10.12.2010, 19:35
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Im lepszy tym lepiej dla nas. Dobrze rozreklamowany kopacz jest łatwiejszy do sprzedania. Niech zagra z dwa mecze w pierwszej reprezentacji, to za dobre pieniądze sprzeda się go gdzieś na jakiś Cypr czy innej Turcji.

Zdobywca wielu nagród indywidualnych
Reprezentant kraju
Młody
Podpora defensywy Wisły, zastąpił Marcelo

Jak dla mnie rewelacja
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 10.12.2010, 19:46
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Bośniacka młodzieżówka była dramatycznie słaba(oglądałem jej dwa mecze), dlatego nominowanych jest 4 obrońców i tylko 1 ofensywny, bo nie bardzo było kogo nominować.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.12.2010, 20:35
naśmiewacie się z młodego Bunozy, a on tak naprawdę jest bogu ducha winien...

wyobraźcie sobie, że przychodzicie z zapyziałego klubiku do topowego klubu z jakiejkolwiek ekstraklasy i musicie z miejsca załatać dziurę w obronie,która tak na prawdę jest podstawą każdej drużyny... chłopak od razu wchodzi do 1 składu i ma za zadanie zastąpić któregoś z naszych dwóch wież (sic!), mało tego on za partnera w środku obrony ma kolesia którego nie dość że widzi pierwszy raz na oczy to jeszcze nie ma jak się z nim porozumieć (Chavez dopiero uczy się angielskiego na poważnie) (wtf?!), zero zrozumienia, zero zgrania i co najważniejsze zero doświadczenia...

zawodnicy tacy jak on w takim wieku przychodzą do klubu po naukę, a dopiero potem jak im się uda to po roku dwóch zajmują miejsce tego pierwszego...

widać, że z każdym meczem Gordan jest coraz pewniejszym punktem defensywy i śmiem twierdzić, że już w rundzie wiosennej kiedy dobrze przepracuje z drużyną okres przygotowawczy to będzie jeszcze lepszy.
nie można zapominać, że to młody utalentowany zawodnik, który cały czas się rozwija. A to, że popełnia błędy to cóż? u góry macie wszystko wyjaśnione, a tak poza tym to kto ich nie popełnia?

na początku miałem mieszane uczucia co do tego transferu, ale teraz z każdym dniem jestem coraz bardziej do niego przekonany i mam nadzieję, że (cytując tu klasyka, czyt. Antolovic) "zarobimy na nim miliony!"
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 10.12.2010, 20:42
A Brożek strzela gola w meczu z Bośnią.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.12.2010, 21:30
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
widać, że z każdym meczem Gordan jest coraz pewniejszym punktem defensywy i śmiem twierdzić, że już w rundzie wiosennej kiedy dobrze przepracuje z drużyną okres przygotowawczy to będzie jeszcze lepszy.
Generalnie zgadzam się z twoją opinią w 100%, ale na litość boską, skończcie z tym tekstem o przepracowaniu okresu przygotowawczego, bo słyszałem to już chyba w kontekście każdego zawodnika naszej drużyny
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 10.12.2010, 21:43
a strzelcem gola Brozio! Paweeeeł Brożek!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.12.2010, 23:18
Nawet dwóch, ładnie dziś grał.
I Czarek zwany Jakubem także
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 12.12.2010, 00:14
ktoś ma jakieś świeże info nt. Clebera ?
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.12.2010, 15:19
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1b680
Wywiad dla Faktu więc nie wiem czy on to powiedział czy co nieco podopisywane, ale... Mam nadzieję, że nam Patryk mądrzeje i na wiosnę będzie się dalej rozwijał. Opieprzać niech opieprza nawet i Żurawia jak trzeba, ale generalnie, niech spuści z tonu i zachowuje się lepiej. Ambicję i chęci można pokazać inaczej. Niech Mały zacznie od większej prezentacji swoich umiejętności...
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 13.12.2010, 10:50
nie wiem czy wiecie, ale naszemu dzisiejszemu solenizantowi czyli Radkowi Sobolewskiemu kończy się kontrakt w czerwcu przyszłego roku... uważam, że podpisanie go na rok z opcją przedłużenia o następny jest sprawą priorytetową!
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 13.12.2010, 11:58
Sto lat, Kapitanie !
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.12.2010, 11:59
nie wiem czy wiecie, ale naszemu dzisiejszemu solenizantowi czyli Radkowi Sobolewskiemu kończy się kontrakt w czerwcu przyszłego roku... uważam, że podpisanie go na rok z opcją przedłużenia o następny jest sprawą priorytetową!
dobra, już lecę podpisywać...
A tak na poważnie: wątpię, żeby Sobolewski jeszcze mógł długo pograć na satysfakcjonującym Wisłe poziomie. Ostatnia runda to były już często słabe mecze, przeplatane dobrymi. A na tej pozycji liczy się kondycja, kondycja i jeszcze raz kondycja
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.12.2010, 13:47
Wpisuję tutaj, bo w temacie "Rynek transferowy..." wkleja sie tylko linki .

Wygląda na to, że pan Osuch bardzo chce w zimie na Brożku zarobić. Właśnie wypuszcza pierwsze pierdy medialne, że niby Paweł odejdzie w lecie na zasadach Webstera. Ja bym portalu goool nie traktował jako "media" - w konsekwencji linków do tego portalu (i wiadomości przez niego preparowanych, a rozpowszechnianych później po necie) nie wlejał. To jest szkodliwy PR dla interesów naszego Klubu, nie bierzmy w tym udziału.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.12.2010, 15:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
dobra, już lecę podpisywać...
A tak na poważnie: wątpię, żeby Sobolewski jeszcze mógł długo pograć na satysfakcjonującym Wisłe poziomie. Ostatnia runda to były już często słabe mecze, przeplatane dobrymi. A na tej pozycji liczy się kondycja, kondycja i jeszcze raz kondycja
Największą tragedią polskiej ligi jest to, że on wciąż jest najlepszym zawodnikiem na tej pozycji.
Odpowiedz cytując
Mike+
Member

Od: 12.2003

Stary 13.12.2010, 16:35
Dołączam się do życzeń dla Kapitana.
Natomiast zanim w ogóle zacznie się rozważać opcję przedłużania kontraktu, to najpierw należałoby zapytać Sobolewskiego o jego plany na przyszłość, być może po zakończeniu obecnej umowy będzie myslał o innej roli...
Odpowiedz cytując
Xalax
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 13.12.2010, 16:44
Czesc wszystkim

Mam pytanie z innej beczki chodzi o tatuaz w stylu lancuszka z krzyzykiem Maleckiego. Moze wie ktos w jakim zakladzie go robil lub cos w tym stylu? Jak cos prosze o pw.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.12.2010, 17:07
Zapytaj go http://www.facebook.com/home.php?#!/...00001885577080
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.12.2010, 19:37
Je*any szok!
Patrzę na profi Kirma na facebooku a tam w "Zainteresowania i rzeczy, które lubię" Justin Bieber.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001070220060
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.12.2010, 19:59
juz duzo wczesniej ktos to zauwazył, choc mnie to tez rozbiło
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.12.2010, 20:01
Twój avatar idealnie do tego pasuje Titto ^^
Odpowiedz cytując
valais
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 14.12.2010, 22:06
Titto napisał(a):Wyświetl post
Je*any szok!
Patrzę na profi Kirma na facebooku a tam w "Zainteresowania i rzeczy, które lubię" Justin Bieber.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001070220060
Dziwne, że wierzycie w te bzdury. To oczywiście nie jego profil. Profil w 100% fikcyjny. Prawdziwy profil jest zamkniety i nie ma go w wyszukiwarce...
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.12.2010, 21:05
Garguła zarabia 50 tys euro wiecej niz Łobo, a ile wiecej pokazuje? Szkoda, ze tak go bronicie "bo po kontuzji", a z Łobo to tylko smiech albo żal.

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 16.12.2010, 10:31
Małecki: nigdy nie zagram w Legii
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006