The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2010, 23:35
Przestańmy nawijać o tym Piotrku bo gdyby obecnie był lepszy o Paljicia i pokazywał to na treningach to by pewnie grał. Mały na początku u Maskanta zaczął jako rezerwowy a teraz gra w pierwszym składzie. Kirm też wywalczył sobie pierwszy skład, Garguła to samo choć początkowo trener nawet w 18 meczowej go nie widział. Jirsak pokazał się na treningach szanse otrzymał, Cikos na początku stracił miejsce w składzie a teraz je odzyskał. Więc trenerowi ciężko zarzucić że trzyma się jednej jedenastki, nie daje szansy jak ktoś się pokazuje na treningach.
Nie mam nic do Piotrka bo co by nie mówić w mediach nigdy nie stękał że mało zarabia a w Wiśle już trochę tych lat spędził i za to go szanuję. Ale nie róbmy jakiejś szopki że ma grać bo jest polakiem, jest związany z Wisłą. I nie przywołujmy tu spotkań z Barceloną bo było to ponad dwa lata temu i wtedy każdy zagrał super zawody. Piotrek ma grać bo na dzień dzisiejszy jest lepszy.

Za Chaveza niech gra Kowalski (przecież wychowanek), za Kirma niech wejdzie Łobo, przecież lepszy polak.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 25.11.2010, 23:53
Wg mnie trener pokazał, że nie jest przywiązany do nazwisk. zobaczcie jakim składem graliśmy 2 m-ce temu a jakim gramy teraz.

Jeśli by Piotrek pokazywał, że warto na niego stawiać już by grał.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 25.11.2010, 23:57
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Przecież to jest jasne dlaczego nie gra Piotrek a gra Dragan Paljić. Spisują się podobnie, może i nawet Piotrek jest ciut bardziej doświadczony na obronie. Ale różnica nie jest taka duża i decyduje inny czynnik. Obrona dopiero się zgrywa, a gdy gra Paljić, to nie szwankuje komunikacja między lewym obrońcom a stoperem Bunozą, przez co nie ma aż tak dużo nieporozumień i pomyłek.
To co napisałeś jest bezsensu. Gra Paljic bo w przeciwiestwie do Piotrka Brożka on potrafi dobrze wyprowadzić piłkę. Piotrek się gdzies zaplącze, wywali na lage itp. Natomiast Dragan jest lepszy technicznie i o wiele lepiej wyprowadza piłkę, mają na uwadze to jak rozpoczynaja grę Bunoza, Chavez i Cikosz taki zawodnik jest tam skarbem.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.11.2010, 00:12
Ja też chce Piotra Brożka na lewym skrzydle nie ważne gdzie, ważne żeby grał szkoda go na ławce marnować... Mam nadzieję, że Maaskant się opamięta i Piotrek z klubu nie odejdzie. Uważam, że jeśli jest w formie to zawodnik na miarę reprezentacji.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 26.11.2010, 00:21
masterlag napisał(a):Wyświetl post
- Pawełek? A co takiego się w nim zmieniło? o.O To, że lepiej broni? Ma słabszych obrońców, więcej roboty, więcej do wykazania się= jest bardziej skoncentrowany. Poza tym, być może Kurdziel aplikuje mu dobre treningi, lepsze od tych wcześniejszych. No i być może odczuwa w końcu też rywalizację ze strony Milana i Filipa.
.
Do tej pory byłem przekonany, że Pawełek lepiej broni, bo mu się przypomniało, ze się kontrakt kończy i dalej będzie odwalał maniane to go nawet w Odrze nie zechcą.. i się wziął chłopak do roboty (a po podpisaniu kontraktu wróci stary Mario)..
Ale twój argument o słabszych obrońcach, o tym, że ma więcej pracy i w związku z tym ma możliwość wykazania sie - także całkiem całkiem...co nie zmienia faktu, żeby go zostawiać w Wiśle. 4lata odstawiał cyrki, teraz pół roku dobrej gry i pewnie starczy by omamić zarząd i Maskanta
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.11.2010, 00:46
masterlag napisał(a):Wyświetl post
EDIT:
*Oldpara*- przeczytaj do końca zdanie o Pietii, które powyżej napisałam.
*speedfasion*- Pawełek? A co takiego się w nim zmieniło? o.O To, że lepiej broni? Ma słabszych obrońców, więcej roboty, więcej do wykazania się= jest bardziej skoncentrowany. Poza tym, być może Kurdziel aplikuje mu dobre treningi, lepsze od tych wcześniejszych. No i być może odczuwa w końcu też rywalizację ze strony Milana i Filipa.
Kirm? Jemu jeszcze dużo brakuje by zaczął się spełniać, ale poprawa w grze jest widoczna, wiem o tym, widzę to. I choć częściej wpada, to jednak te jego strzały z daleka wciąż do poprawy.
A Brożek [o ile o Pawle mowa] mnie jakoś nie przekonuje. Skoro tak do Patryka porównujemy to oni mniej więcej mają razem te lepsze i gorsze mecze. Ostatnio Małecki ch*** zagrał z Zagłębiem? A Paweł to co? On jest napastnikiem, więc mamy go z bramek rozliczać, proszę bardzo: z Zagłębiem na początku meczu miał dwie wyborne okazje i raz nie przyjął, a drugi raz nie wiadomo co chciał robić w polu bramkowym.
Widzę u niego progresiczek (musiałam aż tak zdrobnić), bo teraz przynajmniej pobiega coś, nawet z przodu daje większą nadzieję niż do niedawna, ale co z tego?
"IDEALNE przykłady" .
1. Sprawa Pawełka - może i ma gorszą obronę, może i ma więcej okazji do wykazania się, może i liczy na nowy kontrakt (ale skoro rzeczywiście ma dobre oferty z zagranicy, to ja bym kwestionował to mówienie o kontrakcie). Teraz spójrz co dawniej robił Mariusz. Grał pod taką presją, że odwalał katastrofalne babole. A wiesz dlaczego? Bo wiedział, że jeśli coś zawali, to na następny dzień będą go straszyć artykuły, że Wisła przetestowała 63424324 bramkarzy, że jest największą bolączką klubu itp. Moim zdaniem to właśnie to go paraliżowało. Teraz? Maaskant konsekwentnie na niego stawia, ma dobre treningi i wszystko to składa się na to, że broni pewniej. A Wy wszyscy, którzy chcecie go wywalać, bo popełniał fatalne błędy, wiedzcie o tym, że ta presja ciążyła na nim także przez nas.
2. Kirm - jak dla mnie to progres jest olbrzymi. Koleś poza meczem z Levadią w zasadzie nic nie pokazywał. Plątał się po tym boisku, wszystkiego się bał. Teraz? Sami widziecie.
3. Paweł Brożek - wcześniej grał cudownie, natomiast od jakiegoś czasu potrafił tylko machać rękami i manifestować swoje niezadowolenie. Teraz zaczyna coś się dziać, na pewno jest lepiej niż było.
4. Małecki - zagrał słabiej z Zagłębiem, ale jestem daleki od krytykowania go za grę, każdy ma prawo do gorszego meczu.

Co do Piotrka Brożka, to ja sobie nie wyobrażam, żeby w Wiśle grali sami obcokrajowcy, po prostu sobie tego nie wyobrażam. Oczywiscie, nie wiem jak wyglądają sprawy na treningu, dlatego mogę tylko domniemywać, że między Piotrkiem a Draganem nie ma wielkiej różnicy. Jeśli jest inaczej, to oczywiście się myle. Chodzi mi tylko o to, że jeśli poziom jest równy, to powinni grać Polacy.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.11.2010, 02:04
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Ja też chce Piotra Brożka na lewym skrzydle nie ważne gdzie, ważne żeby grał szkoda go na ławce marnować... Mam nadzieję, że Maaskant się opamięta i Piotrek z klubu nie odejdzie. Uważam, że jeśli jest w formie to zawodnik na miarę reprezentacji.
Zamiast Kirma
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 26.11.2010, 09:46
Uważam, że jeśli (Piotrek) jest w formie to zawodnik na miarę reprezentacji.
No właśnie JEŚLI. Tylko, że chyba nie jest. Jeśli by był to by grał.

Żuraw siadł na ławce Branco siadł na ławce Boukhari siadł na ławce Rios siadł na ławce a grają za nich piłkarze którzy są w lepszej formie.

Dlaczego podejrzewacie że trener złośliwie pozwala grać Draganowi a Piotrka pomija.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.11.2010, 09:56
forsowanie Piotrka w tym momencie jest kpina i brakiem realizmu jest rotacja w skladzie bedzie dobrze pracowal to pewno szanse dostanie, poki co nic w tym sezonie nie pokazal.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 26.11.2010, 13:03
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post

Dlaczego podejrzewacie że trener złośliwie pozwala grać Draganowi a Piotrka pomija.
Od razu chciał go odstrzelić w zamykającym się okienku. Cytowałem wypowiedź Maaskanta, który zapytany parę tygodni temu dlaczego Brożek nie gra na lewej obronie odpowiedział "zobaczcie sobie mecz z Karabachem".

Dla mnie to dziwne żeby zrezygnować z kogoś po zobaczeniu jednego meczu, ale domyślam się kto tak wpłynął na Maaskanta. Otórz Leo Beenhakker, który nie powołał Piotrka do kadry kiedy ten był najlepszym lewym obrońcą w Polsce.

Beenhakker wręcz nie cierpiał Brożków, więc jestem pewny że negatywnie nagadał o nich Maaskantowi. Paweł też nie łapał się na początku do składu Maaskanta. Ale zobaczył jakich ma wirtuozów w składzie, i że bez Pawła ani rusz. No ale to samo zrobił też po laniu na euro Beenhakker.

Łatwiej jest wymienić obrońcę, niż znaleźć klasowego napastnika. Dla Piotrka przy Maaskancie nie ma miejsca w Wiśle, dlatego nie ma innej opcji dla niego niż transfer w tym okienku. Szkoda, że nie puścili go do Polonii już w poprzednim...
Ostatnio edytowane przez K4millo : 26.11.2010 o godz. 13:07.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 26.11.2010, 13:07
Dajcie spokój. Piotrek nie gra, bo nie ma kompletnie formy i nie przebija się do składu.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.11.2010, 13:19
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój. Piotrek nie gra, bo nie ma kompletnie formy i nie przebija się do składu.
To raz.Dwa to to że Paljic to na prawdę solidny wybór.Błędy popełnia ale jest szybki, zwrotny,potrafi utrzymać linie, asekurować i jest lepszy w ofensywie.

A trzy.Z całą sympatią do Piotrka.Jak nie idzie to jest maruda, chyba nawet większa niż Paweł.Wyobrażacie sobie współpracę z Bunozą i Kirmem?Zaraz by były obrazy,pretensje itp a Bunoza z Paljiciem się trzymają i na pewno jest im łatwiej współpracować na boisku.

Na dziś jedyna kontrowersja to pomijanie Riosa.Z tego powodu że na początku prezentował się nieźle ale jak widać, coś nie przyżarło.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.11.2010, 13:33
Moze Maaskant widzial oba mecze z Karabachem, a to juz nie jest skreslanie zawodnika po jednym meczu, tylko po dwoch katastrofalnych wystepach, w ktorych Azerowie krecili nim jak wiatrakiem. Pi.Brozek mial w tym dwumeczu ogromny udzia az przy trzech bramkach dla przeciwnikow. Zaden inny kopacz nie uczynil tak wiele, aby zamienic ta rywalizacje w blamaz. Nic dziwnego, ze Maaskant sie przerazil i zawodnika spotkaly przykre konsekwencje.
Wg. mnie Paijlic mimo slabszego okresu w jednym czy dwoch meczach, nie prezentuje slabszego poziomu od Brozka. Powiedzialbym wrecz, ze prezentuje sie lepiej w analogicznym okresie kiedy obaj zostali przestawieni z lini pomocy do obrony, a przynajmniej nie wypluwa pilek pod nogi rywala nieatakowany jak niegdys Brozek w meczu z Zaglebiem Lubin itp.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.11.2010, 14:13
westersyl napisał(a):Wyświetl post
To co napisałeś jest bezsensu. Gra Paljic bo w przeciwiestwie do Piotrka Brożka on potrafi dobrze wyprowadzić piłkę. Piotrek się gdzies zaplącze, wywali na lage itp. Natomiast Dragan jest lepszy technicznie i o wiele lepiej wyprowadza piłkę, mają na uwadze to jak rozpoczynaja grę Bunoza, Chavez i Cikosz taki zawodnik jest tam skarbem.
Dlaczego sądzisz, że bez sensu? Nie podałeś żadnego kontrargumentu tylko napisałeś całkowicie co innego niż ja.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.11.2010, 14:33
No i znowu sie zaczyna jakie worzenie. Po ze Maaskant cos tam powiedzial, ktos cos gdzies uslyszal. A moze to byla wypowiedz z wrzesnia i teraz ktos odgrzal kotlet Przeciez pismaki wszystkiego sie chwytaja byle byl temat.

Co do samego Piotrka to nie wierze ze gdyby byl w formie to ze Maaskant wolalby Plajicia ktory gra na obronie od 3 miesiecy zamiast Brozka ktory gral tam przez ostatnie lata. Skoro jednak siedzi na lawie to widac ze trenera nie przekonuje na treningach i tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.11.2010, 14:54
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Zamiast Kirma
Może grać razem z Kirmem, Piotr na lewej Kiro na prawej, albo Piotr jako drugi napastnik - taki wariant już się sprawdzał za Petrescu. Nie możemy sobie pozwalać na marnowanie takiego zawodnika na ławce. Poza tym pokaż mi w obecnej Wiśle drugiego tak oddanego klubowi zawodnika- 3 takich mamy może 4? Palijc jest, gra poprawnie, za rok pewnie już go nie będzie i nikt o nim nie będzie pamiętał a tu niszczy się zawodnika, zżytego z kibicami i klubem od lat. To mi się nie podoba i tyle, nie sugeruję, że to jakiś spisek ale Maaskant pewnie nie ma pojęcia, że źle robi i dobrze, że kibice skandując na trybunach starają się mu wyjaśnić jego błąd.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.11.2010, 14:56
Piotrek Brożek nie nadaje się na lewego obrońcę. W chwili obecnej lewym pomocnikiem też nie będzie, bo Paljic i Kirm go wygryzają ze składu. Dla niego najlepszym rozwiązaniem byłoby odejście z Wisły w tym okienku i zastąpienie go jakimś sensownym transferem na lewą obronę. Po prostu jak Maaskant ma go gdzieś upychać tylko dlatego że jest Piotrem Brożkiem, to lepiej dla jego kariery by było, by się przeniósł gdzieś indziej.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.11.2010, 14:57
Może grać razem z Kirmem, Piotr na lewej Kiro na prawej, albo Piotr jako drugi napastnik - taki wariant już się sprawdzał za Petrescu. Nie możemy sobie pozwalać na marnowanie takiego zawodnika na ławce. Poza tym pokaż mi w obecnej Wiśle drugiego tak oddanego klubowi zawodnika- 3 takich mamy może 4? Palijc jest, gra poprawnie, za rok pewnie już go nie będzie i nikt o nim nie będzie pamiętał a tu niszczy się zawodnika, zżytego z kibicami i klubem od lat. To mi się nie podoba i tyle, nie sugeruję, że to jakiś spisek ale Maaskant pewnie nie ma pojęcia, że źle robi i dobrze, że kibice skandując na trybunach starają się mu wyjaśnić jego błąd.

Podoba mi sie ten pomysł Kiro na prawej,Brożek na lewej a Małecki na ławce i kubeł zimnej wody na głowe dla ostatniego Pana.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.11.2010, 17:11
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Podoba mi sie ten pomysł Kiro na prawej,Brożek na lewej a Małecki na ławce i kubeł zimnej wody na głowe dla ostatniego Pana.
Nie sądzicie, że wstawienie do składu Piotrka Brożka z powodu okrzyków na trybunach "Piotrek! Piotrek!" i wyrzucenie z niego Małeckiego, nie spowodowałoby po miesiącu analogicznej sytuacji z okrzykami "Patryk! Patryk!" ?
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.11.2010, 17:30
Dajcie spokój z Brożkiem. Kiedy grał większość osób na forum marzyła, żebyśmy kupili kogoś innego na tę pozycję. Dziwię się, że pamięć jest taka zawodna. Brożek jest średnim lewym obrońcą w kraju, gdzie nie ma dobrych lewych obrońców, a to oznacza, że...

Liczę na to, że kupimy kogoś nowego na tę pozycję i będzie po sprawie. Na razie wolę Paljica...
O lewej pomocy nie ma sensu wspominać.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.11.2010, 18:35
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie trener pokazał, że nie jest przywiązany do nazwisk. zobaczcie jakim składem graliśmy 2 m-ce temu a jakim gramy teraz.

Jeśli by Piotrek pokazywał, że warto na niego stawiać już by grał.
Ten post powinien zakończyć polemikę nt Piotra Brożka.

"jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz"

Lysy : nie przesadzajmy, ze był najlepszym polskim obrońcą. Brakło Marcelo i Głowy i już nawet nie jest obrońcą.

E2 : filmik z meczu z Barcelona, ekhm ja mógłbym wstawić filmik,ba cały mecz jak Golański i Bronowicki zatrzymują Portugalię, ale nie znaczyło by to że dalej są dobrzy i że w ogóle byli dobrzy.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.11.2010 o godz. 18:55.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.11.2010, 18:37
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój z Brożkiem. Kiedy grał większość osób na forum marzyła, żebyśmy kupili kogoś innego na tę pozycję. Dziwię się, że pamięć jest taka zawodna. Brożek jest średnim lewym obrońcą w kraju, gdzie nie ma dobrych lewych obrońców, a to oznacza, że...
Dziwię się, że pamięć jest taka zawodna. Jeszcze 2 lata temu najlepszy polski lewy obrońca:

http://www.youtube.com/watch?v=3jrevVVxqGE

Mam nadzieję , że dostanie jeszcze szanse, bo stać go na wiele.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.11.2010, 18:51
Lysy napisał(a):Wyświetl post

On szanse dostaje codziennie na treningu. Skoro Maaskant zamiast niego wystawia nominalnego lewego pomocnika, to znaczy, że z Piotrkiem musi być coś nie tak.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.11.2010, 18:54
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Dziwię się, że pamięć jest taka zawodna. Jeszcze 2 lata temu najlepszy polski lewy obrońca:

http://www.youtube.com/watch?v=3jrevVVxqGE

Według kogo? Nie muszę chyba też dodawać, że tytuł najlepszego polskiego lewego obrońcy nic nie znaczy. I, że solidny obrońca, ale nie nadzwyczajny, jakim jest Boenisch przerasta i Brożka i wszystkich jego krajowych konkurentów o głowę.

Bardzo proszę nie podpierajmy się meczami towarzyskimi. Wiem, że fajnie jest powiedzieć, że wygrało się z Barceloną, ale... gdyby to była gra na poważnie, Brożek nie istniałby na boisku.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.11.2010, 18:57
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To raz.Dwa to to że Paljic to na prawdę solidny wybór.Błędy popełnia ale jest szybki, zwrotny,potrafi utrzymać linie, asekurować i jest lepszy w ofensywie.

A trzy.Z całą sympatią do Piotrka.Jak nie idzie to jest maruda, chyba nawet większa niż Paweł.Wyobrażacie sobie współpracę z Bunozą i Kirmem?Zaraz by były obrazy,pretensje itp a Bunoza z Paljiciem się trzymają i na pewno jest im łatwiej współpracować na boisku.

Na dziś jedyna kontrowersja to pomijanie Riosa.Z tego powodu że na początku prezentował się nieźle ale jak widać, coś nie przyżarło.
Dokładnie, pamiętamy sławne pyskowanie do Skorży na meczu.
i tu wychodzi jego polska mentalność. Nie ma składu za darmo to on woli odejść niż o niego walczyć. A o to przecież nam chodzi, o rywalizacje 2 zawodników na każdej pozycji.

Co do Riosa, też uważam że cośjest nie tak że w ogóle nie gra.
Jako takie luźne dywagacje, sądzę że Maskat rozmawiał z górą i powiedzieli mu że na takiego zawodnika nie będą wydawać 1,3mln euro samego transferu i trudno im się dziwić, bo żeby u nas dać tyle za zawodnika musiał by on mieć wejście jak Rudnevs w Lechu.

Ale to nie my jesteśmy trenerami, nie my widzimy tych zawodników na treningach dzien w dzien wiec dajmy RM pracować i rozliczajmy go z efektów
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.11.2010, 19:15
Z innej beczki. Dzisiejszy "Fakt" pisze że zawodnicy zagrali slabo z Lubinem bo są ... przemęczeni treningami RM. Podobno treningi są tak ciężkie jak te za Petrescu i chłopaki nie mają świeżości żeby szybko biegać w meczu . Żeby było jeszcze ciekawiej to przyczyną cięzkich treningów ma być podobno wplyw jaki na RM wywiera ... Benhauer twierdzący że polscy piłkarze to lenie.
Nadchodzi zima. Mam nadzieję że RM rozpalonym żelazem wypali z drużyny każdego dla którego treningii są za ciężkie. Trenerze do roboty!
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 26.11.2010 o godz. 19:17.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 26.11.2010, 19:20
to "fakt" napisał
dwa, że wcale tacy wolni nie są, braki widać przede wszystkim w wykończeniu akcji
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 26.11.2010, 19:27
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Z innej beczki. Dzisiejszy "Fakt" pisze że zawodnicy zagrali slabo z Lubinem bo są ... przemęczeni treningami RM. Podobno treningi są tak ciężkie jak te za Petrescu i chłopaki nie mają świeżości żeby szybko biegać w meczu . Żeby było jeszcze ciekawiej to przyczyną cięzkich treningów ma być podobno wplyw jaki na RM wywiera ... Benhauer twierdzący że polscy piłkarze to lenie.
Nadchodzi zima. Mam nadzieję że RM rozpalonym żelazem wypali z drużyny każdego dla którego treningii są za ciężkie. Trenerze do roboty!
Bo oni wiedza kto na Roberta naciska. Niby po kiego grzyba mialby Lelo dzwonic i namawiac na wycisk polskich kopaczy to jedno. Drugie to Robert musialby byc idiota zeby srac w swoim miejscu pracy dla lepszego samopoczucia bylego selekcjonera, a co tam dojade Pa Brozna, Pi Brozka nie bede wystawial.

Ludzie zejdzcie na ziemie.

Po prostu nasze gwiazdki nie sa przygotowane do zapierda...ia na treningach . Jak byla polska mysl szkoleniowa, przyszli laskawie na trening pograli w dziada lub gierke, pojezdzili na rowerkach i git.

Ja juz im wspolczuje przed zimowym zgrupowaniem, tak trzymac Robert.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 26.11.2010 o godz. 20:00.
,
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 26.11.2010, 19:38
Jaki Brożek lepszy od Paljica?

Jaki Benhakker namawiający Maaskanta?

Przecież to jest komedia...

Gra Paljic bo:
- jest po prostu lepszy (technicznie i taktycznie,
- jest bardziej doświadczony,
- potrafi bez problemu komunikować sie w języku obcym, a w szczególności bez problemu robi to z Bunozą,
- dodatkowo skoro nie gra Brożek to znaczy że nie jest w lepszej formie od naszego niemieckiego Serba.

Wątku Benhakkera nawet komentował nie będę, bo szkoda klawiatury.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.11.2010, 19:43
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego sądzisz, że bez sensu? Nie podałeś żadnego kontrargumentu tylko napisałeś całkowicie co innego niż ja.
Napisałes że obaj grają podobnie to odpisałe Cię że Paljic potrafi wyprowadzi spokojnie piłkę w przeciwieństwie do Piotrka który się pląta, ślimaczy i gra na lagę. Dlatego gra Paljic... nie dla tego że z Bunoza mówią po angielsku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów