|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
haha, jakiś wczorajszy nasz gwiazdor, mowiac kolokwialnie zajebany
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że to Grzegorz Kurdziel - trener bramkarzy.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
szkoda że niektórzy nie poznają piłkarzy własnej drużyny to kogo miałes wkońcu na myśli ? Maćka Żurawskiego czy może Osmana Chaveza ? fragment wywiadu z Piotrem Brożekiem : "Trener pamięta Pana występ z Karabachem?. - To niech sobie obejrzy mecze z Beitarem i Barceloną." Proponuje żeby sobie Maaskant zobaczył też np mecz z Groclinem w 2003 roku , wkońcu to nie było aż tak dawno ![]() Brożkowi dużo się poprzewracało |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czemu poprzewracało, dotychczas tylko osoby niespełna rozumu na tym forum oceniali grajka po jednym meczu, dwóch czy czterech (Cikos, Bunoza, Paljic, Chavez..) chociaż logicznym było że trzeba było im dać czas, teraz co kolejkę ktoś z nich na przemian (raz czy dwa wspólnie razem) notują wysokie oceny i często lądują w 11 kolejki, na różnych portalach, gazetach czy TV. A przeciez oni się dopiero zgrywają i prawdziwe "ja" dopiero pokażą.
Z całym szacunkiem dla trenera ale jak można jechac non stop na tej samej bajcę. Ja mu tez mogę zobaczyć jeden chujowy mecz Pawła, Sobola czy niegdyś Clebera. A nawet i 10. I co? to znaczy że są do dupy? Nie, nie każdy jest doskonały, a mecz meczowi nierówny. Nie żebym nalegał żeby wpuszczać od 1 minuty Piotrka, ale głupie jest takie tłumaczenie. Teraz pod nieobcność Bunozy może go wpuści, ale jak mu mecz nie wyjdzie,z czym się należy liczyć skoro nie zgrywał się z chłopakami, mało grał i znów sobie coś ubzdura Piotrek tylko odbił piłeczkę w równie prymitywny sposób. Co z przykrością piszę bo polubiłem Maskaanta
Ostatnio edytowane przez aNouc : 29.11.2010 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
jako trener ma prawo wystawić w następnym meczu w bramce Patryka Małeckiego , jeśli tylko ma ochote Maaskant jak mało który trener , stara się każdemu piłkarzowu dać szanse na pokazanie się , przynajmniej tak pokazuje przekrój tej rundy i wymienność zawodników jaką stosował . gdyby Piotre Brożek prezentował taką świetną formę jak uważają niektórzy to Maaskant tak samo by na niego postawił jak na Pawła Brożka , na Małeckiego , Cikosa , Kirma , Gargułe czy Jirsaka , Co łączy tych zawodników ? siedzieli sporo na ławce w tej rundzie , ale udowodnili trenerowi że się mylił dzięki pracy na treningach i wykorzystywaniu szans jakie trener im dał . Piotrek Brożek miał swoją szansę ? miał , nie wykorzystał - nie wykorzystał . Jeśli dla niego ujmą jest siedzenie na ławce nich zrobi to samo co np Jirsak - weźmie się do roboty zamiast do gadania .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 29.11.2010 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja tam zgadzam sie z Maaskantem. Paljic dobrze sie spisuje w roli lewego defensora, a Kirm na LP. Gdzie indziej moglby wystawic go trener? On odsuwa piłkarzy po kilku fatalnych występach, ale potem łata dziury zawodnikami z tych samych pozycji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bo z perspektywy trenera (który zna się na tym lepiej od Ciebie) byc może Boukhari nie zaliczył fatalnych występów?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Między Brożkiem a Maaskantem musi być coś innego. Za nic w świecie nie wierzę że mecze z pastuchami, które trener widział na dvd zadecydowały o "niegraniu" Pietii. Albo Piotrek rzucił cos głupiego w stronę Maaskanta, albo ten stwierdził ze Brozek jest poprostu za słaby, w co z kolei nie chce mi się wierzyc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
ciekaw jestem dlaczego podobnych teorii spiskowych nie sporządzano w przypadku Jivanicia , czy Jirsaka do 12 kolejki ligowej ? czy Piotrek Brożek jest naprawde tak świetnym piłkarzem że Maaskant sam by sobie strzelał kulą w nogę nie wystawiając go do składu ? ludzie opamiętajcie się . Dla Maaskanta liczy się tylko wynik i trudno mu się dziwić . Prywatne animozje nie mają dl aniego znaczenia czego przykładem było danie n-tej szansy Małeckiemu czy Brożkowi .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 29.11.2010 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A mi to wygląda trochę tak że tych myślących inaczej na początku było w głównej mierze 3, 2x Brożek i Małecki. Paweł się wyciągnął i z braku laku grać musi, Patryk się trochę ogarnął i w sporej mierze decyduje o zwycięstwach Wisły. A Piotrek niestety nie robi przebojowości i w pewnym stopniu jest przykładem dla Patryka czy Pawła co ich czeka w razie humorów.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 29.11.2010 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale te całe rozważania powinniście zacząć od odpowiedzenia na jedno pytanie. Niby gdzie i za kogo powinien grać Brożek? Na lewej pomocy zamiast Kirma? Na środku pomocy gdzie pokazał że jest niewidoczny i to nie jest jego pozycja czy może na lewej obronie gdzie Paljica gra przyzwoicie, obrona ostatnimi czasy nie zawodzi więc po co zmieniać coś co działa dobrze?
Dla mnie jedynym rozwiązaniem byłoby przesunięcie Kirma na prawą pomoc zamiast Małeckiego i wpuszczenie Brożka na lewą strone ale to zaraz wywołałoby burze że Maaskant nie lubi Małeckiego.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 29.11.2010 o godz. 22:55.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Dla mnie moga wyjsc w 11 chlopaki z ME jezeli to przyniesie 3pkt ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A wg mnie wszyscy nasi naddworni "opierdalacze" zauwazyli o co chodzi i ze z Maaskantem nie ma zartów. Wszyscy, oprócz Piotrka..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
We wczorajszym DP jest wywiad z Pi.Brożkiem, w który m.in. mówi na pytanie o to, jakoby Maaskant wyrobił sobie o nim opinie na podst. Karabachu - "Niech trener zobaczy moje mecze z Barceloną, Basel...." i na pytanie czy rozmawiał z trenerem o swojej sytuacji odpowiada "nie. nie rozmawiam z trenerem".
Jakiś kwas tu musi być i coś czuję, że nie z winy Maaskanta. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5933
5 piłkarzy Wisły w 11 miesiąca, w tym Mariusz Pawełek najlepszy piłkarz miesiąca Czyli jednak nie są wobec nas jakoś bardzo krytyczni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Widocznie siedzenie na ławce Piotrkowi Brożkowi nie służy, nie mobilizuje go do pracy bo przy poprzednich trenerach przyzwyczaił się że wychodzi w pierwszej 11. A u Maaskanta jak widać nie można się przyzwyczaić do pierwszej 11 tak samo jak to że siedzi na ławie nie znaczy że za tydzień nie wyjdzie w pierwszym składzie i to jest dobre.
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja tam nie wierze w to ze Maaskant sie do kogos uprzedzil. Bardziej mi sie wydaje ze wina jest po stronie Piotrka. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze jesli Brozek bylby w formie to Maaskant nie wystawialby go. Dlatego nie demonizujmy, nie szukajmy jakis zgrzytow.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pamiętam jak za Skorży Piotrek pyskował, i na sucho mu uchodziło bo była wąska ławka.
Teraz przyszedł Paljic, okazało się, że jest z kim walczyć o skład i Piotrek tą konkurencje wyraźnie przegrywa. Paljic daje drużynie więcej nie tylko piłkarsko, ale też osobowościowo. Różnica pomiędzy naburmuszonym, pyskującym, machającym rękami i mającym wieczne pretensje Piotrkiem, a wesołym, uśmiechnietym, obściskującym i obcałowującym wszystkich "Nikogo się nie boje-jestem szybszy" Draganem jest GIGANTYCZNA. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Dokładnie, spójrzcie jak zachowuję się Dragan na boisku, a jak Brożek. Kiedy coś się nie udawało Piotrek jak zwykle obrażony na wszystko i wszystkich, wymachujący rękami. Pajlić natomiast zasuwa jak motorek. Zobaczcie jak cieszy się po każdej bramce i wygranej. W ostatnim meczu w moim odczuciu był najlepszym zawodnikiem na boisku. Zostawia mnóstwo zdrowia. Nie twierdzę, że Piotrek 'przechodzi' obok meczu, ale gdy coś nie idzie, nie widać, żeby ciągnął ten zespół. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A Ja wlasnie uwazam ze Piotrek coraz czesciej sobie wybiera mecze w ktorych chce mu sie grac a w ktorych nie (ostatnio sa same na nie). W dodatku z tych Jego wypowiedzi zacytowanych tu na forum wychodzi ze On caly czas zyje swoimi meczami z przeszlosci i to mu wystarcza mniemac ze powinien grac w pierwszym skladzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
wie ktos w ktorym supermarkecie i o ktorej dzis pilkarze beda robic Szlachetna PAczke?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008