|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
a ha dziekuje
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Filmik poświęcony historii Wisły.
http://www.youtube.com/watch?v=H6ow9KtWWxE Widzieliście co zrobił Błaszczykowski z Freiburgiem? nie trafił na pustą bramkę. Wstyd. Tym samym przebił Sobiecha i tego pana http://www.youtube.com/watch?feature...&v=xtHIa9AHgLk |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kuba miał przed chwilą patelnię i mógł zapewnić Borussi spokój ale z 11 metrów nie trafił do pustej bramki :/
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Bramkarz lezal za nim a ten nie trafil bo oczywiscie trzeba bylo na sile. To jest pudlo roku jesli chodzi o Bundeslige. Na YT bedzie ostra szydera
Titto - Nie przebil tego 2 filmiku, bez przesady. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wstyd ale zarazem szkoda go bo przy zdobytej bramce dla Borussii na 2:1 miał swój wielki udział. Tylko po ch*j w tej sytuacji podnosił tą piłkę. Jeśli by to trafił media w Niemczech byli by nim zachwyceni a tak stanie się pośmiewiskiem.
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmiech komentatorów - bezcenne.
On powinien to trafić z zamkniętymi oczami w pozycji klęczącej. Oby się chłopak nie załamał tylko po tej sytuacji. Niech wejdzie na boisko w następnym meczu i da z siebie 200 % |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kuba coś Ty narobił, pusta bramka po ziemi, a Ty chciałeś w okienko walnąć
poza tym kiksem Kuba dobrze gra, razem z Piszczkiem na prawej stronie szaleja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Marek Zieńczuk właśnie pojawił się na boisku w meczu z Widzewem
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że on mnóstwo miał w swojej karierze niewykorzystanych sytuacji. Do marnowania setek ma talent wyjątkowy w reprze potrafi władować jakąś ładną bramkę a tu w takiej sytuacji pudłuje. Błaszczu ma zajebistą technikę i umiejętność dośrodkowania, ale nad strzałami musi popracować.
Ja nadal nie mogę w to uwierzyć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dobrze, że Borussia ten mecz wygrała.
Szybciej mu zapomną ten kiks. Kuba ma charakter, poradzi sobie. W następnej kolejce zagra dobry mecz i nikt mu już nie będzie tego wypominał ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() I z tym ze mnóstwo sytuacji mial nie wykorzystanych to troszke przesadziles. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oj dobra zdarzyło się i co?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 20.11.2010 o godz. 18:59.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobre podejście
![]() Ogólnie to Błaszczykowski jest zajebi*ty i w następnym spotkaniu zagra świetne spotkanie i zostanie najlepszym piłkarzem meczu - zobaczycie ![]() Cieszy postawa polaków w Borussii Piszczek rozegrał świetne spotkanie Lewandowski i Błaszczykowski przyjmują rolę takich jokerów obecnie i to dzięki nim Borussia wygrała to spotkanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde no dajcie mu już spokój. Ten kto oglądał mecz to widział jak po tej sytuacji Kuba się starał. Oprócz wrócenia w pole bramkowe przy tej poprzeczce
Poza tym komentator to wyraźnie powiedział i można było zauważyć, że piłka mu podskoczyła. Jak ktoś wyżej pisał, że on chciał na siłę - nie, on chciał technicznie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
michu - h. Ci do tego jak reaguje, ale naśmiewanie się z innych jest takie dziecinne...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 20.11.2010 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhh....szkoda mi go bardzo. Teraz w Niemczech zamiast zachwycać się jego świetnymi zagraniami będą mu wypominać ten kiks...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Kto tutaj sie napina? Karny jak karny - nie powinno go byc. Tutaj powinna byc bramka i mam prawo smiac sie z tej akurat akcji Blaszczykowskiego mimo ze uwazam go za dobrego gracza. To ze gral w Wisle sprawia ze nie mozna sie smiac z pudla ktore bedzie na 90% pudlem roku w Bundeslidze? Mozna, wiec nie napinaj sie tak.
Widze totalnie dziwne posty. Nie mozna sie smiac z zawodnika bo co? Przepraszam ? Bo nikt mu niczego nie podarowal? Co ma wczorajsze skandaliczne sedziowanie do takiego pudla ?Nie mozna sie smiac bo nie wypada? Totalny belkot. Nie strzelil bramki, wielu ludzi sie z tego smieje. Nie wazne kto ale wazne jak. To moglby byc nawet Radovic, nawet moj ojciec. Tak samo bym sie smial bo jest z czego. Moze mam jeszcze mu pomnik postawic bo to Blaszczykowski i do tego nic nie pisac bo jestem z Warszawy? To jest forum ogolnopolskie i mam prawo smiac sie z takiego babola. Wlasnie to robie. Na tym polega wymiana pogladow.Pan z Warszawki... Nie bede przeinaczal nazwy Krakowa bo bym musial znizyc sie do Twojego poziomu, a nie mam ochoty sie czolgac.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.11.2010 o godz. 20:36.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie opanujcie się jak ktoś wspomniał jak ktoś inny kiksuje to się śmiejecie.. trudno że tak się Kubie przytrafiło ale to nie zmienia faktu że jego akcja zostanie dodana do innych kiksów jakie można oglądać np na youtube
![]() prosty przykład czy jak Hasselbaink wywrócił się na piłce też z tego polewa była i jest to w każdym filmiku o kiksach w piłce nożnej ale ktoś się z niego śmieje za to? Nie! każdy wie jak on grał i co potrafił i za to się go szanuje, a kiksy to po prostu piękno futbolu ..![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To, że piłkarze popełniają błędy to nic dziwnego, ani śmiesznego. Przynajmniej nie ma w tym oszustwa.
To, że drużyna wygrywa mecz dzieki karnemu z kapelusza to tragiczne i śmieszne. Jeżeli więc śmiac się to z drużyny obdarowywanej przez sędziów a nie z piłkarza, któremu nikt niczego nie podarował |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na szczęście to nie Ty decydujesz co kogo ma śmieszyć
![]() Nie wypada to puścić pawia. Ja .......e, Wy byście się tylko żarli o pierdoły, wyszukiwali setki spisków wymierzonych w nasz zespół itp.Już nawet w złym guście jest się uśmiechnąć, widząc prawdziwe pudło roku ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.11.2010 o godz. 20:34.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kiks sezonu Błaszczykowskiego - widok z większej ilości kamer