|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wczoraj ogladalem z kumplem ze Slowenii, mecz jego zespolu z druzyna Gruzji (przegrany 1:2)
Kirm gral przez 81 minut. Na poczatku bylo nieciekawie - nawet sie smialismy, ze kazde podanie do niego to strata. Jakos tak ciezko bylo mu wejsc w mecz. Pozniej sie rozkrecil i jego gra zaczelap rzypominac to co bylo w Wisle. Dobre ataki lewym skrzydlem, fajne wrzutki. Do tego Kirm w swojej kadrze wykonuje rzuty rozne lewa noga i rzuty wolne z bocznych sektorow boiska. Nawet calkiem fajnie mu to wychodzilo - moze dac mu szanse wykonywac stale fragmenty w Wisle? Gorzej niz Malecki spisywac sie nie bedzie... W drugiej polowie Kirm mogl zostac bohaterem spotkania. Oddal fantastyczny strzal z 30 metrow w samo okienko bramki. Bramkarz wybronil czubkami palcow, a pilka odbila sie chyba jeszcze od poprzeczki. Moglo byc 2:0... Pozniej jedna minuta, ktora pograzyla 15 druzyne rankingu Fifa i 1:2... Slowency byli pilkarsko lepsi przez caly mecz. Do tego ich gwiazdor Novakovic (gra w Koeln) zaliczyl pudlo "sobiechopodobne" i nie wykorzystal jedenastki... Fajnie, ze choc jeden Wislak ma pewne miejsce w skladzie swojej reprezentacji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kiedyś był o Kirmie artykuł "Cichy zabójca z Lubljany" i ten tytuł dokładnie oddaje grę Kirma. Czesto poda na nos albo sam przymierzy zza pola karnego
Jego gra nie porywa ale w statystykach widac ile robi dla zespołu. Z sezonu na sezon się powinien w tych statystykach poprawiać. Wystarczy prześledzić jego karierę.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że nie ma Małego
Widzę że najwięcej głosów na razie zbiera mój ulubiony obecny Wiślak, Czarek, chociaż mnie obecnie bardziej ciekawi postać Paljicia - i to na niego głosuję. Świetny pomysł z tymi chatami, oby na dwóch zorganizowanych nie poprzestali. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym chciał Boukhariego, z pewnością sympatyczny i wygadany z niego gość, więc mógłby udzielać ciekawych odpowiedzi
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Również głosowałem na Boukhariego, to jedyne nazwisko z listy, które jest w jakimś tam stopniu na zachodzie rozpoznawalne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To głosowanie to jakiś wał - 80% na Riosa?
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mój głos również powędrował na Boukhariego, ale widzę że prowadzi póki co Anders Rios przewaga miażdżąca
![]() 1q2 też mi tu coś nie pasuje ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może Rios poprosił o pomoc swoją liczną rodzinę w Brazylii?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jak ta ankieta nie jest ustawiona, tudzież nie ma jakiegoś błędu, to ja jestem święty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rios miał obiecujący początek i pewnie chcą ludzie się spytać, czemu siada na ławce itd.
Dla mnie najbardziej ciekawa postać - dlatego na niego zagłosowałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boukhari wiadomo, śmieszek i komik tańczący lambadę, podobnie jak Paljic. Jovanic już mnóstwo wywiadów udzielał. Branco nie wywołuje większych emocji. A z Chavezem, Gordanem czy Erikiem można sobie pogadać na facebooku. I z Wilkiem. Poza tym to swojak.
Dlatego postawiłem na Riosa. Tym bardziej że w nim pokładam wiele nadziei. Najbardziej ciekawa postać bo bardzo tajemniczy.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.11.2010 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pewnie ktoś ma jebca na punkcie Andiego i zagłosował 12 tysięcy razy, ale jak to możliwe,że tak szybko to zrobił....? To była kwestia 1,5 h o ile się nie mylę
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma czegoś takiego jak odstęp 1,5 h czy 20h. Jedno ip to jeden głos. No chyba że ktoś mający neostradę resetował kompa 12 tyś razy w przeciągu paru godzin
A tak całkiem serio to.. ..jakbyście nie zauważyli jest splash na głównej, ot cała tajemnica ilości głosów bo news dochodzi do KAŻDEJ OSOBY wchodzącej na oficjalną. http://www.wisla.krakow.pl/splash2/ I ten splash właśnie gdzieś niecałe 2 h temu wrzucili. Można rzec w końcu. Przynajmniej tego typu rzeczy jak filmy dojdą do większej rzeszy kibiców. Splash to większa reklama.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.11.2010 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez blanco : 18.11.2010 o godz. 22:53.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jak mu się podoba Wisła czy chce zostać na dłużej itp.iitp. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest coś takiego jak Autohotkey
![]() http://www.autohotkey.com/ Jak komuś kto ma zmienne IP się nudzi to może się odegrać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywista oczywistość że coś jest nie tak
A tak z czystej ciekawości, ktoś się orientuje ile nasza oficjalna ma wyświetleń na dzień? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też na mnie robi wrażenie ta przewaga ale skoro to takie proste to niech ktoś spróbuję przykładowo na Branco zagłosować 20 tyś razy
Okaże się kto ma rację ![]() Rios miał od początku sporą przewagę. A za nim Wilk. Chyba że mi coś umknęło. Syn Kangura z 1984 - ponad 30 tyś. Oczywiście samych unikalnych gości.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.11.2010 o godz. 23:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wczesnym popołudniem (chyba lol) Wilk prowadził z 50% głosów. Rios miał ~ 13%.
I po co to? Klub będzie musiał za tłumacza hiszpanskiego płacic dodatkowo ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A Riosowi ciągle rośnie
To parchy muszą robić, chcą nas na dodatkowe koszty naciągnąć ![]() A tak na serio to tylko jestem ciekaw czy to krajowa akcja czy zagraniczna i czy dobiją do 99% ![]() ps teraz jedzie średnio 1 głos na 10 sekund ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Co do nabijania - powiedzmy, że zmiana IP z zagłosowaniem trwa ~30s
12000x 30s = 360 000 360 000: 60 = 6000min 6000min: 60 = 100h Oddano ponad 14tys głosów. Są tylko 2 opcje - albo Rios faktycznie ma taką popularność wśród kibiców, albo wystąpił błąd w skrypcie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ale macie problemy , jakby od tego cokolwiek zależało , jak ktoś ma jakis problem z psychiką i nabija głosy to powinien udać się za wczasu do lekarza , albo go już zmienić
z kim nie byłby ten wywiad nie ma żadnego znaczenia nie jest powiedziane że Rios będzie miał więcej do powiedzenia niż dajmy na to Serge Branco , a i od tego nie zależy czy będzie lepiej czy gorzej grał |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Po prostu jest najciekawszy ze wszystkich naszych nabytków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popatrz na poprzednie ankiety zwykle było 6-12 tyś głosujących ŁĄCZNIE, oczywiście zdarzały się wyjątki gdzie było powyżej 20 tyś- raz zdarzyło się prawie 40 tyś, ale to w dużej mierze zależy od tego jak długo można było głosować. A teraz w parę godzin sam Rios miałby dostać 12 tyś głosów? Nie realne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Na pewno ankieta się zwaliła, albo ktoś celowo manipuluje przy wynikach. Głosowałem koło godzinny 15-16 i wówczas prowadził Wilk posiadając 70% głosów - około 800 oddanych na niego, a teraz? Wilk + ~100 głosów i Rios wyskakuje z 12 tysiami? Nie żeby nie było możliwe uzbieranie tylu głosów ale nie w tak krótkim czasie
Osobiście zagłosowałem na Dragana Paljić'ia.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Może dziwne, może nie, sporo osób interesuje się naszym klubem, filmiki, jakaś tam promocja, kampania reklamowa jest, nie wiem sam. W każdym razie liczba 14k nie robi na mnie wrażenia, bez przesady, ostatnie ankiety oscylowały właśnie w granicach 6-20k
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 19.11.2010 o godz. 02:03.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|