|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jutro decyzja w sprawie Wołąkiewicza. Sam zawodnik przyznaje, że nie pali się do gry w Polonii ze względu na atmosferę, mówi o ofercie Lecha, media informują również o zainteresowaniu Wisły. Oby Hubert został
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widac że Legia i Polonią maja forse i stawiąją na zawodników sprawdzonych w naszej lidze czyli odwrotnie jak My.Na koniec sezonu zobaczymy co sie bardziej opłacało.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.11.2010 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli Sarvas będzie darmowy to przydałby sie jako zmiennik. Na początku wydawał sie bardzo dobrym zawodnikiem, potem coraz gorzej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 19.11.2010 o godz. 09:59.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Do tego lepsza infrastruktura, więcej kibiców itd. itp. - to się przełoży na więcej kasy. Mniej niż wykłada JW, ale biorąc pod uwagę to jak Lechia kasę wydaje, a jak Dysco, to owszem, przy mniejszych kosztach są spokojnie w stanie przebić was potencjałem sportowym nawet jeżeli brać pod uwagę wyłącznie aspekt finansowy. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wołąkiewicz prawdopodobnie podpisze dziś kontrakt, rzecz rozbija się nie o wysokość zarobków tylko o długość kontraktu, kwotę odstępnego i kwotę prowizji za podpis. Zaś artykuł z PS-a ma tyle wspólnego z prawdą co twierdzenie Jóźwiaka że byli o krok od Wiltorda. Z tego co wiem zainteresowanie Hubertem wyrażały Lech/Amica, Wisła i Legia
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 19.11.2010 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
miałem na myśli zawodników jakie planują ściągnac w najbliższym okienku transferowym oba kluby z Warszawy.Legia-Arboleda,Mierzejewski,Robak.Polonia-Sernas,Wołąkiewicz,Mielcarz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mnie bardziej rozbawiła sugerowana przez dziennikarzy Faktu wysokość zarobków Arboledy w Warszawie. Milion euro
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie taka pensja jest sporą przesadą. Lepiej za tę kasę kupić młodszego obrońcę. Ale Wojciechowskiego stać na to, no i warszawski oddział Faktu jest bardzo dobrze poinformowany w ruchach KSP.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak KSP nie zdobedzie MP w przeciagu 3 sezonow a Wojciechowski bedzie tak ladowal kase, to chyba ktos tam sie zesra
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Inna sprawa, że jeśli kontrakt Arboledy przekroczy 0,5 mln €, to pęknie kolejna granica i kolejni czołowi kopacze tej ligi będą żądać coraz więcej pieniędzy bez względu na prezentowany przez siebie poziom sportowy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak na razie to wychodzi na niezłego buca jakby to po krakowsku nazwać. Szasta pieniędzmi na prawo i lewo, a efekty żadne. Polonia Bytom ma tylko 3 pkt. mniej niz ten jego "dream team", w który jeszcze tak niedawno niejeden uwierzył jak w 2 Irlandię Tuska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja słyszałem ze Bońka chcą kupic do Odry wodzisław
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wracając do tematu. Coś jest na rzeczy z tym transferem. Wojciechowski szykuje Arboledę na następcę Jodłowca, który odejdzie zimą lub latem za granicę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to "Wojciechowski show" miał juz po 5 (!!!!) kolejkach odjechać reszcie ligi. Jak jest każdy widzi. Nieskromnie pisałem, że za wysokie progi i wylewałem kubełek zimnej wody na rozpalone główki. Jeszcze zostal klub z Białegostoku, który juz czuje oddech na swoich plecach reszty peletonu. Ale chyba nie trzeba bedzie czekać do wiosny aby ich skasować. A jesli nie to te kilka punkcików będzie do nadrobienia w marcu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzew sięga po Portugalczyków.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 30.11.2010 o godz. 11:33.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To mnie rozwala:
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak jak pisałem szykuje się rozbiórka Amikorza. Już nawet piłkarze sami oferują swoje usługi. Prawie jak na targu
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...b55d&_ticrsn=5 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maicon de Oliveira na testach Cytat:
legia.net ![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juventus chce kupic Rudnevsa
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104..._Rudnevsa.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja myśle że cena za Łotysza jest już podobna do tej za jaką sprzedano Lewandowskiego do BVB
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Panowie, jeśli będzie coś odnośnie Wisełki we włoskich mediach, chętnie potłumaczę. Ale kiedy piszą odnośnie Amiki i "arktycznych" warunków w Poznaniu, to nawet czytać mi się nie chce
Dla tych włoskich panikarzy każda temperatura zbliżona do zera ociera się o "arktyczną". A przecież Turyn leży na północy, w sąsiedztwie gór,w okresie zimowych nad Stadio dei Alpi czasem rozciągają się mgły - tym większe moje zdziwienie, że Włosi z północy wystraszyli się śniegu )) |
|
|
|
Guest
|
|
Ale w pieniądzach to "tylko" 800tys. euro o ile kwota zakupu - 200k jest prawdą. Za 2,5-3 to by go pewnie opchnęli, "jedynka" (o ile to prawda) to niepoważna oferta ze strony firmy typu Juve i byłbym w szoku gdyby Amika ją łyknęła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ten news śmierdzi na kilometr kaczką dziennikarską.
Szanuję umiejętności Rudnevsa, ale Juventus to dla niego zdecydowanie zbyt wysokie progi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Legionista
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
każdego w inny sposób Jest relatywnie młody i do tego z ich perspektywy kosztuje troche ponad czapke gruszek Dziwni by byli jakby sie nie zainteresowali ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|