|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Jezeli jednak jest ktos o wiekszych umiejetnosciach i pewnosci to mozna Pawelka odpuscic - ale patrzac na kilkuletnie testo-transfery to raczej ciekawie sie nie zapowiada. Rok temu wyprzedaz obrony, bez nastepcow, teraz to samo z bramkarzem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A poza tym Filip Kurto jakby grał to byłby na poziomie Sandomierskiego z Jagi - taka prawda.
Obawiam się że z Pawełkiem może być jak z Kosą, Wiśle będzie szkoda paru tysięcy więcej mimo bardzo dobrej rundy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Pytanie brzmi czy runda udana bo się kontrakt kończy czy może w końcu jakaś poprawa (spowodowana odejsciem Kazimierskiego?)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nie jestem zdziwiony, bo Bunoza to naprawdę BARDZO DOBRY piłkarz, a w przyszłości będzie tylko lepszy. Śmiało hejterzy, walcie we mnie, przecież wiecie najlepiej, że Bunoza to drewno ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Niedługo jak nam jakiś Polak na ławce będzie siedział to będzie cud. |
|
|
|
Guest
|
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Im lepszy tym lepiej dla nas. Dobrze rozreklamowany kopacz jest łatwiejszy do sprzedania. Niech zagra z dwa mecze w pierwszej reprezentacji, to za dobre pieniądze sprzeda się go gdzieś na jakiś Cypr czy innej Turcji.
Zdobywca wielu nagród indywidualnych ![]() Reprezentant kraju Młody Podpora defensywy Wisły, zastąpił Marcelo ![]() Jak dla mnie rewelacja ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Bośniacka młodzieżówka była dramatycznie słaba(oglądałem jej dwa mecze), dlatego nominowanych jest 4 obrońców i tylko 1 ofensywny, bo nie bardzo było kogo nominować.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
naśmiewacie się z młodego Bunozy, a on tak naprawdę jest bogu ducha winien...
wyobraźcie sobie, że przychodzicie z zapyziałego klubiku do topowego klubu z jakiejkolwiek ekstraklasy i musicie z miejsca załatać dziurę w obronie,która tak na prawdę jest podstawą każdej drużyny... chłopak od razu wchodzi do 1 składu i ma za zadanie zastąpić któregoś z naszych dwóch wież (sic!), mało tego on za partnera w środku obrony ma kolesia którego nie dość że widzi pierwszy raz na oczy to jeszcze nie ma jak się z nim porozumieć (Chavez dopiero uczy się angielskiego na poważnie) (wtf?!), zero zrozumienia, zero zgrania i co najważniejsze zero doświadczenia... zawodnicy tacy jak on w takim wieku przychodzą do klubu po naukę, a dopiero potem jak im się uda to po roku dwóch zajmują miejsce tego pierwszego... widać, że z każdym meczem Gordan jest coraz pewniejszym punktem defensywy i śmiem twierdzić, że już w rundzie wiosennej kiedy dobrze przepracuje z drużyną okres przygotowawczy to będzie jeszcze lepszy. nie można zapominać, że to młody utalentowany zawodnik, który cały czas się rozwija. A to, że popełnia błędy to cóż? u góry macie wszystko wyjaśnione, a tak poza tym to kto ich nie popełnia? na początku miałem mieszane uczucia co do tego transferu, ale teraz z każdym dniem jestem coraz bardziej do niego przekonany i mam nadzieję, że (cytując tu klasyka, czyt. Antolovic) "zarobimy na nim miliony!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A Brożek strzela gola w meczu z Bośnią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a strzelcem gola Brozio! Paweeeeł Brożek!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nawet dwóch, ładnie dziś grał.
I Czarek zwany Jakubem także ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ktoś ma jakieś świeże info nt. Clebera ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1b680
Wywiad dla Faktu więc nie wiem czy on to powiedział czy co nieco podopisywane, ale... Mam nadzieję, że nam Patryk mądrzeje i na wiosnę będzie się dalej rozwijał. Opieprzać niech opieprza nawet i Żurawia jak trzeba, ale generalnie, niech spuści z tonu i zachowuje się lepiej. Ambicję i chęci można pokazać inaczej. Niech Mały zacznie od większej prezentacji swoich umiejętności... ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem czy wiecie, ale naszemu dzisiejszemu solenizantowi czyli Radkowi Sobolewskiemu kończy się kontrakt w czerwcu przyszłego roku... uważam, że podpisanie go na rok z opcją przedłużenia o następny jest sprawą priorytetową!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Sto lat, Kapitanie !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A tak na poważnie: wątpię, żeby Sobolewski jeszcze mógł długo pograć na satysfakcjonującym Wisłe poziomie. Ostatnia runda to były już często słabe mecze, przeplatane dobrymi. A na tej pozycji liczy się kondycja, kondycja i jeszcze raz kondycja |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wpisuję tutaj, bo w temacie "Rynek transferowy..." wkleja sie tylko linki .
Wygląda na to, że pan Osuch bardzo chce w zimie na Brożku zarobić. Właśnie wypuszcza pierwsze pierdy medialne, że niby Paweł odejdzie w lecie na zasadach Webstera. Ja bym portalu goool nie traktował jako "media" - w konsekwencji linków do tego portalu (i wiadomości przez niego preparowanych, a rozpowszechnianych później po necie) nie wlejał. To jest szkodliwy PR dla interesów naszego Klubu, nie bierzmy w tym udziału. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Największą tragedią polskiej ligi jest to, że on wciąż jest najlepszym zawodnikiem na tej pozycji.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Natomiast zanim w ogóle zacznie się rozważać opcję przedłużania kontraktu, to najpierw należałoby zapytać Sobolewskiego o jego plany na przyszłość, być może po zakończeniu obecnej umowy będzie myslał o innej roli... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czesc wszystkim
Mam pytanie z innej beczki chodzi o tatuaz w stylu lancuszka z krzyzykiem Maleckiego. Moze wie ktos w jakim zakladzie go robil lub cos w tym stylu? Jak cos prosze o pw. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Je*any szok!
Patrzę na profi Kirma na facebooku a tam w "Zainteresowania i rzeczy, które lubię" Justin Bieber. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001070220060 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
juz duzo wczesniej ktos to zauwazył, choc mnie to tez rozbiło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Twój avatar idealnie do tego pasuje Titto ^^
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Garguła zarabia 50 tys euro wiecej niz Łobo, a ile wiecej pokazuje? Szkoda, ze tak go bronicie "bo po kontuzji", a z Łobo to tylko smiech albo żal.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006