|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła szuka bramkarza czas na drugi sezon z następnymi dwudziestoma odcinkami...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Okienko transferowe jeszcze się na dobre nie otworzyło, jest sporo czasu aby zakontraktować następcę Pawełka, o ile odejdzie. Spodziewam się, że w klubie liczono się z możliwością odejścia "Mario" i są potencjalni kandydaci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pawełek & jego Manager wiedzą, że w tej rundzie rozstrzygnie się mistrzostwo Polski i aby zdobyć majstra trzeba mieć pewniaka w bramce już od pierwszego spotkania, nie ma czasu na eksperymenty. Chcą ugrać jak najwięcej i pewnie im się tu uda. Wisła jak nie ma pewnego transferu na dobrego bramkarza może jedynie odwlec sprawę i tak czy siak podejdzie do kontraktu z podtulonym ogonem. Alternatywą jest właśnie choćby Sandomierski, ale czy od razu zaskoczy w Wiśle ? tego myślę sztab nie jest pewny...
Z innej beczki, o musiałoby się wydarzyć aby Wisła kupiła Grosickiego Transfer który za rok - półtora roku, mógłby się zwrócić. Gość jest przebojowy i szybki. ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Poza tym jest też idiotą. A u nas ze stadionu blisko do kasyna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
"W czwartek, po otrzymaniu kolejnej oferty, bramkarz wyniósł swoje rzeczy z szatni, Można to uznać za część strategii wobec klubu"
Jeśli to prawda, to ja bym temu Panu z zasady podziękował. ja rozumiem że każdemu zależy żeby wiedzieć na czym się stoi ale ..... ech nie mamy szczęścia do bramkarzy nie mamy
Ostatnio edytowane przez robin hood : 11.12.2010 o godz. 10:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wiadomo, że wszystkim steruje menedżer więc się nie podniecajcie...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
haha tyle z mojej wypowiedzi
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Uważam, że powinni puścić Pawełka i Maaskant po obozie stwierdzi kto jest lepszy z dwójki: Kurto - Jovanić. Obydwaj mają umiejętności. Jovanić moim zdaniem jest lepszy od Pawełka. Mówienie, że zawalił bramki z Karabachem jest przesadą.. np. przy jednej z bramek Kowalski przegrał główkę z karłem.. Kurto tez ma dobre papiery, tylko musi dostać szansę. Zachowując proporcje: Casillias miał 19 lat jak zaczął bronić w Realu. Pawełek to tykająca bomba, pobroni dobrze jeszcze trzy mecze a później znowu coś zawali i to w decydującym momencie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A może dać Pawełkowi szansę hmm? Dostrzeżcie, że żaden z was nie jest prorokiem czy jasnowidzem. Nie macie zielonego pojęcia, czy jego dobra forma się utrzyma lub czy ta forma spowodowana była "graniem na kontrakt". Sam byłem wiele lat bramkarzem i wiem doskonale, że na tej pozycji jeśli jest się pewnym swoich umiejętności, jest się w formie, broni się jak szalony to nie ma mowy o wymuszaniu czegokolwiek. Zawodnik z pola vide Stilić biegał sobie 2 lata temu od niechcenia po boisku, bo Lech nie zgadzał się na jego transfer za granicę. I to jest gra na kontrakt. Nie wierzę kompletnie w te plotki o Mariuszu, zawodniku Wisły, który jednak coś dla klubu zrobił, a teraz chce się go opluć, odrzucić. Zagrał świetne pół roku i powinniśmy upatrywać w tym nadzieję i zaufać, że dalej będzie świetnie wykonywał swoją pracę, a nie prezentować polskie, tanie malkontenctwo. I wcale nie dziwię się (o ile to nie plotka), że targuje się o pieniądze, bo każdy z nas na jego miejscu zrobiłby to samo chcąc mieć profity.
Osobiście czekam na podpisanie nowego kontraktu, bo krew mnie zaleje jeśli wielki Stan to spartaczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...atowie,1570092
Uff. Nowak zostaje w Belchatowie. Widocznie po raz dlugi podbijal sobie kontrakt Wisla |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Biedaczysko zawsze pod górkę, a to mu ręce piłka wyłamała, a to źle lot ocenił, a to mu się pod nogą prześlizgnęła piłeczka, a to z zerowego konta dostał po długim rogu... No całe życie pod górkę a teraz mu jeszcze menago na złość robi. Mariusz daj na msze, jedź na jakąś pielgrzymkę, odwiedź Indie czy cokolwiek, bo to pasmo nieszczęść to aż nie spotykane. Przy okazji możesz się też nauczyć bronić. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeśli Pawełek ma bronić tak jak za Maaskanta to ja jestem za jego pozostaniem. Nie jest powiedziane, ze znowu zacznie puszczać szmaty. Tak jakby wcześniej mu mniej zależało i nie przeszkadzał fakt, że się ośmieszy ?
![]() Szanuj bramkarza swego, możesz mieć gorszego ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
SZYMKOWIAK DORADZA TRANSFER BROŻKOWI Piotrowi
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...94078&nr_str=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Pomijam oczywiście fakt, czy te gadki o spakowanych walizkach to prawda czy wymysł. Wsio rawno, nie lubię takich spekulacji roztrząsać.. Poraża natomiast fakt, że niektórzy tak ślepo brną w bronienie tego pana, że w międzyczasie chyba nie zauważają jak niesamowicie ośmieszają swój poziom inteligencji... Bo przecież twierdzenie, że chłop przed trzydziestką jest w 100% zalezny od menagera, którego sam zatrudnia, to jakiś czysty absurd... Dla mnie ci wieczni obrońcy są równie śmieszni jak wieczni krytykanci. Może nawet bardziej, bo akurat Pawełek to piłkarz który dostarczył więcej argumentów "przeciw" niż "za", na różnych płaszczyznach. Co do meritum - Pawełek jak dla mnie może odejść. Poziom prezentuje OGÓLNIE mocno średni, a na pewno zbyt mały by zawracać sobie nim głowę i spełniać jego wszelkie zachcianki. Walczyć może Lech o Arboledę czy Peszko, Wisła o Brożka, Marcelo (kiedyś) czy Sobolewskiego, ale nie o Mariusza "Faka" Pawełka. Nie warty. PS. To że Pawełek walczy o większą kasę całkowicie rozumiem i popieram. Dla jasności. Normalne zachowanie - to przecież pracownik firmy (nie tej to innej), a zarazem głowa rodziny, który chce tej rodzinie zapewnić byt. Zachowuje się rozsądnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pewnie menadżer wywinął jakiś diss, jak to się mówi obecnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/97271.html
"...W najbliższym tygodniu mają się odbyć decydujące rozmowy w sprawie wykupienia Chaveza i wiele wskazuje na to, że zakończą się pomyślnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak czytam te żale kibiców Wisły że chce kolejnego zawodnika, któremu sie kontrakt konczy i jest wolnym zawodnikiem to śmiać mi sie chce... chce przypomnieć, że taki klub jak lider bundesligi Borussia Dortmund pozyskała Polaka - Piszczka nic za nie go nie płacąc bo skonczył mu sie kontrakt z klubem i był wolnym zawodnikiem. Wiec mozna ściągnąc dobrego zawodnika któemu sie konczy kontrakt.
Chce zauważyć ze w czerwcu 2011 konczy sie umowa Wasilewskiemu, który byłby naprawde dużym wzocnieniem naszej defensywy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że koleżka Chavez podpisze z nami na 3,5 roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/97041.html
według futbol.pl Wisła interesuje sie Eneramo. Z tego co tam pisze wygląda na to że to ciekawy zawodnik
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 12.12.2010 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Nie tylko Tobie A co do Futbol.pl to oni informacje mają z www.futbolnews.pl ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|