The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ortas
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2010, 22:14
Jeszcze 11.11.2010. Jeden z lewaków na lewackim forum napisał:

Cytat:
Kiedy z tego wszystkiego się spierdziałem, zaczął wrzeszczeć: „co jest *****, co tak jebie, zesrałeś się szmato?!?” i bił mnie tym mocniej po głowie.

Leżałem zupełnie sterroryzowany.
Każdemu się zdaża, ale żeby zaraz o tym pisac?

Oto cała Antifa - czyli Polonia.
Ostatnio edytowane przez Ortas : 15.11.2010 o godz. 22:19.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.11.2010, 12:11
Macierewicz zamiast jeżdzic do USA żeby wyjaśnic katastrofe Smoleńską załatwiłby zniesienie wiz dla Polaków chcących jechac do Ameryki
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosy...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.11.2010 o godz. 12:14.
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.11.2010, 14:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Macierewicz zamiast jeżdzic do USA żeby wyjaśnic katastrofe Smoleńską załatwiłby zniesienie wiz dla Polaków chcących jechac do Ameryki
Jakby załatwił to za 2 lata pada ZUS, jeden milion rodaków jedzie w przyszłym roku do Niemiec, 2 mln do USA, proporcje świadczeniobiorcy(emeryci, renciści) - pracujący w wieku produkcyjnym zostają mocno zmienione na niekorzyść pracujących -> Pada ZUS, mamy przewrót i... z resztą niech załatwi te wizy
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.11.2010, 15:41
Gdzie rząd nie może tam Macierewicza pośle ?
A trawestując tytuł z Izwesti napisałbym: Wujek Wołodia bierze w obronę Tuska.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.11.2010 o godz. 15:53.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 16.11.2010, 21:51
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
przeklejam z tematu śmieszne
http://www.youtube.com/watch?v=DCqQlR20Joo

heh - wydaje mi sie, że to jest jeszcze lepsze

http://www.youtube.com/watch?v=tjdqa0I4jRk
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.11.2010, 22:24
Cytat:
Z obdukcji Biedronia, do której dotarł portal tvn24.pl wynika, że miał obrażenia. Lekarze stwierdzili m.in. niewielkie ograniczenie ruchomości kręgosłupa szyjnego z powodu bólu, głównie w barkach oraz zaczerwienienie i otarcie skóry w okolicach nadgarstków.
Twardy melanż.
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 16.11.2010, 22:54
To też jest dobre

http://www.youtube.com/watch?v=DCqQlR20Joo

Bosacki w tvn24 podsumował dobrze tego zboczka jak i tą całą zboczoną-komunistyczną-anarchistyczną manifestację śmiesznych ludzi.

Są tacy ludzie do których nie dociera prawda i nie mają zdolności logicznego i samodzielnego myślenia. Szkoda czasu na rozmowy z nimi. Tylko dlaczego stanowią większość
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.11.2010, 22:59
Sekta wypuściła paszkwila na banitów, jak za starych dobrych czasów
Gorąco polecam.

http://www.pis.org.pl/article.php?id=18021
94 - Allah Akbar!!
wislak68
Senior Member

Stary 18.11.2010, 01:02
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Sekta wypuściła paszkwila na banitów, jak za starych dobrych czasów
Gorąco polecam.

http://www.pis.org.pl/article.php?id=18021
Jak widać konkurencyjna sekta nie śpi. Monitoruje każdy wpis odszczepieńców. Bardzo dobrze.
Również polecam .
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.11.2010, 01:37
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jak widać konkurencyjna sekta nie śpi. Monitoruje każdy wpis odszczepieńców. Bardzo dobrze.
Również polecam .

1.Gdybym miał nie spać to bym nie zasnął bo kwiatków jest tyle że doby by zabrakło.Ja lubię najlepsze kęsy i tylko to komentuje.
2.Ja mogę być debilem i bez mózgiem, tyle że jestem zupełnie po za polityką.
Ty jesteś zwykłym pisowskim aparatczykiem.Wpisywałeś się tu długo wcześniej i nie byłeś w stanie poinformować o tym innych, co chyba powinno być Twoim obowiązkiem.(czy może nie? -zdemaskowała Cię jedna osoba, przed którą kopiesz dołki - mimo że dla Wisły zrobiła 10 razy tyle niż Ty w ciągu swojego życia)
1 w nocy a światełko się zapalaMiło że członek Pisu nie dość że idzie w ogień(prywatnie) to jeszcze jest w stanie dla wodza się ośmieszać(publicznie).
Ciekaw tylko jestem na którym miejscu na liście jesteś
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.11.2010 o godz. 01:39.
94 - Allah Akbar!!
wislak68
Senior Member

Stary 18.11.2010, 01:58
No naprawdę 1q2 można Cię jeść kęsami . Tak jak pisałem wcześniej: dla mnie jesteś absolutnym listopadowym przebojem. Takiego ubawu jak w czasie naszych ostatnich polemik nie miałem na tym forum chyba od czasu plankowego "Pamiętnika...". Dlatego nie odmówię sobie przyjemności skomentowania:

1.Gdybym miał nie spać to bym nie zasnął bo kwiatków jest tyle że doby by zabrakło.Ja lubię najlepsze kęsy i tylko to komentuje.

Naprawdę podziwiam Twój gust

2.Ja mogę być debilem i bez mózgiem, tyle że jestem zupełnie po za polityką.

I do tego taki samokrytyczny . Ale, ale ... przypomnij mi proszę jaki jest tytuł tego tematu. Czyżby nie "temat polityczny"? Ciekawe dlaczego osoba bedąca "poza politką" z taką chęcią zabiera głos właśnie w tym temacie?

Ty jesteś zwykłym pisowskim aparatczykiem.

Ciekawe skąd Ty to możesz wiedzeć? Czyżby oprócz gustu i samokrytyki również i intuicja? Ale żeby uspokoić Twoje skołatane nerwy wyjaśnię że o ile w ten sam sposób rozumiemy słowo "aparatczyk" (funkcjonariusz partyjny) to oczywiście jesteś (jak zwykle zresztą) w błędzie.

Wpisywałeś się tu długo wcześniej i nie byłeś w stanie poinformować o tym innych, co chyba powinno być Twoim obowiązkiem.

Obowiązkiem? Z ciekawością zapoznam się z odpowiednim punktem: prawa, regulaminu itp. Byłbym też zainteresowany informacją o tym o czym powinienem poinformować bo sam z siebie jakoś nie mogę tego dojść.

(czy może nie? -zdemaskowała Cię jedna osoba, przed którą kopiesz dołki - mimo że dla Wisły zrobiła 10 razy tyle niż Ty w ciągu swojego życia)

Pyszne . Zostałem zdemaskowany . Czuje się jak Bond prawie. Szkoda że to tylko fikcja która rodzi się w Twojej głowie: radny (bo wnioskuję że o niego Ci chodzi) nie mógł mnie zdemaskować bo sam mu się "ujawniłem", z argumentem o "kopaniu pod nim dołków" nie zgodził by się zapewne sam radny (nie zdradzę chyba tajemnicy jesli napiszę że mieliśmy w tej sprawie dyskusje na priv i mam wrażenie że pewne rzeczy sobie wyjaśniliśmy) no ale Ty jako dobry "sekciarz" wiesz oczywiście lepiej.
Pozwolę sobie też zwrócić uwagę że po argumenty ad persona zaczynają siegać Ci którzy ... nie mają żadnych innych argumentów . Szczegolnie jeśli argumenty te oparte są o zwykłe fantazje.

1 w nocy a światełko się zapalaMiło że członek Pisu nie dość że idzie w ogień(prywatnie) to jeszcze jest w stanie dla wodza się ośmieszać(publicznie).

No cóż niektórzy musza ciężko pracować. Na przyjemności zostaje noc . Bardzo pochlebia mi Twoja opinia o moim "oddaniu wodzowi". Niestetety prawda jest taka że głównym driverem moich polemik z Tobą jest mój osobisty fun (pisałem już o tym wcześniej). Całą zasługę możesz przypisać wyłącznie sobie. A bawię się naprawde świetnie ...

Ciekaw tylko jestem na którym miejscu na liście jesteś

A fe jaki interesowny. Otóż nie jestem.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 18.11.2010 o godz. 03:04.
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.11.2010, 00:38
Mam pytanie. Odpowiedzcie mi prosze na pytanie jakim prawem Jaroslaw Kaczynski ma wyglosic w piatek oredzie? Nie jest ani prezydentem, ani premierem; jest tylko szefem opozycyjnej partii. Dlaczego w takim razie Napieralski, bedacy szefem SLD, nie ma takiego przywileju? Nie rozumiem tego.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.11.2010, 00:44
RAF napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Odpowiedzcie mi prosze na pytanie jakim prawem Jaroslaw Kaczynski ma wyglosic w piatek oredzie? Nie jest ani prezydentem, ani premierem; jest tylko szefem opozycyjnej partii. Dlaczego w takim razie Napieralski, bedacy szefem SLD, nie ma takiego przywileju? Nie rozumiem tego.
Jak to nie ma?! Kto mu broni?!
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.11.2010, 00:50
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Jak to nie ma?! Kto mu broni?!
Oredzie do narodu jest przywilejem najwyzszych panstwowych i koscielnych urzednikow tj. Prezydenta, Premiera, Prymasa. Nie rozumiem dlaczego lider opozycyjnej partii mialby rowniez uzurpowac sobie prawo do wyglaszania oredzia. Idac tym tokiem myslenia Napieralski mialaby prawo do oredzia, Tusk (nie z racji bycia premierem ale bycia przewodniczacym Platformy), Pawlak z racji bycia przedwoniczacym PSL-u. Nie rozumiem dlaczego szefa PiS-u traktuje sie inaczej. I tak na marginesie, moze jestem w bledzie, ale o oredziach wyglaszanych przez przewodniczacych partii jeszcze nie slyszalem.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
AYALA
Senior Member

Stary 19.11.2010, 00:53
to jest chyba wykupiony czas na ogłoszenie wyborcze czy coś takiego a Jarek w tym czasie wygłosi mowe.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.11.2010 o godz. 01:00.
martin_6
Senior Member

Stary 19.11.2010, 00:57
Oredzie do narodu jest przywilejem najwyzszych panstwowych i koscielnych urzednikow tj. Prezydenta, Premiera, Prymasa. Nie rozumiem dlaczego lider opozycyjnej partii mialby rowniez uzurpowac sobie prawo do wyglaszania oredzia. Idac tym tokiem myslenia Napieralski mialaby prawo do oredzia, Tusk (nie z racji bycia premierem ale bycia przewodniczacym Platformy), Pawlak z racji bycia przedwoniczacym PSL-u. Nie rozumiem dlaczego szefa PiS-u traktuje sie inaczej. I tak na marginesie, moze jestem w bledzie, ale o oredziach wyglaszanych przez przewodniczacych partii jeszcze nie slyszalem.
Inaczej. Napieralski też ma prawo wykupić sobie spot wyborczy, w którym będzie przemawiał do Narodu i ma prawo nazwać sobie to przemówienie nawet "Urbi et Orbi".

Swoją drogą, Tusk też wystosował podobne orędzie w prime time na dzień przed wyborami w 2007 roku, choć nie był niczym więcej, niż obecnie jest Kaczyński.
Będą wisieć komuniści!

Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.11.2010, 09:23
Oto dlaczego Macierewicz szuka pomocy w wolnych krajach.
http://www.blogpress.pl/node/6473#comment-25028

"Profesor Mirosław Dakowski poinformował nas, że wczoraj tj. 9.11. zeznawał przez dwie godziny w Prokuraturze Wojskowej na Nowowiejskiej w Warszawie. Sama treść zeznań jest oczywiście tajna, jednakże Profesor przekazał nam do wykorzystania złożone przez niego materiały dodatkowe. Jednocześnie zachęca do składania doniesień w prokuraturze w oparciu o prezentowane poniżej materiały. "

Mirosław Dakowski (ur. 1937) - polski fizyk, prof. dr hab. W latach 1940-1946 Sybirak. Profesurę "belwederską" uzyskał w 1997 za pracę z fizyki jądrowej (rozszczepienie i zderzenia ciężkich jonów). Autor około siedemdziesięciu prac naukowych recenzowanych, ciągle cytowanych (większość z tzw. "listy filadelfijskiej")[potrzebne źródło]. Kierownik Zakładu Energii Odnawialnych w Akademii Podlaskiej w Siedlcach.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 20.11.2010 o godz. 09:26.
Hej Nasz TS !!
AYALA
Senior Member

Stary 20.11.2010, 14:09
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Oto dlaczego Macierewicz szuka pomocy w wolnych krajach.
http://www.blogpress.pl/node/6473#comment-25028

"Profesor Mirosław Dakowski poinformował nas, że wczoraj tj. 9.11. zeznawał przez dwie godziny w Prokuraturze Wojskowej na Nowowiejskiej w Warszawie. Sama treść zeznań jest oczywiście tajna, jednakże Profesor przekazał nam do wykorzystania złożone przez niego materiały dodatkowe. Jednocześnie zachęca do składania doniesień w prokuraturze w oparciu o prezentowane poniżej materiały. "

Mirosław Dakowski (ur. 1937) - polski fizyk, prof. dr hab. W latach 1940-1946 Sybirak. Profesurę "belwederską" uzyskał w 1997 za pracę z fizyki jądrowej (rozszczepienie i zderzenia ciężkich jonów). Autor około siedemdziesięciu prac naukowych recenzowanych, ciągle cytowanych (większość z tzw. "listy filadelfijskiej")[potrzebne źródło]. Kierownik Zakładu Energii Odnawialnych w Akademii Podlaskiej w Siedlcach.
Jak to powiedział Komorowski-"Jaki prezydent taki zamach"
http://www.youtube.com/watch?v=sFrWxO0_pCQ
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.11.2010 o godz. 15:53.
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 21.11.2010, 03:51
wislak68 napisał(a):Wyświetl post

Obowiązkiem? Z ciekawością zapoznam się z odpowiednim punktem: prawa, regulaminu itp. Byłbym też zainteresowany informacją o tym o czym powinienem poinformować bo sam z siebie jakoś nie mogę tego dojść.
Zwykła przyzwoitość - o czym ?,chwilę po zdemaskowaniu nawet ją okazałeś ale jak widać nie na długo.A co do reszty...Gratuluje pełnej zgodności z linią partii , to jedyny klucz do sukcesu, jeśli nie teraz to na pewno w przyszłości, choć nie zdziwił bym się gdybyś tkwił na którymś miejscu już teraz

ps i żeby sprawa była jasna.To że jesteś członkiem jakiejś partii, nie ogranicza Twoich praw,tyle że zwykła przyzwoitość nakazuje to wyjawić.Wyobrażasz sobie np kolesi z Legii którzy piszą w tematach związanych z nimi, ukrywając toTy do tego że jesteś członkiem Pisu się nigdy nie przyznałeś.Wstydzisz się tego?Zaprzeczasz że próbowałeś zdyskredytować radnego, tylko dlatego że w Pisie już nie był?.
To nie jest Mypis.pl więc nie dziw się że takie gierki nie pozostaną bez odzewu.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.11.2010 o godz. 04:13.
94 - Allah Akbar!!
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.11.2010, 04:20
Jak to powiedział Komorowski-"Jaki prezydent taki zamach"
http://www.youtube.com/watch?v=sFrWxO0_pCQ
Nie znoszę Komorowskiego, ale nigdy czegoś takiego nie powiedział. Tym bardziej szokuje mnie Twój błąd w postaci tego, że w linku który podałeś jest filmik na jakąś minutę i pada tam prawdziwe zdanie. Albo manipulujesz do potęgi jedenastej albo nie wiesz co wrzucasz..

Mam pytanie. Odpowiedzcie mi prosze na pytanie jakim prawem Jaroslaw Kaczynski ma wyglosic w piatek oredzie?
Orędziem nazywają to 'mądrzy' dziennikarze. Ot po prostu kupił sobie czas antenowy o danej godzinie w danym dniu i zamiast nadać spot to nada swoją wypowiedz. Kluczowe jest słowo 'kupił'.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.11.2010, 09:46
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie znoszę Komorowskiego, ale nigdy czegoś takiego nie powiedział. Tym bardziej szokuje mnie Twój błąd w postaci tego, że w linku który podałeś jest filmik na jakąś minutę i pada tam prawdziwe zdanie. Albo manipulujesz do potęgi jedenastej albo nie wiesz co wrzucasz..
"Jaka wizyta taki zamach" plus wyrzut w stronę snajpera, który zdaniem Komorowskiego
"musiał być ślepy żeby nie trafić" moim zdaniem mówią wszystko. A ton jakim było to wypowiadane to już totalny skandal.
Hej Nasz TS !!
AYALA
Senior Member

Stary 21.11.2010, 12:37
0 22 napisał(a):Wyświetl post

.
ja prostym człowiekiem jestem a nie jakimś manipulatorem.Chciałem pokazac jaki był stosunek Komora do ś.p. Lecha Kaczyńskiego i to co Bronek wygadywał przed katastrofą w Smoleńsku.
Teraz wszyscy obwiniają o to naszych pilotów a przecież jak dziś pamiętam jak Komorowski powiedział że "Polski pilot to nawet na drzwiach od stodoły poleci".Szczerze to wolałem już nachlanego Kwaśniewskiego niż Bronka który szybciej mówi niż myśli i wogóle marmoli bez sensu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.11.2010 o godz. 13:33.
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.11.2010, 17:14
Mi nie chodzi o ocenę tylko o trzymanie się faktów.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.11.2010, 18:20
Ja jednak wole Bronka niz nachlanego Kwasnego na grobach pomordowanych przez jego ideowych kolegow.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.11.2010, 18:36
Panowie, mogłby ktos podesłać na priv wiadome nazwiska które były w topicu na głównej o został usuniety ?
martin_6
Senior Member

Stary 21.11.2010, 23:03
Wybory do Sejmiku: PO 33%, PiS 27%, SLD 15%, PSL 13% (!)

Obie największe partie zjazd w dół. Jednak wynik PSL-u stawia w wątpliwość reprezentatywność tych wyników. Chyba jednak ludzie głosowali na "swoich", a nie po szyldach.
Będą wisieć komuniści!

miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.11.2010, 00:41

Obie największe partie zjazd w dół. Jednak wynik PSL-u stawia w wątpliwość reprezentatywność tych wyników. Chyba jednak ludzie głosowali na "swoich", a nie po szyldach.
Nie zapominajmy, że są też lokalne komitety, które wejdą w niektórych województwach. Wg mnie porównywanie tego do sejmu i skali ogólnokrajowej jest nieporozumieniem! To są wybory Samorządowe. Ja przynajmniej się kieruje zupełnie czym innym niż w wyborach do sejmu.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
wislak68
Senior Member

Stary 22.11.2010, 02:11
Jak zwykle nieoceniony . Zanim zaczniemy na forum poważne dyskusje o wynikach wyborów pozwolę sobie jeszcze na naprawdę króciutką polemikę z moim ulubionym adwersarzem:

Zwykła przyzwoitość

Czyli jednak nie obowiązek? Problem z przywoitością jest taki że są ludzie którzy bardzo dużo o niej piszą ale nie do końca rozumieją na czym ona polega. Ot choćby uważają że "afera hazardowa" to był "impas założony na premiera" albo że katastrofę samolotu pod Smoleńskiem spowodował śp. prezydent zmuszając pilotów do lądowania. Przyzwoity człowiek zaczekałby z rzucaniem takich potwarzy dotąd aż uzyska wiarygodne nformacje. Człowiek "przyzwoity" zacznie rzucać oskarżenia jak kapuś przy wypłacie. Bardzo ładnie podsumował kiedyś ten rodzaj "mentorstwa" prof. Nowak: otóż w momencie gdy GW poprosiła go aby wział udział w dyskusji na temat patriotyzmu odmówił argumentując że tego co on rozumie przez patryjotyzm GW nie mogła by zrozumieć żadną miarą. Mam nadzieję że stosując tę analogię zrozumiesz dlaczego Twoja ocena mojej przyzwoitości jest mi tak bardzo obojętna że prawdopodobnie nie jesteś sobie tego w stanie wyobrazić.
Z dobrego serca poradzę Ci jeszcze abyś z łaski swojej zwracał uwagę na trzy sprawy: jeśli dyskutujesz o sprawach merytorycznych to staraj się unikać argumentów ad persona (w momencie gdy taki argument podniesiesz dajesz wszystkim do zrozumienia że polemikę przegrałeś bo nie stać Cię na argument merytoryczny). Po drugie nie staraj się wchodzić między wódkę a zakąskę (bo narażasz się na smieszność chcąc być adwokatem osoby uważającej że wcale adwokata nie potrzebuje). I po trzecie: jeśli już nie możesz się opanować i musisz używać argumentów personalnych to staraj sie przynajmniej aby były one prawdziwe (bo inaczej stajesz się zwykłym kłamcą).
To tyle jeśli chodzi o przyzwoitość.

- o czym ? ,chwilę po zdemaskowaniu nawet ją okazałeś ale jak widać nie na długo.

Śmiało nie krępuj się . O moim poglądzie na temat Twojej opinii o mojej przyzwoitości: patrz wyżej.

A co do reszty...Gratuluje pełnej zgodności z linią partii , to jedyny klucz do sukcesu, jeśli nie teraz to na pewno w przyszłości, choć nie zdziwił bym się gdybyś tkwił na którymś miejscu już teraz

Dziękuję za gratulacje. Wnosząc z ich treści wnioskuje że w temacie zgodności z linią partii masz bogate doświadczenie obejmujące również benefity z tym związane (PZPR) . A jeśli chodzi o zdziwienie to nie kombinuj za dużo bo Ci to nie wychodzi.

ps i żeby sprawa była jasna.To że jesteś członkiem jakiejś partii, nie ogranicza Twoich praw,tyle że zwykła przyzwoitość nakazuje to wyjawić.

Wielkie dzięki za ten immunitet . Bardzo bym się zmartwił gdybyś mi tych praw jednak odmówił. O przywoitości już było.

Wyobrażasz sobie np kolesi z Legii którzy piszą w tematach związanych z nimi, ukrywając to

Analogia mniej wiecej taka jak między Kantem a kanciarzami. Ale żeby zaspokoić Twoją ciekawość co do meritum to powiem Ci że nawet takich na tym forum znam. I zupełnie nie rozumiem w jaki sposób ich "ujawnienie" (a jeszcze lepiej demaskacja jak wolisz) miała by wpłynąć na odbiór tego co piszą. Ale być może Tobie faktycznie potrzebny jest wyraźny stempel żebyś mógł zrozumieć co kto pisze i odpowiednio to sobie zinterpretować. Gdybym wiedział o tym że masz taki problem (bo ten problem masz tylko Ty; nikt inny włączając w to radnego nie ma z tym kłopotu) to dla świętego spokoju w swoim pierwszym poście walnąłbym drukowanym boldem o swojej przynależności . Tak z czystej sympatii.

Ty do tego że jesteś członkiem Pisu się nigdy nie przyznałeś.

Nonsens. Gdybym się nie przyznał to skąd byś o tym wiedział?

Wstydzisz się tego?

Znalazł nam się psychoanalityk . Lekarzu lecz się sam!!

Zaprzeczasz że próbowałeś zdyskredytować radnego, tylko dlatego że w Pisie już nie był?.

Tu nawet nie ma czemu zaprzeczać bo to taka bzdura że nawet radny chyba by się uśmiechnął .

To nie jest Mypis.pl więc nie dziw się że takie gierki nie pozostaną bez odzewu.

Jak widzę wierny sekciarz czuwa abyśmy nie zmienili forum w Mypis. Jeszcze chwila a dostaniesz order. Ciekawe tylko od kogo (Donio)
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 22.11.2010 o godz. 03:29.
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.11.2010, 02:13

Jaki zjazd w dół? PO 5% w górę, PiS 2% w górę... Trzeba patrzeć na poprzednie samorządowe, bo to są jednak wybory, które rządzą się swoimi prawami.

A wynik PSL zaskoczeniem także być nie może, gdyż 4 lata temu mieli niemal dokładnie tyle samo głosów.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów