|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ludzie !! Jeżeli Maaskant stwierdził, że potrzebuję tyle i tyle czasu, żeby optymalnie przygotować zespół do rundy wiosennej to tak jest. Kto jak kto, ale on chyba zna się lepiej na tej robocie niż my.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Też mi się wydaje, że będzie wszystko w porządku. To nie szkółka piłkarska że bedziemy ich uczyć podawać. Tu nie ma co uczyć tu trzeba robić transfery
![]() A ttych co się nadają postawic fizycznie na nogi i to wsyzstko cała filozofia. A do tego wystarczy spokojnie 2 tygodnie. Juz pod koniec rundy bylo widac ze treningi z Maaskantem dają radę gdyz nie wylaczalo kopaczom pradu i cisneli od poczatku do konca bez człapania. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pozatym musimy rozważyć dwie kwestie. Liczy się jakość treningów, a nie ich ilość. Skorża rok temu rozpoczął 12 stycznia przygotowania i jak zespół wyglądał wiosną. ? Radzę sięgnąć w pamięć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co to za turniej w Hiszpanii? Coś z rangą(a przynajmniej przeciwnikami) jak Chicago Trophy czy coś z rangą(przeciwnikami) jak Puchar króla Singapuru z Reprezentacją Polski?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
rok temu piłkarze mieli 30 dni przerwy
ostatni mecz rozgrywali 11 grudnia zaczynali treningi 12 stycznia ale długi czas na trening i tak nic nie dał Skorży , spieprzył całkowicie przygotowania |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Latem możemy mieć ciekawego rywala w okresie przygotowawczy podobno Borusie Dortmund która chce wypełnic umowe miedzy nami a nimi jak kupywali od nas Kube Był zapis ze maja rozegrać mecz towarzyski.
Macie artykuł http://naszsport.iq24.pl/default.asp...93513&nr_str=1 Sorki nie wiem czy dobre miejsce na post jak złe to go prosze przenieść |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wprowadzamy profesjonalizm... pięknie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przeciez pewnie taki czujnik mogą sobie przyczepić podczas innych (np. nocnych) czynności i też będzie im mieżył tętno czy puls. Napewno nasze gwiazdy znajdą sposób by oszukać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie rób z nich leni, nierobów, kombinatorów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ale z drugiej strony nie tak łatwo osiagnac tetno 140-160 przy ogladaniu telewizji No chyba, że będą używac testerów w hmmm no ...chwilach intymnych... ![]() ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oby mieli dobre te rejestratory, bo to co widzieliśmy na początku rundy to był dramat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oni są wolnymi ludźmi i mogą zrobić co im się żywnie podoba. Jeśli się nie sprawdzą, to wygryzie ich ze składu ktokolwiek z me, albo z tej łapanki przedsezonowej - wystarczy, że się za bardzo zapuszczą. Maaskant nie jest przywiązany do nazwisk z dawnych pierwszych jedenastek i po prostu postawi na tego, który będzie miał siłę biegać. A że większość naszych ogór-asów jest na wypożyczeniu/rocznym kontrakcie, to jeśli oleją przygotowania, to klub oleje ich za pół roku.
Ze stałych asów: Brożek Paweł i Małecki walczą o kadrę, więc powinni się postarać. Pawełek jest solidny sam z siebie, Brożek Piotr walczy o nowego pracodawcę, Boguski o powrót do składu, Wilk o pierwszy skład. Sobol nawet jak sobie odpuści, to przez miesiąc będzie chodził obok meczów, a potem złapie formę - tak, jak w tej rundzie. Właściwie wywalone to może mieć tylko Żurawski. Podobno Basałaj wprowadził profesjonalizm, czyli rozliczanie zawodników. Zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Boguski to niech na razie walczy o powrót do zdrowia, żeby mógł walczyć potem o skład.
Metoda ciekawa, aczkolwiek nasze "asiory" na pewno znajdą sposób na obejście...niesteety ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie wykonaja pracy samodzielnie to będą mieli bardzo ciężko podczas przygotowań. Nie wiem chyba lepiej zrobić te ćwiczenia zalecone niż później na głęboką wodę się rzucić i umierać na obozie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zawsze umierają na obozie. Taka mentalność.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Przepraszam ale chyba nie doczytalem..Gdzie tu jest mowa o jakis czujnikach ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno bywają takie czujniki. Chyba na weszło pisali, że piłkarze przyczepiali taki czujnik psu
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak juz tak piszecie o tym ze mozna oszukac czujniki i lepiej ich nie uzywac co dla mnie jest paranoja i zakrawa na kpine to prosilbym o kilka nazwisk najlepiej stworzenie rankingu kto wedlug forumowych wyjadaczy najbardziej poleci w huja w tej przerwie zimowej jakies info kto ma psa kto ma brata moze siostre albo chomika kto lubi wciagnac kreske spic sie do nieprzytomnosci obrzygac siebie i kolege z prawej to co wypisujecie to jest zenada obrazacie pilkarzy i klub ktory reprezetuja
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie. Takie przypadki się zdarzały w polskich klubach. Co w tym złego, że o tym napisałem ? Dla mnie żenadą jest twój avatar ale się nie pruje jak stare gacie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. nie spinam sie co w tym zlego ze tak napisalem wyrazilem opinie na temat waszych spekulacji
2. o tym ze takie przypadki sie zdarzaly w polskich klubach mozliwe ale wrzucanie do jednego wora naszych pilkarzy z tymi z innych polskich klubow i porownywanie ich do oszustow dla mnie to obraza 3.to czy ty sie prujesz to jest twoja prywatna sprawa i mnie to naprawde nie interesuje co do avataru to co dokladnie jest w nim zenujace jesli mi to wyjasnisz to go zmienie ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślisz, że zabłyśniesz łącząc Wisłę z Ku Klux Klan i przekreśloną Gwiazdą Dawida ? Ani to mądre, ani zabawne.
Nic nie musisz zmieniać jeśli przechodzi od paru lat przez moderację i nikomu to nie przeszkadzało...najwyraźniej nie łamie regulaminu. Co nie zmienia faktu że jest durnowate może mi wyjaśnisz co chcesz tym awataerm wyrazić. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zablysnac to mozna w tancu z gwiazdami widze ze tobie to strasznie przeszkadza wiec zmienie dla ciebie to nie jest temat do pisania co mi w duszy gra
dlatego nie bede wyjasnial a wracajac do tematu to rozumiem ze przemyslales sprawe wiesz ze walnoles byka z tymi porownywaniem pilkarzy wisly do oszustow i teraz juz jest ok ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie to zebym sie wtracal ale gdzie tofik napisal ze to pilkarze Wisly tak robia? On tylko przytoczyl artykul z jednego z portali plus powiedzial ze MOGLIBY tak zrobic a nie ze robia i ze na pewno beda oszukiwac. Co do samego zaangazowania pilkarzy do pracy poza sezonem mozemy snuc rozne domysly co nie zmienia faktu ze nasi Polscy zawodnicy do ciezkiej pracy nie przywykli zwlaszcza podczas urlopu. O tym nawet ostatnio Rios mowil w wywiadzie. Tak czy owak licze ze zrobia wszyscy co do nich nalezy tak aby przystapic do rundy wiosennej w optymalnej formie. A jak bedzie to zobaczymy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli "mozna by" oznacza ze ktos kogos oskarza o oszustwo lub obraza klub to faktycznie nie mam racji. Idac tym tokiem faktycznie mozna by sie przyczepic do Twojego awatara (zeby nie bylo nie przeszkadza mi) i "mozna by" wysnuc wniosek ze nie uznajesz ludzi innego koloru niz bialy. Ale moze faktycznie skonczmy temat i bez urazy. Co do przygtowowan to chialbym tylko aby nie bylo tak ze zaczna sie przygotowania i trzeba bedzie budowac forme od podstaw bo ktos nie zrobil programu. Dodatkowo chcialbym aby Maaskant mial przynajmniej 90% skladu na pierwszym treningu jakim bedzie dysponowac na wiosne i zeby bylo pewne ze nikt z tego skladu nie ubedzie. Ale cos mi sie wydaje ze moze tak nie byc ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|