|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chyba konieczna jest zmiana tematu z Nasi Piłkarze na Nasze cheerladerki
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.net/news,36028,pa...propozycje.htm
wg tego wywiadu już w tym tygodniu będzie wiadomo co z Mariuszem Pawełkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Po czym to wnosisz? Bierzesz pod uwage Nasza historie negocjajci z innymi czy poprostu uwarzasz ze nie powinni z Nim przedluzyc konrtaktu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tak zimno jest na hali (patrz: Boukhari)
@Zmijka: gdzie teraz publikujesz swoje zdjecia ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Pawełek pewnego poziomu nie przeskoczy, po drugie znając naszych to go odstawią i znajdą jakiś nowy wynalazek. W Orange Sport w tamtym tygodniu mówili, że nasi są zainteresowani....Gąsińskim :| |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Co widze Bukhariego i Pajlica to oni zawsze są uchachani
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Obys sie mylil co do Pawelka i negocjacji i oby dziennikarze w Orange Sport zblaznili sie ta informacja..... Inaczej to bedzie chyba jakas farsa.....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dla mnie Pawełek powinien zostać no ale na jakimś ogarniętym finansowo kontrakcie, a ch.. wie ile sobie teraz krzyknie bo zagrał parę meczy nie puszczając szmaty
za miesiąc wygasa mu kontrakt więc normalna sprawa że ciśnie, tylko ciekawe ile sobie zawała
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 25.11.2010 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Guest
|
|
O ile to oczywiście nie jest gra pozorów dla mediów, a w rzeczywistości sprawa (odejście) jest już dawno załatwiona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wychowanek Polonii w której nie rozegrał żadnego spotkania
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W tym miesiącu Futbol napisał o nim fajny artykuł, polecam. Jest też co nieco o Żurawskim i wywiad z Jovaniciem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Trwa czat z Cezarym Wilkiem na http://www.live.wisla.krakow.pl/?subiektywne=on
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że historia Mariusza Pawełka skończy się w Wiśle happy endem. To znaczy: zawodnik pobroni do końca rundy jesiennej pokazując świetną formę, a następnie podpisze wysoki kontrakt z zagranicznym klubem. A my pozyskamy wreszcie solidnego bramkarza - chyba, że już takiego mamy na ławce.
Wiem, Mariusz ma świetną rundę. Tylko jakoś dziwnym trafem większość zawodników, którym kończy się u nas kontrakt przytrafia się zwyżka formy. To, co wcześniej odstawiał Pawełek wołało o pomstę do nieba. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wyglądasz na osobę bardzo skromną ale na boisku walczysz jak Radek Sobolewski. Czy boisko, atmosfera i mecz tak Cię odmieniają czy to tylko pozory?
Może to nie tyle skromność, ale szczera ocena moich możliwości - to moja cecha, przez którą jestem tak odbierany. Jeśli chodzi o boisko, to nie jestem wirtuozem, więc muszę nadrabiać te bramki walecznością. Czat z Cezarym Wilkiem... WIELKI SZACUN CZAREK ! |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czarek Wilk wlasnie jest w Wenzlu
![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.11.2010 o godz. 16:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Natomiast Branco widywany jest ostatnio w kawiarence na przeciwko Saturna w GK : )
W niedzielę zarówno w Cafe Futbol jak i Lidze + Extra Robert Maskaant.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 26.11.2010 o godz. 23:47.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Branco mieszka chyba gdzies w okolicach Armi Krajowej bo juz drugi raz stojac na fajce widzialem go jak wyciagal pieniadze w bankomacie w Galileo
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a Maaskant mieszka na Woli Duchackiej w wynajmowanym domu. Jak wiecie z wywiadów często można go na Kazimierzu spotkać w knajpach z panienką.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ciekawe z tą Wolą Duchacką. Chodzę przez swoje osiedle kilka razy dziennie i nigdy go nie zobaczyłem, nawet żadnej "lepszej fury" nie widać na osiedlu.
to pewne info? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
odechce mu się jeżdżenia z Woli autobusem na Reymonta, jak parę razy będzie sie sciskał w zatłoczonym 164 ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Albo jak się na trening spóźni i będzie musiał pompki machać i kaskę wpłacać
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ostatnio po meczu na butach do domu zasuwał
Bo akurat jechałam w tamtą stronę i sobie maszerował Piastowską. Z resztą on to bliżej Błoń niż Woli mieszka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To na jakiej on Woli mieszka, Justowskiej czy Duchackiej
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|