|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak przybeda kibice starozakonni beda mogli wiecej krzeselek zdemolowac.Przy budowie tego stadionu nie wiele jest mnie wstanie zaskoczyc
![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Według mnie powinno być tak: G5 oraz polowa G4 dla gości, a druga połowa G4 bufor.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Już widzę Basałaja jak oddaje 1/4 stadionu. Ogarnijcie się. Dochody do budżetu zakładały ok 28 tyś na kazdym meczu. Bilety dla gości są po 15 zł i kto przyjedzie w 6 koła? Nawet żydy tylu nie uzbierają a są na miejscu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Słuchacie i wierzycie że cały sektor G będzie dla gości. Przecież to jakaś głupota. Tak jak już parę osób napisało sektor będzie na pewno na G4 i G5 plus bufor a reszta dla nas.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie chce mi się czytać kto wyskoczył z tym pomysłem całej trybuny dla przyjezdnych, ale to kompletne bezsens. Klub ma zabrać miejsca swoim kibicom, żeby dołożyć dla obcych, których i tak prawie nigdy nie będzie 2k?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zachęcam do używania mózgu. Cała trybuna G dla gości? Chodziło o to że po jesiennym powrocie na Reymonta ktoś rzucił żeby dla gości przeznaczyć całą G ale wyszło tak że Korona nie przyjechała (wiadomo), 2 mecze ze zgodami więc siedzimy razem, Legia do nas nie jeździ no i Zagłębie pewnie też dało sobie spokój. W żadnym wypadku nie będzie cała trybuna przeznaczona dla gości więc już nie powielajcie takich bzdur.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Więc już się niczemu na tej budowie nie zdziwię. Obecna wersja to goście na G4 i G5 - i całe G3 lub połowa G3 na bufor. Więc już nie mieszajcie że jacyś dziennikarze tam mieli siedzieć Z drugiej strony przyłączam się do apelu żeby nie panikować są ponad 3 miechy do rundy wiosennej więc wszystko może być ok. W obietnicach przedwyborczych nawet siatkę obiecali do odgrodzenia sektorów gości -więc nic tylko na JM trzeba zagłosować .Ten to dba o Wisełkę |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale bym chciał żeby na wiosnę była otwarta trybuna C. Młyn wróciłby na swoje miejsce. Druga sprawa to super jakby wpuszczali gości bo na wiosnę mamy u nas prawie same hity kibicowskie: Ruch, Widzew, Górnik, Lech, Jagiellonia no i derby więc ekipy które sektor gości na pewno wypełnią.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jasne że całe G nie będzie dla gości bo nie o to się rozchodzi, tylko o to ile przeznaczą na bufor. Znając ich fantazję roznie to może wyglądać dlatego śmiesznie będzie wyglądać jak taka Polonia Bytom przyjedzie w 500 osób a połowa albo i więcej sektoru będzie wyłaczona z użytku, bo bufory, bo rząd ochrony i rząd policji. Jakiś płot pod sam dach bez potrzeby buforów najlepiej postawić.
Lepiej dmuchać na zimne bo róznie mogą wymyśleć
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.11.2010 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Pamiętam że ktoś mądry kiedyś mówił o sektorze gości gdzieś w miejscu starej trybuny AiB co było pomysłem chorym. Piszecie że ma być na G, a czy to już pewne że tam własnie zostanie on zrobiony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W przyszłym roku rusza budowa centrum treningowego by Bogdan w Cafe Futbol
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz napisać coś więcej bo nie oglądałem.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Za 2 lata jednym z wymogów licencyjnych będzie konieczność posiadania bazy treningowej, dlatego Basałaj dostał zapewnienie od Cupiała, że w ciągu 2 lat taka baza zostanie wybudowana.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bogdan mówił.że Wisła chce się rozwijać nie tylko piłkarsko,ale i sportowo oraz, że za 2 lata PZPN będzie wymagał 2 boiska treningowe...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłaby to piękna wiadomość na koniec tygodnia. Zaraz po rozpoczęciu prac wewnątrz trybuny D.
Tylka marzy mi się, żeby przynajmniej inwestycja w bazę treningową została przeprowadzona z głową... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiedział też że gotowe będzie za 2-3 lata więc nie za szybko.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli tylko zostanie to zrobione zgodnie ze sztuką budowlaną i bez wałków to z przyjemnością poczekam. Baza treningowa to podstawa. Bez niej jesteśmy w czarnej d****. A mówiąc o należycie przeprowadzonej inwestycji mam na myśli m.in. dobry, FUNKCJONALNY projekt, na który już oczekuję
![]() Żeby się nie okazało, że tutaj o szatni zapomnieli, tam toalety nie ma, a przez środek boiska będzie prowadziła droga dojazdowa pod budynek klubowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Według Obtułowicza boisko treningowe powinno wyglądać tak:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A dlaczego pokazujesz projekt ktory od kilku lat jest nieaktualny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Żeby pokazać głupotę Obtułowicza i jego absurdalne pomysły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
panowie, czemu od razu głupi, co wam przeszkadza słup podporowy na środku boiska ? To prawie to samo jakby postawić w jego miejsce Kowalskiego... ;p;p;p też zbyt wiele sie nei rusza. aha, no i I podstawowa sprawa, nei trzeba mu płacić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|