|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z racji zbliżających się świąt, wpadł mi taki topic do głowy. Załóżmy, że spotykacie św. Mikołaja, a ten zadaje wam dwa pytania:
1. Jaki jest Twój wymarzony prezent, który chciałbyś dostać w te święta? Musi on mieć wartość materialną, fundusze nie grają roli (bo Mikołaj niedawno dostał w spadku fortunę sułtana Brunei ), można zatem popuścić wodzę fantazji.2. By nie być posądzonym o zbytni materializm (wszak podczas świąt priorytetem nie powinna być mamona), napotkany Mikołaj pyta nas o drugi wymarzony przezent, jednak ten nie może mieć wartości materialnej i w jego przypadku niemożliwa jest jego wycena. Jeśli o mnie chodzi to mogłoby wyglądać to tak: 1. Aston Martin Rapide, według mnie po prostu- majstersztyk! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Chciałbym by to trofeum w najbliższym czasie zdobyła nasza Wisełka. ![]() To by było na tyle, ciekaw jestem jakie Wy macie marzenia... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.presentaid.org/
Może tak np podarować osobisie z rodziny np zaświadczenie, że pomogło się jakieś rodzinie w Afryce, np przez kupno kozy/ktowy, zakupienie komputera lub, że się stało opiekunem tygrysa bengalskiego , na które ciągle polują kłusownicy. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Moim marzeniem jest powrót do korzeni - św.Mikołaj był i chodził z prezentami 6 grudnia.
W Święta jest Gwiazdka i tyle. Na Gwiazdkę pod choinkę całe życie dostawałem coś od Aniołka. ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oooo !!! Zgadzam się z przedmówcą! Tylko Aniołek!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
z rzeczy nie materialnych zyczylbym sobie tak zwanego konskiego zdrowia a z tych drugich to czarna walizeczka z powiedzmy $200 000 co pozwolilo by mi podrozowac z plecakiem po swiecie przez piec, szczesc lat z malymi przerwami na mecze Jagi.
:o) ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
A konkretnie w nocy z 5 na 6. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
simone, co do Twojego prezentu to powiem Ci, że między innymi nie wzgardziłbym tymi dwoma Twoimi prezentami, szczególnie tym drugim bo to prezent dla Nas wszystkich. Aha a tak jeszcze do Astona to gdyby mi już go ktoś podarował no już tera to tylko pod choinkę to jeszcze ktoś mógłby się zadeklarować, żeby mi do niego zalewać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ja jako mniej zachłanny zachwycił bym sie trzema paniami z haremu tego sułtana może być biała ,azjatka i murzynka oczywiście trzy na raz...hm fajny prezent by był
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A myślałem że tylko ja prezenty pod choinkę dostaję od Aniołka
![]() Będę skromny - materialnie - nowe PS3... Niematerialnie - Zdrowie dla dzieci - będęmógł spaćw nocy, a nie chodzić do kaszlącego synka co chwilę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z materialnych to na pewno -
![]() a z nie materialnych to żeby w końcu jakąś fajną kobietkę mi aniołek przyniósł ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Materialny to niech będzie Suzuki Bandit 650
![]() Niematerialny to zdrowie dla wszystkich w okół bo to najważniejsze i jak jest to może być wszystko inne. A co do niematerialnego i mistrzostwa dla Wisły to się nic nie martwcie, dziś pytałem kule decyzji z M&M's i powiedziała że NA PEWNO TAK więc spokojnie ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1.Może troche za wcześnie ale już ze 2 lata marzę o własnym mieszkaniu. Pewnie jeszcze ze 3-4 lata trzeba będzie poczekać, chociażby na możliwość wynajęcia czegoś...
2.Jakąś dziewczynę by pasowało w końcu znaleźć |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Rok tankowania benzyny za friko - ile wlezie i ile wyjeżdżę moją Hanią kochaną.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|