The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 12:44
Cytat:
o musiałby zrobić Jirsak, żeby mnie przekonać do dania mu jeszcze jednej szansy?
Chociaż w jednym spotkaniu być man of the match: realizowac perfekcyjnie zadania trenera. Jesli grałby na przykład na pozycji ofensywnego pomocnika musiałby zaliczyć około 60-70 kontaktów z piłką, mięc 80% podań do przodu i 80% celnych podań, także chociaż kilka podań otwierających szansę na gola, z jakieś przynajmniej 3-4 celne, silne, soczyste strzały na bramkę. Nie musiałby strzelać goli, obejdzie się. To wszystko w meczu pucharowym z II-ligowym zespołem, niekoniecznie w Ekstraklasie, nie mowiąc już o Europie.

Teraz pytanie: czy któraś z osób "dajmy mu jescze jedną szansę" wyobraża sobie z ręka na sercu takiego Jirsaka?
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Sobol jest defensywnym pomocnikiem.
Gdyby Jirsak miał mnie przekonac jako defensywny musiałby mieć na dzisiaj statystyki lepsze od statystyk Sobolewskiego. A on do nich nawet sie nie zbliża. Musiałby miec na 40-50 kontaktów, około 30-35 wygranych pojedynków w tym odbiorów. Jirsak dorównuje Sobolowi tylko w faulowaniu

Niby kto? Jirsak?
Framat powiem Ci tak : skończ piep*23(#@# głupoty i tyle !!

Pewnie wszyscy się zgodzimy, że sobol w meczu z legią zagrał super i zneutralizował vrdoljaka, a zobacz sobie na suche statystyki !!

30-35 pojedynkó wygranych w tym odbiorów ? przez cały mecz miał ich dokładnie 5 !!!

weź się człowieku obudź, bo to czego Ty wymagadasz nie grał żaden pomocnik od czasów przynajmniej Szymkowiaka, Jirsak to nie Messi i nigdy nim nie będzie !

I nie jestem żadnym zwolennikiem Jirsaka, uważam, że jest dobry, sobolowi nie dorównuje, ale to inny typ piłkarza, ale bez przesady ..

zachowaj trochę obiektywizmu, bo jesteś bardzo stronniczy, odrazu widać, że nie lubisz Tomasa i wymagadas cudów wręcz
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.11.2010, 12:55
W poprzednich okienkach transferowych był popełniany podstawowy błąd. Zawodnicy, którzy zostali podpisani dostawali miejsce w podstawowym składzie bez walki i rywalizacji. Przed kupieniem Kirma pozbyto się Zieńczuka, przed podpisaniem Alvereza pozbyto się Baszcza. Pewnie znalazło by się jeszcze kilka przykładów. Mając na uwadze to, że w zimie planowane są jakieś solidne transfery uważam, że należy zostawić Jiraska tak aby była jakaś konkurencja w składzie.
Faktem jest że Jirsak często zawodził ale równie często odpalał i dzięki jego zagrań zdobyliśmy te kilka punktów więcej. Bardzo często to on wchodził z ławy i gra ulegała znacznej poprawie.
Na pozycji Tomasa wymagana jest liczba asyst co najmniej powyżej 10 i chociaż z 5 goli na sezon. Niestety Tomas nam tego nie gwarantuje.

Można znaleźć to odkopać w moich wcześniejszych postach bo już dawno temu pisałem, że po przyjściu Garguły powinniśmy grać tróją w środku pola Jirsak, Garguła i z tyłu Sobol. Według mnie to dobry system dla Tomasa gdzie ciężar rozgrywania nie spoczywa tylko na nim ale także nie drugim pomocniku. 3 mecze to naprawdę dużo aby udowodnić swoją przydatność do zespołu dlatego, osobiście ciągle w niego wierze.

Dodam że w Polsce ta pozycja ofesywnego pomocnika wygląda jakoś biednie, Jest Mierzejewski który prezentuję solidną formę dalej jest bardzo nieregularny Stilić, Iwański z którym jest podobnie, jest jeszcze Mila ze Sląska który jak jest w formie to ciągnie zespół. Trochę mało tych pomocników jak naszą ligę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.11.2010 o godz. 13:01.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 19.11.2010, 13:00
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Można znaleźć to odkopać w moich wcześniejszych postach bo już dawno temu pisałem, że po przyjściu Garguły powinniśmy grać tróją w środku pola Jirsak, Garguła i z tyłu Sobol. Według mnie to dobry system dla Tomasa gdzie ciężar rozgrywania nie spoczywa tylko na nim ale także nie drugim pomocniku. 3 mecze to naprawdę dużo aby udowodnić swoją przydatność do zespołu dlatego, osobiście ciągle w niego wierze.
Też o tym pisałem. Dla mnie właśnie zawodnik o charakterystyce Tomasza jest idealnym łącznikiem pomiędzy defensywnym Sobolewskim i typowo ofensywnym Gargułą.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.11.2010, 13:01
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
Framat powiem Ci tak : skończ piep*23(#@# głupoty i tyle !!

Pewnie wszyscy się zgodzimy, że sobol w meczu z legią zagrał super i zneutralizował vrdoljaka, a zobacz sobie na suche statystyki !!

30-35 pojedynkó wygranych w tym odbiorów ? przez cały mecz miał ich dokładnie 5 !!!

weź się człowieku obudź, bo to czego Ty wymagadasz nie grał żaden pomocnik od czasów przynajmniej Szymkowiaka, Jirsak to nie Messi i nigdy nim nie będzie !

I nie jestem żadnym zwolennikiem Jirsaka, uważam, że jest dobry, sobolowi nie dorównuje, ale to inny typ piłkarza, ale bez przesady ..

zachowaj trochę obiektywizmu, bo jesteś bardzo stronniczy, odrazu widać, że nie lubisz Tomasa i wymagadas cudów wręcz
Alez ja właśnie po to pisze, żeby pokazać dobitnie, co Jirsak musiałby zrobić, żeby mnie do siebie przekonać. Nie wystarczy jeden, czy drugi mecz, w którym Jirsak nie będzie się chował na boisku i raz czy dwa uda mu się celnie dośrodkować, z czego padnie bramka jak ostatnio w meczu z Legią.
On jest dla mnie na takim niskim poziomie dzisiaj, że abym ja zaczął myślec o nim pozytywnie musiałby nagle i na dłużej niż 10 minut zagrac jak zawodnik z innej bajki.
Oczywiście, że nie lubię Tomasa (jako piłkarza Wisły, bo nie znam go osobiście). Uważam, że jego obecność w Wiśle to nieustanny wyrzut sumienia w postaci 700 tys euro wałęsających się bezużytecznie po boisku.
Chciałbym się mylić, ale ile lat można miec nadzieje, że ktoś, kto do tej pory niczego nie pokazał nagle zacznie grać chocby jak international level?
Obiektwizmem w przypadku patrzenia na Jirsaka jest stwierdzenie, że to piłkarz z trudem łapiący się na poziom średniaka ligowego. A nie o to nam chodzi?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.11.2010, 13:01
dostane od was bęcki, ale jak chcecie mieć najlepszego ofensywnego pomocnika tej ligi to wymienmy Jirsaka za Mile Co sezon te 10 asyst i 5-8 goli ma w słabym Śląsku, u nas mógłby mieć jeszcze więcej. I kto wykonuje najlepiej stałe fragmenty? Mila. Wiem, nie lubicie go, ale ja mam inne zdanie. Statystyki go bronią. Gra też. Spytajcie kibiców Śląska gdzie byłby gdyby nie Mila i ile on robi na boisku.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.11.2010, 13:04
HEDu napisał(a):Wyświetl post
dostane od was bęcki, ale jak chcecie mieć najlepszego ofensywnego pomocnika tej ligi to wymienmy Jirsaka za Mile Co sezon te 10 asyst i 5-8 goli ma w słabym Śląsku, u nas mógłby mieć jeszcze więcej. I kto wykonuje najlepiej stałe fragmenty? Mila. Wiem, nie lubicie go, ale ja mam inne zdanie. Statystyki go bronią. Gra też. Spytajcie kibiców Śląska gdzie byłby gdyby nie Mila i ile on robi na boisku.
Mila jest zdecydowanie lepszy od Jirsaka, ale przecież Lenczyk się go nie pozbędzie, nawet za dwóch Jirsaków
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.11.2010, 13:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mila jest zdecydowanie lepszy od Jirsaka, ale przecież Lenczyk się go nie pozbędzie, nawet za dwóch Jirsaków
a za Jirsaka i Łobo ujdzie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 19.11.2010, 13:57
Pytanie - co dalej ze Śląskiem czy nadal aktualne są plany mocarstwowe i czekają tylko na otwarcie nowego stadionu czy zostaną jedynie piękne obietnice.

Jeśli prawdziwa jest druga opcja sprzedaż/wymiana z Sobotą w tle jest możliwa jeśli pierwsza raczej należy zapomnieć.
Odpowiedz cytując
Kris Dee
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.11.2010, 14:55
Proud napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie właśnie zawodnik o charakterystyce Tomasza jest idealnym łącznikiem pomiędzy defensywnym Sobolewskim i typowo ofensywnym Gargułą.
Dokładnie tak jest. Idealny łącznik pomiędzy Sobolem który gra bliżej obrony a Gargułą operującym bliżej napastników. Pisałem już o tym wiele razy że Irsak to nie jest defensywny ani ofensywny pomocnik.Jest to środkowy pomocnik do gry kombinacyjnej w takim systemie:

Albo się sprawdzi teraz w tym idealnym dla siebie systemie albo do widzenia. Prosta sprawa.
Ostatnio edytowane przez Kris Dee : 19.11.2010 o godz. 14:59.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.11.2010, 15:07
Wzmocnieniem zespołu mógłby być Charles Nwaogu z Floty Świnoujście. Od czasów Lewandowskiego nie było w 2 lidze tak dobrego młodego zawodnika. Z Brożkem mogliby stworzyć bardzo dobry atak.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.11.2010, 15:17
Jirsak ma ostatnią szansę by kogokolwiek do siebie przekonać.Jeśli jego wcześniejszą słabą grę można było jakoś usprawiedliwiać, to teraz przy odpuszczeniu nieefektywnej gry skrzydłami, będzie miał o wiele więcej możliwych wariantów do rozegrania.
Mecz z Legią nie był żadnym wybitnym jego meczem ale zrobił to co do niego należało.W niedziele, jak zagra, musi być bardziej widoczny.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 19.11.2010, 15:22
4 rok mija jak Jirsak jest w Wiśle, gdyby nie kosztował tych 700 tyś € to pewnie po pół roku podziliłby los Issy Ba,Hristova,Chiacu.....i nikt by już o nim nie pamiętał.
Jak na taki długo okres czasu to dobrych spotkań rozegrał 2 może 3 to jednak troche mało.Mocno wierze że ostatni mecz z Legią będzie przełomowy dla Tomasa i ustabilizuje forme.
Co do wymiany za Sobote to chyba Agrest za długo siedzi w naszej piłce żeby decydowac sie na taki deal.
Sobote to Wisła powinna go ściągnąc jak grał w Kluczborku a teraz to On pewnie spooooro kosztuje.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.11.2010 o godz. 15:29.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.11.2010, 15:52
Charles Nwaogu to temat numer jeden na transfery. Do tego jakby sprowadzili tego Hadouira z Rody Kerkrade plus może jakieś młode polskie talenty z niższych lig. Poczekamy zobaczymy. Liczę na to, że Stan nie tylko wykorzysta swoje znajomości w Holandii, ale również sprowadzi graczy, którzy będą młodymi talentami i zawojują Ekstraklasę, a potem się sami spłacą 7 razy transferem za granicę.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.11.2010, 15:55
Śląsk to prawdziwi przyjaciele najpierw wzieli największego paralityka w drużynie (piłkarsko, nie zdrowotnie) czyli Ćwielonga. W dodatku za przyzwoitą kasę, zważywszy, że ten nie był wart złotówki. Teraz chcą wziąść Jirsaka po atrakcyjnej cenie, bo nikt tyle nie da za niego nawet z zzagranicy. 400 tys. euro to przyzwoita suma mimo że zapłacilismy za niego więcej, ale to już frajerstwo Bednarza. Jakby jeszcze poszedł w rozliczeniu za Sobote, albo za Mile to wogóle dobry deal by był. Za dużo szans juz dostawał. Potrafił Jirsak przegrywać z Ba, mimo, że ten był nie przygotowany do sezonu. Jeden dobry mecz gra na 8 spotkań. Także to za mało, a piłkarza o jego umiejętnościach znajdziemy bez problemu.

Słówko jeszcze o Boninie, gość jest tak drewniany, że przy nim Łobo to piłkarz kompletny. Wogóle Górnik to ma skład typowych rębaczy.
Ostatnio edytowane przez Baala : 19.11.2010 o godz. 16:00.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 19.11.2010, 16:06
No też myślę, że 400 tys Euro piechotą nie chodzi, chociaż asysta z Legią niczego sobie i zostanie w kronikach Wiślackich. No chyba, że się sprawdzi w 3 meczach...
Osobiście cenię go bardziej niż np.Iwańskiego, ale uważam że Wisłę stać na dużo lepszych piłkarzy niż powyższa dwójka. Wisła powinna mieć prawdziwą gwiazdę w obecnym systemie właśnie w środku pomocy. Właśnie kogoś a la Wijandum. Ale jeżeli szans na sprowadzenie kogoś takiego nie ma to nie ma co wybrzydzać. Nie wiem tylko czy na rok przed zakończeniem kontraktu Śląsk rzeczywiście zapłaci taką kasę.
Gdyby udało się wymienić go na Sobotę z dopłatą i kupić kogoś do środka zdecydowanie mocniejszego to wyszłoby nam to napewno na korzyść.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.11.2010, 16:11
Ja bym bez mrugnięcia okiem Żirsaka i Łoba puścił gdyby ktoś chętny był. Nie ma się co szczypać tak jak oni się nie szczypią z graniem lipy i pobieraniem pensji.
Wisła im nic nie jest winna, nie wspominając że dzięk niej są ustawieni do końca życia.
..
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 19.11.2010, 16:25
Jedno slowo na temat pilkarzy ktorymii sie interesujemy(przynajmniej mam nadzieje ze sie nim ineteresujemy). Nawogu > ogladalem dzisiaj mecz Floty i mimo ze dzisiaj nie strzelil bramki to jezeli ten gosc ma 20 lat to jest naprawde bardzo ciekawym zawodnikiem. Strzelil naprawde duzą ilosc bramek, ale najwieksze wrazenie robi na mnie jego gra. Idealny kandydat do Brozka, a kolejengo talentu z I ligi nie mozemy przegapic!!
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 19.11.2010, 16:44
Po tym co Nawogu pokazuje w Flocie widać, że to może być w przyszłości naprawdę świetny zawodnik. Pozatym nie miałby problemów z aklimatyzacją, gdyż trochę już w Polsce mieszka. Moim zdaniem to powinien być cel nr. 1 na rundę wiosenną. Bramkostrzelny, młody i przebojowy napastnik w Polsce to naprawdę rzadkość. Jak my go nie kupimy to zaraz kupi go Lech.
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 19.11.2010, 18:13
Mąka w obecnym systemie mógłby z powodzeniem zastąpić Jirsaka.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 19.11.2010, 18:20
Skąd pochodzi informacja że Śląsk jest gotów dać za Tomka 400k EUR? Myślę że przytakiej kwocie były by środki na transfer tego Araba z Holandii. A czy wymiana Jirsaka na środkowego pomocnika drużyny z Erdevisie jest opłacalna? Chyba tak.
Odpowiedz cytując
Edłardo Da Sylwia
Member

Od: 07.2010

Stary 19.11.2010, 19:01
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Nawogu myślę że jest piłkarzem którego łatwo będzie pozyskać jeśli transfer zostanie załatwiony w szybki i przemyślany sposób. Kiedy zostanie otwarte okno transferowe?
W Polsce zimowe okno transferowe trwa od 1. lutego do 28. lutego
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.11.2010, 19:06
Edłardo Da Sylwia napisał(a):Wyświetl post
W Polsce zimowe okno transferowe trwa od 1. lutego do 28. lutego
To żeś przywalił jak dzik w sosnę. Okienko w Polsce w Zimie to 1 stycznia - 28/29 luty. Jeżeli ostatni luty wypada w niedziele wtedy okienko transferowe zamyka się 2 marca, a 1 jeszcze można kupować zawodników. Letnie okienko 1 lipca - 31 sierpnia.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 20.11.2010, 01:04
Widziałem dziś w telewizji tego murzynka z Floty i gościu faktycznie sprawia niezłe wrażenie. Są tylko trzy ale: jest silny ale do gigantów nie należy, żeby by być pewnym jego wieku to chyba trzeba by było zatrudnić dentystę, od Lewandowskiego (w okresie jego gry w Zniczu) jest jednak wyraźnie słabszy.

A Mąka zagrał tak jakoś bez wyrazu. Nie to że słabo ale nie było go specjalnie widać.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Stary 20.11.2010, 01:54
Tak czytam o tym Nwagou z Floty i mam pytanie.
Sorry jeżeli już padło we wcześniejszych postach, ale na ostatnich 3 stronach tematu nic nie znalazłem.

Czy ten Nwagou to ten sam Nigeryjczyk, którego swego czasu testowaliśmy za Petrescu w 2006 roku?

Gość nazywał się tak samo jak ten z Floty, z tym że z tego co pamiętam tamten wylądował gdzieś w Rumunii, a na 90minut.pl nie ma o tym ani słowa.
Więc albo coś mi się z tą Rumunią pomyliło, albo to nie ten sam zawodnik, ale nasz testowany Charles Nwagou miał wtedy 16 lat, więc wszystko by się zgadzało.

Nie pamiętam dlaczego wtedy z nim nie podpisaliśmy kontraktu. Przypomina to ktoś?
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 20.11.2010, 02:07
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Sorry jeżeli już padło we wcześniejszych postach, ale na ostatnich 3 stronach tematu nic nie znalazłem.

Czy ten Nwagou to ten sam Nigeryjczyk, którego swego czasu testowaliśmy za Petrescu w 2006 roku?

Gość nazywał się tak samo jak ten z Floty, z tym że z tego co pamiętam tamten wylądował gdzieś w Rumunii, a na 90minut.pl nie ma o tym ani słowa.
Więc albo coś mi się z tą Rumunią pomyliło, albo to nie ten sam zawodnik, ale nasz testowany Charles Nwagou miał wtedy 16 lat, więc wszystko by się zgadzało.

Nie pamiętam dlaczego wtedy z nim nie podpisaliśmy kontraktu. Przypomina to ktoś?
Ten sam co byl testowany za Dana.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 20.11.2010, 02:16
, ale nasz testowany Charles Nwagou miał wtedy 16 lat, więc wszystko by się zgadzało.
Ale skąd wiadomo że miał wtedy 16 lat oprócz tego że tak deklarował jego manager? Wizualnie gość wygląda na więcej a już wtedy Dan miał podobno zwrócić uwagę na to że fizycznie jest wyjątkowo dobrze rozwinięty.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.11.2010, 16:27

Petrescu odchodząc z Wisły chciał go zabrać ze sobą do Rumunii.Nie udało się.Z tego co pamiętam to Nwaogu nie mógł tam grać ze względu na przepisy.Był po prostu za młody.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 20.11.2010, 21:20
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Ale skąd wiadomo że miał wtedy 16 lat oprócz tego że tak deklarował jego manager? Wizualnie gość wygląda na więcej a już wtedy Dan miał podobno zwrócić uwagę na to że fizycznie jest wyjątkowo dobrze rozwinięty.
Lebron James tez był dobrze rozwinięty w wieku 18 lat. Murzyny po prostu tak mają że szybko nabierają masy mięśniowej.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Stary 21.11.2010, 12:30
Moja opinia:
- potrzebujemy stopera (ktoś musi przyjść bo mamy tylko 2. najlepiej lepszy, ale jak nie będzie lepszego to solidny)
- potrzebujemy napastnika (nie do pierwszego składu, bo na takiego nas nie stać, więc trzeba wziąść młody talent typu Nwaogu)
- lewy obronca i środkowy pomocnik bądź skrzydłowy tylko jeżeli będą lepsi odpowiednio od Paljica, Jirsaka i Małeckiego (bądź jakieś super młode talenty)- na te pozycje na przeciętniaków szkoda kasy wydawać.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 21.11.2010 o godz. 12:41.
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.11.2010, 12:52
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
Moja opinia:
- potrzebujemy stopera (ktoś musi przyjść bo mamy tylko 2. najlepiej lepszy, ale jak nie będzie lepszego to solidny)
- potrzebujemy napastnika (nie do pierwszego składu, bo na takiego nas nie stać, więc trzeba wziąść młody talent typu Nwaogu)
- lewy obronca i środkowy pomocnik bądź skrzydłowy tylko jeżeli będą lepsi odpowiednio od Paljica, Jirsaka i Małeckiego (bądź jakieś super młode talenty)- na te pozycje na przeciętniaków szkoda kasy wydawać.
Pytanie brzmi na jakie pozycje według ciebie nie potrzebujemy wzmocnień ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów