|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja z kolei mam teorie dlaczego gra piłkarzy z Wielkopolski jest inna w lidze a inna w pucharach. Grając w pucharach mogą się pokazać na naprawdę wysokim poziomie i liczą na transfer za granice. Dlatego dają z siebie 110% i z dużą dozą szczęścia osiągają takie, a nie inne wyniki. Kibice z wielkopolski mogą sie z tego jedynie cieszyć że znów cała Polska będzie mówić o ich drużynie.
To jest moja teoria, jest moja, mam do niej prawo ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
mogliby wymienić piłkę na pomarańczową
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Widac czarno na bialym ze w Lechu jest patologiczne towarzystwo. W lidze im sie nie chce, w LE sie chca wypromowac. Na dluzsza mete to chora sytuacja. Tak czy siak swoje robia dzisiaj...Szkoda ze pilki nie zmienili bo widac mniej wiecej tyle, co na 12 calowym telewizorze podczas transmisji hokeja
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja jej już nie widzę
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jeszcze trochę, a powstanie nowy pomnik Hesusa Kuchenkowego i stanie na środku boiska :d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nawet dobry mecz jak na takie warunki - duzo sie dzieje, szkoda, ze nie widac pilki.
Lech chyba siadl kondycyjnie bo pod koniec Juve wchodzilo jak w maslo. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W swojej analizie nie wziąłeś poprawki na warunki pogodowe. Ale faktem jest, że Juve gra na całego i mieli sporo sytuacji. Wynik może być w obie strony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A mnie rozwalił Borek lub Kołtoń komentarzem o Kotorowskim
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Szybko zmieniłem program, gdy usłyszałem komentatórów mówiących coś o "naszych" piłkarzach itp. osobistych wyznaniach
Bez przesady, ale można bez obnażania własnych preferencji kibicowskich, trzymać stronę polskiego klubu a nie włoskiego. Przecież to nie Polska gra a POZnań. No chyba, że mecz transmituje TV POZnań a komentują go kibice Amici, to wtedy zrozumiem osobiste emocje komentatorów ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 01.12.2010 o godz. 22:19.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Chyba pozamiatane, jedyny plus to ppwtorka z pompowania sie na luty i potem zdychaja w lidze. Znaczy ze nie beda sie liczyc w czolowce tabeli i zostajemy sami z Legia i moze Jaga. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
wiesz kocie, ja dzisiaj z całkowitym lekceważeniem podchodzę do wyników tworu z Wielkopolski. Drużyny, którym kibicuję - odpadły niestety wcześniej. Cieszyłem się wynikami Wisły i martwiłem gdy odpadła. Podobnie w przypadku Jagiellonii. Gdyby w pucharach zagrał np. Śląsk - też bym im kibicował. Ale nie potrafię sam siebie przekonać, by wspierać - choćby sprzed telewizora we Włoszech - twór (Lech? Amica? - jakkolwiek to zwać), który przyjaźni się z kibicami klubu, co za hymn polski uważają śpiewkę: Wisła to stara k... - jak ostatnio we Francji na hokeju. Zastrzelcie mnie, ale nie potrafię takim ekipom życzyć zwycięstwa.
Myślałem, że dzisiaj gra również 3/11 polskiej drużyny zza Odry - i liczyłem na dobry występ Błaszczykowskiego. Ale oni chyba grają jutro, dobrze kojarzę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jakos jestem dziwnie spokojny o wynik
bedzie horror w koncowce ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Teraz to już farsa ten mecz.
Zamieć, śniegu kilka cm miejscami. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
juz nawet tej pomaranczowej pilki nie widac - mysle, ze jakby byly takie warunki o 21:00 to by tego meczu nie zaczeli
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() Denerwujące jest mówienie Kołtonia że Peszko to najlepszy pomocnik w lidze. Najlepszy powinien grać dobrze w każdym meczu. Widoczninie oglądam złe mecze. Ciekaw jestem co zrobi Bakero jak mu jeszcze jedynego napastnika zabraknie na mecz z Widzewem. Oj |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Kikut czerwien jak jasny ch... powinien dostac
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak słucham tego ich podniecenia to mi się na wymioty zbiera. Juve oddało strzał a ten już opowiada jaka to nieprawdopodobna sytuacja. Coś niesamowitego po prostu że zwykły Juventus może zagrozić takiej potędze jak Lech
![]() Teraz Kotorowski za złapanie piłkii powinien dostac MVP całej fazy grupowej. Jak poziom komentowania na Polsacie mnie wk****. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Rudi5555 : 02.12.2010 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ogólnopolski onanizm czas zacząć
![]() kur*a- dwa smsy typu: mamy awans i.... jakie mamy? jutro będzie ładna spinka z poniektórymi ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Masakra jak mogli dopuścić do 2 połowy przecież to jakiś żart a nie mecz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mega sukces polskiego futbolu ale wiele wspolnego to z pilka w 2 polowie nie mialo
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Coz, Leszek sie spial i wygral... Przynajmniej im sie chcalo no i mieli szczescie. Plakac nie bede, cieszyc sie tez nie - ot, po prostu mecz
![]() Wyjscie z grupy to jednak cos... ciekawe na kogo trafia i kogo sprzedac beda musieli ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ludzie co jest z wami
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Absurdalny ten mecz. W drugiej połowie to już nawet nie dało się koszulek rozróżniać ))))
A niech sobie Amica klepnie jeszce dwa mecze na wiosnę. Tam już ich nikt nie oleje i będzie koniec przygody w Europie a znów w lidze będą "zmęczeni" przez kolejne dwie kolejki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na boisku widoczny był tylko Lech POZnan* i piłka. :] Szkoda Juve, ale widać że nie grali z odpowiednim zaangażowaniem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|