The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2010, 18:53
Ja wygralem lige w pierwszym sezonie oraz puchar polski przy czym kilka meczy ligowychmusialem zrestartowac bo komputer probowal mnie oszukac.
Sciagnalem sobie kilku ciekawych zawodnikow m. in. Mido, ktory niestety zawodzi na calej linii. po 16 kolejkach ma tylko 4 gole.

Ogolnie mam pytanie, w jaki sposob uzywac instrukcji podczas meczu, zauwazylem ze niezbyt przynosza one zamierzony skutek.
Moze ktos moglby napisac w jakich sytuacjach uzywac poszczegonych instrukcji, w moim przypadku zauwazylem, ze najlepsze wyniki osiagam nie dotykajac ich wogole.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.11.2010, 18:57
As napisał(a):Wyświetl post
Ja wygralem lige w pierwszym sezonie oraz puchar polski przy czym kilka meczy ligowychmusialem zrestartowac bo komputer probowal mnie oszukac.
Sciagnalem sobie kilku ciekawych zawodnikow m. in. Mido, ktory niestety zawodzi na calej linii. po 16 kolejkach ma tylko 4 gole.

Ogolnie mam pytanie, w jaki sposob uzywac instrukcji podczas meczu, zauwazylem ze niezbyt przynosza one zamierzony skutek.
Moze ktos moglby napisac w jakich sytuacjach uzywac poszczegonych instrukcji, w moim przypadku zauwazylem, ze najlepsze wyniki osiagam nie dotykajac ich wogole.
http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj...10.html?page=5

Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Od: 01.2009

Stary 24.11.2010, 19:25
Michu-k fajnie stronkę zapodałeś

Ta też jest godna uwagi http://www.centrumfm.org/

Do "ASA"ale to wszystko zależy od przeciwnika i danej twojej taktyki i twych zawodników
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2010, 19:55
Dzieki, za tego linka.

Gram z Bayernem u siebie ustawilem zespol pod tego przeciwnika ale niestety w plecy.
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Stary 24.11.2010, 20:35
Z Bayernem ciężko się gra bardzo nie wygodny przeciwnik nawet Barca można przegrać

Jeszcze z nimi nie grałem moją Wisełką ale też bym dostał od nich chociaż i tak mam mocny skład jak możesz kup sobie bramkarza z Rumuni
Silviu Lung Jr bardzo dobry
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2010, 21:05
Nie moge wygrac u siebie z Legia, juz chyba 6 raz restartuje i za kazdym razem w placy. Staram sie uzywac tych instrukcji w miare logicznie ale skutek jest odwrotny do zamierzonego.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.11.2010, 21:11
Nie moge wygrac u siebie z Legia, juz chyba 6 raz restartuje i za kazdym razem w placy. Staram sie uzywac tych instrukcji w miare logicznie ale skutek jest odwrotny do zamierzonego.
Czy taka gra ma sens ?
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.11.2010, 21:24
Donki napisał(a):Wyświetl post
Czy taka gra ma sens ?
Nie czytałeś wcześniej? Ta gra próbuje go oszukać wygrywając z nim, a to nieludzkie!

Skończyłem swój drugi sezon z Uralem Jekaterinburg. Muszę przyznać, że... udało mi się utrzymać choć miałem problemy to udało mi się w połowie sezonu mieć serie 8 meczy bez porażki [z czego 5 meczy zakończyło się wygraną], co dało mi pewne utrzymanie z końcową liczbą punktów wynoszącą 29.

Jednak było ciężko, po 15 meczach miałem zaledwie 2 pkty nad strefą spadkową. Na szczęście udane transfery pozwoliły mi na walkę o nawet 8 miejsca. Jednak ostatnie 3 mecze sezonu potwierdziły, że mam jeszcze za słaby zespół[a może za młody?], aby odgrywać ważną rolę w rosyjskiej piłce nożnej. [średnia wieku zespołu 23 lata]

Ku mojemu zdziwieniu trenerem sezonu w Rosji nie został kierujący Zenitem, czyli obecnym mistrzem, Lucio Spaletti, lecz... ostałem się nim ja

Zarząd chce abym został. Dał mi 3,5 mln ojro na trasnfery oraz zwiększył o 50% możliwości płac do 325 tys na miesiac. Mogę coś powojować w końcu

Jednak... Lokomotiw Moskwa zaproponowało mi angaż. Wykłada na stół 16.5 mln ojro na trasnfery i daje bajeczną kwotę 4 mln na płace. Jestem w kropce i nie wiem co robić.

Dlaczego mam dylemat? Otóż Ural przeniósł się na swój nowo wyremontowany stadion mieszczący 27 tys ludzi [brzmi znajomo? ] oraz zarząd buduje mi warte 3 mln ojro zaplecze treningowe. Będzie ono w stanie Bardzo dobrym, czyli w lepszym niż ma je Loko Moskwa!! I zrobiłem już transfery do mojego Uralu. Z chęcią przyszedł do mnie Celso Borges oraz Marko Lavaja.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 24.11.2010, 21:28
Cieszę się że ja nie będę miał takich dylematów, bo grywalną mam tylko Polskę

Ale ja bym został.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.11.2010, 21:30
Mam dla ciebie kody )

wciskasz shift+~ i wpisujesz:

Win nazwa klubu-wygrywasz mecz z daną drużyną
money np.1000000-dostajesz tyle kasy

Wciskasz Quit/Wyjście i pojawia ci się możliwość przekupienia drużyny

Jak można grać metodą save/load? przegrywasz to przegrywasz życie toczy się dalej

P.s Nie rozumiem ludzi grających na kodach

P.s2 nie ma do tej gry kodów robię sobie jaja :]
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.11.2010, 21:37
Cytat:
Jak można grać metodą save/load? przegrywasz to przegrywasz życie toczy się dalej
Mi sie kiedys tak zdarzalo grac. Ale zawsze wczytywalem wtedy jak sie wkurzylem bo mialem przewage w meczu a rywale 1-2 strzaly i wygrywali a byl to mecz wPucharach Europejskich. Ale juz dawno tak nie gram bo to bez sensu. Mysle ze niektorym sie pomylily gry. Tutaj nie ma sie 3 zyc, 3 szans. Tutaj raz grasz i danej sytuacji sie nie powtarza. Jak przegrasz to nie znaczy ze tracisz zycie i mozesz sobie od nowa zagrac w tym punkcie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2010, 21:37
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Nie czytałeś wcześniej? Ta gra próbuje go oszukać wygrywając z nim, a to nieludzkie!

.
Jasne, ze probuje mnie oszukac, na kazdej pozycji mam lepszego grajka, gram u siebie i mam przewage w posiadaniu pilki.
Przykladowa sytuacja: Rzut rozny pod moja bramka, jeden z obroncow wyjasnia sytuacje wybijajac pilke na prawe skrzydlo pod linie srodkowa. Do pilki pedzi Malecki i jest juzod niej od dwa kroki kiedy nagle sie zatrzymuje i zaczyna odbiegac od pilki. Do pilki podbiega wtedy obronca gosic, ktory mial do niej kilkanascie metrowi i centruje w pole karne. Trace gola.
Moglem wyjsc z kontra 2na1 ale ze wzgledu na oszustwo komputera trace gola.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 24.11.2010, 21:40
Każdy gra jak chce, co Wam do tego?
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 24.11.2010, 21:56
ja mam grywalną rosję i hiszpanię

Ale chyba zostanę, bo coś czuję, że nowy sezon może mi otworzyć drogę do jakiejś reprezentacji i będę wtedy jechać na dwa fronty [do tej pory odrzuciły moje podania związki piłki nożnej z Holandii, Finlandii, Białorusi, Meksyku i Turcji]
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.11.2010, 21:56
Jasne, ze probuje mnie oszukac, na kazdej pozycji mam lepszego grajka, gram u siebie i mam przewage w posiadaniu pilki.
Przykladowa sytuacja: Rzut rozny pod moja bramka, jeden z obroncow wyjasnia sytuacje wybijajac pilke na prawe skrzydlo pod linie srodkowa. Do pilki pedzi Malecki i jest juzod niej od dwa kroki kiedy nagle sie zatrzymuje i zaczyna odbiegac od pilki. Do pilki podbiega wtedy obronca gosic, ktory mial do niej kilkanascie metrowi i centruje w pole karne. Trace gola.
Moglem wyjsc z kontra 2na1 ale ze wzgledu na oszustwo komputera trace gola.
Napisz do Si, że cie oszukują Nie nadajesz się na managera i tyle Ustawiasz polecenia dla drużyny? Przepracowałeś dobrze okres przygotowawczy? Tak czy inaczej, przegrywając z silną drużyną Lech,Legia potrafię zdobyć mistrza odrabiając to z innymi

P.s Weź sobie pograj Barcą albo Realem będziesz kosił wszystkich
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 24.11.2010, 22:06
oj oj oj... sprawdziłem z ciekawości Polską ligę... w sezonie 2010/11 [czyli obecnym w realu] mistrzostwo zdobyła... z resztą sami zobaczcie. I do tego kto spadł :(

Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2010, 22:13
Dobra zostawmy to, ewidentnie nie umiem grac ale sie nie poddam. Gram w CM od 1995 roku i jakos zawsze dawalem rade ale te 3-4 ostatnie czesci poprostu niszcza mi psyche.

Ktos wogole jest chetny na gre po sieci?
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 24.11.2010, 22:16
w wieksza liczbe osob niz 3 nie oplaca sie grac przez siec. Nie dosc, ze kazdy ma swoje "tempo gry" [ja np potrafie w sezonie przygotowawczym na jeden tydzien gry poswiecic kolo 4 godzin], to do tego trudno znalezc wspolne terminy keidy mozna usiasc i pociupac
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Stary 24.11.2010, 22:49
Ja mogę zagrać w sieci chętnie się sprawdzę z moją taktyką więc AS czekam na konkrety )
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2010, 23:14
to musisz chlopaku postawic server bo moj lap nie uciagnie servera i nie mam zewnetrznego ip
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 25.11.2010, 01:32
Pierwszy sezon w pełni za mną. Oto parę screeenów (na życzenie więcej):

Skład
Ustawienie
Polecenia
Transfery dokonane
Transfery przyszłe

Ekstraklasa - Tabela
Ekstraklasa - Wyniki cz. 1
Ekstraklasa - Wyniki cz. 2
Puchar UEFA - Tabela
Puchar UEFA - Wyniki

Generalnie jest fajnie Niech tylko sypną jeszcze kaską na transfery i jedziemy na dobre w Europę

Poprosiłem o klub patronacki- został nim Manchester United.

Zarząd na moją prośbę postanowił stworzyć akademię piłkarską.

Jestem w trakcie przejęcia klubu
Ostatnio edytowane przez michu-k : 25.11.2010 o godz. 01:50.
Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.11.2010, 12:45
Ostatnio znalazłem trochę czasu na kontynuowanie swojej kariery jestem na początku 2 sezonu. W poprzednim udało mi się zdobyć Mistrzostwo Polski (walka trwała do ostatniej kolejki!), 3 miejsce w fazie grupowej PE (ale to już pisałem, odpadnięcie tylko przez gorszy bilans meczy bezpośrednich ). W drugim sezonie udało mi się awansować do LM (Real, Porto i Rubin) zobaczymy jak mi się powiedzie w tych rozgrywkach. NIestety przegrałęm mecz o Superpuchar Polski ;/

ale za to udało mi się sprowadzić z wolnego transferu Gudjonsena

na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 25.11.2010, 16:23
Wygralem lige! Dobra musze przyznac racje tym ktorzy mowili ze instrukcje dziala. Chyba je rozkminilem bo od porazki z Legia zaliczylem jeszcze tylko dwa remisy w ostatnich 8 meczach i wygralem lige 10 ma punktami.

Zaczynam wlasnie 3 ci sezon i poszukuje jakiego obroncy ktory bylby w w zasiegu Wisly, chodzi mi o kogos kto moglby wejsc i realnie wzmocnic sklad. Czy ktos moze kogos polecic?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.11.2010, 16:35
Wygralem lige! Dobra musze przyznac racje tym ktorzy mowili ze instrukcje dziala. Chyba je rozkminilem bo od porazki z Legia zaliczylem jeszcze tylko dwa remisy w ostatnich 8 meczach i wygralem lige 10 ma punktami.

Zaczynam wlasnie 3 ci sezon i poszukuje jakiego obroncy ktory bylby w w zasiegu Wisly, chodzi mi o kogos kto moglby wejsc i realnie wzmocnic sklad. Czy ktos moze kogos polecic?
co do tych poleceń, (w/w www) sam używam kilku raptem, stawiam na zgranie zespołu i odpowiednie motywowanie.
Najpierw spróbowałem Wisłą, ale są hegemonem. Potem Śląsk to już było dużo trudniej no i zaważyła kwestia stadionu i rozpocząłem przygodę (jak co roku) z Lechią.

Musze powiedziec ze w tym FM klikam o wiele wiele więcej, i o wiele więcej czytam gdyż przynosi to oczekiwane rezultaty.
Gram 1 taktyką zrobioną na 3 (nie wiem czy macie też ze mocne druzyny w Lidze Polskiej grają najslabiej przeciwko wysokiej obronie, wolnym podaniom i wąskim ustawieniu)
W 1 sezonie v-c mistrzostwo teraz pierwszy plac. Co cieszy to najmniejsza ilość straconych bramek w 1 jak i 2 sezonie.
Taktykę ułożyłem sam, a właściwie moge powiedziec że stylizowałem się na Maaskancie.

a co do obroncow i innych graczy potrzebnych - masa murzynów, masa. A ja preferuje polską jedenastkę. ;/
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Sepsili
Member

Od: 08.2008

Stary 25.11.2010, 16:42

Mozesz mi podac ta instrukcje?
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.11.2010, 17:22
orientuje sie ktoś kiedy będzie kolejna/ostateczna łatka do FM 2011
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.11.2010, 17:56
Warto szukać rok w rok nowych zawodników.
Senegalski Cristiano Ronaldo.

Przeszedł z jakiegoś senegalskiego klubu do Bayernu w tym sezonie za 450 tyś euro.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 25.11.2010 o godz. 17:59.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 25.11.2010, 18:06
Co z niego za środkowy pomocnik, skoro ma podania na 10 i odbiór na 6...

O kreatywności, ustawianiu się, współpracy nie wspomnę.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 25.11.2010 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.11.2010, 18:12
Widzisz ile ma lat? ....a mać, zrozumcież że talent się rozwija, a nie to że od razu będzie jebał bramy na zawołanie...

I CO MAM ZROBIĆ ŻEBY NIE TRACIĆ BRAMEK W KOŃCÓWCE MECZU! w....ia mnie to, 3 mecze, 3 bramki w końcówce. Ruch, Legia i co najgorsza Aston Villa w europucharach...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.11.2010, 18:16
Tego pomocnika to nic tylko przekwalifikowac na napastnika. Szybki, dobrze gra glowa i wykonczenie akcji dobre. To by pewnie byla maszyna do strzelania bramek
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów